- 27 Ekim 2015
- 633
- 1.109
- 113
- 38
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #146.261
bende regl dönemindeyim evet insanda duygu durum bozukluğu oluyo geçecek sabır canımm..ameliyatda bizim kilolarımızda çok doğru gelmiyor bana evet 140 150 kilolarda olabilir ama bu kilolarda değil başa çıkabiliriz bu durumla...tiroidlerine insülin direncine bakıldımı hiç ...amin canım benimm çok sağol sende hiç dert yüzü görmeyesin
Allah sağlık versin canım tez zamanda şifa bulur ınşGünaydın kızlar
Eeee tabi okadar yersen olacağı velli kamile hanim tabiki sabit eksu yok cunaya neolur bilemiyorum
Yarın hastaneye yaticaz sonraki gun ameliyat ins haftaya daha motive olurum hastanede nasıl olur diyet mevzuu onuda bilmiyorum ama suan onceligim bu değil kuzum bi kurtulsunda sonrasina bakariz sıkıversem iki aylik işim var ama kafa bi yerinde değil bazen diyette oldugumu bilem unutuyorum tabi yemekten sonra nefes alisverusim degisene kadar ama su is bi geçsin bellimi olur hastaneden 73olarak donerim belki cumaya tabi cuma cikarsak neyse sabah sabah uzattim Velhasıl simdi sabitim
Sabah 7.30
1 yumurta
Domates salatalık
1kepek ekmek
Öğle 12.30
1 kase ezogelin çorbası
Az yağlı tas kebabı
Salata
Akşam 19.00
Salata
1 kase yoğurt
2.5 lt su
40 dk yürüyüş
Sağolasın kaptişim sonunda menümü beğendirebildim inşallah bozmam bundan sonra hep beğenirsinAh güzelim sen böyle menülerle ol hep affetmek ne demek
Yok yok olurum zaten bende büyük eksiklik oldu alismisim sizlereTatlım net paketin yenilendiğine göre lütfen burda ol bişey oldu Sandım
Menün çok güzel canım.Mrb kızlar...
8.30
2 kk peynir
6 zeytin
Yulaf kepeginden yapılmış krep
Bol dereotu
10.30
2 hurma (canım çok tatlı istiyor malum durumdan :)
13.30
1 avuç kuruyemiş (fındık badem leblebi karisik)
3kasik kabak yemegi
17.30
5/6 kaşık kadar ıspanak yemeği
1 kaç yogurt
Su 3litre
Spor ne yazık ki bugün yapamiyorum
Afiyet olsun canım güzel menü.Kizlar erkenden menumu yazayim,
Sabah:7.30 bir haslanmis yumurta,6 yesil zeytin,iki kasik lor peyniri, 3 ceviz,maydanoz ve cay.
Ogle: bir tabak etli kuru fasulye ve salata.
Aksam:18.30 dort kasik yulaf ezmesi icine 2 ceviz,6 sar badem, findik,1 kuru incir,3 kuru uzum ve bir bardak sut.
2.5 litre su,50 dk yuruyus.
Afiyet olsun canım ama su önemli unutma kuzum.Bugunki menumu yazaym (evde degildim disardaydm bu arada)
10:00=balli sicak su
10:30=2yumurtadan yapilms maydonzlu pul biberli omlet+salata
13:00=10kiraz
15:00=1ayran+3galeta+2kayisi+2erik
19:00=1tabak ispanak pirincsz+1kase yogurt
Su cok icemedm yine kizlar disardayken unutuyorum
Yatmadan yesil cay icilecek
Bugun niyetim ip atlamakti baska isim cikti yarin baslicam inşallah simiden tesekkurler opuldnz
Harikasın tatlım.Sabah(10.00)
Sebzeli Omlet
1 yemek kasigi lor peyniri
2 zeytin
1 salatalık
Öğlen(14.00)
Sandviç (t ekmegine peynir,domates,marol)
1 barday ayran
Ara öğün(16.00)
4 adet erik
3 adet çilek
Akşam(18.00)
1 kase sebze corbasi
1 bardak ayran
Yeşillik salatası
Spor
1 saat yürüyüş
250 ip atlama
Su 3litre
nesfit form bisküvi suyun az, olmamış tatlım. Nesfit yerine yumurta yeseydin form bisküvi yede gerek kalmazdı. Diyet bisküvileri yada gevrekleri tüketmiyoruz tatlım.bu arada ben de menülerimi yazayım:
08:00
1 bardak sütle 6 kaşık nestle nesfit
11o
2 tane klasik eti form
13:00
yağsız limonlu tavuk salatası(mısır,dereotu,salatalık)
3 kaşık yoğurt
1 ince dilim tb ekmeği
15:30
6 tane erik
17:00
yeşil çay
19:00
5 kaşık fırında musakka
1 kase cacık
1.5 kepçe tarhana çorbası
1 ince dilim tb ekmeği
ayrıca
1.5 lt su
30 dk jillian 30 day shered
Tatlım bugün p.tesi cumayi bekleseydin keşke bizim kaçamak günümüz cuma.Kizlaaar iyi aksamlar :)
8.00 limonlu sicak su
8.15 1 yesil elma
8.30 2 haşlanmış yumurta,2 zeytin,bi parca köy peyniri,salatalik
13.00 tek lavaşla yapılmış tavuk döner dürüm (kizlar 5 kilo verdiğim için spor hocamın tavsiyesiyle bugün ödül yaptim) kaşarsiz ve mayonezsiz tabiki yinede :)
1 küçük ayran
18.30 bir kase yogurt icine keten tohumu ve tarçın
Öğle ogunumde ödül yaptigim icin aksam sadece yoğurt yedim.ne olur ne olmaz :)
5 km yürüyüş (1 saat)
500 ip atladım
3 litre su, 2 kupa yeşil çay
Gayet güzel canim.iyi akşamlar kızlar özlüyorum sizi ama nolur affedin bir süreliğine beni iki hafta sonra sus deseniz bile susmam
menümü yazayım hemen
07.00 zencefillli limon
08.00 peynirli yumurta, domates, salatalık
11.00 elma
12.00 şekersiz nescafe
12.30 5 kaşık patlıcan yemeği yoğurt salata
16.00 1adet portakal
18.00 küçük parça haşlanmış karnıbahar, yoğurt, salata
1 saat yürüyüş
2 lt su
Ay başka birşey olmasında merak ettim ya.Mrb ortağım int paketim bitmişti iş yerine malum taşındık ağ bağlantısı yappilmamis yeni yenilendi tarifem
Guzel canim harika olmuş yine.Sabah 7.30
1 yumurta
Domates salatalık
1kepek ekmek
Öğle 12.30
1 kase ezogelin çorbası
Az yağlı tas kebabı
Salata
Akşam 19.00
Salata
1 kase yoğurt
2.5 lt su
40 dk yürüyüş
Ben dün pazarda karnabahar bulamadım bu hafta yaparım bütün hafta diye düşündüm. Başka çarelere başvururum artık.eliya ortak ne durumdasin bu hafta 2 'mizde + 'dayız corbayi yapalım yine ne dersin
doktor banada anomali olmasa anne karninda gelisebilir olmezdi demisti.hayirlisi saglikli sihhatli evlatlar versin Allahim.Canim söyle düşün düşüklerin sebebi hep aşırı özürlü olduğu için mis öyle doğsa daha zor olurdu.. şimdi güzel ce kilonu verip çıtır bir anne olursun inşallah
bu mantik hos olmus aksam protein.afoyet olsun.birlikte tüketiyorum çünki tükettiğim öğünüm karbonhidrat öğünümdü.öğlen karbonhidrad akşam protein öğünü yapıyorum genelde. 1 dilim ince dilim ekmekyi yulaf ezmesi de 1 kaşıktı.toplamı normal bi ekmek dilimiyle 2 bile etmiyor :) bide organik ekmeğimin 1 dilimini insafsızca innnncecik yapmışlar
benim baskuldende supheleniyorum biraz ....ne garip vücudumuz var ben de dün sabah 56.100 çıktım bu sabah kahvaltıdan sonra bi tarılim dedim 300 gram daha eksik çıktım.üstelik bi ton su ve çay içmiştim
Tamam kaptanim anlaştıkCan'ım ödülü lütfen Bi daha cuma günü yap
Cok tesekkur ederim bebegimMenün çok güzel canım.
Afiyet olsun canım güzel menü.
Afiyet olsun canım ama su önemli unutma kuzum.
Harikasın tatlım.
nesfit form bisküvi suyun az, olmamış tatlım. Nesfit yerine yumurta yeseydin form bisküvi yede gerek kalmazdı. Diyet bisküvileri yada gevrekleri tüketmiyoruz tatlım.
Tatlım bugün p.tesi cumayi bekleseydin keşke bizim kaçamak günümüz cuma.
Gayet güzel canim.
Ay başka birşey olmasında merak ettim ya.
Guzel canim harika olmuş yine.
Ben dün pazarda karnabahar bulamadım bu hafta yaparım bütün hafta diye düşündüm. Başka çarelere başvururum artık.
Cok tesekkur ederim caniminiciCok guzel hayatim bu gidisle hedefine kalici olarak ulaşacaksın:)
Aynen ben dd öyle şekerim.olsun artik bilinçli ilerliyoruzCok tesekkur ederim caniminici
Kuzum sok.diyetlerden cok çektim en guzel diyet degilde saglikli beslenmiymis simdi fark ettm gec oldu keske onceden fark etseydim kuzum
Öyle bitanem cok sukur bilinclendik artik yaglar korksun bizdenAynen ben dd öyle şekerim.olsun artik bilinçli ilerliyoruz
canim Allah sifasini versin ufakligim bi daha bence onlar olacagina ben hasta olayim deme ben bizzat dedim oldum hastaneye yattim olumden dondum cocugum daha perisan oldu.doktora bahsettigimde onlar bizlerden daha guclu demisti en iyisi bebelerimizde bizde olmayalim insallah.Cok şükür bugun ates yok nesesi daha iyu ya çocuklar hadta olunca ben iptal oluyorum resmen allah onlara degil bize versin hastaliklarida onlar aci ceknesin keşke böyle bir tercihimiz olabilseydu
Sevindim canim iyi olmana rabi moral yuksek olunca daga bi konsantre oluyosundur diyete ah benim su hayatım bi duzene girse bende konsantre olacamda olmuyo iste
ooooo gelsin kizlar dereceler.....yuppiii artık tam olarak takımın parçasıyız
canim bazen hepimizde bu ruh hali olabiliyor.gunluk hayatta yasadiklarimiz etkili bide eskisi gibi olsan daha mutsuz olursun....Bilmiyorum canım neden olduğunu 4 aydır diyetteyim o yüzden belkide kaçamak çok az yapıyorum yazıyorum zaten yaparsam. Bir de çevremdekiler boğazlarına çok düşkün çeşit çeşit yemekler ondandır belki. Onlar kızartma kek börek yiyor bende salata 4 aydır
Canım mesela ben meyveli yaş pastaya bayılırım ama yersem 1 hafta beni öteler onu göze alamıyorum bir de doğumdan önce ben 57 kiloydum eskiden bir hafta dikkat etsem hemen 2-3 kilo giderdi şimdi gıdım gıdım gidiyor ona da canım sıkılıyor
hosgeldin canim ben semay 35 yasinda tombis bir hatun....boyum 1.62 kilom da 60, 54e düşmek istiyorum.1.5 yıl önce 65ten 57ye düştüm ancak geri almaya başladım.biraz daa zayıf hamile kalmanın daha iyi olacağını düşünüyorum. bu aralar jillian 30 shered yapmaya başladım 9. günümdeyim ancak boğazımı tam anlamıyla tutamıyoru. geçen yaz jillianla çok güzel incelmiştim şimdi de öyle yapmak istiyorum.
sagol cancagizim umarim kimse aci keder yasamaz...Canım teşekkürler,üzüldüm kuzucuga yavrum benim cok geçmiş olsun
kiz oldurdun beni bu lafla....1.65 canim benim poponun masallahi var yakinda bagimsizligini ilan etcek neredeyse
kaptanim menuleri arkadaslara ayip olmasin sorumsuzluk olmasin diye aceleyle yazdim umarim bundan sonra daha hassas olurum.Adın Elçin mi Can'ım
Vereceğin çok az kaldı yüksek ihtimalle listeye girene kadar çoğunu verirsin zaten o yüzden liste zor olur ilk sayfadaki kuralları yarından itibaren bol paylaşım e menü yazmaya başla kızların menülerine bakabilirsin çabucak verirsin bence zqten sen
Poğaça Allah Allah n'oluyor Can'ım ?
Pilav 2 kaşık olduğu için sustum
Sınav ne zamandı fıstık
He bu arada kaptan benim evet adım Şeyda burda 40 küsü kilo verdim mezun oldum nişanlıyım
Patlamış mısır yeni kural mı bu haftasonu yiyip haftaiçi telafi etmek tatlım bu kilo koruma da olur vermede değil
Güzel tatlım lütfen uzak dur simitten fenaaaa ceza veririm bak
Çok geçmiş olsun tatlım Allah acil şifa versin
Güzel cnm
Ah Can'ım o durumda gayet iyi ölçüleri falan aceleden yazmadın herhalde ?
sagol canim.Pogacan tam bugday oldugu icin ekmek yerine gecebilir menun de gayet guzel afiyet olsun canim:)
Tatlim sabah kahvaltini zaten 12 yapmissin 3 te ogle yapman ve baklava yemen gereksiz olmus kucuk bir ara ogun yapabilirdin,lahananin da Allahtan miktari az ama aksam yemegi gec olmus.
Allah kolaylik versin sinavlarinda canim,yayla corbasinin yaninda sebze tercih edebilirdin onun disinda guzel.
Canim misir olmamis sen de farkindasin zaten.
Menun cok guzel canim,ceyrekten fazla yememelisin bence.
Menun cok guzel canim,yegenine de gecmis olsun Allah hayirli sifalar nasip etsin.
Guzel canim.
Aksam birsey yememissin sanirim,umarim doner cok tuzlu degildir.
olsun bu ara tarti cumaya eksi gelir....Gunaydin herkese
Malesef +500 ciktim
Iyi olmuş canim,ben olmadım hala gerginlik yapiyoCanım istemedi canım aa ben de diyorum ben neden böyle halsizim, isteksizim.Ben de regl oldum ondan demek ki hay aklınla bin yaşa kuzum ya.
hosgeldin canim Eda ben ,yaklaşık 2 aydır grup tayim ,fazla kilon yok senin insallah tez zamanda kavusursun formunaevet adım elçin:)evet az kaldı desteğe ,htiyacım var o yüzden katılmka istedim 2 haftaya kadar verebilirim inşallah kaçamak çok yapıyorum bu ara.kurallara uyarak sizinle burada vericem inşallah teşekkür ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?