- 29 Kasım 2014
- 22.104
- 27.504
- 598
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #145.881
INSALLAH canım benimAmin canım.sağol.allah hepinize nasip etsin inş
Sabah(10.00)
1 haşlanmış yumurta
1 salatalik
1 domates
Yeşillik
Zeytin(3 adet)
1 dilim t ekmek
Öglen(13.30)
Tavuk sote (4 yemek kaşığı)
1 bardak ayran
1 kase karışık salata(yağsız)
Araöğün(16.00)
1 kase cilekli yogurt (2 adet cilek)
Aksam (18.00)
1 kase kabak çorbası
1 bardak ayran
Lahana salatası
Spor
1 saat bisiklet
Su 3litre
afiyet olsun canım güzel olmuş..Selam hanimlar nasilsiniz bugün cok yogundum yazamadim hemen ilk gun menümü yazayim sizekahvalti kepekli tost sekersiz cay ve yesillik öglen: izgara tavuk ve salata aksam:çorba ve salata ve 2 litre su
Iyi aksamlar kizlar menumu yazayim,
Sabah:07.30 uc kasik yulaf ezmesi,1 kuru incir,iki ceviz ve cok az findik,badem,yarim bardak sut.
Ogle:12.00 boll yesillikli kucuk bir tabak kisir(bu haftaki cisss hakkim) yarim bardak ayran.
Aksam:18.30 bir kase etli kuru fasulye,salata,yarim bardak ayran.
2.5 litre su,esim gececi bugun oyuzden yuruyuse cikamadik bugun ama yarin hava guzel olursa en az bir saat yururuz.
Menüm
Sabah 8
1 bardak sut
Yarım dilim tam buğday ekmek.
1 kk peynir
1 kivi
Saat 12
1 yumurta
1 kepce yeşil mercimek
2 kaşık yoğurtlu ıspanak
Saat 19:30
2 kaşık bulgur pilavı
3 kaşık patlıcan oturma ( kiyma yagsiz, patlıcanlı tost makinasinda pisti.)
1 kucuk kase yoğurt
Su 2 litre
Spor hastayım çıkamadım.
Bebeğim 2 sezeryan 4 kilo üstü 2 çocuk taşımış bi göbek estetikle anca taş olur
afiyet olsun canım güzel menuİyi akşamlar kızlar
07.00 zencefilli limon çayı
08.00 1 haşlanmış yumurta, domates salatalık, küçük bir parça peynir
12.00 5 kaşık taze fasulye 4 kaşık yoğurt ve salata
18.00 6 kaşık fasulye 1 kaşık pilav 5 kaşık yoğurt salata.
2.5 lt su
30 dakika koşu
MENÜM
8.30 ILIK LİMONLU SU
9.00 1 yeşil elma
10.30 2 haşlanmış tam yumurta,bi parça az yağlı köy peyniri,2 zeytin,yeşillik salatalık
12.30 yarım bardak süt,yarım bardak su ile yapılmış nescafe (şekersiz tabiki)
14.00 3 kaşık pırasa yemeği, 1 dilim tam buğday ekmek, 1 kase yoğurt içine bi kaşık yulaf ezmesi
17.00bi parça peynir, 1 salatalık
19.00 mantarlı tavuk sote 5 kaşık, bir kase yoğurt içine 1 tatlı kaşığı keten tohumu,tarçın
20.00 yarım bardak süt bi çay kaşığı kakao ile.
5 km yürüyüş
3 litre su
Allah kabul etsin cnm. Arada ödül vermek lazım tabi.Iftar
6 badem
2 kurabiye
Yarim kase et suyu corbasi
Tavuk sote
Domates 4 dilim
Su 2 litreyi gecer
Spor 200 ip atlayacagim 50 squat yapacagim 3 mil leslie dusunuyorum yapamazsam yazarim kizlar.
Inşallah canım gözümüz de çok büyütmezsek verilmeyecek kilo değil. .Bu hafta insallah 2 kiloyu zorlayacagim bakalim somuc be olacak....
Kilo veren ve vermeye Çalışan, emek veren tüm takımdaşlarımı canı gönülden kutluyorum
Bu hafta çok güzel sonuçlar vardı ve 2.olduk
Darısı diğer haftalara inşallah
9. Takım ................. %1,275
inşallah cnm haftaya olcakCanlar ben 82.9 olsam yine cok mutlu olurum 82 ucundan gorsem super olcak
Bebeğim ben bu sabah çıktım tartiya zaten ateşim 39 oda ne 79.4 gözlerim yuvalarından çıkacaktı arkasından kocaman bir yazı ERROR boynu bukukleri oynadım sonra da.
Selamlarr misafir vardı yazıp kaçacağım çok yorgunum
Sabah 09.00 1kk peynir 4cherry domates 4zeytin 1 haş yumurta 1salatalık biraz nane
Ara 13.00 2 muska 3ceviz
Öğle 15.00 1 kase kabak çorbası 1kase yoğurt
Akşam 19.30 1tabak kıymalı karnabahar 3yk sarımsaklı yoğurt
ara 20.30 5-6 tane malta eriği
Ay ne çok şey yemişim yaZ yaz bitmedi.
İiyi geceler kızlar
Menü
Iftar
1 kepçe mercimek çorbası,2 tam bugdayli bazlama(kucuklerdi) ,2 zeytin,biraz peynir,domates,salatalık
10 fındık
1,5 litre su,1500 ip
Allah kabul etsin tatlım. Afiyet olsun. Bu yulaf kepegiyle ne yapabilirim bagirsaklarima iyi gelir belki.
Ayyy sorma hele dayımin karısı uyuz oluyorum yaa zaten yılda bir görüyorum kendisinden soğumama yetiyor yani. İlk cümlesi kız sisko iyice şişmişsin.
Kızlar cok yogundum bugun menüm bu saate kaldı
Sabah 3 dilim sucukla tavada yumurta
5 zeytin.peynir
Domates salatalık2 ceviz
Aksam 18.30
Bir tabak türlü
2 bardak ayran.salata
20.00da bir avuç kiraz
3 mile leslie.1.5 litre su.su az oldu biraz havada sogukken gitmiyo:))
Tabi çok büyük kisilere karşı biraz daha saygı çerçevesinde sokuyorum lafı :))))Supersin kuzum ne guzel hakkimizi savun haklisinnnsanada iyi geceler canim benim
Sabah saat kaçta yedin akşamla araya bişeyler koy canım erken yiyorsan. Suyunu ılındir ne kadar cok icErsen yararına hayatım.Kızlar cok yogundum bugun menüm bu saate kaldı
Sabah 3 dilim sucukla tavada yumurta
5 zeytin.peynir
Domates salatalık2 ceviz
Aksam 18.30
Bir tabak türlü
2 bardak ayran.salata
20.00da bir avuç kiraz
3 mile leslie.1.5 litre su.su az oldu biraz havada sogukken gitmiyo:))
Benim oglumda benimle beraber zayıfliyor göbek baya indi çok haklısın ama biz sağlıksız değilde zamansız yiyor muşuz.Canım inan aynen oyle oluyo.anne saglıkliysa cocuklarda oyle oluyo.benim kızım 15 yasinda benim gibi topluydu.ben diyete baslayınca evdeki yemek duzeni tamamen degısti.kizimda 9 kilo verdi
Ayyy oralara kadar gelsem salona bile giderim hayatım azmim tavan yapar.Olsun cnm bizim ki de taş olmasa da düz olsun yeter.. bence uzun vadeli spor la şekle bile girebilir aslında ama ben kendimde hiç o azmi goremiyorum
Ağzından bal damliyor Emine cım valla sabah sabah içimi açtın bu sözlerleÇok hoşsun elif ya... haftaya göreceksin inş bu sefer error olmuycak. 3 4 kez de çıkan aynı rakam yazcak inş.
aa arastirayim bende bakım neler yaparım.Allah kabul etsin canım.. çok güzel olmuş.
Cnm bende yulaf kepekli Mücver yaptım çok güzel oldu ben çok beğendim. Neler yapmamışlar ki.. muhallebi, brownie hatta helva bile var
Gıcık oldum arkadaşına başına gelince anlar gerci oyleleri yemek bile yemez kilo almıyayim diye fesatlar çünkü. Sanane demi benim ne aldığımdan verdigimden. Erkek kardeşim 3 yıl önce ben hamileyken Edi ya nasıl gitcek bu kilolar deyine, inşallah karın hamile olunca 100 kg olur dedim. güldü hahaha o biraz zor çünkü yüzüne bakmam falan konuşuyo saf saf bekara karı boşamak kolay derleryaYaa sinir oluyorum öyle insanlara.. moral bozmak hoşlarina gidiyor herhalde. Okulda bi arkadaşta ben hamileyken söylemişti. Son aylarimdaydim ve cok kilo almıştım. "Ne çok kilo aldın sen doğum sonrası zor verirsin sen bunları 42 bedeni zor görürsün bir daha" nasıl moralim bozulmuştu.
Bu konu hakkında bilgim yokGünaydın kızlar.. okuyup cevap yazmam saatler sürmüş. Sabah olmuş bile..
Güzel hafta sonlarıniz olsun.
Ya birde aklıma geldi. Dondurma yiyebilecekmiyiz.. ne zaman yiycez. Sadece cumalar mi??
Yok bebegim ya genetik deyip kestirip atmak yakismamis diyetisyenine.yeterli sporla egzersizle masajla tamamen gittiğini birebir gördüm.benimkilerinde çoğu gittiSelulit bendede var canm ne kadar zayiflarsan zayifla o genetik oluyomus diyetisyenm demisti suyu tutuyoms hucreler her dusta sert keseyle masaj yap dedi bna ama ben becerip yapamadm
Bantta cok canim sıkılıyor bide pek etkili degil sanki.açık havada yürüyorum.etrafa baka baka hem terliyorum baya guzel :)Afiyet olsun 5km acik havadami yuruyosn cnm banttami
Evet tatlim videolardaki kadinlara bakip aldanmayin.çoğu vucut gelistirici trainerlar falan. Hatun her gun ne agirliklar calisiyodur kim bilirBen yaza alırım sanırım agustos gibi çünkü eşimin koyde bırak neti tlf bile çekmiyor. Bide sosyete köy sözde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?