- 28 Ağustos 2015
- 498
- 1.158
- 28
- 34
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #145.921
iyi eğlencelerrrrBugün yürüyüş yapicam bisiklet surucem ip atlicam piknige gidiyoruz kizlarrrrr
Ohh temiz havada mis gibi spor simdiden iyi eglenceler sana tatlimBugün yürüyüş yapicam bisiklet surucem ip atlicam piknige gidiyoruz kizlarrrrr
kızz beni de dün akşam arkadaşım misafirliğe gelmişti.ıspanaklı börek yaptım o kadar güzel koktukiBende oku oku bitiremedm canlarmbugun komsucum kahvaltiya cagirdi anca girebildim.neler yapmis neler aman yarabbim dedim gelmez olaydim ama ben naptim direndim yemedim benim icin buyuk basari
Ole soyleyince biraktm zaten diyetisyenide soguttu beni kendindenyerim ben seni ya sen hiç bakma ona cahilmiş hıhinstagram kullanıyosan transformation yazıp çıkan resimlere baksana ne halden ne hale gelen insanlar var.sadece düzgün beslenme ve sporla.onlara bakıp motivasyonumu katlıyorum ben de
iyi eğlencelerrrrben de bugün koşu ve bisiklete başlıyorum belkim ip de atlarım
Cok teşekkür ederim canlarimOhh temiz havada mis gibi spor simdiden iyi eglenceler sana tatlim
Boyle zamanlarda burnuma mandal agzimada bant yapitirasim geliyoki inankikızz beni de dün akşam arkadaşım misafirliğe gelmişti.ıspanaklı börek yaptım o kadar güzel koktukio böreki yedi ben sadece yoğurt
hahahaha aynen ben de.bide şey diyorum: hedef kiloma ulaşınca 10 günde 1 ödül günü yapıcam böyle diyet dışı bişi pişirip 1 öğünümde biraz yicemBoyle zamanlarda burnuma mandal agzimada bant yapitirasim geliyoki inanki
Afiyet olsun canim ogle az olmus sankimerhaba kızlar pc geldi nihayet bugünkü menüm 08:30
haşlanmış yumurta domates salatalık
öğlen 1 kutu süt 1 form bisküvi
akşam etli patlıcan yemeği 1 porsiyon yanına yoğurt
2 lt su oldu artar daha 2 saat yürüyüş akşama çayın yanına belki bir avuç leblebi yerim öpüyorum görüşiürüz
çok tombilik durmuyosun kız seninde benim gibi popo basen büyümüş dimiBende foto yukledim kizlar sisko halimi cektim bigun zayiflayinca before after yapmazsam catlarim
Evet canim ne varsa popoya yerlesmis durumda bide gıdıgımda cikti son zamanlardaçok tombilik durmuyosun kız seninde benim gibi popo basen büyümüş dimihalletcezzzz birlikte
Tatlım beni de izle bakım fotona.Bende foto yukledim kizlar sisko halimi cektim bigun zayiflayinca before after yapmazsam catlarim
Afiyet olsun canım saatleriyle yazarsan daha uygun olur.merhaba kızlar pc geldi nihayet bugünkü menüm 08:30
haşlanmış yumurta domates salatalık
öğlen 1 kutu süt 1 form bisküvi
akşam etli patlıcan yemeği 1 porsiyon yanına yoğurt
2 lt su oldu artar daha 2 saat yürüyüş akşama çayın yanına belki bir avuç leblebi yerim öpüyorum görüşiürüz
Çalışma odasında hummalı bir çalışma var yeni kitapliklarimiz kuruluyor işler bitsin bende yukluycem foto çünkü pc de fotolar.çok tombilik durmuyosun kız seninde benim gibi popo basen büyümüş dimihalletcezzzz birlikte
Bana ne yorum yapıcaksinizEvet canim ne varsa popoya yerlesmis durumda bide gıdıgımda cikti son zamanlardabutun fazlaliklardan kurtulcaz inşallah hep beraber canm
Ayy tatlım sen bu kiloyu havada karada halledersin hedefe yaklasınca da biraz bölgesel oldu da bitti maşallah.Evet canim ne varsa popoya yerlesmis durumda bide gıdıgımda cikti son zamanlardabutun fazlaliklardan kurtulcaz inşallah hep beraber canm
Oylemi dersin canm ay hadi insallah ya hepberaber haydi hoppaAyy tatlım sen bu kiloyu havada karada halledersin hedefe yaklasınca da biraz bölgesel oldu da bitti maşallah.
Aramizda cok bi fark yok canm cok kilolu gorundugunu sanmiyorumTatlım beni de izle bakım fotona.
Afiyet olsun canım saatleriyle yazarsan daha uygun olur.
Çalışma odasında hummalı bir çalışma var yeni kitapliklarimiz kuruluyor işler bitsin bende yukluycem foto çünkü pc de fotolar.
Bana ne yorum yapıcaksinizacep ya
Öyle cidden sıkıntı görmedim ben halledilebilir biraz azim ve kararlilikla oda sende var. nerden mi anladım? Çünkü 9. Takımdasin.Oylemi dersin canm ay hadi insallah ya hepberaber haydi hoppa
Aslında çok yeni foto yok 87 baslangic kilomdakini koyarım bide birazdan çekileyim onu koyarım. Ama bende de kalça basen Allah versin yani; )Aramizda cok bi fark yok canm cok kilolu gorundugunu sanmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?