- Konu Sahibi Handandandan
-
- #143.701
Canım boyun kaç hedefini şimdi farkettim çok düşük geldi de hedefin ondan soruyorumvücut 21 günde şekeri unutuyormuş bitanem dayanmak lazım gerçekten ben ki her saat tatlılar gözünde uçuşan biriyim şimdi daha 2 saat önce muzlu muhallebili(afedersiniz) çok güzel tatlı pişirdim ama hiç de agzımın suları akmadı evdekiler yiyor :)
Şimdi gördüm :))) boyun gayet iyi demekki sen bayaaa bayaaaa zayıf olmak istiyorsun magnum reklamlarındaki gibi :)yok yok bence hepimiz yapabiliriz eminim. ben 64 kiloydum ilkbi de boyum 1.58. tam bi plaj topuydum yani bikini hayal ederken
evet artık ya doğdugumdan beri tombilikim aertık ufak popişli olmak istedimŞimdi gördüm :))) boyun gayet iyi demekki sen bayaaa bayaaaa zayıf olmak istiyorsun magnum reklamlarındaki gibi :)
canım seker orucu nedır bana da anlat bı :)Hanımlar günaydın ben yokken ne çok konuşmuşsunuz öyle. Yorumları önce okudum yazmaya anca fırsat buldum. Dünkü menümü yazayım. Benim dersim 3 de bittiği için menü hep ertesi güne kalıyor.,
Sabah: 07:00 Kalkar kalkmaz 1 bardak su
07:30 1 domates 1 salatalık 1 tane haşlanmış yumurtanın beyazı
10:30 ara bir adet yeşil elma
öğlen 12:30 2 dilim tam buğday ekmeği, 1 domates, 1 salatalık, 5 zeytin, 1 kk köy peyniri ( Okulda bundan sağlıklısı olamıyor)
14:00 ara öğün 1 yeşil elma
Akşam: 18:30 Haşlanmış tavuklu bulgur pilavı ( çok az yağlı) 3 kaşık. 3 kaşık az yağlı yoğurt. Salata.
20:30 gibi 3 kaşık kase az yağlı yoğurt.
Sanırım bu sefer oldu hanımlar. Ayrıca 2.5 litre su. 200 ip atlama, 50 squat, 20 dk yürüyüş.
21 günlük şeker orucumun da ilk günüydü. Sabah karnım baya inmişti. Öncesi sonrası yaparım diye dün foto çekmiştim onunla kıyasladım.
İnşallah canım olur hepimizin hayali :))evet artık ya doğdugumdan beri tombilikim aertık ufak popişli olmak istedim
Kibileta senin nicki nedense çikeleta diye okuyorum.tatlısızlıgın gözü kör olsun:))evet artık ya doğdugumdan beri tombilikim aertık ufak popişli olmak istedim
Yok canım ya onlar kreste kahvaltı yapıyorlar arada olan kocişe oluyor göbek yapti pogacayla kahvaltı yapmaktankahvaltı çok mühim amabebişlerine yedirirken iki haşlanmış yumurta tıkıştırıver barim
Şimdi kapı kapanmış zatenöğle yemeğinde süper kızarmış dondurmali kadayıf vardı yemedim yiyemedim azcik yesemiydim yok yok iyiki yememisim aslında hala yiyebilirim yemekhanenin kapanmasına 5 dk var ama yememeliyim yemiycem yemiycem yemiycem 4 dk kaldı bi aralar biri beni dur dursun diye bi konu vardı onumu arasam yemedim 3 dk çok canım çekti bee adetten olucam bide ama yemedim yemedim ışte yemedim yemedim
Afiyet olsun canimbugun ku menum :) sabah
kepeklı tost yapıp yedım :)
sekersız kahve
ogle 12.10 ızgara tavuk sıs
salata yarım dılım ekmek
sekersız cay
aksam 19.00 engınar kerevız salatası yememeye calısıcam ama belkı yarım dılım kepeklı ekmek
1 adet elma :) bır avuc antep fıstıgı yesıl cay
:) 2 lıtre su
hahaha tatlı aklıma gelince elma çilek falan düşünmeye çalışıyorum ben de diğer tatlılar hiç yokmuş gibi kendimi kandırıyorumKibileta senin nicki nedense çikeleta diye okuyorum.tatlısızlıgın gözü kör olsun:))
bebeim akşam yememeye çalışıcam demişsinya bence ye ama ekmeği yeme salata mis gibi olur bence :)bugun ku menum :) sabah
sekersız kahve
salata yarım dılım ekmek
sekersız cay
aksam 19.00 engınar kerevız salatası yememeye calısıcam ama belkı yarım dılım kepeklı ekmek
Hilalciim azıcık etkim oluyorsa çook mutlu olurumkibileta benı hırslandırdın kuzum bende 26 yasındayım adım hılal 1 yıllık evlıyım ve zayıflayıp hamıle kalmak ıstıyorum
kahvaltıyı ana öğün gibi düşünün ben öyle yapıyorum mesela.olmassa olmaz gibi.hep akşamı ana öğünümüz olarak düşünüyoruzya bu kuralı bozmak gerek artık.akşam yemesek de bi nebze olur(kötü şartlardan bahsediyorum) ama kahvaltısız ı-ıhYok canım ya onlar kreste kahvaltı yapıyorlar arada olan kocişe oluyor göbek yapti pogacayla kahvaltı yapmaktan
hahaha yaa çok harikasınnnöğle yemeğinde süper kızarmış dondurmali kadayıf vardı yemedim yiyemedim azcik yesemiydim yok yok iyiki yememisim aslında hala yiyebilirim yemekhanenin kapanmasına 5 dk var ama yememeliyim yemiycem yemiycem yemiycem 4 dk kaldı bi aralar biri beni dur dursun diye bi konu vardı onumu arasam yemedim 3 dk çok canım çekti bee adetten olucam bide ama yemedim yemedim ışte yemedim yemedim
bugun ku menum :) sabah
sekersız kahve
salata yarım dılım ekmek
sekersız cay
Alkisliyorum seni çok iyi yaptın yesen nolucak ti 5 dk sonra ağzından tadı da gidicek ti içerde organların şekerle mücadeleye giricek ti bir sürü kalori.öğle yemeğinde süper kızarmış dondurmali kadayıf vardı yemedim yiyemedim azcik yesemiydim yok yok iyiki yememisim aslında hala yiyebilirim yemekhanenin kapanmasına 5 dk var ama yememeliyim yemiycem yemiycem yemiycem 4 dk kaldı bi aralar biri beni dur dursun diye bi konu vardı onumu arasam yemedim 3 dk çok canım çekti bee adetten olucam bide ama yemedim yemedim ışte yemedim yemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?