- 5 Ocak 2015
- 59.197
- 205.945
- 898
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #143.061
Muska77 benim günlüğümdede yazıyordu Tatlım
Bence sende yazmalısın şeydamAma benim kilo verme sürecimde iki kişi çok etkili hatta onlar sayesinde pes etmedim başladım bırakmadım biri zühalim diğeri de Berilim
benim için çok çok özel
Yerim o anne diyenleri.Gunaydin kizlar ,yaşasın bugün 5.30 da uyandım bayılıyorum erken kalkmayakuş civiltilari,anne anne sesleri uyumak istiiiiyooruuuum
Afiyet olsun canım puding cuma kaçamağı olmuş en azından sütlü tatlı güzel bence.Misafir vardı az önce gitti çok yorgunum hemen yatıcam
Sabah 11.30 2yumurtadan domatesli peynirli omlet, salatalık, 5zeytin
13.00 1kup çikolatalı puding dünkü misafirlere yapmıştım çok canım istedi
16.00 3 hurma 3ceviz
20.00 1tabak alinazik
Su 2lt
Spor yok
Muska77 benim günlüğümdede yazıyordu Tatlım
Maşallah çok azimli bi arkadaştı karşılığınıda aldı
Bence sende yazmalısın şeydam
Kız takımın reklamı olur
Muskanın hikayesini okuyan soluğu 5.takımda aldı
Bende hakedince yazıcam
Seydacim biz yarin insallah Istanbula gidiyoruz netim var ama ne olur ne olmaz diye Whatsaap gurubunuz vardi beni orda ekleyin numarami ozelden atayim kilo bildirimi yaparken skinti olmasin
Ayyy ne güzel CnmKızzlaaaaaar bugün kaçamak yapan fena olur he söyleyeyim :) ayyy bomba gibiyim bugün Bi enerji var üstümde
Ayyy ne güzel Cnm
Bende de bi yorgunluk
Heralde dün çok yorulmuşum
Kaçamaksız ve tatlısız 2.gün geride kaldı
Dün alışverişte bişey alıp yememek için kendimi zor tuttum ama başardım
Akşamda gelincim pasta yapmıştı ama şeker orucuna başladım dedim yemedim
Bugünde eltimin kardeşinin doğum günü var oraya gidecem
Herkes bişey yapıp götürecek bende kısır yapıcam
Ordaki sofrayı hayal ederseniz heralde
Ama tuzaklara düşmemek için evde tavukla salata yapıcam kendim için onu götürcem yanımda
of of bu akşam arkadaşlarla konsere gideceğiz onlar biraları kajuları tatlıları homili homili götürürken ben sade soda içicem şansım bol olsunKızzlaaaaaar bugün kaçamak yapan fena olur he söyleyeyim :) ayyy bomba gibiyim bugün Bi enerji var üstümde
benim de canım çok tatlı çekiyor ama kendime söz verdim hedefime ulaşmadan tatlı yokmezun oldugumda şöyle 10 günde bir küçük bi porsiyon hafif tatlı yiyeceğim
harikasınız ya benim annemin çook eski bi arkadaşı da sizin gibi yapardı.sofrada bin eşit hamur işi tatlı varken hiçbirine dokunmazdı.bu azimle incecik oldu kadın fıstık gibiKaçamaksız ve tatlısız 2.gün geride kaldı
Dün alışverişte bişey alıp yememek için kendimi zor tuttum ama başardım
Akşamda gelincim pasta yapmıştı ama şeker orucuna başladım dedim yemedim
Bugünde eltimin kardeşinin doğum günü var oraya gidecem
Herkes bişey yapıp götürecek bende kısır yapıcam
Ordaki sofrayı hayal ederseniz heralde
Ama tuzaklara düşmemek için evde tavukla salata yapıcam kendim için onu götürcem yanımda
Nefsine söz geçirirsen kazanan sen olursun Tatlımbenim de canım çok tatlı çekiyor ama kendime söz verdim hedefime ulaşmadan tatlı yokmezun oldugumda şöyle 10 günde bir küçük bi porsiyon hafif tatlı yiyeceğim
Bende ona başlıyım dedim Evesigün yaptım daha doğrusu yapmaya çalıştım selülütsavar hareketini hiç yapamıyorumhanımlar Ebru Şallının 2 haftada 2 beden kürünü bitirdim 3 gün önce. 2 beden incelme palavra tabi ama egzersizler çook etkili gerçekten popom şekillendi kalktıbiraz selülitim vardı şimdi resmen hiç yok gibi ! 21 günde yağlarınızdan kurtulun kürüne başlıcam bugün bakalım görcez etkilerini.
Tabiki kaçamak yapmıcan bebek sonrada kendinle gurur duyacaksınof of bu akşam arkadaşlarla konsere gideceğiz onlar biraları kajuları tatlıları homili homili götürürken ben sade soda içicem şansım bol olsun
Ahhh ahh güzelimharikasınız ya benim annemin çook eski bi arkadaşı da sizin gibi yapardı.sofrada bin eşit hamur işi tatlı varken hiçbirine dokunmazdı.bu azimle incecik oldu kadın fıstık gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?