- 27 Ekim 2015
- 633
- 1.109
- 113
- 38
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #143.021
Kesinlikle ben gitmez diyordum bu kilolar taki buraya katil ana kadar sizleri gördüm bende verebilirim dedim öyle hızlı verince çok mutlu oluyorum abartı değil burdakilerin katkısı büyük vereceğime inandirdi beniİnşallah tatlım olucak tabi inanıyorum ben önce inanmak gerek
kpss canım sınavdan sonra başlayacağım spora. evde küçük küçük hareketler yapabilirim ama. çünkü evden dışarı çıkmıyorum.Olmadı ama bu sporsuz olmaz ki tatlım ne sınavı ?
Tskler canım ama sende toparlanıp devam et emin ol yemeklerden daha güzel mutlulukiyi akşamlar kızlar. yarın kızımın doğum günü. hazırlık telaşından giremedim. bu hafta kilo bildirimi yapılmadımı tek tek okudum sayfaları göremedim. N narcicegi-21 haftanın şampiyonu onu anladım sadece çok tebrik ederim. bende gram oynama yok malum cozuttum bu hafta hala toparlayamadım .sanki bi daha toparlayamayacağım gibi hissediyorum ama inş bunuda atlatıcam. @esmazc ortim sendende çok özür dilerim iyi bi ortak olamadım;(
bilmezmiyim nasıl güzel bi duygu. yarını kazasız belasız atlatırsam çok mutlu olucam tekrar motive olucam. kaç kilo verdin narçiçeğiTskler canım ama sende toparlanıp devam et emin ol yemeklerden daha güzel mutluluk
iyi akşamlar kızlar. yarın kızımın doğum günü. hazırlık telaşından giremedim. bu hafta kilo bildirimi yapılmadımı tek tek okudum sayfaları göremedim. N narcicegi-21 haftanın şampiyonu onu anladım sadece çok tebrik ederim. bende gram oynama yok malum cozuttum bu hafta hala toparlayamadım .sanki bi daha toparlayamayacağım gibi hissediyorum ama inş bunuda atlatıcam. @esmazc ortim sendende çok özür dilerim iyi bi ortak olamadım;(
bilmezmiyim nasıl güzel bi duygu. yarını kazasız belasız atlatırsam çok mutlu olucam tekrar motive olucam. kaç kilo verdin narçiçeği
kpss canım sınavdan sonra başlayacağım spora. evde küçük küçük hareketler yapabilirim ama. çünkü evden dışarı çıkmıyorum.
Kesinlikle ben gitmez diyordum bu kilolar taki buraya katil ana kadar sizleri gördüm bende verebilirim dedim öyle hızlı verince çok mutlu oluyorum abartı değil burdakilerin katkısı büyük vereceğime inandirdi beni
normalde bu kadar takmazdım belki amann hallederim nasılsa diye düşünürdüm ama. buraya geldiğimden beri yaptığım bi hata daha mutsuz ediyo beni. gerçekten insan buraya karşı sorumlu hissediyo kendini farklı bi durumOlucaksın bebeğim burdan kopma inan bana iyi gelir
normalde bu kadar takmazdım belki amann hallederim nasılsa diye düşünürdüm ama. buraya geldiğimden beri yaptığım bi hata daha mutsuz ediyo beni. gerçekten insan buraya karşı sorumlu hissediyo kendini farklı bi durum) desteğinizle bunuda halledicem. çok teşekkür ederim seydan kaptan
2.7 kg canım gel sende ver bir an öncebilmezmiyim nasıl güzel bi duygu. yarını kazasız belasız atlatırsam çok mutlu olucam tekrar motive olucam. kaç kilo verdin narçiçeği
Bide tuvaletten sonra tartılsan kimbilir ne kadar eksi çıkarİnşallah can can benim çok komik bir olayım var cumaya kadar wc sorunum var kilo bildiriminden sonra çözülüyor ise gitmeden tartilmak zorunda kalıyorum psikolojik herhalde
Sagol ablam çok mutluyum elhamdulillah. Burası çok iyi geldi bana. Gayet düzgünde besleniyorum annemden korkuyordum ye ye diye beni yicek diye ama anlayışla karşıladı bende o kötü çikolatalardan pöf pastalardan sadece tadımlık yiyorum. Vakit bulup spora da başlarsam az da olsa eksilerim olur gibi. Aranıza dönmeye sabırsızlanıyorum.Tuğba cım ne mutlu sana sevdiklerine kavuştu. Çok çok güzel zamanlar geçir bebeğim. Sakın Salma o pis tadı kötü çikolatalar dan pastalar dan da yeme tamam mı kuzum
Ah kuzum ya burda yokki karnabahar burasi sehre uzak haftasonu pazardan alicam yapıcam inşallah. Tarifi kaydettim defterimë.Canım ben sana çorba tarifi verdim yapma din ben 3 gün yemeklerden önce onu içtim
Tadını cikar bizde seni bekliyoruz sabırsızlıkla.Sagol ablam çok mutluyum elhamdulillah. Burası çok iyi geldi bana. Gayet düzgünde besleniyorum annemden korkuyordum ye ye diye beni yicek diye ama anlayışla karşıladı bende o kötü çikolatalardan pöf pastalardan sadece tadımlık yiyorum. Vakit bulup spora da başlarsam az da olsa eksilerim olur gibi. Aranıza dönmeye sabırsızlanıyorum.
Ya sen beni hep gulduruyon senin sistemi sen bozdun tatlım bütün hafta stres stresBide tuvaletten sonra tartılsan kimbilir ne kadar eksi çıkarvalla hayatım bekunis içtim dün akşam hala bişey yok durdu galiba benim sistem
Dene mutlaka şişlik yapıyor son gün içme yeterAh kuzum ya burda yokki karnabahar burasi sehre uzak haftasonu pazardan alicam yapıcam inşallah. Tarifi kaydettim defterimë.
Canım yaa ne kadar sevindim senin adına,aynı zamanda imrendim insallah pitir pitir gider kilolar maşallah sanaBizim yüzde takım 3 yazıyor
Necla tarifi bi daha paylasirmisin canimDene mutlaka şişlik yapıyor son gün içme yeter
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?