- 5 Nisan 2016
- 581
- 1.416
- 28
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #143.581
Kızlaaaar kızlar bu hafta bana bişeylet oluyor hep bişeyler yemek istiyorum biri beni tutsun
Sabah 09.00 2 yumurta 1 domates 1biber 4tombik peynirle omley
Ara 1hurma 1 ceviz
Öğle 14.00 5kaşık yulaf ezmesi 1kaşık ruşeym 1küçük muz ve 1bardak sütle lapa
Ara 2parmak kalınlığında 1dilim ananas
Akşam 18.30 1tabak taze fasulye (yağsız) 1kase yoğurt 3yk zerdeçallı bulgur pilavı
Şu anda tıkabasa tokum ama acıkırsam 2hurma yemeyi düşünüyorum
Su 2lt olur
Spor yarım saat plates
Anladım canim onlar midede kalmamıştır canim,maşallah senin motivasyonun çok güzel allah bozmasınCanım öğle kaçırdım dengelemek için mecbur o kadar yedimki halen yeni yemek yemiş gibiyim yağlarını ayikladim ama yinede aç olmadan yesem midem buyur
Aminn canım çok saol.hiçbirini erteleme sansım yok malesef .paldır kuldür hepsinden gidiyoruz işte.Kolay gelsin cnm. Valla hepsi de zor kpss başa bela eylülde baslamissin ne güzel. Ama son 1 ay çok önemli biliyorsun. Bu ay daha sıkı tutarsin. Ev çocuk esle de hergün uğraşman gerekiyo.. Allah yardimcin olsun canim
Evt canım ozellikle sabah az oldu.nedense canım istemedi.normalde kahvaltım daha sıkı oluyoCanım çok az tabi odem atmak için demissin allah yardimcin olsun,yoğurt,salatalık falan odem arttırıyor
Afiyet olsun canim çok yetersiz geldi bana korumakta yada ilerde zorluk cekebilirsin
Kabak yemegi dolu doluydu.tabaği fulledim:))KIZ AZ YEMIŞSIN
Supersin kaptan ortalama ayda 5 kilo hiç duraklama olmadi mi
iyi akşamlar hatunlar :))
bugünkü menüm;
07.00 limonlu zencefil
08,45 maydanozlu limonlu 2 adet yumurta
12,30 bir büyük elma
18,15 bulgursuz ev yapımı yoğurtla ıspanak yemeği
2 litreye yakın su
bugün spor yapmadım çünkü annemle çarşıya çıkmıştık 1,5 - 2 saat yürümüşüzdür
hee bide şey vardı çarşıdayken çubuk tarçın almıştım çay demledik çayın içine attım 6 - 7 bardak tarçınlı çay içmiş oldumKK22:çok severim çayı ondan abartı )
Anladım canim,bende abur cubura yoneliyorum ,sağlıklı olmasının ardına siginiyorum,kalori hesapladigimda almisim basimi gitmisim,en güzeli yasak şeyler dışındaki şeylerden güzel yemekEvt canım ozellikle sabah az oldu.nedense canım istemedi.normalde kahvaltım daha sıkı oluyo
Azcık bakaydık:))Kızlar serbetli tatlılar varyaaaaa,oyu verin çıkın tatlıları çok incelemeyin
İyiyim canım. Çok daraldim herşeyden ben. Sen nasılsın hastalığın nasıl oldu,düğün hazırlıklari nasıl gidiyor
Aslında dogrusun daha kolay yeniyo ,zaten bu aralar inanilmaz motivasyonun düşük
Gidip su iceceksen benim gibi yarısına kadar bak :)Azcık bakaydık:))
sizden duydum bi gidip bakem demiştim bakmaz olaydım şuan elimde tarçınlı yoğurt varGidip su iceceksen benim gibi yarısına kadar bak :)
yapabilirsin kuzum eminim ben biz kadınlar ne i,stersek yaparız yeterki azım olsun birazcıkkBUGUN AKSAMA ENGINAR VAR NASIPSE AKSAM YARIM SAAT DE SPOR ILE BASLIYIP KENDIME DUZENE SOKUCAM ARTIK EGER BUNU YAPAMAZ ISEM VEDA EDICEM HEPINIZE VAKTINIZI ALDIGIMI HISSEDIYORUM CUNKU
tatlım eski gittigim diyetisyende sevgilimde (sporcu) başlangıçta meyveli müslileri önermi,yor.hedefimize ulaşınca koruma programında yiyebilirmişizVallahami meyveli ama kuru üzüm taze badem filan var zararsizdir diye düşünmüştüm yemiyimmi
hahah harikasınn ! ah buanneler benimki de pışpışlaya pışpışlaya beni şişirdieheee heyo heyoo kızlarr bugün dışarı çıktım annemle aylar sonra market alışverişi için çok ısrar etti kıramadım.... ama varya az daha eve kapansam sokakta yürümeyi unutacağım sanırımbide gizli diyet yapmak ne kadar zormuş tutturdu illa dışarı çıkmışken dışarda yiyelim diye yok anne istemiyorum canım çekmiyor dedikçe çocuk gibi hadi hadi diyor canım benim yaa ne zaman sonra çıkınca kıyamadı tabi bana... neyse yemek işini güç bela vaz geçirdim bu sefer markette direk abur cubur bölümüne koştu sen seversin şundan alalım ders çalışırken atıştırırsın bunu da alalım diye doldurdu sepeti ama tabiki de yemeyeceğim market faciasını atlattıktan sonra bu sefer dönüş yolun da ikimizinde çok sevdiği dondurmacının önünden geçiyorduk hiç birşey istemedin bari bi dondurma yiyelim normalde ben yalvarırdım bugün işler tersine bindi ama allahtan bugünü en sonunda kazasız belasız atlattım....
Bi kac kaçamağın üstüne çok vermedimya ,salı gününden sonra düşüşe geçiyorum,buda motivasyonumu dusuruyo ,çok kötü bir bunyem var en ufak bir kacamakta en başa dönüyorum sabahta 75.3 tüm. +700 tuvalete de çıkamıyorum çok iyi, oda etkiliyo. Ayy şeyda cuma ya düşerim insallah. Cuma dan itibaren inanilmz sıkı başlamak istiyorum tekrardanNiye öyle oldu ki fıstık
tatlım inanki hepimiz çokk güzeliz.birazcık düzgün fizik ve bakımlı olmak da bitiyo olay.eminim sen de çok güzel bir kızsın. eğer instagram kullanıyosan öncesi sonrası fotograflarına falan baksana insanların ne halden ne hale geliyolar piiihiiiBana da tam senin gibi biri lazım arkadaşım artık çok sıkıldım her ortamda incecikler diye kendini beğenmiş hatunlarin kilo muhabbeti yapmasından halbuki yüzlerine baksan biseye benzemiyolar ama zayiflarya en güzel onlar . Aslında memnunum halimden gerçekten ama bu aralar canımı sikanim çok galiba. Veri cem ama 65 i görmeden bırakmak yok. Sen nekadar sürede ne yaparak ne kadar kilo verdin kisacik anlatirmisin biraz .
kesinlikle kendimizi güzelleştirmek gibi kendimizi çirkinleştiriyoruzda malesef herşey elimizde !Ben Bu yüzden Burdayım tatlım
171 boyun 103.5 ile başladım buraya şimdi 60 kilo falanım 61 le mezun oldum burdan
Haziran ayında başladım haxiranın Ortası falandı 1 ay önce falan mezun oldum
Kesinlikle öyle tatlım işte bende senin gibi düşünüyordum çevremdeki insanlardan daha çirkin değildim ama kilo ile kendi kendimi çirkinleştiriyordum şimdi şükürler olsun kendimle de gurur duyuyorum insanların bakışı değişiyor gerçekten
amannn tatlım bırakma sakınçmenün güzel.eğer sporunu arttırdıysan bu aralar iştahın açılmış olabilir.yaktık.ça vücut yakıt istiyor gibi düşün. ama alışacaksınKızlaaaar kızlar bu hafta bana bişeylet oluyor hep bişeyler yemek istiyorum biri beni tutsun
Sabah 09.00 2 yumurta 1 domates 1biber 4tombik peynirle omley
Ara 1hurma 1 ceviz
Öğle 14.00 5kaşık yulaf ezmesi 1kaşık ruşeym 1küçük muz ve 1bardak sütle lapa
Ara 2parmak kalınlığında 1dilim ananas
Akşam 18.30 1tabak taze fasulye (yağsız) 1kase yoğurt 3yk zerdeçallı bulgur pilavı
Şu anda tıkabasa tokum ama acıkırsam 2hurma yemeyi düşünüyorum
Su 2lt olur
Spor yarım saat plates
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?