- Konu Sahibi Handandandan
-
- #150.381
Oooo süper menü olmuşSahur
1 kase şehriye çorbası
1 kase karışık salata
1 bardak ayran
2 dilim tam buğday ekmek
Iftar
1 kase yoğurt çorbası
1 tabak karnabahar haslamasi
1 kase salata
2 adet hurma
Spor
11de yapiyorum bisiklet 30 dk
Su 3 litre
Güzel olmuş bence :))Sahur:1 has. Yumurta zeytin peynir domates salatalik yarim dilim tb ekmk cay
Iftar:1kase domates corbasi+8yk taze fasulye+4 catal kozlenms biberli havuclu yogurtlama+1dilim pide
Su henüz 3 bardak ictim kv caya geliyoms hazrlik yapiyorm gece girerm kizlar gorusuruk
Yarım yufka mııı makarna mııııı kadayıf mııııı???? Ya bişi dicem ramazandan mıdır nedir benim gözüm gönlüm genişledi bu yediklerin bana hiç çok gelmiyor aslında ama yufka makarna sanki olmamış kuzum :))Ve menumuz
Sahur
Yarim yufka icine bi cay kasigi tereyağı ve bi dilim peynir koyup tavada pisirdim
10zeytin
yarim yumurta
Uc dört dilim karpuz
Iftar
1tabak taze fasulye
5kasik makarna
Bol salata
Cacik
4-5kasik corba
Bi catal kadayıf
Su iftarla sahur arası 2lt ictim ama tabi bi anda çok cok ictigim için cokta bi ise yaramadi
Spor yok
Gayet güzel canım afiyet olsunIyi geceler kızlar
Sahur 2 yumurtadan omlet
Domates salatalık
1 ceviz 1 hurma 1 bardak ayran
1 kk peynir
Iftar
Sulu köfte 1 tabak 2 yemek k. z.yagli patlıcan 1 kase yoğurt 1 hurma
Güzel menü olmuş canımEvet geç oldu menum Üzgünüm affedin.
Sahur
1 yumurta
Salatalik domates biber
1 kk peynir
İftar
Şehriye çorba 1 kepçe
Körili tavuk
Bol salata
Su 2.5 litre
Spor bugün full çalıştım in çık pert oldum
Annemde yim yarın dönüyorum inşallah bi aksilik olmazsa. Tartim yanımda gerçi risk almıyayım dedimyarın resim gelebilir
Aminn canım benim rabbim bu mübarek günlerin yüzüne hep güzel günler versin ailenizeMerhaba kizlar ben geldim bu sefer kesin donus gecen tam gelecem dedim netim bitti ins ramaxanla birlikte daha güzel gider kilolar da oruç çok zor oluyor emzirirken ve tabi sürekli yürüyen bi bidigin arkasından kosmak
Bu arada bugun oglumun dış cihazi takıldı sesleri duymaya baslayinca baya korktu ciglik cigliga ağladı bi sure ama cok sukur duydugunu görmek beni cok mutlu etti dr alışma süresi dedi bir ay ama bi gün de bile cok fark var tepkilerde inş bundan sonra güzel günler bizi bekliyor
Örnek menuuuKızlar ramazan kahkesi ile ilgili tepkileri şimdi okudum ve artık gün aşırı yemeğe karar verdim yani birgün arayla 1 taneaaah aaaah gençliğimde olsaydı götürürdüm hepsini mideye :) Neyse konumuza dönelim
Sahur 1 ramazan kahkesi 1kk peynir 2zeytin 1hurma 2ceviz 5badem
İftar 1kase ekşili ufak köfte avuçiçi büyüklüğünde lor böreği yarım kk peynir 3zeytin
Heyecanla yorumlarınızı bekliyorum
Gecmis olsun ortim ne oldu gripmi olcanHu huuu ortimm ya bugun bi bas agrisi sorma gitsin uyudum genelde hastayim sanirim
Ciddenmi kiz yollarim bak adresimiYollarım canım adres gönder sen :)
Iftarin cok guzel canm sahurda guzel aslinda kahkeyi iftarda ye bence yatarken yeme yani canikomKızlar ramazan kahkesi ile ilgili tepkileri şimdi okudum ve artık gün aşırı yemeğe karar verdim yani birgün arayla 1 taneaaah aaaah gençliğimde olsaydı götürürdüm hepsini mideye :) Neyse konumuza dönelim
İftar 1kase ekşili ufak köfte avuçiçi büyüklüğünde lor böreği yarım kk peynir 3zeytin
Sagolll balimmmçok sevindim canım Allah başka dert keder vermesin. Yavrum Kıyamam ben ona. Güzel günler sizin olsun canım.
neyyy nikotin mi cık cikkkkk yanlış duydum galibakafeindir o
mefkusum ne iş yapıyosun sen?
zeytin 10 mus okudum sonra da afiyet olsun. Bende bazen zeytin yerken kendimi zor durduruyorum
su az olmuş menü güzel afiyet olsun.
Yok hayatım ne uyumasi yollardaydik yazamadım
Ay benimkinin umrunda değilo göbek eritmek diyorum ben memnunum diyo Allah tan korkmayıp bosucaksin böyle herifleri dermişim. Kilo ver diye beynimi yedi kendisi balkona geziyi
vassss çok fenabizim Tahinli pide gibi
Evet uyarıyor benimki de ama kendisi homini gırtlak
Harika muhteşem
Afiyet ola can can o pide nedir ama yani
yufka makarna kadayıf yorumsuzum can can
Çok güzel afiyet olsun su nerde bu arada.
okey hallederiz sıkıntı yok kardeşimde kaptı nasil güzel dimi sıkıntı yok bebek
Guzel canim. Afiyet olsun
Geçmiş olsun tatlım.
Cok super canim afiyetler olsunEvet geç oldu menum Üzgünüm affedin.
Sahur
1 yumurta
Salatalik domates biber
1 kk peynir
İftar
Şehriye çorba 1 kepçe
Körili tavuk
Bol salata
Su 2.5 litre
Annemde yim yarın dönüyorum inşallah bi aksilik olmazsa. Tartim yanımda gerçi risk almıyayım dedimyarın resim gelebilir
KUzum.onun halsizligi var gibi umarim olmamGecmis olsun ortim ne oldu gripmi olcan
Supersin guzellikEvet geç oldu menum Üzgünüm affedin.
Sahur
1 yumurta
Salatalik domates biber
1 kk peynir
İftar
Şehriye çorba 1 kepçe
Körili tavuk
Bol salata
Su 2.5 litre
Sagol tatlimAfiyet olsun caniko Menun cook güzel
afiyet olsun Aysenurcum Allah kabul etsinMenum
Sahur
Yarım saat önce zencefilli zerdelcalli tarcinlj yoğurt
3 kaşık Menemen yarım salatalık 1 dikim kep ekmek şekersiz çay
İftar
1 kase tarhana çorbası
1 biber dolması 2 bardak ayran
3 kaşık z yağlı t fasulye
2 hurma
Ara 1 avuç Çağla 1 avuç kiraz
Su sahura kadar 2 lt olur
20 dk plates yapcam birazdan
sagol canımAfiyet olsun bitanem cok guzel
Biraz agir olmus sanki canim
Afiyet olsun bebisim
sagol bebisimmCok guzel bilgiler canim benim yüreğine saglik
Supersin fistik
Kuzum biraz fazla geldi afiyet olsun
Harikasinnn yaseminim örnek menuuu
Ortim harikasin sahur menune ayri bi bayildim
kahkeye cok yorum yaptik bugün es geciyorum iftar gayet güzel canım Allah kabul etsinKızlar ramazan kahkesi ile ilgili tepkileri şimdi okudum ve artık gün aşırı yemeğe karar verdim yani birgün arayla 1 taneaaah aaaah gençliğimde olsaydı götürürdüm hepsini mideye :) Neyse konumuza dönelim
suyu unutmuşum canim hemen altinda yeni mesajda vardi göremedin heralde 3 lt ye tamamladim sekerimçok sevindim canım Allah başka dert keder vermesin. Yavrum Kıyamam ben ona. Güzel günler sizin olsun canım.
zeytin 10 mus okudum sonra da afiyet olsun. Bende bazen zeytin yerken kendimi zor durduruyorum
Ay benimkinin umrunda değilo göbek eritmek diyorum ben memnunum diyo Allah tan korkmayıp bosucaksin böyle herifleri dermişim. Kilo ver diye beynimi yedi kendisi balkona geziyi
Harika muhteşem
Geçmiş olsun tatlım.
afiyet olsun canım Allah kabul etsinEvet geç oldu menum Üzgünüm affedin.
Sahur
1 yumurta
Salatalik domates biber
1 kk peynir
İftar
Şehriye çorba 1 kepçe
Körili tavuk
Bol salata
Su 2.5 litre
Sagol tatlımOooo süper menü olmuş
Güzel olmuş bence :))
Yarım yufka mııı makarna mııııı kadayıf mııııı???? Ya bişi dicem ramazandan mıdır nedir benim gözüm gönlüm genişledi bu yediklerin bana hiç çok gelmiyor aslında ama yufka makarna sanki olmamış kuzum :))
Gayet güzel canım afiyet olsun
Kızlar ramazan kahkesi ile ilgili tepkileri şimdi okudum ve artık gün aşırı yemeğe karar verdim yani birgün arayla 1 taneaaah aaaah gençliğimde olsaydı götürürdüm hepsini mideye :) Neyse konumuza dönelim
Sağolasın canim ins guxel günler bhrpimizim olsun inşçok sevindim canım Allah başka dert keder vermesin. Yavrum Kıyamam ben ona. Güzel günler sizin olsun canım.
Harika muhteşem
Geçmiş olsun tatlım.
Msj alınmıştırOooo süper menü olmuş
Güzel olmuş bence :))
Yarım yufka mııı makarna mııııı kadayıf mııııı???? Ya bişi dicem ramazandan mıdır nedir benim gözüm gönlüm genişledi bu yediklerin bana hiç çok gelmiyor aslında ama yufka makarna sanki olmamış kuzum :))
Gayet güzel canım afiyet olsun
allah razı olsun canim guzel dileklerinjz icin ibs guzel olacak her şeyAminn canım benim rabbim bu mübarek günlerin yüzüne hep güzel günler versin ailenize
Hee ole de 10tane bile fazla sekerbide susatir canim icini yakar vallahi
En guzeli kayisiymisben kavun daha kalorili diye biliyodum
canım menün gayet güzel afiyet olsun yalnızca kısırı tartı öncesi tüketmek pek doğru olmuyor şişlik açısından ..ama çaya gittiğinde yalnızca bunu yediğini düşünürsek azmine maşallahh diyelimSabah 08.30
2 dilim tb ekmk
8 tane zeytin
1 kk peynir
1 kk tulum peynir
Ogle 12.30
1 kase mercimek corba
4 yk et sote
Ara 16.30
1 kase kisir(arkadasa caya gittim en masum buydu kizlar)
Aksam 08.30
1 kase yayla corba
4 yk et sote
Salata
2 litre su
30 dk yuruyus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?