• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Kizlar -200 yani 83.600 tuvalete hala çıkamadım bekunis alicam eczaneden perşembe icicem cumaya yansımasın bari. Üzgünüm ortak. Dün çok yurudum ondan mi oldu acaba. Ben Bu metoyu nasıl çalıştırıcam ya. :KK43:

canım kötü değil ki duyanda +500 zaannetcek gider bebeğim cumaya bu ne morak bozmak
Canim evet suan 5 kilo versem mezun oluyorum ama hamile kalmazsam hedefi 53 e cekmeyi dusunuyorum acelem yok benim,burasi bana iyi geliyor.

inşallah canım şu 5 kiloyu verde bakarız

afferrrinnnn tebrikleeeeeerrr

Heran regl olacagim acaba oda etki etmismidir diye dusunuyorum.cuma eksi 800 dum.kilo almisim spor yaparak:KK76:

hahah spor kasları şişirir reglde etkilemiş olabilir o yüzden zaten hergün spor yapın ama perşembe çok yapmayın ve sıfır karbon alın protein alın hep diyorum

Günaydın kızlar bahar temizliğine başladım kışlıkları kaldırıyorum yazlıkları çıkarıyorum dolaplar temizleniyor heyyyy!!!!
Ben 300 gr eksideyim canlar
kolay gelsin kuzucuk
tebrikler ayrıca

Kizlar -200 yani 83.600 tuvalete hala çıkamadım bekunis alicam eczaneden perşembe icicem cumaya yansımasın bari. Üzgünüm ortak. Dün çok yurudum ondan mi oldu acaba. Ben Bu metoyu nasıl çalıştırıcam ya. :KK43:
Tatlım ne güzel eksisin daha ne olsun
Hiç motivasyonu bozacak bişey yok ortada
Bazen az olur Bazen fazla

Güzel bi ekside burda varmış

Söylediklerinin hepsi etken Cnm
Hele yolculuk çok ödem yapıyor

Tskler canimcim ben cumaya kadar az veriyorum yazıyorum herşeyi bu hafta yoğun proteinle beslenmeyi dusunuyorum bak sana bir çorba tarifi vereyim bol lifli karnibahari ince dogra havuç, lahana
Bir kaşık yağa yrm kaşık salça kavur ha ucu üzerine kavur lahanayi ve karnibahari dok kavur üzerine tavuk suyu bunu hergün içtiğim hafta 2 kg vermiştim
bu tur seyleri sevmiyorum ve cozum olarak goremiyorum.

Günaydın kızlar bahar temizliğine başladım kışlıkları kaldırıyorum yazlıkları çıkarıyorum dolaplar temizleniyor heyyyy!!!!
Ben 300 gr eksideyim canlar
guzel kanka cumaya en az eksi 1 iz insallah...

Tskler canimcim ben cumaya kadar az veriyorum yazıyorum herşeyi bu hafta yoğun proteinle beslenmeyi dusunuyorum bak sana bir çorba tarifi vereyim bol lifli karnibahari ince dogra havuç, lahana
Bir kaşık yağa yrm kaşık salça kavur ha ucu üzerine kavur lahanayi ve karnibahari dok kavur üzerine tavuk suyu bunu hergün içtiğim hafta 2 kg vermiştim
Ne kadar içiyorum günde kaç defa

Canim benim cok tesekkur ederim cumartesi gercekten cok kotuydum psikolojim yerlerdeydi,ama simdi daha iyiyim Allah buyuk elbet vardir bir caresi diyorum.
Canim klomeni kullanmiycam bu ay cunku haftaya tam yumurtlama haftasinda istanbulda olucam hem ilk tahlillerimdi bayagi eksikte vardi.Obur ay adetin 2. Veya 3. Gunu gidip butun hormon testlerimi tekrar yapicam ve iyi bir doktor arastiricam.Yazdigin ilacida not edeyim sorarim, Allah hepinizden razi olsun.
amın canım ıyı yaparsın o zaman dıger ay baslamakda cok mantıklı olur o zaman doktor cok onemlı canım muhakkak arastır canım

Canim benim dualrim seninle insallah tedavin sonuc verir hayirlisiyla hamile kalirsin,kaliriz.
Agir spor yapma tabi imkanin varsa yuruyus yap hafif tempoda.Canim obur ay belki klomen kullanirimda aca cok kilo yapar mi?simdide ona kafam takildi.
cooooooook iştah acıyor canım bu ay verememın nedenı de o ilaclar zaten bıde catlatma ıgnesı yapıyolar ya oda gebelık hormonuyla canın herseyı ıstıyor ama bıran once gerı basladım cunku olmazsa ben her ay bunları dengelemem lazım

Bence -200 de cok güzel inşallah cumaya beklediğim gibi olur canim

Bende daha fazlasini bekliyordum hayal kırıklığı yaşadım resmen niye böyle oluyor :KK43: o kadar dikkat ediyorum motivasyonum yerlerde.
motivasyonunu bozma canım ben buraya kadılmadan önce 1 hafta boyunca hiç vermediğimde oldu bazen duraklama oluyor devam edince güzel gidiyor

N
cooooooook iştah acıyor canım bu ay verememın nedenı de o ilaclar zaten bıde catlatma ıgnesı yapıyolar ya oda gebelık hormonuyla canın herseyı ıstıyor ama bıran once gerı basladım cunku olmazsa ben her ay bunları dengelemem lazım
Bende üc ay kadar kullandım ve çok kötüydü resmenvücut hamile gibi ama değildim tabiki. Hem kilo aldırdı hem şişlik yaptı hemde yan etkileri ağrılar falan cok zordu. Allah yardımcın olsun.

Iş arası bir gelip bakiyim dedim ne var ne yok diye güzel eksiler varmiş inşallah v
Cumayada kat kat artarlar.
Elif ablam benim dönem dönem mide bulantıların oluyor sebebi belirsiz ya piskolojik ya üşütme. Ama adet öncesi ve stresli dönemlerimde daha çok oluyor sanki.
Bu arada bazanın altından bavulumu çıkardım içindeki eski daha dogrusu eskiden giydiğim ve birkac yıldır bana olmayan kıyafetleri denedim. Gömleklerin hepsi oldu ama eteklerden sadece biri ve bir pantolon oldu. Baya moralim düzeldi. O olmayanlara da girecem insallah. Varsa eski kıyafetleriniz denemenizi tavsiye ederim çok iyi geliyor motivasyon oluyor.

motivasyonunu bozma canım ben buraya kadılmadan önce 1 hafta boyunca hiç vermediğimde oldu bazen duraklama oluyor devam edince güzel gidiyor

bir kase yeterli canım

yanındada et balık tavuk
inşallah iyi bi eksi olur cumaya. Tamam canım k.bahar yok evde ama temin etmeye çalışırım bizim ev şehre biraz uzakta

Iş arası bir gelip bakiyim dedim ne var ne yok diye güzel eksiler varmiş inşallah v
Cumayada kat kat artarlar.
Elif ablam benim dönem dönem mide bulantıların oluyor sebebi belirsiz ya piskolojik ya üşütme. Ama adet öncesi ve stresli dönemlerimde daha çok oluyor sanki.
Bu arada bazanın altından bavulumu çıkardım içindeki eski daha dogrusu eskiden giydiğim ve birkac yıldır bana olmayan kıyafetleri denedim. Gömleklerin hepsi oldu ama eteklerden sadece biri ve bir pantolon oldu. Baya moralim düzeldi. O olmayanlara da girecem insallah. Varsa eski kıyafetleriniz denemenizi tavsiye ederim çok iyi geliyor motivasyon oluyor.
Ohhh ne güzel olmuş onlara da giricek sin tabiki. Perşembe kına c.tesi düğün var yakın bir arkadaşımın kardeşi evkeniyor bende elbiselerimden denedim bugün gayet güzel oldular ama bir pantolonum vardı ki kapanmıyordu işte onu giyebilmek çok güzeldi ;)

Back
X