Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Kızlar ya bu sabah bende bir iştah var anlayamadım.. sabah kahvaltı da ye ye doymadim. Zorla kalktım masadan
Günün devamı öyle olmaz inşallah kahvaltıyla kalır.

Menü çok güzel cnm. Afiyet olsun

Kizlarrrrr herkesi tebrik ederimm. 2. Olmak harika bi basari.sizi çoook seviyorum
Bizde seni seviyoruz

Kızlar ya bu sabah bende bir iştah var anlayamadım.. sabah kahvaltı da ye ye doymadim. Zorla kalktım masadan

Ay aman dur kız ne iştahı söyle ona istemiyorum seni de gitsin.

canim ekmekle yulaf kepegini beraber tuketme istersen ikiside karbonhidrat.onun disinda guzel...
birlikte tüketiyorum çünki tükettiğim öğünüm karbonhidrat öğünümdü.öğlen karbonhidrad akşam protein öğünü yapıyorum genelde. 1 dilim ince dilim ekmekyi yulaf ezmesi de 1 kaşıktı.toplamı normal bi ekmek dilimiyle 2 bile etmiyor :) bide organik ekmeğimin 1 dilimini insafsızca innnncecik yapmışlar

Bu arada kizlar 2. Tartilmamda 90.2 ciktim benim tartidami sorun vucuttami bakalim gorecez zamanla....
ne garip vücudumuz var ben de dün sabah 56.100 çıktım bu sabah kahvaltıdan sonra bi tarılim dedim 300 gram daha eksik çıktım.üstelik bi ton su ve çay içmiştim

kahvaltı yapmayı çokseviyorum ya ben de doymuyorum bazen kahvaltıda lık lık su içiyorum karnım şişsin diye

Afiyet olsun orticiim. Su çok önemli ya bende burda daha çok içmeye başladım ve iştahım azaldi. Önce biraz zorliycaz kendimizi sonra alışkanlık olcak..
Orticim valla bana günde 2 litre su iceceksin deseler gülerdim heralde.simdi iciyorum.dahada arttıricam ama havaların isınması lazım.benim icin diyetin en zor noktası su meselesi

_Masalim_ canim bebisini kaybetmis olmana cok uzuldum ama hersey Allhtan vardir bi sebebi insallh kilolarimizi verince saglikli bebisler aliriz kucagimiza canim benim bende Allh nasip ederse 2.bebegi dusunuyorm ama once kilolarimdan kurtulmam lazm..

Yok bebegim ya genetik deyip kestirip atmak yakismamis diyetisyenine.yeterli sporla egzersizle masajla tamamen gittiğini birebir gördüm.benimkilerinde çoğu gitti
Yaa ay hadi inşallah bende umutsuzluga kapildim oyle soyleyince bende simdi sıkılastırıcı losyonla masaj yapiyorm biran once gitsinler diye cunku cok asiri var hani sıkınca portakal gorunumlu diyolar ya benimkilri sıkmaya gerek yok ben burdaym diyolar zaten

INSALLAH canim benim cok sagolasin canim evet bi zayfilayalim sonrada fitt annelere olalim kuzum INŞALLAH

yerim ben seni ya sen hiç bakma ona cahilmiş hıh instagram kullanıyosan transformation yazıp çıkan resimlere baksana ne halden ne hale gelen insanlar var.sadece düzgün beslenme ve sporla.onlara bakıp motivasyonumu katlıyorum ben de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…