Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Bende oku oku bitiremedm canlarm bugun komsucum kahvaltiya cagirdi anca girebildim.neler yapmis neler aman yarabbim dedim gelmez olaydim ama ben naptim direndim yemedim benim icin buyuk basari
kızz beni de dün akşam arkadaşım misafirliğe gelmişti.ıspanaklı börek yaptım o kadar güzel koktuki o böreki yedi ben sadece yoğurt

Ole soyleyince biraktm zaten diyetisyenide soguttu beni kendindenkullaniyorm canm bakiyim hemen belki banada umut olurlar..

Boyle zamanlarda burnuma mandal agzimada bant yapitirasim geliyoki inanki
hahahaha aynen ben de.bide şey diyorum: hedef kiloma ulaşınca 10 günde 1 ödül günü yapıcam böyle diyet dışı bişi pişirip 1 öğünümde biraz yicem ama bundan sonraki hayatımda ne kadar fit olursam oliyim şımarıklık yapmıcam.herşeyi hafif piiricem

merhaba kızlar pc geldi nihayet bugünkü menüm 08:30
haşlanmış yumurta domates salatalık
öğlen 1 kutu süt 1 form bisküvi
akşam etli patlıcan yemeği 1 porsiyon yanına yoğurt
2 lt su oldu artar daha 2 saat yürüyüş akşama çayın yanına belki bir avuç leblebi yerim öpüyorum görüşiürüz

Afiyet olsun canim ogle az olmus sanki

çok tombilik durmuyosun kız seninde benim gibi popo basen büyümüş dimi halletcezzzz birlikte
Evet canim ne varsa popoya yerlesmis durumda bide gıdıgımda cikti son zamanlarda butun fazlaliklardan kurtulcaz inşallah hep beraber canm

Bende foto yukledim kizlar sisko halimi cektim bigun zayiflayinca before after yapmazsam catlarim
Tatlım beni de izle bakım fotona.

Afiyet olsun canım saatleriyle yazarsan daha uygun olur.

çok tombilik durmuyosun kız seninde benim gibi popo basen büyümüş dimi halletcezzzz birlikte
Çalışma odasında hummalı bir çalışma var yeni kitapliklarimiz kuruluyor işler bitsin bende yukluycem foto çünkü pc de fotolar.

Evet canim ne varsa popoya yerlesmis durumda bide gıdıgımda cikti son zamanlarda butun fazlaliklardan kurtulcaz inşallah hep beraber canm
Bana ne yorum yapıcaksiniz acep ya

Aramizda cok bi fark yok canm cok kilolu gorundugunu sanmiyorum

Mutlu haftasonlari hanimlaar yogunlumtan yazamadim bugün
Sabah 9.30
Ikidilim tam bugday ekmek
Peynir
3 zeytin
Salatalik domates
Az şekerli çay
Öglen 2.30
3 kasik pirasa
Bir kase yogurt
Aralarda badem ve elma yedim
Aksamda 7 gibi yogurtlu semizotu
2 litreye yakin su
Bu benim dikkat ederek uyguladigim bi menü bakalim p.tesidiyetisyen ne verecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…