Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Günaydın kızlar
Eeee tabi okadar yersen olacağı velli kamile hanim tabiki sabit eksu yok cunaya neolur bilemiyorum

Yarın hastaneye yaticaz sonraki gun ameliyat ins haftaya daha motive olurum hastanede nasıl olur diyet mevzuu onuda bilmiyorum ama suan onceligim bu değil kuzum bi kurtulsunda sonrasina bakariz sıkıversem iki aylik işim var ama kafa bi yerinde değil bazen diyette oldugumu bilem unutuyorum tabi yemekten sonra nefes alisverusim degisene kadar ama su is bi geçsin bellimi olur hastaneden 73olarak donerim belki cumaya tabi cuma cikarsak neyse sabah sabah uzattim Velhasıl simdi sabitim

canım çok geçmiş olsun.tabi ki önceliklerimiz onlar. sen sonra da verirsin nasılsa.

Kizlarrrr -200 ciktimmm.sonunda 55i gordum oh beee.
Cuma 56.100
Pazartesi 55.00
maşallahhh canımm

Kizlar ben de -300 um ve cok mutluyum
maşallahh canımm

Günaydın kizlaaaar inanılmaz mutluyum 600 gr eksik çıktım yaa inanamıyorum
Cuma 78.5
Bugün 77.9
Hafta içi menüler imi bilirsiniz bu kiloyu sadece sporla verdim
süpersin canım maşallahh

ben de bugün sevinçliyim. haftasonu + çıkarsam diye korktum.
cuma 78.1
pazartesi 77.7
- 400
allahım zyıflıyor muyum ne?
maşallahh canım gözün aydın

Canim benim ya onceligin tabiki cocugun olmali insallah ameliyat guzel gecer,sorunsuz bir sekilde evinize donersiniz.Kilo isi kolay elbet verirsin dert etme

hayırlısıyla kurtulsun kuzun o zaman önceliklerin de değişir elbet canımm ..

Annemlerde olunca bozmusum biraz diyorum yemiycem ben diyetteyim ozellikle babacim hic yedirmeden birakmz ye kizim ye senin kilonmu var darilirim bak diyince yemis bulundum

Gecmis olsn ben kacirdm sanrm kuzucugun nesi var onceliginiz tabiki evladiniz allah tez zamanda sagligina kavustursn yeterki her sekilde verirsin canm

İnşallah çok iyi geçer ameliyat kuzum sen şimdi ona odaklan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…