Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Çok güzel canım hepsi de

Selam hanimlar nasilsiniz bugün cok yogundum yazamadim hemen ilk gun menümü yazayim size kahvalti kepekli tost sekersiz cay ve yesillik öglen: izgara tavuk ve salata aksam:çorba ve salata ve 2 litre su
afiyet olsun canım güzel olmuş..

çok güzel canım. Kısır bol yesillikli ne güzel olur aslında bana sorarsan çok az Bulgurlu olursa ciss bile sayilmayabilir.

Menü gayet güzel canım. En kısa zamanda iyilesirsin inş tatlim

Bebeğim 2 sezeryan 4 kilo üstü 2 çocuk taşımış bi göbek estetikle anca taş olur

Olsun cnm bizim ki de taş olmasa da düz olsun yeter.. bence uzun vadeli spor la şekle bile girebilir aslında ama ben kendimde hiç o azmi goremiyorum

afiyet olsun canım güzel menu

süper cnm. Bugün sporu azaltmissin

Iftar
6 badem
2 kurabiye
Yarim kase et suyu corbasi
Tavuk sote
Domates 4 dilim
Su 2 litreyi gecer
Spor 200 ip atlayacagim 50 squat yapacagim 3 mil leslie dusunuyorum yapamazsam yazarim kizlar.
Allah kabul etsin cnm. Arada ödül vermek lazım tabi.

Bu hafta insallah 2 kiloyu zorlayacagim bakalim somuc be olacak....
Inşallah canım gözümüz de çok büyütmezsek verilmeyecek kilo değil. .

superrr. 1. Olanla aramizda fark çok az. %1.314 du gaiba onlarin. Haftaya 1. Olabiliriz böyle devam edersek...

Canlar ben 82.9 olsam yine cok mutlu olurum 82 ucundan gorsem super olcak
inşallah cnm haftaya olcak

Bebeğim ben bu sabah çıktım tartiya zaten ateşim 39 oda ne 79.4 gözlerim yuvalarından çıkacaktı arkasından kocaman bir yazı ERROR boynu bukukleri oynadım sonra da.

Çok hoşsun elif ya... haftaya göreceksin inş bu sefer error olmuycak. 3 4 kez de çıkan aynı rakam yazcak inş.

Bence çok güzel canım. Sadece Muska olmasa iyiydi o da cuma ciss i olsun.

Menü

Iftar
1 kepçe mercimek çorbası,2 tam bugdayli bazlama(kucuklerdi) ,2 zeytin,biraz peynir,domates,salatalık

10 fındık

1,5 litre su,1500 ip

Allah kabul etsin canım.. çok güzel olmuş.

Allah kabul etsin tatlım. Afiyet olsun. Bu yulaf kepegiyle ne yapabilirim bagirsaklarima iyi gelir belki.

Cnm bende yulaf kepekli Mücver yaptım çok güzel oldu ben çok beğendim. Neler yapmamışlar ki.. muhallebi, brownie hatta helva bile var

Ayyy sorma hele dayımin karısı uyuz oluyorum yaa zaten yılda bir görüyorum kendisinden soğumama yetiyor yani. İlk cümlesi kız sisko iyice şişmişsin.

Yaa sinir oluyorum öyle insanlara.. moral bozmak hoşlarina gidiyor herhalde. Okulda bi arkadaşta ben hamileyken söylemişti. Son aylarimdaydim ve cok kilo almıştım. "Ne çok kilo aldın sen doğum sonrası zor verirsin sen bunları 42 bedeni zor görürsün bir daha" nasıl moralim bozulmuştu.

Afiyet olsun orticiim. Su çok önemli ya bende burda daha çok içmeye başladım ve iştahım azaldi. Önce biraz zorliycaz kendimizi sonra alışkanlık olcak..

Günaydın kızlar.. okuyup cevap yazmam saatler sürmüş. Sabah olmuş bile..
Güzel hafta sonlarıniz olsun.
Ya birde aklıma geldi. Dondurma yiyebilecekmiyiz.. ne zaman yiycez. Sadece cumalar mi??

Supersin kuzum ne guzel hakkimizi savun haklisinnn sanada iyi geceler canim benim
Tabi çok büyük kisilere karşı biraz daha saygı çerçevesinde sokuyorum lafı :))))

Sabah saat kaçta yedin akşamla araya bişeyler koy canım erken yiyorsan. Suyunu ılındir ne kadar cok icErsen yararına hayatım.

Canım inan aynen oyle oluyo.anne saglıkliysa cocuklarda oyle oluyo.benim kızım 15 yasinda benim gibi topluydu.ben diyete baslayınca evdeki yemek duzeni tamamen degısti.kizimda 9 kilo verdi
Benim oglumda benimle beraber zayıfliyor göbek baya indi çok haklısın ama biz sağlıksız değilde zamansız yiyor muşuz.

Olsun cnm bizim ki de taş olmasa da düz olsun yeter.. bence uzun vadeli spor la şekle bile girebilir aslında ama ben kendimde hiç o azmi goremiyorum
Ayyy oralara kadar gelsem salona bile giderim hayatım azmim tavan yapar.

Çok hoşsun elif ya... haftaya göreceksin inş bu sefer error olmuycak. 3 4 kez de çıkan aynı rakam yazcak inş.
Ağzından bal damliyor Emine cım valla sabah sabah içimi açtın bu sözlerle

Allah kabul etsin canım.. çok güzel olmuş.

Cnm bende yulaf kepekli Mücver yaptım çok güzel oldu ben çok beğendim. Neler yapmamışlar ki.. muhallebi, brownie hatta helva bile var
aa arastirayim bende bakım neler yaparım.

Gıcık oldum arkadaşına başına gelince anlar gerci oyleleri yemek bile yemez kilo almıyayim diye fesatlar çünkü. Sanane demi benim ne aldığımdan verdigimden. Erkek kardeşim 3 yıl önce ben hamileyken Edi ya nasıl gitcek bu kilolar deyine, inşallah karın hamile olunca 100 kg olur dedim. güldü hahaha o biraz zor çünkü yüzüne bakmam falan konuşuyo saf saf bekara karı boşamak kolay derlerya 1 sene sonra evlendi suan bebekleri var ve eşı benimle aynı kıloda kardeşimde peşinde köle alma mazlumun ahini çıkar aheste aheste

Günaydın kızlar.. okuyup cevap yazmam saatler sürmüş. Sabah olmuş bile..
Güzel hafta sonlarıniz olsun.
Ya birde aklıma geldi. Dondurma yiyebilecekmiyiz.. ne zaman yiycez. Sadece cumalar mi??
Bu konu hakkında bilgim yok

Günaydın hanımlar kolumdaki rahatsızlıktan dolayı dün akşam giremedim menümü özür diliyorum
Dünkü menüm
Sabah 07.30
Haşlanmış yumurta 1 tane
Domates salatalık ve beyaz peynir
Ara yeşil çay
Öğlen zeytinyağlı taze fasulye yoğurt
Akşam 3 tane köfte
3 kaşık kepekli makarna

2 .5 litre su
Spor yapamadım dün ama telafisini yapılan iyileşinceye inşallah....

B

Selulit bendede var canm ne kadar zayiflarsan zayifla o genetik oluyomus diyetisyenm demisti suyu tutuyoms hucreler her dusta sert keseyle masaj yap dedi bna ama ben becerip yapamadm
Yok bebegim ya genetik deyip kestirip atmak yakismamis diyetisyenine.yeterli sporla egzersizle masajla tamamen gittiğini birebir gördüm.benimkilerinde çoğu gitti

Ben yaza alırım sanırım agustos gibi çünkü eşimin koyde bırak neti tlf bile çekmiyor. Bide sosyete köy sözde
Evet tatlim videolardaki kadinlara bakip aldanmayin.çoğu vucut gelistirici trainerlar falan. Hatun her gun ne agirliklar calisiyodur kim bilir

Günaydınnn cicişler

Az kalorili bol hareketli bi hafta sonu diliyorum

eliya
Elifcim bende yulaf kepeğini ya krep yapıyorum yada yoğurtla yiyorum içine kuru yemiş kuru meyve falan koyabilirsin
Farklı tariflerde var netten bakabilşrsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…