Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Mrb kizlaar nasılsınız
Ben hiç iyi değilim hastaneye yatirildim bugün dış gebelik yasiyormusum aglamaktan gözlerim kör oldu ilaçla bebeği düşürmeye calisacaklarmis olmazsa amelyatmis bilgisi olan varmı

Mrb kizlaar nasılsınız
Ben hiç iyi değilim hastaneye yatirildim bugün dış gebelik yasiyormusum aglamaktan gözlerim kör oldu ilaçla bebeği düşürmeye calisacaklarmis olmazsa amelyatmis bilgisi olan varmı

Ahhh Can'ım benim ya Ne diyorsun çok üzüldüm be kızım Allaha sığın bitanem o en doğruyu bilir
Maalesef bilgim yok o konuda

Mrb kizlaar nasılsınız

Ahhh Can'ım benim ya Ne diyorsun çok üzüldüm be kuzum Allaha sığın bitanem o en doğruyu bilir
Maalesef bilgim yok

Mrb kizlaar nasılsınız
Canim benim ya cok uzuldum bi bilgim yok tatlim..sakin uzulme Allaha dua et hayirlisini dile canm

Kizlar ben cok verememisim ya niye veremiyom anlamiyom
Gecen hafta:75.9
Bu hafta:75.6
Fark:_300 (% 0.39)

Pide olabilir nedeni bu hafta yazdığın bütün menüleri alt alta bakıcam Can'ım birazdan ama duraksamalar olabilir pide sıkıntılı zaten maalesef ekmekten daha sıkıntılı

Mrb kizlaar nasılsınız
Ayy cok gecmis olsun canimya ama senin bayagi olmustu hamileligini ogreneli dis gebelik oldugunu gec anlamislar sanki,sen iyi olda canim

KumraL_KrakeR tatlım bence patatesten uzak dur mesela ben ne zaman patates yesem artı olurum sen bu hafta çok yedin bence ikincisi fazla karbonhidrat alıyorsun buna dikkat et baklagillerde karbonhidrattır unutma sebze ve proteine ağırlık ver yoğurt ve Salata ile destekle biraz hergün karbonhidrat Alma Bi de öyle dene

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…