- 27 Ekim 2015
- 633
- 1.109
- 113
- 38
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #143.041
Ay canım çok tsk ederim hepimizin inşallah giderCanım yaa ne kadar sevindim senin adına,aynı zamanda imrendim insallah pitir pitir gider kilolar maşallah sana
Tabiki can canNecla tarifi bi daha paylasirmisin canim
Çocukta yaparım kariyer deSu an olamıyorum anca bebekle uzaklasirim ha ha
Oyy kalabalık kurumlardan biri Allah kolaylik vere gülümTapu kadastroda kontrol müh yim
Amin nn.Tamam işte bildirimi yokki onun Allah şifa versin
Ayy çok doğru benimde annem isterdi ben istemezdim. ben 1 yıl vekaleten yaptım öğretmenlik çok zor ama çok güzel bir meslek. Keşke olaydık son pismanlik olayi işteKeşke ilkokul öğretmeni olsaydım minicik yüreklere yol gosterseydim o küçücük ellerine yazmayı ogretseydim kötü kötü insanlarla ugrasmaktansa masum çocuklara zamanım gitseydi insan geçmişte yaptigii hataları çekiyor öğretmen olmam diye kendimi yere vururdum kendimi bu hale ben getirdim
Oyyy oyy maşallah okuyalım barim sırlarınıN narcicegi-21 Can'ım tebrik ederim birinciler sırrını paylaşıyor kısmında yazmalısın :)
Allah uzun ömürler verdin sağlıklı mutlu nice yılları olsun inşallah. Doğum günü geçsin tam gaz başlıyorsun anlaştık mi.iyi akşamlar kızlar. yarın kızımın doğum günü. hazırlık telaşından giremedim. bu hafta kilo bildirimi yapılmadımı tek tek okudum sayfaları göremedim. N narcicegi-21 haftanın şampiyonu onu anladım sadece çok tebrik ederim. bende gram oynama yok malum cozuttum bu hafta hala toparlayamadım .sanki bi daha toparlayamayacağım gibi hissediyorum ama inş bunuda atlatıcam.esmazc ortim sendende çok özür dilerim iyi bi ortak olamadım;(
Napim bacim stresten ölup gidicem her telefon caldiginda acaba yine noldu diyorum inan ki. Veticem ama kaçari yok o kilolar gidecekkkk o kadar.Ya sen beni hep gulduruyon senin sistemi sen bozdun tatlım bütün hafta stres stres
Canimsin çok saolTabiki can can
1 havuç
Karnibahar
Lahana bıraktım bu sefer şişlik yaptı
Yarım kaşık salça 1 yk yağ da kavur canım üzerine rendelenmiş havuç kavuruyorum havuclari karnibahari ve lahanayi üzerine dok ayrıca tavuk göğsünü hasliyorum bi kısmını yemeğe ufak dogruyup birakiyorum tavuk suyuyla haşlıyorum sebzeleri çok az tuz
Cuma menüsü olmuş canim afieyt olsunMisafir vardı az önce gitti çok yorgunum hemen yatıcam
Sabah 11.30 2yumurtadan domatesli peynirli omlet, salatalık, 5zeytin
13.00 1kup çikolatalı puding dünkü misafirlere yapmıştım çok canım istedi
16.00 3 hurma 3ceviz
20.00 1tabak alinazik
Su 2lt
Spor yok
Gunaydin kizlar ,yaşasın bugün 5.30 da uyandım bayılıyorum erken kalkmayakuş civiltilari,anne anne sesleri uyumak istiiiiyooruuuum
Gunaydin hanimlarr ben de her zamanki gibi 7 de uyandim birazdan hazirlanip okula gidicem malum 23 nisan ulusal egemenlik ve cocuk bayrami bugun kutlama programimiz var:)
Seydacim biz yarin insallah Istanbula gidiyoruz netim var ama ne olur ne olmaz diye Whatsaap gurubunuz vardi beni orda ekleyin numarami ozelden atayim kilo bildirimi yaparken skinti olmasinEvet Can'ım bütün çocukların 23 nisan Bayram'ı kutlu olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?