Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Bende öyle düşünüyorum ben 110 a merdiven dayamıştım resmen ama yapılıyor yapılmicak bişey yok sadece sabır ve inanç gerekiyor kimse bana inanmıyordu çevremde biraz versen iyi falan diyordu Ne Zaman gitcek bu kilolar diyorlardı kötülüğünden değil benim iyiliğim için ailem bile ama ben kendime inandım şimdi ben onlara öyle diyorum :) ki ben insülin direnci olan bir insanım pkos hastasıyım aynı Zaman'da ama artık yolunda herşey o bile düzene giriyor kilo gidince Allah'ıma şükürler olsun ben doktordan şu lafı duymuştum bu değerlerle bu durumda hamile falan kalamazsın zaten acil kilo vermezsen Dedi ki benim hayattaki en büyük hayalim BÖyle 3 5 çocuk doğurup Mutlu bir aile kurmak ah o laf yüreğime oturmuştu

Allah sağlık versin canım tez zamanda şifa bulur ınş

Merhabalar bugünkü menüm
Sabah 11.00 1 kk peynir 1küçük dilim kavun domates 4zeytin
Ara 1 türk kahvesi 2 ceviz
Öğle 16.00 1köz paylıcan 3 minik köfte
Ara 4 çilek 1 bardak ayran
Akşam 20.00 1 kase salçalı et haşlama
Ara 21.30 4 çatal güllaç
Su 2 lt
Spor yok

Menün çok güzel canım.

Afiyet olsun canım güzel menü.

Afiyet olsun canım ama su önemli unutma kuzum.

Harikasın tatlım.

nesfit form bisküvi suyun az, olmamış tatlım. Nesfit yerine yumurta yeseydin form bisküvi yede gerek kalmazdı. Diyet bisküvileri yada gevrekleri tüketmiyoruz tatlım.

Tatlım bugün p.tesi cumayi bekleseydin keşke bizim kaçamak günümüz cuma.

Gayet güzel canim.

Mrb ortağım int paketim bitmişti iş yerine malum taşındık ağ bağlantısı yappilmamis yeni yenilendi tarifem
Ay başka birşey olmasında merak ettim ya.

Sabah 7.30
1 yumurta
Domates salatalık
1kepek ekmek
Öğle 12.30
1 kase ezogelin çorbası
Az yağlı tas kebabı
Salata
Akşam 19.00
Salata
1 kase yoğurt
2.5 lt su
40 dk yürüyüş
Guzel canim harika olmuş yine.

eliya ortak ne durumdasin bu hafta 2 'mizde + 'dayız corbayi yapalım yine ne dersin
Ben dün pazarda karnabahar bulamadım bu hafta yaparım bütün hafta diye düşündüm. Başka çarelere başvururum artık.

Canim söyle düşün düşüklerin sebebi hep aşırı özürlü olduğu için mis öyle doğsa daha zor olurdu.. şimdi güzel ce kilonu verip çıtır bir anne olursun inşallah
doktor banada anomali olmasa anne karninda gelisebilir olmezdi demisti.hayirlisi saglikli sihhatli evlatlar versin Allahim.

bu mantik hos olmus aksam protein.afoyet olsun.

ne garip vücudumuz var ben de dün sabah 56.100 çıktım bu sabah kahvaltıdan sonra bi tarılim dedim 300 gram daha eksik çıktım.üstelik bi ton su ve çay içmiştim
benim baskuldende supheleniyorum biraz ....

Cok tesekkur ederim bebegim

canim Allah sifasini versin ufakligim bi daha bence onlar olacagina ben hasta olayim deme ben bizzat dedim oldum hastaneye yattim olumden dondum cocugum daha perisan oldu.doktora bahsettigimde onlar bizlerden daha guclu demisti en iyisi bebelerimizde bizde olmayalim insallah.

yuppiii artık tam olarak takımın parçasıyız
ooooo gelsin kizlar dereceler.....

canim bazen hepimizde bu ruh hali olabiliyor.gunluk hayatta yasadiklarimiz etkili bide eskisi gibi olsan daha mutsuz olursun....

hosgeldin canim ben semay 35 yasinda tombis bir hatun....

Canım teşekkürler,üzüldüm kuzucuga yavrum benim cok geçmiş olsun
sagol cancagizim umarim kimse aci keder yasamaz...

1.65 canim benim poponun masallahi var yakinda bagimsizligini ilan etcek neredeyse
kiz oldurdun beni bu lafla....

kaptanim menuleri arkadaslara ayip olmasin sorumsuzluk olmasin diye aceleyle yazdim umarim bundan sonra daha hassas olurum.

sagol canim.

Gunaydin herkese
Malesef +500 ciktim
olsun bu ara tarti cumaya eksi gelir....

Menü

07.30 2 yumurta,2 dilim tb,7 zeytin,peynir,domates
10.30 2 hurma ,1 sb süt
14.00 1 tabak ıspanak,yoğurt
17.00 fırında kaşarlı karnabahar (extra yag yok),2 kepçe mercimek çorbası,1 kase yoğurt,1 dilim karpuz
17.30 15 fındık

2 litre su,spor yok

Canım istemedi canım aa ben de diyorum ben neden böyle halsizim, isteksizim.Ben de regl oldum ondan demek ki hay aklınla bin yaşa kuzum ya.
Iyi olmuş canim,ben olmadım hala gerginlik yapiyo
hosgeldin canim Eda ben ,yaklaşık 2 aydır grup tayim ,fazla kilon yok senin insallah tez zamanda kavusursun formuna

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…