Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Bence güzel canım afiyet olsun
Tamamdr kaptanim iftardan once tariliyoruz dimi

Aynen öyle canım

Ayyy hadi inşallah bekliyorum bitanem
Menü de güzel afiyet olsun

Kızlar Ramazan çok yeme ayı değil lütfen şu pskilolojiye girenler bir an önce çıksınlar ben 60 kilo olduğum halde bunu yapmıyorum çünkü ayyy acıktım şimdi herşeyi yiyim diye herşeyi yemek orucun mantığına aykırı ve ayrıca çok sağlıksız kilo vermeye çalışmıyorum ben ama sağlıksız miğdenize oturur özellikle hamurişleeri yapmayın kızlar Ramazan'da diyet olmaz diyen bütün insanlara da tek lafım var Ramazan'da diyet olur neden olur çünkü sen kilo veriyim diye mi oruç tutuyorsun Ne alaka ? Allah oruçlu herkese yardım eder normalde o kadar aç susuz kalsan kafayı yersin ama Allah'ın yardımıyla dayanırsın Ne var bunda diyet olmaz bal gibi olur normalden daha güzel olur ben Diyete başladım 2 Hafta sonra ramazandı çokta güzel tuttum orucumu ve nefsim daha iyi terbiye oldu Allah'ıma hep şükrediyorum bunda kötü hiç bişey yok ben Ramazan'da diyet olmaz diye dinen bişey yok
O laflar benim için boş laf bilip bilmeden konuşmadan öteye geçemez

Cok haklısın kaptanim aslında kendi kendine yapıyoruz yapacağımızı dinen az yemek yanlis degil aksine daha dogru peygamber Efendimiz midenin ucte birini yemek ucte birini su ile doldurup üçte birinide bos birakin sofradan ac kalkin diyor biz tan tersi tika basa doldurup sonra bide agrisini rahatsizligini cekiyoruz aslında dun ben kadayif yefim bi çatal ama noemalde olsa bi tabak tabi benim tabakla yani uc dört porsiyon yerdim ama bi catalla vazgeçtim bugun hic olmayacak ins gecede normal bi ramazanda uc dört vicek ekmek topu yetdim bi tane kafi geldi zatwn cok yiyincede az yiyincede acikacaksin kiii rabbim oyle bi sabir veriyoki halsizlik disinda aclik hissetmiyosun bile ben emzirdigim halde halsizlik dışında zorlanmiyoeum oda zaten uyumanaktan oluyo biraz uyuyabilsem gündüz o bile olmayacak Velhasıl cok yemwk zarar az temek her zaman karar ben bide uyuyamiyorum cok yiyince zaten

hepinize günaydınlar arkadaşlar tartı günü bugün çook heyecanlıyımmm

Gunaydin kizlarr
Sizede Günaydın canlarrr

Çok haklısın kaptancim ramazani diyet saymakta günah ama tam anlamıyla oruç tutulup diyet yapılabilir tabi

menun Guzel canim Çayda sadece kısır yemek tebrik ediyorum bravo sana

Ayyy hadi inşallah bekliyorum bitanem
Menü de güzel afiyet olsun

Öyle tabi sanki 10 gün aç kalicak gibi yiyoruz ne gerek var. Aç insanları düşünsek yada peygamber efendimizi dinlesek zaten homini gırtlak yemeyiz. Ama nefsin önüne geçmek kolay değil. Ben yemiyorum arkadaş annem diyor bu bünyeye bu yetermi yeticek diyorum. Nefsi terbiye zamanı kızlar hadi hep beraber yapalım bu isi.

Bence ramazanda daha guzel oluyor kesinlikle katılıyorum canimcim

İnsanlar daha önceleri de öyle yaşamış Ne alaka asıl bu bünyeye yeter zayıf olunca yetmez depolar Sağolsun :)
Ahhh ahhh işte Can'ım anlamadan oruç tutanlara uyuz oluyorum gerçekten insan ihtiyacı kadar yemeli sonrası hamallık
Bence ramazanda daha guzel oluyor kesinlikle katılıyorum canimcim

Bencede

Kesinlikle öyle bitanem kilo derdi olsun olmasın bir insanın bulduğu herşeyi ağzına tıkması sonra da ahhh çok yedim diye 3 tane soda içmesi Nasıl bir mantık ye yeme kardeşim o kadar niye yiyorsun duramıyormusun git çorbadan sonra Bi namaz kıl. Eh işte o porsiyon kadayıflar varya en kötüsü kaç saat yemedikten sonra o kadar kadayıfı ye sonra kan şekerin birden tavan yapsın bütün Organlara zarar yazık hurma niye açılıyor kan şekerini düzenlemek için bu güllacı düşün herşey bu kadar ince ayrıntı düşünülmüş varken sen git hamurişleeri baklavalar bilmem herşeyi ye sonra çok yedim rahatsız oldum eh olursun tabi ne bekliyordun Kı diyesim geliyo :)

Canim yani neler vardi neler ya belki 7 cesit filan

Ben karar aldım bu ramazan tatlı yapmak yok iftardan 1.5 saat sonra meyve veriyorum alın size tatlı.

Slm kizlar... memleketten annem geldi. Bir suru kiraz getirmis. Normalde birsuru sey getirirdi hashasli corekler sacüstüler filan ama Diyette oldugumu bildigi icin getirmemis
Dünkü menum
Yarım haşlanmış patates
1 kk peynir
1 yumurta
Yarım dilim ekmek

Iftar
1 kase çorba
5 kaşık fasulye kavurması
1 kase yoğurt

Ara
2 Çağla
5 kiraz

Su 2litreyi geçti
600+300 ip

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…