- 28 Ağustos 2015
- 498
- 1.158
- 28
- 34
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #143.661
haha harikasınız ablamda çocuklarıyla yapıyo bazen bayılıyorumO senin tatliligin yaa, Aynen aynen ilk bebegimde koşu bandiyla 25 kilo verdim ama ikileyince kullanamadim vakit bulup kızımdan sonra 3. Takım sayesinde ip atlamayı keşfettim yarım saatte binbesyuz ip bana misin demezdi ama şimdi bide çalışınca hiic vaktim olmuyor zaten çocukları iki saat görüyorum ama çocuklarla kol bacak hareketleri yapıyoruz çok komik oluyoruz
egece 1lerde faalan uyudugum için 21e bi tanecik meyve sokuşturuyorum efemdimBu çok normal ama bu yüzden kaçamak yapmayın diye yalvarıyorum burda size lütfen kendini topla fıstık mı olmak istiyosun yoksa tombik mi sen kararını ver ve bunu kaçamaklarla ne kadar uzatırsan bu süreyi o kadar canın sıkılacak diyetten
Çok az yemek iyi değil Can'ım bunu alıştırma bünyene sonra koruyamazsın
Güzel beğendim ben yalnız tatlım sote sebze omlet ne kadar ölçülerini de yaz bizler için ne yediğiniz kadar ölçüleri de önem taşıyor
Bence güzel taatlım kaçta uyuyorsun acaba ?
Niye ordan ev aldınız ki kuzum ?
Tabi sıkıntılı ama belki aranızı iyi yapar bu durum olmaz mı ah be bebeğim evlenirken sadece iki kişi evlenmiyor ki ailelerde çok önemli işte
Bu neeeeeeeee hiç yakıştıramadım sana hele sana hele salı günü Nasıl menü bu spor güzel ama menüyü direk üstünü çizdim
Yenilmicek bişey değil çikolatayı bende çok severim ama olmaaaaaaaz
İyi yapmışsın ama hala menü olmamış konusunda düşüncem aynı cezanı yapman güzel ama bu ceza caydırıcı olsun olur mu
Akşamı 7 de yeseydin daha iyiymiş bence
Güzel afiyet olsun
egece 1lerde faalan uyudugum için 21e bi tanecik meyve sokuşturuyorum efemdim
Bende kuru meyve serbest diye sanki bol bol yeme hakkım varmış gibi düşündüm,halbuki onlarında kalorisi az değil abartinca, icime sinmedi. Bugün tekrar başlıyorum,onlarida canim gerçekten tatlı istediğinde yicem canim
herkese günaydınlaaarrrr en güzel hanımlarsabah limonlu sıcak suyumu içerken yorumları okumayı adet haline getirdim çok keyifli
ben de hepinizi yerimmAyy senin keyfini yerim
Meyve yerine yoğurdun içine tarçın atarak da açlığını bastıbilirsin yada sütün içine kabuk tarçın atarak.egece 1lerde faalan uyudugum için 21e bi tanecik meyve sokuşturuyorum efemdim
Evet canim ama uyumadan 4-5 saat önce yemeyi bırakmak gerekA
Amiiiin yağlar zaten uyurken eriyomus leptinmi ne salgiliyoduk dimi
Canım allah kolaylık versin,iyi dayaniyosun,senin için en güzeli akşamdan tam buğdaydan hazırlanmış sandviç kuzumAslında kahvaltı sadece hafta sonu yaptığım yada çocuklardan fırsat bulup yapmaya çalıştığım bişey. cubukta cocuklarindi cantamda kalmış bende yedim. Yoksa hiç abur çubuğuna yoktur zira ulkerde calisiyorum koca bir fabrika dolusu abur cubur var ama vallahi yemiyorum
Menun süper can can maşallah çorba çok lezzetli değilmi bugün sp yapıyoruz değilmi canimKizlar menüm geç kaldı
Sabah 8
1 tatlı kaşığı corekotu yagi
1 bardak sıcak su
Saat 10
2 ceviz
8 findik
4 badem
2 gün kurusu
Saat 12:30
Ispanaklı yumurta
1 kk peynir
6 zeytin
Domates
Tere maydanoz roka
Aksam 20
Necla çorbası(Necla nin karnabahar lahana havuç ve tavuklu tarifi miss gibiydi)
6 kaşık yoğurt içine zerdecal zencefil tarçın
Su 13 bardak
Spor 35 dk yuruyus.
ben de hepinizi yerimmmotivasyonuma çoook yardımcı oldunuz herkesi çok seviyorum
Kızlar günaydınlar efendim nasılsınız güne nasıl başladınız ben yine hafif başladım enerji dolu... Yorumları okudum ama tek tek cevap veremedim.. Bu enerji ile 3-5-7-10 test çözüp geliyorum.. Öptüm hepinizi
ınsallah kuzum :)yapabilirsin kuzum eminim ben biz kadınlar ne i,stersek yaparız yeterki azım olsun birazcıkk
tsk ederım canım Allah razı olsunKUMKUM06 Canım çok gecmis olsun allah şifa versin
cok sagol canım tsk ederımCÇok geçmiş olsun. Allah acil şifalar versin.
cok haklısın canım zaten ben kendı yanımda hep benım gıbı dıyet yapan bıurını arıyotdum burada hıc degılse bu ımkan var bırbırmızı goruyoruz ne bıleyım ınsallah guzl olur sonu esımden gırcem canıom ınsallah aksmlarıKendi adıma bana negatif bir etkin olmuyor,en ufak yardım edebilirsem ne mutlu,her insanın böyle durumları olabilir ,negatif duygular stres kilo vermeye engel olabiliyor,kendimden biliyorum kortizon salgilanmasina neden oluyor ,sagliktan yada baska pr8blemden dolayi girememek cok normal,ama normal zaman icin olan engelini kaldir.iste yogunsun,telefonun internete girmeni saglayamiyorsa,iyi kötü bir telefon edin canim yada tablet( 200 tlye bile var),evde net yoksa bile benim gibi yakınlarda sınırsız kullanan birileriyle paylasabilirsin belki canim. Artık kilolarimiz yetti,haftada yarım kiloda versem artida çıksam bu işin peşini birakmicam ben,böyle bir grup zor bulunur canim,yavaş yavaş dikkat etmeye çalış gerisi gelir insallah
Evet bende öyle planlamistim ama hastaneye gidince kavanozda yanımda götürdüm o ara bi baktım 8 e geliyor saat apar topar yedim.Bu çok normal ama bu yüzden kaçamak yapmayın diye yalvarıyorum burda size lütfen kendini topla fıstık mı olmak istiyosun yoksa tombik mi sen kararını ver ve bunu kaçamaklarla ne kadar uzatırsan bu süreyi o kadar canın sıkılacak diyetten
Çok az yemek iyi değil Can'ım bunu alıştırma bünyene sonra koruyamazsın
Güzel beğendim ben yalnız tatlım sote sebze omlet ne kadar ölçülerini de yaz bizler için ne yediğiniz kadar ölçüleri de önem taşıyor
Bence güzel taatlım kaçta uyuyorsun acaba ?
Niye ordan ev aldınız ki kuzum ?
Tabi sıkıntılı ama belki aranızı iyi yapar bu durum olmaz mı ah be bebeğim evlenirken sadece iki kişi evlenmiyor ki ailelerde çok önemli işte
Bu neeeeeeeee hiç yakıştıramadım sana hele sana hele salı günü Nasıl menü bu spor güzel ama menüyü direk üstünü çizdim
Yenilmicek bişey değil çikolatayı bende çok severim ama olmaaaaaaaz
İyi yapmışsın ama hala menü olmamış konusunda düşüncem aynı cezanı yapman güzel ama bu ceza caydırıcı olsun olur mu
Akşamı 7 de yeseydin daha iyiymiş bence
Güzel afiyet olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?