Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

haha harikasınız ablamda çocuklarıyla yapıyo bazen bayılıyorum

egece 1lerde faalan uyudugum için 21e bi tanecik meyve sokuşturuyorum efemdim

Ben kuru kayısı dışında kuru meyve yemedim hiç fındık falan anlarım da o kadar kuru meyve de iyi değil tabi

Canım allah kolaylık versin,iyi dayaniyosun,senin için en güzeli akşamdan tam buğdaydan hazırlanmış sandviç kuzum

Menun süper can can maşallah çorba çok lezzetli değilmi bugün sp yapıyoruz değilmi canim

Kolay gelsin Allah zihin açıklığı versin kuzum

cok haklısın canım zaten ben kendı yanımda hep benım gıbı dıyet yapan bıurını arıyotdum burada hıc degılse bu ımkan var bırbırmızı goruyoruz ne bıleyım ınsallah guzl olur sonu esımden gırcem canıom ınsallah aksmları

Hanımlar günaydın ben yokken ne çok konuşmuşsunuz öyle. Yorumları önce okudum yazmaya anca fırsat buldum. Dünkü menümü yazayım. Benim dersim 3 de bittiği için menü hep ertesi güne kalıyor.,

Sabah: 07:00 Kalkar kalkmaz 1 bardak su
07:30 1 domates 1 salatalık 1 tane haşlanmış yumurtanın beyazı

10:30 ara bir adet yeşil elma

öğlen 12:30 2 dilim tam buğday ekmeği, 1 domates, 1 salatalık, 5 zeytin, 1 kk köy peyniri ( Okulda bundan sağlıklısı olamıyor)

14:00 ara öğün 1 yeşil elma

Akşam: 18:30 Haşlanmış tavuklu bulgur pilavı ( çok az yağlı) 3 kaşık. 3 kaşık az yağlı yoğurt. Salata.

20:30 gibi 3 kaşık kase az yağlı yoğurt.

Sanırım bu sefer oldu hanımlar. Ayrıca 2.5 litre su. 200 ip atlama, 50 squat, 20 dk yürüyüş.

21 günlük şeker orucumun da ilk günüydü. Sabah karnım baya inmişti. Öncesi sonrası yaparım diye dün foto çekmiştim onunla kıyasladım.

Evet bende öyle planlamistim ama hastaneye gidince kavanozda yanımda götürdüm o ara bi baktım 8 e geliyor saat apar topar yedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…