Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Bende öyleyim cnm. Ilk iki hafta canım hiç bişey istemiyordu. Şimdi ise tatlı istiyoruuum.
sende hakim ol kendine menun de gayet güzel. Görünüşe göre kendine hakim olabilmissin. Devamı da gelir inş.

Kolay gelsin cnm. Valla hepsi de zor kpss başa bela eylülde baslamissin ne güzel. Ama son 1 ay çok önemli biliyorsun. Bu ay daha sıkı tutarsin. Ev çocuk esle de hergün uğraşman gerekiyo.. Allah yardimcin olsun canim
Aminn canım çok saol.hiçbirini erteleme sansım yok malesef .paldır kuldür hepsinden gidiyoruz işte.

Canım çok az tabi odem atmak için demissin allah yardimcin olsun,yoğurt,salatalık falan odem arttırıyor

Afiyet olsun canim çok yetersiz geldi bana korumakta yada ilerde zorluk cekebilirsin
Evt canım ozellikle sabah az oldu.nedense canım istemedi.normalde kahvaltım daha sıkı oluyo

Güzel böyle menüler olursa süper olur tatlım

Evt canım ozellikle sabah az oldu.nedense canım istemedi.normalde kahvaltım daha sıkı oluyo
Anladım canim,bende abur cubura yoneliyorum ,sağlıklı olmasının ardına siginiyorum,kalori hesapladigimda almisim basimi gitmisim,en güzeli yasak şeyler dışındaki şeylerden güzel yemek

BUGUN AKSAMA ENGINAR VAR NASIPSE AKSAM YARIM SAAT DE SPOR ILE BASLIYIP KENDIME DUZENE SOKUCAM ARTIK EGER BUNU YAPAMAZ ISEM VEDA EDICEM HEPINIZE VAKTINIZI ALDIGIMI HISSEDIYORUM CUNKU
yapabilirsin kuzum eminim ben biz kadınlar ne i,stersek yaparız yeterki azım olsun birazcıkk

Vallahami meyveli ama kuru üzüm taze badem filan var zararsizdir diye düşünmüştüm yemiyimmi
tatlım eski gittigim diyetisyende sevgilimde (sporcu) başlangıçta meyveli müslileri önermi,yor.hedefimize ulaşınca koruma programında yiyebilirmişiz

hahah harikasınn ! ah buanneler benimki de pışpışlaya pışpışlaya beni şişirdi

Niye öyle oldu ki fıstık
Bi kac kaçamağın üstüne çok vermedimya ,salı gününden sonra düşüşe geçiyorum,buda motivasyonumu dusuruyo ,çok kötü bir bunyem var en ufak bir kacamakta en başa dönüyorum sabahta 75.3 tüm. +700 tuvalete de çıkamıyorum çok iyi, oda etkiliyo. Ayy şeyda cuma ya düşerim insallah. Cuma dan itibaren inanilmz sıkı başlamak istiyorum tekrardan

tatlım inanki hepimiz çokk güzeliz.birazcık düzgün fizik ve bakımlı olmak da bitiyo olay.eminim sen de çok güzel bir kızsın. eğer instagram kullanıyosan öncesi sonrası fotograflarına falan baksana insanların ne halden ne hale geliyolar piiihiii

kesinlikle kendimizi güzelleştirmek gibi kendimizi çirkinleştiriyoruzda malesef herşey elimizde !

amannn tatlım bırakma sakınçmenün güzel.eğer sporunu arttırdıysan bu aralar iştahın açılmış olabilir.yaktık.ça vücut yakıt istiyor gibi düşün. ama alışacaksın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…