- 5 Ocak 2015
- 59.197
- 205.945
- 898
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #142.161
Arada yenirsede tb tercih etmek daha Doğru olurCanım üzerlerinde yaziyoya ona gore pişirmek gerekmiş,spagetti max. 9 dk mis sonra gi artiyomus. Hepsinin ki farklı olabiliyor. Birde cinslerinin bile gi leri farklı. Tam bugday makarna çıktı,onlardan tercih edicem bundan sonra. Ben zaten noddle pisiirirm çin makarnasi denemdiysen tercih edebilirsin. Glisemiks indeksi düşük makarnalar : noddle,spagetti,fettucini,vermicelli bide bunlarin tam bugdaylari olursa mükemmel olur. Tabi Sosunada dikkat etmek gerek. Ben mantar,sebze,tavuk,kıyma,yoğurt,peynir..... az yağlı yaparak bunları kullaniyorum.
Mefkuşum ya ben bütün kilolari versem bile koruyamam baksana dünden dolayı bugün +1 olmuşum.affetmiyor metom hiçbirşeyiGünaydınnn canlar
Bütün stresleri sıkıntıları üstümüzden atalım
Inşallah
Haftaya sabit yada eksiyle başlamak büyük avantaj unutmayın
Sakın pazar tuzaklarına düşmeyin
@poniponna
Ponicim sen beni niye üzüyon Tatlım
Evet üzerlerindeki göre pişiriyorum bende. Noddle denemedim bi denıycem bakalımCanım üzerlerinde yaziyoya ona gore pişirmek gerekmiş,spagetti max. 9 dk mis sonra gi artiyomus. Hepsinin ki farklı olabiliyor. Birde cinslerinin bile gi leri farklı. Tam bugday makarna çıktı,onlardan tercih edicem bundan sonra. Ben zaten noddle pisiirirm çin makarnasi denemdiysen tercih edebilirsin. Glisemiks indeksi düşük makarnalar : noddle,spagetti,fettucini,vermicelli bide bunlarin tam bugdaylari olursa mükemmel olur. Tabi Sosunada dikkat etmek gerek. Ben mantar,sebze,tavuk,kıyma,yoğurt,peynir..... az yağlı yaparak bunları kullaniyorum.
iyi ol canım hepsi geride kalicak inşallah bebeğini kucağına aldığındaGunaydin canim,ayy boyle seyleri okuyunca nasil mutlu oluyorum anlatamam masallah ne guzel Allah onada saglikla kucagina almayi nasip etsin.Bugun biraz daha iyiyim bakalim Allah buyuk.
Aynen abla pilav falan olmasa da olur ama heleki sosluysa makarna bulasmiyim ben hiç :)Arada yenirsede tb tercih etmek daha Doğru olur
Aslında o da patates gibi soğuk olunca GI si düşüyor
Tabi 2-3 kş la durabilecekseniz
Ben hiç bişeyi tadımlık yiyemem onun için hiç bulaşmıyorum
Mefkuşum ya ben bütün kilolari versem bile koruyamam baksana dünden dolayı bugün +1 olmuşum.affetmiyor metom hiçbirşeyi
Aynen abla pilav falan olmasa da olur ama heleki sosluysa makarna bulasmiyim ben hiç :)
Abla eşim başımda kaşık sayiyo,zararı olmayan şeyleri doyana kadar yerken bile sen yinede çok yemede miden kuculsun diyoArada yenirsede tb tercih etmek daha Doğru olur
Aslında o da patates gibi soğuk olunca GI si düşüyor
Tabi 2-3 kş la durabilecekseniz
Ben hiç bişeyi tadımlık yiyemem onun için hiç bulaşmıyorum
Makarna deyince bizim evde bayram var az derken ne kadar pişirmek lazım 10 dk pişiriyorum cokmu
Canim benim Allah razi olsun guzel dualariniz icin bugun biraz daha iyiyim yavas yavas atlatiyorum hersey Allahtan napalim gec olsun guc olmasin insallah.Evet üzerlerindeki göre pişiriyorum bende. Noddle denemedim bi denıycem bakalım
iyi ol canım hepsi geride kalicak inşallah bebeğini kucağına aldığındaFarahFarah sende tatlım üzülme sonuna kadar desteğiz ve dualarimdasin inşallah Rabbim kucağıni boş birakmiycak. Güzel yüreklerin ize güzel bebisler inşallah.
Tatlım eğer hergün kalitesiz karbon yersek almamız çok normalMefkuşum ya ben bütün kilolari versem bile koruyamam baksana dünden dolayı bugün +1 olmuşum.affetmiyor metom hiçbirşeyi
Aynı bende öyle TatlımBen aylarca makarna yemedim kaç ay inan bilmiyorum dışarıdayken Bi kere bulgur yediğiniz hatırlıyorum evde ne pilav ve makarna yedim olabildiğince kendimi onlardan soyutladım çünkü kendimi tanıyorum 2 kaşık yesem nolur yemesem nolur önce zayıflayayım sonra 5 kaşık yerim dedim
Aynı benimki gibi o zamanAbla eşim başımda kaşık sayiyo,zararı olmayan şeyleri doyana kadar yerken bile sen yinede çok yemede miden kuculsun diyo18 kilo verdi 2 sene önce ,kilosunu korumaya çalışırken 3 kilo daha verdi,surekli tarti uzerinde :)
Bende diyete başladığım dsn beri yemedim pişirmiyorum da pilav da bi kaç kez bulgur yedim 1 haftadır onuda yemiyorum yemiycem kararliyim :)Ben aylarca makarna yemedim kaç ay inan bilmiyorum dışarıdayken Bi kere bulgur yediğiniz hatırlıyorum evde ne pilav ve makarna yedim olabildiğince kendimi onlardan soyutladım çünkü kendimi tanıyorum 2 kaşık yesem nolur yemesem nolur önce zayıflayayım sonra 5 kaşık yerim dedim
O ne güzel vermiş maşallah. Benim de oğlan sürekli uyarı halinde anne dikkat et yeme. Dışarı çıkarken hep kokos makyajlı saçlar yapılmış gezmemi istiyor böyle de güzelsin ama zayıflarsan çok güzel olursun bak anne sabret hadi yürüyüşe çıkalım sürekli böyle.Abla eşim başımda kaşık sayiyo,zararı olmayan şeyleri doyana kadar yerken bile sen yinede çok yemede miden kuculsun diyo18 kilo verdi 2 sene önce ,kilosunu korumaya çalışırken 3 kilo daha verdi,surekli tarti uzerinde :)
Bugun de güzel olucak menüm. Hayvanat bahçesindeyiz kendime sabah salata ve ızgara tavuk la ayran hazırladım onlar disarda ben arabada yiycemeliya canım menu begendim akşamdan merakla bekliyordum
Abla eşim başımda kaşık sayiyo,zararı olmayan şeyleri doyana kadar yerken bile sen yinede çok yemede miden kuculsun diyo18 kilo verdi 2 sene önce ,kilosunu korumaya çalışırken 3 kilo daha verdi,surekli tarti uzerinde :)
Bende diyete başladığım dsn beri yemedim pişirmiyorum da pilav da bi kaç kez bulgur yedim 1 haftadır onuda yemiyorum yemiycem kararliyim :)
O ne güzel vermiş maşallah. Benim de oğlan sürekli uyarı halinde anne dikkat et yeme. Dışarı çıkarken hep kokos makyajlı saçlar yapılmış gezmemi istiyor böyle de güzelsin ama zayıflarsan çok güzel olursun bak anne sabret hadi yürüyüşe çıkalım sürekli böyle.
Bugun de güzel olucak menüm. Hayvanat bahçesindeyiz kendime sabah salata ve ızgara tavuk la ayran hazırladım onlar disarda ben arabada yiycem
Aynı bende öyle Tatlım
Nasıl olsa 2 kş yesem tatmin olmıcam ne diye boşa kalori alayım dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?