- 28 Ağustos 2015
- 498
- 1.158
- 28
- 34
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #143.601
ya ne kadar tatlısın :) bebeklerini öpüyorumKızlar yaa bişey istesem zahmet olurmu? Kim kaç kilo kac yaşında ne kadar verdiniz ne zaman kaç kiloyla başladınız ve ufacık bir püf nokta bana sorarsanız aç uyumak derim . Herkes kısa bi tanıtım yapsa nasıl olur yeni gelenler için. Servisten yazıyorum cocuklarimi çok ozledim
tatlım mahvettin kendini bu kadar düşük kalorili beslenme lütfen.çalışmalarının emeğinin karşılığını alamayacaksın bu şekildeselam kızlar bende bugunku menumu yazayım
SABAH 10.00 1 YUMURTA YULAFLI KEPEGIYLE PEYNIRLI OMLET 1 KUPA S. KAHVE
14.30 3MERCIME K KOFTE
AKSAM 19.30 1 KUPA S. KAHVE ICICEM
2.5 LT SU
SPOR 3 MIL LESIE
KIZLAR NBE ZAMANDIRLI GIREMIYORUM KUZENIMIN DUGUN HAZIRLIGI VAR BEN TELDEN DEGIL LKAPTOPDAN GIRDIGIM ICIN MECBUR EVE GELMEM LAZIM GELDIGIMDEDE COK YORGUN OLUP
YATIYORDUM ISLERI AZALTTIK BURALARDAYIM ARTIK BELKI CUMARTESI PAZAR GIREMEM O KADAR
tatlım karbonhidrat çok önemlidir.hiç almamışsın dikkatli ol.bitkin düşersin kısa süre sonraiyi akşamlar hatunlar :))
bugünkü menüm;
07.00 limonlu zencefil
08,45 maydanozlu limonlu 2 adet yumurta
12,30 bir büyük elma
18,15 bulgursuz ev yapımı yoğurtla ıspanak yemeği
2 litreye yakın su
bugün spor yapmadım çünkü annemle çarşıya çıkmıştık 1,5 - 2 saat yürümüşüzdür
hee bide şey vardı çarşıdayken çubuk tarçın almıştım çay demledik çayın içine attım 6 - 7 bardak tarçınlı çay içmiş oldumKK22:çok severim çayı ondan abartı )
ah aynı dert bendede vardı tatlı manyağıyım. mesela şimdi 24 gündür hiç şeker almadım kendimle gurur duyuyorumekmeyi hayatımdan çıkartalı 3 sene oluyor canım 3 senedir bir elin parmaklarını geçmemiştir ekmek yemem.. benim sorunum pirinç pilavı patates ve aşırı aşırı aşırı derecede tatlıya olan düşkünlüğüm. tatlı bağımlılığım olmasa zaten bu kadar almazdım
çok güzel menün afiyet olsunn :)Menü
Sabah 07.30
1 yumurta,2 dilim tb,5 yeşil zeytin,çok peynir
11.00 2 ceviz,2 hurma,yarım sb süte kahve
14.30 domates çorbası 2 bardak ayran
17.00 3 kaşık yulaf ezmesi,az süt,çeyrek nar,10 fındık,2 incir
2,5 litre su,spor yok
cokmu az olmuş kı toprakcım ben bu menuyle bıde yarın oruc tutmayı dusunuyordumtatlım mahvettin kendini bu kadar düşük kalorili beslenme lütfen.çalışmalarının emeğinin karşılığını alamayacaksın bu şekilde
Canimsin çok saol :)çok güzel menün afiyet olsunn :)
teşekkür ederim o kadar bilgi biriktirdimki inan bunların %80i yalan yanlış bilgiydi.hepsini eledim araştıra araştıra kafayı yedim.şimdi çoğu bilgim güncel ve sağlamcokmu az olmuş kı toprakcım ben bu menuyle bıde yarın oruc tutmayı dusunuyordumcok fazla odem var ılac kullandıgım ıcın cumaya kadar gıtmesı ıcın az beslenmeye calışıyorum bu arada yorumların cok hosumu gıdıyor canım
yaa ne güzelll darısı başıma inş bende yenebilirim tatlı bağımlılığımı....ah aynı dert bendede vardı tatlı manyağıyım. mesela şimdi 24 gündür hiç şeker almadım kendimle gurur duyuyorum
oooh mis gibi menü olmuş afiyetler olsun efendim :)Kızlar ya yarım saattir okuyorum mesajları çoklu alıntı yapiyodum tam yazcakken tel kapandı
Neyse menumu yazayım
sabah 8.00
Mantarlı omlet
1kk peynir 3 yeşil zeytin
salatalık
öğlen 12.00
haşlanmış sebzeler (karnabhr havuç brokoli)
yogurt
2.00 2 hurma
17.00
Kiymali mantar sote
yoğurt 3 findik
2.5 litre su
1 saat yuruyus
İki ay sonra tayin isteyeceğiz eşimin memleketine,dönüşü olmayacak tayin çıkarsa geriliyorum.evi filan oradan aldık.ayrica problem yaşamıştım ailesiyle. Şimdi mesafeli olsamda ailesi sonuçta sık sık görüşülür.Niye Noldu kuzum ?
İyiyim Can'ım şükür
Hazırlıklar hızlandı tabi doğal olarak
kaptanim.bugun kacirdim utaniyorum....1kızlar artık lütfen kaçamak görmek istemiyorummm kesinlikle bugün
en iyisini yapmissin canim bak ben is isten gecti pismanliklar icindeyim...eheee heyo heyoo kızlarr bugün dışarı çıktım annemle aylar sonra market alışverişi için çok ısrar etti kıramadım.... ama varya az daha eve kapansam sokakta yürümeyi unutacağım sanırımbide gizli diyet yapmak ne kadar zormuş tutturdu illa dışarı çıkmışken dışarda yiyelim diye yok anne istemiyorum canım çekmiyor dedikçe çocuk gibi hadi hadi diyor canım benim yaa ne zaman sonra çıkınca kıyamadı tabi bana... neyse yemek işini güç bela vaz geçirdim bu sefer markette direk abur cubur bölümüne koştu sen seversin şundan alalım ders çalışırken atıştırırsın bunu da alalım diye doldurdu sepeti ama tabiki de yemeyeceğim market faciasını atlattıktan sonra bu sefer dönüş yolun da ikimizinde çok sevdiği dondurmacının önünden geçiyorduk hiç birşey istemedin bari bi dondurma yiyelim normalde ben yalvarırdım bugün işler tersine bindi ama allahtan bugünü en sonunda kazasız belasız atlattım....
ponicim ozlettin kendini....@poniponna tatlım nasılsın gelmiyorsun hiç
masallah canim.iyo tutmussun kendini.gayet guzel.....Kızlaaaar kızlar bu hafta bana bişeylet oluyor hep bişeyler yemek istiyorum biri beni tutsun
Sabah 09.00 2 yumurta 1 domates 1biber 4tombik peynirle omley
Ara 1hurma 1 ceviz
Öğle 14.00 5kaşık yulaf ezmesi 1kaşık ruşeym 1küçük muz ve 1bardak sütle lapa
Ara 2parmak kalınlığında 1dilim ananas
Akşam 18.30 1tabak taze fasulye (yağsız) 1kase yoğurt 3yk zerdeçallı bulgur pilavı
Şu anda tıkabasa tokum ama acıkırsam 2hurma yemeyi düşünüyorum
Su 2lt olur
Spor yarım saat plates
canim ben 12 subatta basladim 110 ile su an 92.9 yani 17.1 verdim...ama bugun simardim heralde yarindan itibaren skiyorum kemerleri.Kızlar yaa bişey istesem zahmet olurmu? Kim kaç kilo kac yaşında ne kadar verdiniz ne zaman kaç kiloyla başladınız ve ufacık bir püf nokta bana sorarsanız aç uyumak derim . Herkes kısa bi tanıtım yapsa nasıl olur yeni gelenler için. Servisten yazıyorum cocuklarimi çok ozledim
cok az canim boyle hizli ve guzel verirsin ama sonra hizli alirsin.....selam kızlar bende bugunku menumu yazayım
SABAH 10.00 1 YUMURTA YULAFLI KEPEGIYLE PEYNIRLI OMLET 1 KUPA S. KAHVE
14.30 3MERCIME K KOFTE
AKSAM 19.30 1 KUPA S. KAHVE ICICEM
2.5 LT SU
SPOR 3 MIL LESIE
KIZLAR NBE ZAMANDIRLI GIREMIYORUM KUZENIMIN DUGUN HAZIRLIGI VAR BEN TELDEN DEGIL LKAPTOPDAN GIRDIGIM ICIN MECBUR EVE GELMEM LAZIM GELDIGIMDEDE COK YORGUN OLUP
YATIYORDUM ISLERI AZALTTIK BURALARDAYIM ARTIK BELKI CUMARTESI PAZAR GIREMEM O KADAR
afiyet olsun guzel seker.İyi akşamlar
menüm
sabah 11
1 yumurta.1 ceviz
peynir.6 zeytin
akşam18
bir tabak kıymalı kabak yemegi
salata.1 kase yoğurt
3 mil leslie.2 litre su
afiyet olsun.iyi akşamlar hatunlar :))
bugünkü menüm;
07.00 limonlu zencefil
08,45 maydanozlu limonlu 2 adet yumurta
12,30 bir büyük elma
18,15 bulgursuz ev yapımı yoğurtla ıspanak yemeği
2 litreye yakın su
bugün spor yapmadım çünkü annemle çarşıya çıkmıştık 1,5 - 2 saat yürümüşüzdür
hee bide şey vardı çarşıdayken çubuk tarçın almıştım çay demledik çayın içine attım 6 - 7 bardak tarçınlı çay içmiş oldumKK22:çok severim çayı ondan abartı )
erken kapatmissin gunu canim acikirsan yogurt yada sut tuket bence.....Slmlar
Sabah 8.30 1 küçük süt
Öğle 12.30
1 tbk kıymalı türlü
1 ayran
Bol yeşillik
Akşam yemedim halen tokum
70 dk yürüyüş
30 dk zumba evde ilk denememdi çok komik ti
50 mekik cekecem
2,5 lt suya tamamlayacam
spor olsa tammis....Menü
Sabah 07.30
1 yumurta,2 dilim tb,5 yeşil zeytin,çok peynir
11.00 2 ceviz,2 hurma,yarım sb süte kahve
14.30 domates çorbası 2 bardak ayran
17.00 3 kaşık yulaf ezmesi,az süt,çeyrek nar,10 fındık,2 incir
2,5 litre su,spor yok
bakamam bugun utaniyorum......Kızlar serbetli tatlılar varyaaaaa,oyu verin çıkın tatlıları çok incelemeyin
oook tesekkurler canim guzel bilgiler.teşekkür ederim o kadar bilgi biriktirdimki inan bunların %80i yalan yanlış bilgiydi.hepsini eledim araştıra araştıra kafayı yedim.şimdi çoğu bilgim güncel ve sağlambirazcık az olmuş bitanem proteinini karbonhidratını yeteri kadar alman gerek..birlikte geberticez bu fazlalıkları.bence her ögününe yoğurt koymalısın.bi öğününde mutlaka sebze olmalı.sebze yemeği olmasa da salatalık bişeyler olmalı.çiğ yiyebildiğimiz sebzelerde bol miktarda lif oldugu için hem tok tutuyor hem yağ yakımına çok yardımcı oluyor.2-3 dilim tam bugday ekmeği yiyebilirsin mesela kahvaltıda ya da öğle öğününde mis gibi olur
vücut 21 günde şekeri unutuyormuş bitanem dayanmak lazım gerçekten ben ki her saat tatlılar gözünde uçuşan biriyim şimdi daha 2 saat önce muzlu muhallebili(afedersiniz) çok güzel tatlı pişirdim ama hiç de agzımın suları akmadı evdekiler yiyor :)yaa ne güzelll darısı başıma inş bende yenebilirim tatlı bağımlılığımı....
tesekur ederım canım cevabın ıcın o zamn yag yakmak ıcın bol bol cıg sebze yıyelım oburlerınıde dengelı tuketelım dogrusu bumudur canımmenulerde ona gore dıkkat edelımteşekkür ederim o kadar bilgi biriktirdimki inan bunların %80i yalan yanlış bilgiydi.hepsini eledim araştıra araştıra kafayı yedim.şimdi çoğu bilgim güncel ve sağlambirazcık az olmuş bitanem proteinini karbonhidratını yeteri kadar alman gerek..birlikte geberticez bu fazlalıkları.bence her ögününe yoğurt koymalısın.bi öğününde mutlaka sebze olmalı.sebze yemeği olmasa da salatalık bişeyler olmalı.çiğ yiyebildiğimiz sebzelerde bol miktarda lif oldugu için hem tok tutuyor hem yağ yakımına çok yardımcı oluyor.2-3 dilim tam bugday ekmeği yiyebilirsin mesela kahvaltıda ya da öğle öğününde mis gibi olur
aynen tatlım zamanla oturtursun zaten.tam bugday ekmeği öneriyorum ben tecrubelerime dayanaraktesekur ederım canım cevabın ıcın o zamn yag yakmak ıcın bol bol cıg sebze yıyelım oburlerınıde dengelı tuketelım dogrusu bumudur canımmenulerde ona gore dıkkat edelım
CANIM VALLA SENIN MENU SUPERMIŞ BUNYEN HIZLI YAKIYOR GALIBA BANA BIRAZ FAZLA GELDI SANKI TATLIŞKOMmenüm:
8.00 limonlu sıcak su
8.15 bir tane kivi
9.30 kahvaltı:3 dili tam bğday ekmeği,az yağlı köy peyniri,salatalık,roka domates.açık çay bir tatlı kaşığı kendi yaptıgım çilek marmelatı ( tamamen şekersiz sadece çilekleri kaynattımzararsız.haftada 2 kere bi tatlı kaşığı yiyiveriyom :) :)
14.00 öğle yemeği: 100 gram haşlanmış tavuk, fırında kabak,patlıcan yemeği.bi kase yoğurt
17.00 10 tane fındık
19.00 1 tane orta boy uskumru.yanına bol salata
21.00 1 tane portakal
1 saat pilates (21 günde yağlarınızdan kurtulun videosuyla)
2 km yürüyüş ( bu aralar yürüyüşe vaktim kalmıyor)
2,5 litre su
öpücükler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?