Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

İnşallah bende bende ikinci bebegimden sonra 86 ile kilo vermeye karar verdim iyikide vermişim sende verirsin motivasyon için 60 kilo olduğunu hayal et

Meyve yerine yoğurdun içine tarçın atarak da açlığını bastıbilirsin yada sütün içine kabuk tarçın atarak.
evet onu da yapıyorum.tarçınlı yoğurt en sevdigim yiyeceklerden zaten bayılırımm ama yoğurt da ne kadar az yağlı yarım yağlı olsa da yağ barındırıyor ve protein tabii. yatmaya yakınken meyve daha hafif geliyor

kolay gelsiiinnn

harika olmuş tatlım bravo.bulgur da tartı gününden bir gün önce yemeyin birazcık şişiklik yapıyor tartıda

Ayy ilahi toprak kendimi gordum

Canım allah kolaylık versin,iyi dayaniyosun,senin için en güzeli akşamdan tam buğdaydan hazırlanmış sandviç kuzum
Evet gerçekten zorlaniyorum herkesin cekmecesi dolu hiç boğazları durmuyor ben sadece geçen yıl ramazan sonrası bir poset ki diğer kızların aldıklarının çeyreği kadar biseyler aldım bir ayda ancak bitirdim ve o ay 4 kilo almıştım. Millet paketiyle yiyecek neredeyse hala 50 kilolar. Benimki nasıl bir bünye anlamadım yaa. 4 yıldır düşünmeden tıka başa yediğimiz bilmem yinede diyetteyim diye kendimi kilo vermeye sartlandirmadan veremiyorum. Eeeeeey yağların eriyin eriyin diye talimat vermem lazım her gün psikolojik bozuldu ya

neler neler var ya millet ne hallerden ne hallere gelmiş.onlara baktıkça ben neden yapamiyim moduna giriyor insan. before after falan yazın mesela transformation da yazabilirsiniz. aygır gibi kızlar fındık gibi olmuş falan
Kızlar toprağın yorumlarını okuyun neseniz yerine gelsin ,senle bi kahve içilir toprak

Canım süper bence herşey çok iyi,bulgur ekmek gibi öğlen tuketirsen daha mis olur

İnşallah bende bende ikinci bebegimden sonra 86 ile kilo vermeye karar verdim iyikide vermişim sende verirsin motivasyon için 60 kilo olduğunu hayal et

Mrb cnm bende tanıtayim kendimi 30 yasindayim (yakinda 31 olcam:) 2 çocuğum var. Öğretmenim. Geçen sene 8 kılo vermiştim ama kızıma bakmak için üretsiz izin aldım ve kış boyu evden çıkmadım. Belki de bu yuzden verdiğim kiloları 10 kg olarak geri aldim. Arkadaşımdan duydum bu takım işini (saolsun valla :) ve hemen katıldım. Burdaki 3. HaftaM ve şimdiye kadar hiç bu kadar motive olmamıştım. Inşallah hedeflerimize en kisa zamanda ve sağlıklı bi şekilde hep birlikte ulaşıriz

Canım süper bence herşey çok iyi,bulgur ekmek gibi öğlen tuketirsen daha mis olur

Canım öğlende eve gidemiyorum ki. Hafta sonu ancak yapabilirim. Aslında o kadar da yemezdim ben ama annemlere gitmiştik akşam zorla yedirdi. Bu yaşa geldik hala annelere laf geçiremiyoruz. :) Bulgur yedim diye ekmek filan da yemedim zaten fazladan bi de 50 squat yaptım. Bakalım cuma göreceğiz.

Kızlar toprağın yorumlarını okuyun neseniz yerine gelsin ,senle bi kahve içilir toprak
utandım şimdik içeriz tabi.dün de büyük bi cidiyetle sevgilime dedimki ' en büyük hayalim 48 kilo fıstık gibi fizikle havuzda magnum yemek' gülmekten öldü.insanın hayali ev araba falan olur seninki bu mu diyo

Valla ne güzel bir havalmiş yahu. Benim de en büyük hayalim 49 kilo olup bikini giyebilmekti ama şu an pek mümkün görünmüyor.

Valla ne güzel bir havalmiş yahu. Benim de en büyük hayalim 49 kilo olup bikini giyebilmekti ama şu an pek mümkün görünmüyor.
yok yok bence hepimiz yapabiliriz eminim. ben 64 kiloydum ilk bi de boyum 1.58. tam bi plaj topuydum yani bikini hayal ederken

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…