- 6 Kasım 2010
- 5.143
- 13.417
- 448
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #143.681
Çok lezzetli oldu bayıldım evet sp yapıyoruz bugün ve yarın.Menun süper can can maşallah çorba çok lezzetli değilmi bugün sp yapıyoruz değilmi canim
Yok bitanemBi sorun problem yok değil mi fıstığım
İnşallah bende bende ikinci bebegimden sonra 86 ile kilo vermeye karar verdim iyikide vermişim sende verirsin motivasyon için 60 kilo olduğunu hayal etC chnnmkiz
Eda ben,32 yaşındayım,ikinci doğumdan sonra 82 kiloydum. 80.3 kilo ile katıldım gruba, bu cuma 6. Haftam olacak burda,yaklaşık 6 kilo verdim. 60 olsam mükemmel olcak,çok istiyorum aslında motivasyonumda mükemmel değil ama,ha şöyleydi ha böyleydi derken fazlaligimin 4 te 1 i gitti. Inşallah hepsini vericez birlikte
Abla özledik,kolay gelsin sanaDegistir Kendini
eliya
Kızlar bugünlerde yoğunum biraz, fazla gelemicem
Yazamasamda arada okurum sizi
evet onu da yapıyorum.tarçınlı yoğurt en sevdigim yiyeceklerden zaten bayılırımmMeyve yerine yoğurdun içine tarçın atarak da açlığını bastıbilirsin yada sütün içine kabuk tarçın atarak.
kolay gelsiiinnnKızlar günaydınlar efendim nasılsınız güne nasıl başladınız ben yine hafif başladım enerji dolu... Yorumları okudum ama tek tek cevap veremedim.. Bu enerji ile 3-5-7-10 test çözüp geliyorum.. Öptüm hepinizi
harika olmuş tatlım bravo.bulgur da tartı gününden bir gün önce yemeyin birazcık şişiklik yapıyor tartıdaHanımlar günaydın ben yokken ne çok konuşmuşsunuz öyle. Yorumları önce okudum yazmaya anca fırsat buldum. Dünkü menümü yazayım. Benim dersim 3 de bittiği için menü hep ertesi güne kalıyor.,
Sabah: 07:00 Kalkar kalkmaz 1 bardak su
07:30 1 domates 1 salatalık 1 tane haşlanmış yumurtanın beyazı
10:30 ara bir adet yeşil elma
öğlen 12:30 2 dilim tam buğday ekmeği, 1 domates, 1 salatalık, 5 zeytin, 1 kk köy peyniri ( Okulda bundan sağlıklısı olamıyor)
14:00 ara öğün 1 yeşil elma
Akşam: 18:30 Haşlanmış tavuklu bulgur pilavı ( çok az yağlı) 3 kaşık. 3 kaşık az yağlı yoğurt. Salata.
20:30 gibi 3 kaşık kase az yağlı yoğurt.
Sanırım bu sefer oldu hanımlar. Ayrıca 2.5 litre su. 200 ip atlama, 50 squat, 20 dk yürüyüş.
21 günlük şeker orucumun da ilk günüydü. Sabah karnım baya inmişti. Öncesi sonrası yaparım diye dün foto çekmiştim onunla kıyasladım.
Ayy ilahi toprakah ah bebeğim ben de farklı değildimüçgen kekler varya hani üstü çikolatalı fındıklı ( özür dilerim canınız çektiyse) kocaman öküz gibi bi paket.millet onu 4 kişi yer ben tek başıma midem bulanana kadar agzıma sokuyodum hepsini sanki biri zorla yediriyo
Evet gerçekten zorlaniyorum herkesin cekmecesi dolu hiç boğazları durmuyor ben sadece geçen yıl ramazan sonrası bir poset ki diğer kızların aldıklarının çeyreği kadar biseyler aldım bir ayda ancak bitirdim ve o ay 4 kilo almıştım. Millet paketiyle yiyecek neredeyse hala 50 kilolar. Benimki nasıl bir bünye anlamadım yaa. 4 yıldır düşünmeden tıka başa yediğimiz bilmem yinede diyetteyim diye kendimi kilo vermeye sartlandirmadan veremiyorum. Eeeeeey yağların eriyin eriyin diye talimat vermem lazım her gün psikolojik bozuldu yaCanım allah kolaylık versin,iyi dayaniyosun,senin için en güzeli akşamdan tam buğdaydan hazırlanmış sandviç kuzum
Evett tartı günümüze daha çook var diye azıcık yedim. :) Saol tatlım.harika olmuş tatlım bravo.bulgur da tartı gününden bir gün önce yemeyin birazcık şişiklik yapıyor tartıda
Kızlar toprağın yorumlarını okuyun neseniz yerine gelsin ,senle bi kahve içilir toprakneler neler var ya millet ne hallerden ne hallere gelmiş.onlara baktıkça ben neden yapamiyim moduna giriyor insan. before after falan yazın mesela transformation da yazabilirsiniz. aygır gibi kızlar fındık gibi olmuş falan
akşam yemeğini 19'da yiyorum.ama gece 1e doğru uyudugum için fazla acıkıyorum.buyüzden saat 21 gbi bitane portakal veya bi tane kivi gibi bişi yiyorum
Canım süper bence herşey çok iyi,bulgur ekmek gibi öğlen tuketirsen daha mis olurHanımlar günaydın ben yokken ne çok konuşmuşsunuz öyle. Yorumları önce okudum yazmaya anca fırsat buldum. Dünkü menümü yazayım. Benim dersim 3 de bittiği için menü hep ertesi güne kalıyor.,
Sabah: 07:00 Kalkar kalkmaz 1 bardak su
07:30 1 domates 1 salatalık 1 tane haşlanmış yumurtanın beyazı
10:30 ara bir adet yeşil elma
öğlen 12:30 2 dilim tam buğday ekmeği, 1 domates, 1 salatalık, 5 zeytin, 1 kk köy peyniri ( Okulda bundan sağlıklısı olamıyor)
14:00 ara öğün 1 yeşil elma
Akşam: 18:30 Haşlanmış tavuklu bulgur pilavı ( çok az yağlı) 3 kaşık. 3 kaşık az yağlı yoğurt. Salata.
20:30 gibi 3 kaşık kase az yağlı yoğurt.
Sanırım bu sefer oldu hanımlar. Ayrıca 2.5 litre su. 200 ip atlama, 50 squat, 20 dk yürüyüş.
21 günlük şeker orucumun da ilk günüydü. Sabah karnım baya inmişti. Öncesi sonrası yaparım diye dün foto çekmiştim onunla kıyasladım.
İnşallah bende bende ikinci bebegimden sonra 86 ile kilo vermeye karar verdim iyikide vermişim sende verirsin motivasyon için 60 kilo olduğunu hayal et
Canım süper bence herşey çok iyi,bulgur ekmek gibi öğlen tuketirsen daha mis olur
utandım şimdikKızlar toprağın yorumlarını okuyun neseniz yerine gelsin ,senle bi kahve içilir toprak
kahvaltı çok mühim amaGünaydın şekerler. Yine kahvaltı yapamadım çok açım yaa.
Valla ne güzel bir havalmiş yahu.utandım şimdikiçeriz tabi.dün de büyük bi cidiyetle sevgilime dedimki ' en büyük hayalim 48 kilo fıstık gibi fizikle havuzda magnum yemek' gülmekten öldü.insanın hayali ev araba falan olur seninki bu mu diyo
yok yok bence hepimiz yapabiliriz eminim. ben 64 kiloydum ilkValla ne güzel bir havalmiş yahu.Benim de en büyük hayalim 49 kilo olup bikini giyebilmekti ama şu an pek mümkün görünmüyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?