- 17 Mart 2013
- 5.095
- 14.270
- 448
- 37
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #150.461
Ayy ortiim senmi hazirliycan listeyi sen yaparsin ya ben sana güveniyorum mirayimYavrum Ne Zaman hazırlayabilirsen hazırla yarın 3 4 gibi paylaşıyorum ben ama ben kontrol etcem ya o yüzden geç olmasın Kı kontrole zamanım olsun
Teşekkürler kaptancikmmmTebrikler güzellik bu hafta listeye giriceksin inşallah @FittMiray canım listeye eklersin
Teşekkürler canım ortisimmTebrikler orti supersin
Bende 74u gormeyi umud ediyodum ama olmadi yaa 10 kilo vermisin helal sanaGeçen hafta 75.9
Bu hafta 74.8
Fark 1.1 %1.449
Takim kaptanimiz ve kaptan yardimcilarimiz bizde bayram kilo hedeflerimizi yazalimmi duger gruplari kucalarken gordum hedef belirlemisler
Mrb kizlaar nasılsınız
Ben hiç iyi değilim hastaneye yatirildim bugün dış gebelik yasiyormusum aglamaktan gözlerim kör oldu ilaçla bebeği düşürmeye calisacaklarmis olmazsa amelyatmis bilgisi olan varmı
Mrb kizlaar nasılsınız
Ben hiç iyi değilim hastaneye yatirildim bugün dış gebelik yasiyormusum aglamaktan gözlerim kör oldu ilaçla bebeği düşürmeye calisacaklarmis olmazsa amelyatmis bilgisi olan varmı
Canim benim ya cok uzuldumMrb kizlaar nasılsınız
Kizlar ben cok verememisim ya niye veremiyom anlamiyom
Gecen hafta:75.9
Bu hafta:75.6
Fark:_300 (% 0.39)
Ayy cok gecmis olsun canimya ama senin bayagi olmustu hamileligini ogreneli dis gebelik oldugunu gec anlamislar sanki,sen iyi olda canimMrb kizlaar nasılsınız
Gecen hafta yazmistik canim benim hedefim 56 insallah tabi yani 3.7 kilo vermek.Takim kaptanimiz ve kaptan yardimcilarimiz bizde bayram kilo hedeflerimizi yazalimmi duger gruplari kucalarken gordum hedef belirlemisler
Tamam kaptanim bak bakiyim berde yanls yapiyorumPide olabilir nedeni bu hafta yazdığın bütün menüleri alt alta bakıcam Can'ım birazdan ama duraksamalar olabilir pide sıkıntılı zaten maalesef ekmekten daha sıkıntılı
Amin canım sağolAhhh Can'ım benim ya Ne diyorsun çok üzüldüm be kızımAllaha sığın bitanem o en doğruyu bilir
Maalesef bilgim yok o konuda
Gecen hafta yazmistik canim benim hedefim 56 insallah tabi yani 3.7 kilo vermek.
Yazmistik canim ama tablo seklinde yazilmamsti ole yapalimda gozumuzun onunde dursunGecen hafta yazmistik canim benim hedefim 56 insallah tabi yani 3.7 kilo vermek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?