Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

ya ne kadar tatlısın :) bebeklerini öpüyorum benim tombikliğime tek çare spor oldu.kendimi sporda en uc noktaya kadar zorluyorum.böyle yaptıgımda canım bişeyler yemek istedigimde etkili oluyor.o kadar yoruldum geberdim şimdi iki kaşık tatlı için kendimi düşüremem falan diyorum khihihi

tatlım mahvettin kendini bu kadar düşük kalorili beslenme lütfen.çalışmalarının emeğinin karşılığını alamayacaksın bu şekilde

tatlım karbonhidrat çok önemlidir.hiç almamışsın dikkatli ol.bitkin düşersin kısa süre sonra

ah aynı dert bendede vardı tatlı manyağıyım. mesela şimdi 24 gündür hiç şeker almadım kendimle gurur duyuyorum

çok güzel menün afiyet olsunn :)

tatlım mahvettin kendini bu kadar düşük kalorili beslenme lütfen.çalışmalarının emeğinin karşılığını alamayacaksın bu şekilde
cokmu az olmuş kı toprakcım ben bu menuyle bıde yarın oruc tutmayı dusunuyordum cok fazla odem var ılac kullandıgım ıcın cumaya kadar gıtmesı ıcın az beslenmeye calışıyorum bu arada yorumların cok hosumu gıdıyor canım

teşekkür ederim o kadar bilgi biriktirdimki inan bunların %80i yalan yanlış bilgiydi.hepsini eledim araştıra araştıra kafayı yedim.şimdi çoğu bilgim güncel ve sağlam birazcık az olmuş bitanem proteinini karbonhidratını yeteri kadar alman gerek..birlikte geberticez bu fazlalıkları.bence her ögününe yoğurt koymalısın.bi öğününde mutlaka sebze olmalı.sebze yemeği olmasa da salatalık bişeyler olmalı.çiğ yiyebildiğimiz sebzelerde bol miktarda lif oldugu için hem tok tutuyor hem yağ yakımına çok yardımcı oluyor.2-3 dilim tam bugday ekmeği yiyebilirsin mesela kahvaltıda ya da öğle öğününde mis gibi olur

Kızlar ya yarım saattir okuyorum mesajları çoklu alıntı yapiyodum tam yazcakken tel kapandı
Neyse menumu yazayım
sabah 8.00
Mantarlı omlet
1kk peynir 3 yeşil zeytin
salatalık

öğlen 12.00
haşlanmış sebzeler (karnabhr havuç brokoli)
yogurt

2.00 2 hurma

17.00
Kiymali mantar sote
yoğurt 3 findik

2.5 litre su
1 saat yuruyus

menüm:
8.00 limonlu sıcak su
8.15 bir tane kivi
9.30 kahvaltı:3 dili tam bğday ekmeği,az yağlı köy peyniri,salatalık,roka domates.açık çay bir tatlı kaşığı kendi yaptıgım çilek marmelatı ( tamamen şekersiz sadece çilekleri kaynattım zararsız.haftada 2 kere bi tatlı kaşığı yiyiveriyom :) :)
14.00 öğle yemeği: 100 gram haşlanmış tavuk, fırında kabak,patlıcan yemeği.bi kase yoğurt
17.00 10 tane fındık
19.00 1 tane orta boy uskumru.yanına bol salata
21.00 1 tane portakal
1 saat pilates (21 günde yağlarınızdan kurtulun videosuyla)
2 km yürüyüş ( bu aralar yürüyüşe vaktim kalmıyor )
2,5 litre su
öpücükler

oooh mis gibi menü olmuş afiyetler olsun efendim :)

Niye Noldu kuzum ?
İyiyim Can'ım şükür
Hazırlıklar hızlandı tabi doğal olarak
İki ay sonra tayin isteyeceğiz eşimin memleketine,dönüşü olmayacak tayin çıkarsa geriliyorum.evi filan oradan aldık.ayrica problem yaşamıştım ailesiyle. Şimdi mesafeli olsamda ailesi sonuçta sık sık görüşülür.

kızlar artık lütfen kaçamak görmek istemiyorummm kesinlikle bugün
kaptanim.bugun kacirdim utaniyorum....1

en iyisini yapmissin canim bak ben is isten gecti pismanliklar icindeyim...

@poniponna tatlım nasılsın gelmiyorsun hiç
ponicim ozlettin kendini....

masallah canim.iyo tutmussun kendini.gayet guzel.....

canim ben 12 subatta basladim 110 ile su an 92.9 yani 17.1 verdim...ama bugun simardim heralde yarindan itibaren skiyorum kemerleri.
..

cok az canim boyle hizli ve guzel verirsin ama sonra hizli alirsin.....

İyi akşamlar
menüm
sabah 11
1 yumurta.1 ceviz
peynir.6 zeytin

akşam18
bir tabak kıymalı kabak yemegi
salata.1 kase yoğurt

3 mil leslie.2 litre su
afiyet olsun guzel seker.

afiyet olsun.

erken kapatmissin gunu canim acikirsan yogurt yada sut tuket bence.....

spor olsa tammis....

Kızlar serbetli tatlılar varyaaaaa,oyu verin çıkın tatlıları çok incelemeyin
bakamam bugun utaniyorum......

oook tesekkurler canim guzel bilgiler.

yaa ne güzelll darısı başıma inş bende yenebilirim tatlı bağımlılığımı....
vücut 21 günde şekeri unutuyormuş bitanem dayanmak lazım gerçekten ben ki her saat tatlılar gözünde uçuşan biriyim şimdi daha 2 saat önce muzlu muhallebili(afedersiniz) çok güzel tatlı pişirdim ama hiç de agzımın suları akmadı evdekiler yiyor :)

tesekur ederım canım cevabın ıcın o zamn yag yakmak ıcın bol bol cıg sebze yıyelım oburlerınıde dengelı tuketelım dogrusu bumudur canımmenulerde ona gore dıkkat edelım

tesekur ederım canım cevabın ıcın o zamn yag yakmak ıcın bol bol cıg sebze yıyelım oburlerınıde dengelı tuketelım dogrusu bumudur canımmenulerde ona gore dıkkat edelım
aynen tatlım zamanla oturtursun zaten.tam bugday ekmeği öneriyorum ben tecrubelerime dayanarak bi de tam bugay ekmeklerinin çoguna beyaz un karıştırıyolar malesef.aldıgın ekmeklerin arkasını oku mutlaka beyaz un olmasın.ona dikkat ediyorum.güzel bi karbonhidrad günde 3 dilim yesen yeter bence

Saat 07.00
1 avuc badem
Saat 12.00
Sarma saymadim ama 12 civari vardi
5 hap kurabiye 50 kurus buyuklugunde teki
Saat 19.30
2 hap kurabiye
1 avuc badem
Tavuk sote az
Spor 4 mil leslie 200 ipsiz ip
Su 3 litreye yakin.
Anlamadim niye boyle yaptim.

CANIM VALLA SENIN MENU SUPERMIŞ BUNYEN HIZLI YAKIYOR GALIBA BANA BIRAZ FAZLA GELDI SANKI TATLIŞKOM

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…