Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Necla tarifi bi daha paylasirmisin canim
Tabiki can can
1 havuç
Karnibahar
Lahana bıraktım bu sefer şişlik yaptı
Yarım kaşık salça 1 yk yağ da kavur canım üzerine rendelenmiş havuç kavuruyorum havuclari karnibahari ve lahanayi üzerine dok ayrıca tavuk göğsünü hasliyorum bi kısmını yemeğe ufak dogruyup birakiyorum tavuk suyuyla haşlıyorum sebzeleri çok az tuz

Su an olamıyorum anca bebekle uzaklasirim ha ha
Çocukta yaparım kariyer de

Tapu kadastroda kontrol müh yim
Oyy kalabalık kurumlardan biri Allah kolaylik vere gülüm

Tamam işte bildirimi yokki onun Allah şifa versin
Amin nn.

Ayy çok doğru benimde annem isterdi ben istemezdim. ben 1 yıl vekaleten yaptım öğretmenlik çok zor ama çok güzel bir meslek. Keşke olaydık son pismanlik olayi işte

N narcicegi-21 Can'ım tebrik ederim birinciler sırrını paylaşıyor kısmında yazmalısın :)
Oyyy oyy maşallah okuyalım barim sırlarını

Allah uzun ömürler verdin sağlıklı mutlu nice yılları olsun inşallah. Doğum günü geçsin tam gaz başlıyorsun anlaştık mi.

Ya sen beni hep gulduruyon senin sistemi sen bozdun tatlım bütün hafta stres stres
Napim bacim stresten ölup gidicem her telefon caldiginda acaba yine noldu diyorum inan ki. Veticem ama kaçari yok o kilolar gidecekkkk o kadar.

Misafir vardı az önce gitti çok yorgunum hemen yatıcam
Sabah 11.30 2yumurtadan domatesli peynirli omlet, salatalık, 5zeytin
13.00 1kup çikolatalı puding dünkü misafirlere yapmıştım çok canım istedi
16.00 3 hurma 3ceviz
20.00 1tabak alinazik
Su 2lt
Spor yok

Gece kuşu geldiiii

Hepinizi yürekten tebrik ederim canlar
3.olmuşuz

Bu hafta eşlerden heralde nejlanın takımı 1.oldu

N narcicegi-21
Birinciliğin içinde sana özel tebrik gelsin fıstığım
Devamı gelsin inşallah

Cuma olmasına rağmen fazla kaçamak olmamasıda çok güzel
Eminim haftaya karşılığını alacaksınız
Tabi öncelikle hafta sonu tuzaklarına düşmeyin

S sonumud
Hoşgeldin Cnm
Ben zühal
Senin Adın neydi

Canimsin çok saol

Cuma menüsü olmuş canim afieyt olsun

Günaydın kızlar. O kadar çok mesaj vardı ki hangisine cevap yazacağimi şaşırdım. Okumak bile kkaç dakikami almıştır.
S sibelcikkk ihmal etme burayı. Ben bazen yazamasam da okumadan geçmiyorum. okuyunca bile bi kendime geliyorum.
iyi hafta sonları kizlarr

Başarı hikayelerini daha önce hiç okumamıştim. Az önce birini okudum ve cok etkilendim Mefkurem zuhal abla senden de bahsetmiş övgüyle. Bu kişi muska77. Okuyanlar olmuştur belki. Ben yeni gördüm. @seydan94 ve Mefkurem sizinde var mı burda bi yazınız? ?varsa Onları da okumak isterim

Benim yok tatlım ben yazamam öyle şeyler yazacak bişeyim yok inan ben eski halimi unuttum sanki hep bu kilodaymışım gibi hissediyorum ne biliyim o süreci de unuttum gibi yanı çok zorlanmadım da o yüzden anlatcak bişey yok ki öyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…