Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Maşallah diyelim canim
kuzum aman aman bişey yememissin ama yediklerin çok karbonhidratlı,bulgur güzel ama akşam geç olmuş,bide zaten karbonhidratlı bi gün olmuş,dışarda mi kahvalti yaptın iste falan,sandviç hazirlayabilirsin kendine,akşamdan hazırla koy dolaba
kızlar babaannem kalp ıle ılgılı bı sıkıntı yasadı amelıyata falan alındı suan ıyı bende ı yuzden hıc gıremedım ozur dılerım
geçmiş olsun canim kendini birakma
Canım musli yerine yulaf ezmesi al

Iyi canim dayandiysan bu kadar az yemeye güzel,bence sabah bir iki dilim ekmek koyabilirsin

tatlım geçensene ilk aldığım zaman benim baskülümde sürekli farklı farklı ölçüyordu bazen çıkıp inmede bile 1 kg kadar fark ediyordu ama zamanla düzeldi seninkide öyle olabilir mi ki
Bende de aynı durum sanki düzeldi dunle bugün aynı bakalım

Supersin kaptan ortalama ayda 5 kilo hiç duraklama olmadi mi

Iyi canim dayandiysan bu kadar az yemeye güzel,bence sabah bir iki dilim ekmek koyabilirsin
ekmeyi hayatımdan çıkartalı 3 sene oluyor canım 3 senedir bir elin parmaklarını geçmemiştir ekmek yemem.. benim sorunum pirinç pilavı patates ve aşırı aşırı aşırı derecede tatlıya olan düşkünlüğüm. tatlı bağımlılığım olmasa zaten bu kadar almazdım

BUGUN AKSAMA ENGINAR VAR NASIPSE AKSAM YARIM SAAT DE SPOR ILE BASLIYIP KENDIME DUZENE SOKUCAM ARTIK EGER BUNU YAPAMAZ ISEM VEDA EDICEM HEPINIZE VAKTINIZI ALDIGIMI HISSEDIYORUM CUNKU
Kendi adıma bana negatif bir etkin olmuyor,en ufak yardım edebilirsem ne mutlu,her insanın böyle durumları olabilir ,negatif duygular stres kilo vermeye engel olabiliyor,kendimden biliyorum kortizon salgilanmasina neden oluyor ,sagliktan yada baska pr8blemden dolayi girememek cok normal,ama normal zaman icin olan engelini kaldir.iste yogunsun,telefonun internete girmeni saglayamiyorsa,iyi kötü bir telefon edin canim yada tablet( 200 tlye bile var),evde net yoksa bile benim gibi yakınlarda sınırsız kullanan birileriyle paylasabilirsin belki canim. Artık kilolarimiz yetti,haftada yarım kiloda versem artida çıksam bu işin peşini birakmicam ben,böyle bir grup zor bulunur canim,yavaş yavaş dikkat etmeye çalış gerisi gelir insallah

CANIM ILACLARIN ODEMI VAR ONDAN CUMAYA KADAR ATSAM IYI OLUCAK ONDAN DIKKAT EDIYORUM

Afiyet olsun canim

Canım çok az tabi odem atmak için demissin allah yardimcin olsun,yoğurt,salatalık falan odem arttırıyor
İyi akşamlar
menüm
sabah 11
1 yumurta.1 ceviz
peynir.6 zeytin

akşam18
bir tabak kıymalı kabak yemegi
salata.1 kase yoğurt

3 mil leslie.2 litre su
Afiyet olsun canim çok yetersiz geldi bana korumakta yada ilerde zorluk cekebilirsin

Slmlar
Sabah 8.30 1 küçük süt

Öğle 12.30
1 tbk kıymalı türlü
1 ayran
Bol yeşillik
Akşam yemedim halen tokum
70 dk yürüyüş
30 dk zumba evde ilk denememdi çok komik ti
50 mekik cekecem
2,5 lt suya tamamlayacam

Afiyet olsun canim ,bence az ama ben çok yiyerek iyi vermediğim için bişey diyemicem en iyisi dengeli beslenmek sanirim

Kolay gelsin cnm. Valla hepsi de zor kpss başa bela eylülde baslamissin ne güzel. Ama son 1 ay çok önemli biliyorsun. Bu ay daha sıkı tutarsin. Ev çocuk esle de hergün uğraşman gerekiyo.. Allah yardimcin olsun canim

Afiyet olsun canim ,bence az ama ben çok yiyerek iyi vermediğim için bişey diyemicem en iyisi dengeli beslenmek sanirim
Canım öğle kaçırdım dengelemek için mecbur o kadar yedimki halen yeni yemek yemiş gibiyim yağlarını ayikladim ama yinede aç olmadan yesem midem buyur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…