- Konu Sahibi Handandandan
-
- #146.121
canım çok geçmiş olsun.tabi ki önceliklerimiz onlar. sen sonra da verirsin nasılsa.Günaydın kızlar
Eeee tabi okadar yersen olacağı velli kamile hanim tabiki sabit eksu yok cunaya neolur bilemiyorum
Yarın hastaneye yaticaz sonraki gun ameliyat ins haftaya daha motive olurum hastanede nasıl olur diyet mevzuu onuda bilmiyorum ama suan onceligim bu değil kuzum bi kurtulsunda sonrasina bakariz sıkıversem iki aylik işim var ama kafa bi yerinde değil bazen diyette oldugumu bilem unutuyorum tabi yemekten sonra nefes alisverusim degisene kadar ama su is bi geçsin bellimi olur hastaneden 73olarak donerim belki cumaya tabi cuma cikarsak neyse sabah sabah uzattim Velhasıl simdi sabitim
maşallahhh canımmKizlarrrr -200 ciktimmm.sonunda 55i gordum oh beee.
Cuma 56.100
Pazartesi 55.00
maşallahh canımmKizlar ben de -300 um ve cok mutluyum
süpersin canım maşallahhGünaydın kizlaaaar inanılmaz mutluyum 600 gr eksik çıktım yaa inanamıyorum
Cuma 78.5
Bugün 77.9
Hafta içi menüler imi bilirsiniz bu kiloyu sadece sporla verdim
maşallahh canım gözün aydınben de bugün sevinçliyim. haftasonu + çıkarsam diye korktum.
cuma 78.1
pazartesi 77.7
- 400
allahım zyıflıyor muyum ne?
Canim benim ya onceligin tabiki cocugun olmali insallah ameliyat guzel gecer,sorunsuz bir sekilde evinize donersiniz.Kilo isi kolay elbet verirsin dert etmeGünaydın kızlar
Eeee tabi okadar yersen olacağı velli kamile hanim tabiki sabit eksu yok cunaya neolur bilemiyorum
Yarın hastaneye yaticaz sonraki gun ameliyat ins haftaya daha motive olurum hastanede nasıl olur diyet mevzuu onuda bilmiyorum ama suan onceligim bu değil kuzum bi kurtulsunda sonrasina bakariz sıkıversem iki aylik işim var ama kafa bi yerinde değil bazen diyette oldugumu bilem unutuyorum tabi yemekten sonra nefes alisverusim degisene kadar ama su is bi geçsin bellimi olur hastaneden 73olarak donerim belki cumaya tabi cuma cikarsak neyse sabah sabah uzattim Velhasıl simdi sabitim
hayırlısıyla kurtulsun kuzun o zaman önceliklerin de değişir elbet canımm ..Günaydın kızlar
Annemlerde olunca bozmusum biraz diyorum yemiycem ben diyetteyim ozellikle babacim hic yedirmeden birakmz ye kizim ye senin kilonmu var darilirim bak diyince yemis bulundumPogacan tam bugday oldugu icin ekmek yerine gecebilir menun de gayet guzel afiyet olsun canim:)
Tatlim sabah kahvaltini zaten 12 yapmissin 3 te ogle yapman ve baklava yemen gereksiz olmus kucuk bir ara ogun yapabilirdin,lahananin da Allahtan miktari az ama aksam yemegi gec olmus.
Allah kolaylik versin sinavlarinda canim,yayla corbasinin yaninda sebze tercih edebilirdin onun disinda guzel.
Canim misir olmamis sen de farkindasin zaten.
Menun cok guzel canim,ceyrekten fazla yememelisin bence.
Menun cok guzel canim,yegenine de gecmis olsun Allah hayirli sifalar nasip etsin.
Guzel canim.
Aksam birsey yememissin sanirim,umarim doner cok tuzlu degildir.
çok iyi canım süpersinnnGünaydın kizlaaaar inanılmaz mutluyum 600 gr eksik çıktım yaa inanamıyorum
Cuma 78.5
Bugün 77.9
Hafta içi menüler imi bilirsiniz bu kiloyu sadece sporla verdim
vavvvv hesaplaymadım valla - 900 mü ben geçen 1 haftada verdim o kadarı ...maşallahhh.günaydın kızlar bende mutluyum
cuma 94 kg
pzt 93,100
ben de bugün sevinçliyim. haftasonu + çıkarsam diye korktum.
cuma 78.1
pazartesi 77.7
- 400
sağol canımm kilo fazla olunca giden de fazla oluyorvavvvv hesaplaymadım valla - 900 mü ben geçen 1 haftada verdim o kadarı ...maşallahhh.
Tebrikler canm hedefine az kalmsKizlarrrr -200 ciktimmm.sonunda 55i gordum oh beee.
Cuma 56.100
Pazartesi 55.00
Gecmis olsn ben kacirdm sanrm kuzucugun nesi varGünaydın kızlar
Ben bazen kendi kendime yedim say diyorum ve bir bardak su içiyorum.Gunaydin kizlar bana yedigim 2 tanecik baklava +200 katms bidaha tobe yemem
Cuma:78.5
Pzt:78.7
ben de bugün sevinçliyim. haftasonu + çıkarsam diye korktum.
cuma 78.1
pazartesi 77.7
- 400
Günaydın kızlar
günaydın kızlar bende mutluyum
cuma 94 kg
pzt 93,100
Kizlar ben de -300 um ve cok mutluyum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?