Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Muska77 benim günlüğümdede yazıyordu Tatlım
Maşallah çok azimli bi arkadaştı karşılığınıda aldı

Ama benim kilo verme sürecimde iki kişi çok etkili hatta onlar sayesinde pes etmedim başladım bırakmadım biri zühalim diğeri de Berilim
benim için çok çok özel
Bence sende yazmalısın şeydam
Kız takımın reklamı olur
Muskanın hikayesini okuyan soluğu 5.takımda aldı
Bende hakedince yazıcam

Afiyet olsun canım puding cuma kaçamağı olmuş en azından sütlü tatlı güzel bence.

Aaaa öyleyse dur o Zaman yazarım Bi ara :))

Kaçamaksız ve tatlısız 2.gün geride kaldı
Dün alışverişte bişey alıp yememek için kendimi zor tuttum ama başardım

Akşamda gelincim pasta yapmıştı ama şeker orucuna başladım dedim yemedim

Bugünde eltimin kardeşinin doğum günü var oraya gidecem
Herkes bişey yapıp götürecek bende kısır yapıcam
Ordaki sofrayı hayal ederseniz heralde

Ama tuzaklara düşmemek için evde tavukla salata yapıcam kendim için onu götürcem yanımda

Ayyy ne güzel Cnm
Bende de bi yorgunluk
Heralde dün çok yorulmuşum

Bende bugün akşam doğum günü kutlicam yine :)))

Ohhh süper valla o sofralar fena oluyor

hanımlar Ebru Şallının 2 haftada 2 beden kürünü bitirdim 3 gün önce. 2 beden incelme palavra tabi ama egzersizler çook etkili gerçekten popom şekillendi kalktı biraz selülitim vardı şimdi resmen hiç yok gibi ! 21 günde yağlarınızdan kurtulun kürüne başlıcam bugün bakalım görcez etkilerini.

Kızzlaaaaaar bugün kaçamak yapan fena olur he söyleyeyim :) ayyy bomba gibiyim bugün Bi enerji var üstümde
of of bu akşam arkadaşlarla konsere gideceğiz onlar biraları kajuları tatlıları homili homili götürürken ben sade soda içicem şansım bol olsun

harikasınız ya benim annemin çook eski bi arkadaşı da sizin gibi yapardı.sofrada bin eşit hamur işi tatlı varken hiçbirine dokunmazdı.bu azimle incecik oldu kadın fıstık gibi

benim de canım çok tatlı çekiyor ama kendime söz verdim hedefime ulaşmadan tatlı yok mezun oldugumda şöyle 10 günde bir küçük bi porsiyon hafif tatlı yiyeceğim
Nefsine söz geçirirsen kazanan sen olursun Tatlım

Bende ona başlıyım dedim Evesigün yaptım daha doğrusu yapmaya çalıştım selülütsavar hareketini hiç yapamıyorum
Ama daha çok bacak çalışıyor gibi geldi
Bide 3 K yı denicem belki o daha faydalıdır
Seversem ona devam edecem
of of bu akşam arkadaşlarla konsere gideceğiz onlar biraları kajuları tatlıları homili homili götürürken ben sade soda içicem şansım bol olsun
Tabiki kaçamak yapmıcan bebek sonrada kendinle gurur duyacaksın
Çok açlık hissedersen ayranda içebilirsin
harikasınız ya benim annemin çook eski bi arkadaşı da sizin gibi yapardı.sofrada bin eşit hamur işi tatlı varken hiçbirine dokunmazdı.bu azimle incecik oldu kadın fıstık gibi
Ahhh ahh güzelim
Ben son aylarda sapıttım biraz şimdi acısını çekiyorum ama inşallah toparladım

Kızlar gördüğünüz üzere artık takımların yüzdeleri çok iyi oluyor
Bu güzel yüzdeyle bile 3.olduk
Onun için daha çok dikkat etmeliyiz
Onlar yapıyorsa biz haydi haydi yaparız
Bi çok takımdan hem daha azimliyiz hemde daha disiplinyiz

Unutmayın pazartesı Eksi çıkmak büyük avantaj
Onun için hafta sonuna dikkattttt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…