• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

canım masallah cok guzel gıdıyorsun bu arada gecen mesajlarını okumusdum zeynepcım yumurta rezervının az olması bebısın olmayacagı anlamına gelmez gulum bı de doktor sana klomen vermış ama femara dıye bı ılac varmış doktorum bu ay bana onu vermıştı rahmı gebelıge hazırlıyormuş doktorunla konusup onu dene canım insallah bıran once sonuc alırız hepımız
Canim benim cok tesekkur ederim cumartesi gercekten cok kotuydum psikolojim yerlerdeydi,ama simdi daha iyiyim Allah buyuk elbet vardir bir caresi diyorum.
Canim klomeni kullanmiycam bu ay cunku haftaya tam yumurtlama haftasinda istanbulda olucam hem ilk tahlillerimdi bayagi eksikte vardi.Obur ay adetin 2. Veya 3. Gunu gidip butun hormon testlerimi tekrar yapicam ve iyi bir doktor arastiricam.Yazdigin ilacida not edeyim sorarim, Allah hepinizden razi olsun.

ablacım cok dogru onun da stresı var spor yapıcamacaba hamıleyımde spor yapınca bısey olurmu dıyıp dıyıp duruyom bıde yesılkahve ıcsem zararıolurmu bılmıyorum hayırlısı ıle su surec bı bıtse bu ay bıde tedavıde gordum ya aklım hep sonucda
Canim benim dualrim seninle insallah tedavin sonuc verir hayirlisiyla hamile kalirsin,kaliriz.
Agir spor yapma tabi imkanin varsa yuruyus yap hafif tempoda.Canim obur ay belki klomen kullanirimda aca cok kilo yapar mi?simdide ona kafam takildi.

İnşallah Can'ım benimmmm

Tatlım gelmiyorsun bile buraya bence kendini toplamalısın yanlış anlama ama hiç bir paylaşımın yok kusura bakma bu şekilde sana yardımcı da olamıyorum ki

İnşallah bitanem çok az var zaten sabret seni de mezun etcez burdan :)

İnşallah tatlım geriye gitme de artıyı da at
Hemen

Bu tam bana göre off bir an önce Zaman geçse de spora gitsem bende

Kız bu ne maşallah Allah nazarlardan korusunun
Canim evet suan 5 kilo versem mezun oluyorum ama hamile kalmazsam hedefi 53 e cekmeyi dusunuyorum acelem yok benim,burasi bana iyi geliyor.

İnşallah Can'ım benimmmm

Tatlım gelmiyorsun bile buraya bence kendini toplamalısın yanlış anlama ama hiç bir paylaşımın yok kusura bakma bu şekilde sana yardımcı da olamıyorum ki

İnşallah bitanem çok az var zaten sabret seni de mezun etcez burdan :)

İnşallah tatlım geriye gitme de artıyı da at
Hemen

Bu tam bana göre off bir an önce Zaman geçse de spora gitsem bende

Kız bu ne maşallah Allah nazarlardan korusunun
Amin cnm

Kizlar -200 yani 83.600 tuvalete hala çıkamadım bekunis alicam eczaneden perşembe icicem cumaya yansımasın bari. Üzgünüm ortak. Dün çok yurudum ondan mi oldu acaba. Ben Bu metoyu nasıl çalıştırıcam ya. :KK43:
Cnm yemekte n iyi gidiyorsun cumaya kadar düşer
Kizlar -200 yani 83.600 tuvalete hala çıkamadım bekunis alicam eczaneden perşembe icicem cumaya yansımasın bari. Üzgünüm ortak. Dün çok yurudum ondan mi oldu acaba. Ben Bu metoyu nasıl çalıştırıcam ya. :KK43:
canım yemeklerin iyi gidiyor cumaya iyi yansır bekunis cuma dan önce kullan bide kilo vermen yavaşsa lifli yiyeceklere ağırlık ver daha fazla bekliyordum

Süpersin ortak. Nasıl veriyorsun maşallah tu tu tu nazar değmesin.
Tskler canimcim ben cumaya kadar az veriyorum yazıyorum herşeyi bu hafta yoğun proteinle beslenmeyi dusunuyorum bak sana bir çorba tarifi vereyim bol lifli karnibahari ince dogra havuç, lahana
Bir kaşık yağa yrm kaşık salça kavur ha ucu üzerine kavur lahanayi ve karnibahari dok kavur üzerine tavuk suyu bunu hergün içtiğim hafta 2 kg vermiştim

Canim benim cok tesekkur ederim cumartesi gercekten cok kotuydum psikolojim yerlerdeydi,ama simdi daha iyiyim Allah buyuk elbet vardir bir caresi diyorum.
Canim klomeni kullanmiycam bu ay cunku haftaya tam yumurtlama haftasinda istanbulda olucam hem ilk tahlillerimdi bayagi eksikte vardi.Obur ay adetin 2. Veya 3. Gunu gidip butun hormon testlerimi tekrar yapicam ve iyi bir doktor arastiricam.Yazdigin ilacida not edeyim sorarim, Allah hepinizden razi olsun.
İnşallah sağlıklı gebelik sağlıklı çocuk hayırlı evlat allah nasip eder moralini yüksek tut moral de çok önemli

İnşallah sağlıklı gebelik sağlıklı çocuk hayırlı evlat allah nasip eder moralini yüksek tut moral de çok önemli
Aynen canim herkes onu soyluyor moral onemli diye, hamdolsun suan daha iyiyim biraz atlattim hem kilo vermek gibi bir ugrasta olunca oyalaniyorum iste.
Allah razi olsun canim isteyen herkese nasip etsin Allahim.

Cnm yemekte n iyi gidiyorsun cumaya kadar düşer

canım yemeklerin iyi gidiyor cumaya iyi yansır bekunis cuma dan önce kullan bide kilo vermen yavaşsa lifli yiyeceklere ağırlık ver daha fazla bekliyordum
Bende daha fazlasini bekliyordum hayal kırıklığı yaşadım resmen niye böyle oluyor :( o kadar dikkat ediyorum motivasyonum yerlerde.

Back
X