Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Canım boyun kaç hedefini şimdi farkettim çok düşük geldi de hedefin ondan soruyorum

yok yok bence hepimiz yapabiliriz eminim. ben 64 kiloydum ilk bi de boyum 1.58. tam bi plaj topuydum yani bikini hayal ederken
Şimdi gördüm :))) boyun gayet iyi demekki sen bayaaa bayaaaa zayıf olmak istiyorsun magnum reklamlarındaki gibi :)

canım seker orucu nedır bana da anlat bı :)

bugun ku menum :) sabah
kepeklı tost yapıp yedım :)
sekersız kahve
ogle 12.10 ızgara tavuk sıs
salata yarım dılım ekmek
sekersız cay
aksam 19.00 engınar kerevız salatası yememeye calısıcam ama belkı yarım dılım kepeklı ekmek
1 adet elma :) bır avuc antep fıstıgı yesıl cay
:) 2 lıtre su

öğle yemeğinde süper kızarmış dondurmali kadayıf vardı yemedim yiyemedim azcik yesemiydim yok yok iyiki yememisim aslında hala yiyebilirim yemekhanenin kapanmasına 5 dk var ama yememeliyim yemiycem yemiycem yemiycem 4 dk kaldı bi aralar biri beni dur dursun diye bi konu vardı onumu arasam yemedim 3 dk çok canım çekti bee adetten olucam bide ama yemedim yemedim ışte yemedim yemedim

Şimdi kapı kapanmış zaten
Yemediğin için kendinle gurur duyabilirsin Tatlım

Afiyet olsun canim

Kibileta senin nicki nedense çikeleta diye okuyorum.tatlısızlıgın gözü kör olsun:))
hahaha tatlı aklıma gelince elma çilek falan düşünmeye çalışıyorum ben de diğer tatlılar hiç yokmuş gibi kendimi kandırıyorum

bebeim akşam yememeye çalışıcam demişsinya bence ye ama ekmeği yeme salata mis gibi olur bence :)

kibileta benı hırslandırdın kuzum bende 26 yasındayım adım hılal 1 yıllık evlıyım ve zayıflayıp hamıle kalmak ıstıyorum
Hilalciim azıcık etkim oluyorsa çook mutlu olurum dolapta muz vardı mesela canım çekti ama dedim şimdi takıma kızlara nasıl söylerim bunu yemedim size kötü görünmemek için ya resmen

Yok canım ya onlar kreste kahvaltı yapıyorlar arada olan kocişe oluyor göbek yapti pogacayla kahvaltı yapmaktan
kahvaltıyı ana öğün gibi düşünün ben öyle yapıyorum mesela.olmassa olmaz gibi.hep akşamı ana öğünümüz olarak düşünüyoruzya bu kuralı bozmak gerek artık.akşam yemesek de bi nebze olur(kötü şartlardan bahsediyorum) ama kahvaltısız ı-ıh

hahaha yaa çok harikasınnn

Çok guzel canım afiyet olsun

Alkisliyorum seni çok iyi yaptın yesen nolucak ti 5 dk sonra ağzından tadı da gidicek ti içerde organların şekerle mücadeleye giricek ti bir sürü kalori.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…