Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Whatsappta ben yokum canim ekleyebilirmisiniz.Ne guzel diyorsun canim hem ne demisler duaniz olmazsa ne ehemmiyetiniz var diye.Allah kuzunu da sana bagislasin acisini gostermesin.

Kizlar moralim cok bozuk sabahtan beri gozlerim doluyir ama suan disarda oldugum icin aglayamiyorum.Yumurta rezevim dusuk cikti ya aklima bin turlu sey geliyor ben cocuk sahibi olmam cok mu zor yani
Canım belki sana moral olur kız kardeşimin durumunu anlatırım sana. 12 yıl önceydi evlendi 10 gün sonra acil ameliyata alındı dr haberler iyi değil kist çok büyüktü bir tarafını yumurtalık ve tüpü almak zorunda kaldık diğer tarafta çok parlak değil Dedi çocuğu olma ihtimali sıfıra yakın.kız kardeşim suan sürpriz gelen 4. Bebisine hamile. Yani canım Yaradana Sığın "O ol der ve oluverir." Rabbim hayırlı yazılar yazsın yeterki dualarimdasin

Kızlar sizden doğum günü hediyem olarak kaçamaksız menüler bol spor ve lütfen bol eksiler istiyorum bu hafta
Emrin olur gülüm baş üstüne

Vay yaramazlar anneleri ni aç bırakmışlar

Sevmiyorum yolculugu hala yoldayim....
Ben çok severim geze geze dura dura her yaz yaptığım gibi

Tatlım neden böyle oldu üzüldüm bak bi an yeniliyor nefsimize sonrada üzülüyoruz.

GUzel olmus canım. Ben evde makarna ve pirinç pilavı ni yasakladım pişirmiyorum artık.

Canım moral bozmak yok lütfen tatlım.

Gayet güzel canim Afiyetler olsun.

iyi akşamlar kızlar
menüm sabah 11

peynir.6 zeytin
2 ceviz 2 kayısı
salatalık,domates

akşam18.00
1 kepçe kuru fasulye
1 kase cacık
salata

2 litre su
leslie 3 mil

galiba bu gün herşey tam )
Aynen güzel olmuş fasulye şişkinlik yapıcak amma p.tesiye kadar gecer umarım.

Selam kızlar bugnkü menüm
Sabah 7.30 2yumurtadan omlet 4ince dilim hellim oeyniri 6zeytin 1salatalık
Ara 2hurma
Öğle 13.00 1tabak yoğurt çorbası
Ara 2hurma
Akşam 20.00 1tabak kuru fasulye 2bardak ayran
Su 2,5 lt
Spor yok
Guzel canim afiyet olsun hellim e bayılırım İmmm yarın alayım bari canım istedi. Bugün fasulye günü galiba

Saol canım iyiki varsın. Rabbim eşinle evladınla hayırlı güzel bir omür nasip etsin.

Selam kızlar bugnkü menüm
Sabah 7.30 2yumurtadan omlet 4ince dilim hellim oeyniri 6zeytin 1salatalık
Ara 2hurma
Öğle 13.00 1tabak yoğurt çorbası
Ara 2hurma
Akşam 20.00 1tabak kuru fasulye 2bardak ayran
Su 2,5 lt
Spor yok
Afiyet olsun canim öğlen ile akşamın yeri değişse daha iyi olurmus
güzel canim 8000 olsada guzel

Maşallah canim,allah çocuklarını bağışlasın
GUzel olmus canım. Ben evde makarna ve pirinç pilavı ni yasakladım pişirmiyorum artık.
pirinç pilavı bende pisirmiyorum 1 senedir alan nadir,makarnada önemli olan az pişirmek canim,çok pisirirsrn kilo yapıyor gi si yükseliyor,benim yediğim zaten tamamiyle yağsız sossuzdu sebzenin yanına aldım 2 kasik
Kizlar dugun vardi oraya gittik

Sabah 11.00
1 haslanmis yumurta
1 dilim kepek
5 zeytin
Yarim kk peynir
Domates salatalik

Aksam 17.00
1 kase mercimek corba
5 yk et kavurma
Yogurt

3 litre su
45 dk yuruyus
200 ip
çok güzel canim herşey yerinde

Makarna deyince bizim evde bayram var az derken ne kadar pişirmek lazım 10 dk pişiriyorum cokmu

Makarna deyince bizim evde bayram var az derken ne kadar pişirmek lazım 10 dk pişiriyorum cokmu
Canım üzerlerinde yaziyoya ona gore pişirmek gerekmiş,spagetti max. 9 dk mis sonra gi artiyomus. Hepsinin ki farklı olabiliyor. Birde cinslerinin bile gi leri farklı. Tam bugday makarna çıktı,onlardan tercih edicem bundan sonra. Ben zaten noddle pisiirirm çin makarnasi denemdiysen tercih edebilirsin. Glisemiks indeksi düşük makarnalar : noddle,spagetti,fettucini,vermicelli bide bunlarin tam bugdaylari olursa mükemmel olur. Tabi Sosunada dikkat etmek gerek. Ben mantar,sebze,tavuk,kıyma,yoğurt,peynir..... az yağlı yaparak bunları kullaniyorum.

Gunaydin canim,ayy boyle seyleri okuyunca nasil mutlu oluyorum anlatamam masallah ne guzel Allah onada saglikla kucagina almayi nasip etsin.Bugun biraz daha iyiyim bakalim Allah buyuk.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…