Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Allah sabrını versin arkadasim
amin canim.

Kızlar herkese kaçamaksız bir haftasonu ve pazartesi günü eksiler bekliyorum hepinizden inşallah
insallah kaptanim.

biz cennette insallah kavusacagiz cancagizim.

Güzel ortağım hiç merak etme yakıcaz bu siteyi bu hafta:))
ooooo yakmayin kiz lazim olur bak....

Tesekkür ederim ortak.senden hediye istiyorum. Bu hafta 1.biz olalım:))
kubracim hadi kiz 1. biz olalim .....

Sabah ki menü;
Yağsız tavada omlet (2 yumurtadan)
Domates,salatalık
1 minik peynir
8zeytin
1 dilim tahlili ekmek
3 ceviz
1 lokma tahinli ekmek(minicik)
Saat.10.30
canim arkadaslarin aciklamalari dogrultusunda menunu yazarsin.

bilmem ki 1.5 verirmiyiz
anam sizin 1.5 benim kaca tekamul ederki acaba 3 muki......

ayyyy cok yasa can be guldurdun beni yaw.....

Yikacaz ortalığı bu hafta
ne kadar kotusunuz ya yakiyosunuz ya yikiyorsunuz....

Kokosum onlar yaksin yiksin biz en fazla zayiflayarak fit fit dolasalim valla 3 kilo vermem lazim bu hafta yoksa bunlar beni cig cig yiyecek....

Bu hafta aksamlari hep daha dikkatli olacagim olmaliyim.cunku regl olacagim.....hergun yuruyus ve kalorisi az seyler yiyip haftaayi tamamlayacagim...Elimden geleni yapayim gerisi nasip...

Cennet daha cennet olucak sana ne mutlu

Ay canım cok agir değil mi bu menü.tabi siz daha tecrubelisiniz bu konularda..ben yeni yeni alistigimdan kafama göre yapmıştım ama uymaya calusicam..

Ay canım cok agir değil mi bu menü.tabi siz daha tecrubelisiniz bu konularda..ben yeni yeni alistigimdan kafama göre yapmıştım ama uymaya calusicam..
Yok yok kuzum buna benzer ye demedim,yemekler sana göre,zaten akşam menun yazıldığı zaman arkadaşlar ve kaptanımız tavsiyelerde bulunur,menulerin zamanla şekillenir. Kilo verdikçe yada az verdikçe kendin elemeler yaparsın. Ben menünün yazılıma şekli olarak örnek vermek istedim

Eşleşmeler yapilmis ben secilene kadar yalnız devam edicem sanırım
Mervecim sanıyorum geldiğinde ilk sayfadaki kuralları okudun
Cuma öğlene kadar kilo bildirimi yapılması olmassa olmasımız
Bir üyenin deneme süresindeki tutumuna göre listeye girip girmiyeceğine karar verirlir
Şu ana kadar pek aktif değilsin
O yüzden eşleştirmelerde yoksun
Çünkü sen gelmeyince Eşin yalnız kalacak
Eğer takıma dahil olmak istiyorsan daha fazla çaba göstermen gerekiyor
Burda çok çalışanımız çoluğu çocuğu işi gücü olan insanlar var ama Burda paylaşım yapamıcaksak burda olmanın ne anlamı var değilmi

Bu Mesajı okucağından da Emin değilim
Çünkü Önceki yazdıklarımada cevap vermedin

Selammm herkese iyi haftasonları, nasılsinız bakim. Benim bugün enerjim düşük çok acıkıyorum yine. Adet dönemim yaklasıyor hafif sancılarım ve mide bulantımda var. Akşam iki bardak ayran ictim ayran bastırıyor. Ama hep birsey yemem gerekiyor sanki oruçlu gibiyim birseylere saldirmamak için zor tutuyorum kendimi.

Sagol canim biliyorum ama yedim iste

Bu aradda dogum gunun kutlu olsun
Burcu hanım bu hafta paylaşımdan sınıfta kaldın biliyosun dimi bebek
Hadi, işte ilk haftan diye sesimi çıkartmadım
Ama böyle olmaz güzelim
Bide kaptan yardımcısı olacan Kizzz
Örnek ol biraz

Tatlım kafana yemicem diye takma sadece öğünlerinde doyuncaya kadar yeki başka şeylere saldırmayasın

Sen ne zaman yola çıkıyodun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…