Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Kusursuz canim,masallah menulerin genel olarak cok iyi:)
Menun gayet guzel canim dengeli de olmus afiyet olsun:)

Canim sadece ekmekler birer dilim olsa daha iyi olurdu,pilavin miktarida azicik fazla olmus.
Menun dengeli ve saglikli canim:)

Menun cok iyi canim afiyet olsun.

ş,*
tatlım çoğunlukla acıkmıyorum ya öğün atlamamak için yiyorum.ama biraz da ne yediğime bağlı.bazen akşamları çok acıkma tutuyo

Toprakcim senin koruma süper geçecek zaten,menun dolu dolu,extralarida sporla hallederim,yaşam tarzı yapmak böyle olur iste

Kuzum form bisküvi gereksiz fındık fıstık yeseydin,bide saatleri unutmussun sanırım
Tesekkur ederimmm bu sabah 55i gordum cok mutluyummmm

Hani Kız 60 olacaktın ne oldu
Bide hedefi düşürcektin o zaman

inşallah düşeceğim ama bu ara zor tatlım. süt azaldıkça yemeğe verdim kendimi :))

valla kaçak oldum :))

Tamam canım artık öyle yapacağım.

Tamam canım artık daha iyiyim tartımdan da memnunum. Herşey güzel olacak.
Canım hiç motivasyonun kırılmasın,iyi gidiyosun ,zaten geriye dönüp bakmican kilolar olcak bi kac hafta sonra

çok güzel kuzum tebrikelr

Aynen tatlım teşekkür ederim.

Nesli Han
Bebeğim tartıdan memnun kaldin mi bizim burdada bi tane kalmis bende aliyim eger begendiysen bende var ama yedek dursun fiyat olarak cok uygundu a101dekii sen sanirim almissin almadan sana danismak istedim

Kuzum kusura bakma geç cevap oldu benim evimde net olmadığından anca yazabildim. Evet gayet güzel ben çok beğendim. Hala duruyorsa alabilirsin.

menü çok güzel canım. bisiklet daha da güzel.

yeme yeme canım. yada çeyrek ye:)

Cumartesi
Sabah 10.30
Haslanmis yumurta
Peynir
Cay

Aksam 16.30
Taze fasulye
Firinda tavuk
Salata
Spor 20 dakka yuruyus
Su 2 litre civari

2 öğün zor olmadı mı canım. maşallah

Gunaydin herkese
Malesef +500 ciktim
inşallah cumaya - olur canım.

Kizlarrrr -200 ciktimmm.sonunda 55i gordum oh beee.
Cuma 56.100
Pazartesi 55.00
oh oh maşallahhhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…