Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

İnşallah tatlım olucak tabi inanıyorum ben önce inanmak gerek
Kesinlikle ben gitmez diyordum bu kilolar taki buraya katil ana kadar sizleri gördüm bende verebilirim dedim öyle hızlı verince çok mutlu oluyorum abartı değil burdakilerin katkısı büyük vereceğime inandirdi beni

Tskler canım ama sende toparlanıp devam et emin ol yemeklerden daha güzel mutluluk

İyi akşamlar Hanfendi senin Bi hesabini alalım o ne demek kız toparlamamak falan toparlancaksın yavrum böyle hep yağlarınla yaşamam istemiyorsan

Can'ım benim sen olmasan olmaz inan ben çok seviniyorum siz kilo verince kendim vermiş kadar rahatlıyorum

Olucaksın bebeğim burdan kopma inan bana iyi gelir
normalde bu kadar takmazdım belki amann hallederim nasılsa diye düşünürdüm ama. buraya geldiğimden beri yaptığım bi hata daha mutsuz ediyo beni. gerçekten insan buraya karşı sorumlu hissediyo kendini farklı bi durum) desteğinizle bunuda halledicem. çok teşekkür ederim seydan kaptan

Ne demek tatlım her zaman Burdayım önemli olan senin toparlaman hadi inş Seninde 1. Olduğun günleri görelim

İnşallah can can benim çok komik bir olayım var cumaya kadar wc sorunum var kilo bildiriminden sonra çözülüyor ise gitmeden tartilmak zorunda kalıyorum psikolojik herhalde
Bide tuvaletten sonra tartılsan kimbilir ne kadar eksi çıkar valla hayatım bekunis içtim dün akşam hala bişey yok durdu galiba benim sistem

Tuğba cım ne mutlu sana sevdiklerine kavuştu. Çok çok güzel zamanlar geçir bebeğim. Sakın Salma o pis tadı kötü çikolatalar dan pastalar dan da yeme tamam mı kuzum
Sagol ablam çok mutluyum elhamdulillah. Burası çok iyi geldi bana. Gayet düzgünde besleniyorum annemden korkuyordum ye ye diye beni yicek diye ama anlayışla karşıladı bende o kötü çikolatalardan pöf pastalardan sadece tadımlık yiyorum. Vakit bulup spora da başlarsam az da olsa eksilerim olur gibi. Aranıza dönmeye sabırsızlanıyorum.

Tadını cikar bizde seni bekliyoruz sabırsızlıkla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…