- 7 Kasım 2013
- 3.207
- 6.460
- 158
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #143.561
Maşallah diyelim canimKızlar nasılsınız bugün ay ben kendi mi bir hafiflemiş bir hafiflemiş hissediyorum anlatamam. Kilolar gittikçe midir nedir kendimi çok enerjik hissediyorum. Bu enerji ile ne test çözerim artık ben :)) gönül isterdi ki hoplayacağım zıplayacağım
kuzum aman aman bişey yememissin ama yediklerin çok karbonhidratlı,bulgur güzel ama akşam geç olmuş,bide zaten karbonhidratlı bi gün olmuş,dışarda mi kahvalti yaptın iste falan,sandviç hazirlayabilirsin kendine,akşamdan hazırla koy dolabaSelam kızlar nasılsınız hala baskul alamadım ama bi rahatlama var göbekte dünkü menum
Sabah 10 gibi bir paket susamli çubuk bir fincan sade nescafe
Öğle 1 de az çorba yoğurt iki üç lokma patates musakka üç lokma ekmek
Akşam 7 bir kase tarhana bir kase bulgur pilavı az yağlı iki tane taze soğan yarım domatesle salata
geçmiş olsun canim kendini birakmakızlar babaannem kalp ıle ılgılı bı sıkıntı yasadı amelıyata falan alındı suan ıyı bende ı yuzden hıc gıremedım ozur dılerım
Canım musli yerine yulaf ezmesi alBirde kahvaltı işini çözemedim sabah çocukları giydirdi krese bırak ise yetiş kociste yiyemiyorum sabah diyo bende musli aldım ama vakit yok canımdan istemiyo metabolizma öğleye kadar suyla çalışıyor. Su içmeyi seviyorum ama.
Iyi canim dayandiysan bu kadar az yemeye güzel,bence sabah bir iki dilim ekmek koyabilirsiniyi akşamlar hatunlar :))
bugünkü menüm;
07.00 limonlu zencefil
08,45 maydanozlu limonlu 2 adet yumurta
12,30 bir büyük elma
18,15 bulgursuz ev yapımı yoğurtla ıspanak yemeği
2 litreye yakın su
bugün spor yapmadım çünkü annemle çarşıya çıkmıştık 1,5 - 2 saat yürümüşüzdür
hee bide şey vardı çarşıdayken çubuk tarçın almıştım çay demledik çayın içine attım 6 - 7 bardak tarçınlı çay içmiş oldumKK22:çok severim çayı ondan abartı )
Bende de aynı durum sanki düzeldi dunle bugün aynı bakalımtatlım geçensene ilk aldığım zaman benim baskülümde sürekli farklı farklı ölçüyordu bazen çıkıp inmede bile 1 kg kadar fark ediyordu ama zamanla düzeldi seninkide öyle olabilir mi ki
Supersin kaptan ortalama ayda 5 kilo hiç duraklama olmadi miBen Bu yüzden Burdayım tatlım
171 boyun 103.5 ile başladım buraya şimdi 60 kilo falanım 61 le mezun oldum burdan
Haziran ayında başladım haxiranın Ortası falandı 1 ay önce falan mezun oldum
Kesinlikle öyle tatlım işte bende senin gibi düşünüyordum çevremdeki insanlardan daha çirkin değildim ama kilo ile kendi kendimi çirkinleştiriyordum şimdi şükürler olsun kendimle de gurur duyuyorum insanların bakışı değişiyor gerçekten
ekmeyi hayatımdan çıkartalı 3 sene oluyor canım 3 senedir bir elin parmaklarını geçmemiştir ekmek yemem.. benim sorunum pirinç pilavı patates ve aşırı aşırı aşırı derecede tatlıya olan düşkünlüğüm. tatlı bağımlılığım olmasa zaten bu kadar almazdımIyi canim dayandiysan bu kadar az yemeye güzel,bence sabah bir iki dilim ekmek koyabilirsin
Kendi adıma bana negatif bir etkin olmuyor,en ufak yardım edebilirsem ne mutlu,her insanın böyle durumları olabilir ,negatif duygular stres kilo vermeye engel olabiliyor,kendimden biliyorum kortizon salgilanmasina neden oluyor ,sagliktan yada baska pr8blemden dolayi girememek cok normal,ama normal zaman icin olan engelini kaldir.iste yogunsun,telefonun internete girmeni saglayamiyorsa,iyi kötü bir telefon edin canim yada tablet( 200 tlye bile var),evde net yoksa bile benim gibi yakınlarda sınırsız kullanan birileriyle paylasabilirsin belki canim. Artık kilolarimiz yetti,haftada yarım kiloda versem artida çıksam bu işin peşini birakmicam ben,böyle bir grup zor bulunur canim,yavaş yavaş dikkat etmeye çalış gerisi gelir insallahBUGUN AKSAMA ENGINAR VAR NASIPSE AKSAM YARIM SAAT DE SPOR ILE BASLIYIP KENDIME DUZENE SOKUCAM ARTIK EGER BUNU YAPAMAZ ISEM VEDA EDICEM HEPINIZE VAKTINIZI ALDIGIMI HISSEDIYORUM CUNKU
CANIM ILACLARIN ODEMI VAR ONDAN CUMAYA KADAR ATSAM IYI OLUCAK ONDAN DIKKAT EDIYORUMMerhaba canım ben kübra 11 Ocakta başladım buraya başladığımda 84,5 kiloydum şimdi 72,5 yaklaşık 12 kilo verdm 6aylık bir kızım var :) senin adın nedir sen kaç kilosun ben kaçırdım sanırum kusura bakma canım
Anaaaam ne kadar az yemişsin
Afiyet olsun canimKızlaaaar kızlar bu hafta bana bişeylet oluyor hep bişeyler yemek istiyorum biri beni tutsun
Sabah 09.00 2 yumurta 1 domates 1biber 4tombik peynirle omley
Ara 1hurma 1 ceviz
Öğle 14.00 5kaşık yulaf ezmesi 1kaşık ruşeym 1küçük muz ve 1bardak sütle lapa
Ara 2parmak kalınlığında 1dilim ananas
Akşam 18.30 1tabak taze fasulye (yağsız) 1kase yoğurt 3yk zerdeçallı bulgur pilavı
Şu anda tıkabasa tokum ama acıkırsam 2hurma yemeyi düşünüyorum
Su 2lt olur
Spor yarım saat plates
KIZ AZ YEMIŞSINİyi akşamlar
menüm
sabah 11
1 yumurta.1 ceviz
peynir.6 zeytin
akşam18
bir tabak kıymalı kabak yemegi
salata.1 kase yoğurt
3 mil leslie.2 litre su
kızlar babaannem kalp ıle ılgılı bı sıkıntı yasadı amelıyata falan alındı suan ıyı bende ı yuzden hıc gıremedım ozur dılerım
Canım çok az tabi odem atmak için demissin allah yardimcin olsun,yoğurt,salatalık falan odem arttırıyorselam kızlar bende bugunku menumu yazayım
SABAH 10.00 1 YUMURTA YULAFLI KEPEGIYLE PEYNIRLI OMLET 1 KUPA S. KAHVE
14.30 3MERCIME K KOFTE
AKSAM 19.30 1 KUPA S. KAHVE ICICEM
2.5 LT SU
SPOR 3 MIL LESIE
KIZLAR NBE ZAMANDIRLI GIREMIYORUM KUZENIMIN DUGUN HAZIRLIGI VAR BEN TELDEN DEGIL LKAPTOPDAN GIRDIGIM ICIN MECBUR EVE GELMEM LAZIM GELDIGIMDEDE COK YORGUN OLUP
YATIYORDUM ISLERI AZALTTIK BURALARDAYIM ARTIK BELKI CUMARTESI PAZAR GIREMEM O KADAR
Afiyet olsun canim çok yetersiz geldi bana korumakta yada ilerde zorluk cekebilirsinİyi akşamlar
menüm
sabah 11
1 yumurta.1 ceviz
peynir.6 zeytin
akşam18
bir tabak kıymalı kabak yemegi
salata.1 kase yoğurt
3 mil leslie.2 litre su
Afiyet olsun canim ,bence az ama ben çok yiyerek iyi vermediğim için bişey diyemicemSlmlar
Sabah 8.30 1 küçük süt
Öğle 12.30
1 tbk kıymalı türlü
1 ayran
Bol yeşillik
Akşam yemedim halen tokum
70 dk yürüyüş
30 dk zumba evde ilk denememdi çok komik ti
50 mekik cekecem
2,5 lt suya tamamlayacam
Canım az kaldı senin sınava kurtuluyosun.ya ben ne edeyim taaa eylülde kpss.calışmaya basladım bismillah diyerek.bi yandanda katipliğe hazırlanıyorum.üstüne diyet spor.ama durrr daha bitmedi ev çocuk koca yemek.şaşırdım artık kaç parçaya bölüneyim.allah yardımcımız olsun
İyiyim canım. Çok daraldim herşeyden ben. Sen nasılsın hastalığın nasıl oldu,düğün hazırlıklari nasıl gidiyor@poniponna tatlım nasılsın gelmiyorsun hiç
Canım öğle kaçırdım dengelemek için mecbur o kadar yedimki halen yeni yemek yemiş gibiyim yağlarını ayikladim ama yinede aç olmadan yesem midem buyurAfiyet olsun canim ,bence az ama ben çok yiyerek iyi vermediğim için bişey diyemicemen iyisi dengeli beslenmek sanirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?