- 12 Şubat 2016
- 1.175
- 2.191
- 48
- 44
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #146.281
masallah fistik...Kizlarrrr -200 ciktimmm.sonunda 55i gordum oh beee.
Cuma 56.100
Pazartesi 55.00
oooo super...Kizlar ben de -300 um ve cok mutluyum
cumaya gider canim rahat ol.Günaydın kızlar
Ne yazikki +300
Hafta sonu da dikkat ettim aslında kaçamak da yok ama
canim anlamadimki vakit nasil gecti telastan.menü çok güzel canım. bisiklet daha da güzel.
yeme yeme canım. yada çeyrek ye:)
2 öğün zor olmadı mı canım. maşallah
inşallah cumaya - olur canım.
oh oh maşallahhhh
oooo cok guzel.Günaydın kizlaaaar inanılmaz mutluyum 600 gr eksik çıktım yaa inanamıyorum
Cuma 78.5
Bugün 77.9
Hafta içi menüler imi bilirsiniz bu kiloyu sadece sporla verdim
cocugun iyilessin moral bulur daha hizli ve daha motive olmus sekilde verirsin.Günaydın kızlar
Eeee tabi okadar yersen olacağı velli kamile hanim tabiki sabit eksu yok cunaya neolur bilemiyorum
Yarın hastaneye yaticaz sonraki gun ameliyat ins haftaya daha motive olurum hastanede nasıl olur diyet mevzuu onuda bilmiyorum ama suan onceligim bu değil kuzum bi kurtulsunda sonrasina bakariz sıkıversem iki aylik işim var ama kafa bi yerinde değil bazen diyette oldugumu bilem unutuyorum tabi yemekten sonra nefes alisverusim degisene kadar ama su is bi geçsin bellimi olur hastaneden 73olarak donerim belki cumaya tabi cuma cikarsak neyse sabah sabah uzattim Velhasıl simdi sabitim
masllah....ben de bugün sevinçliyim. haftasonu + çıkarsam diye korktum.
cuma 78.1
pazartesi 77.7
- 400
allahım zyıflıyor muyum ne?
super super super....günaydın kızlar bende mutluyum
cuma 94 kg
pzt 93,100
cumaya o 200 hizli gider devam canim...Gunaydin kizlar bana yedigim 2 tanecik baklava +200 katms bidaha tobe yemem
Cuma:78.5
Pzt:78.7
iyiymis yontemin tatlim...Ben bazen kendi kendime yedim say diyorum ve bir bardak su içiyorum.nede olsa şu icince o tad ağzında kayboluyor canım dene iyi gelicek
az kaldi kubravim yuzdun yuzdun kuyruguna geldin sabret.Bugün 200gr eksideyim ve 6lı rakamları görmek istiyorum artık!!!!
ooooo masallah.Bendende bi -300:))
spor cokmonemli canim cumaya eksi olur...Günaydın kızlar.
Kilom +100 ne yazık ki. Cuma kaçamak bile yapmadım geri sarıyorum resmen kaç gündür spor yapamadım ondan mi acaba.
regl oncesi oluyor canim dunya sanki istune yuruyor gibi sabirla ve eksilerle atlatirsin umarim.Günaydın fıstıklar. 2 saattir hafta sonu mesajlarını okuyordum. Eksilenlere tebrikler. Sabitlere +1 de benden. Artılar siz ne cıslar yaptınız bakim ha.
Bu sabah çok yorgun uyandım. Yoğun bir hafta sonu geçirdim. Yorgunluğu hala atamadım. Motivasyonum sıfır. Moralim de bozuk. Bahar geldi neşeli olmam lazım ama sınav yaklaştıkça strese girdim sanırım. Bu cuma listeye girmek istiyordum ama bu hafta bu motivasyonsuzlukla diyet spor nasıl yaparım bilmiyorum.
Başta belirttiğim gibi kilom sabit yani 98 hala. + olmadığı için bi nebze mutluyum ama ne diyet ne de spor yapasın var. Zaten daha ağzıma lokma almadım bu saat oldu. Ben en iyisi bi süre daha takipte kalayım sizi. Ya da günün ilerleyen saatlerinde fikrim değişir mi bilmiyorum.
Menülerimi yazayım
cumartesi sabah 09:30 4kaşık menemen, domates, salatalık, peynir zeytin 2 dilim tt ekmek
Öğlen: Izgara et ve sebze yanıan 1 dilim ekmek
Akşam : 18:00 1 kase mercimek çorbası bol yeşil salata
Su 2.5 litre spor yok
Pazar
10:00 1 yumurtadan omlet, domates, salatalık, peynir zeytin 2 dilim tt ekmek
Öğlen ton balıklı yeşil salata
Akşam 18:00 fırında tavuk yanına yoğurt
Su 2.5 litre spor yok
Yaşama sevincimi kaybetmiş gibiyim.
super sekerim._300 gr canlar cumaya daha cok var tempooooo