- 29 Mart 2016
- 96
- 91
- 3
- 24
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #150.501
Balim iftardan sonra paylaşırım kuzum
Ben Betül .16 yaşındayım .Ya umarım sizin için sorun olmaz ablalarım Sonuçta 18 olmama 2 sene var değil mi ?
Yaşım konusunda çok fazla tereddütteyim Nolur beni böyle kabul edin Boyum 160 kilom 62 hedef kilom 52 vermem gereken 10 kilo var .Sizi seviyorum
hoşgeldin Can'ım kendini tanıtırmısın bizlere acaba adın yaşın kilon boyun vs
Yaşım küçük diye.Siz hepiniz evli bayanlarsınızNiye yaşın konusunda bu kadar tereddüttesin anlamadım
Yaşım küçük diye.Siz hepiniz evli bayanlarsınız
Teşekkür ederim.Sizlerin arasinda olmaktan cok memnunum .Kurallari okudum baslamak istiyorum.Simdiden sizi cok sevdim :)Ben 22 yaşındayım nişanlıyım Canım neyse hoşgeldin diyeyim ilk sayfada kuraklarımız var oku kabul edersen başla menü yazmaya kilon az zaten listeye girmeden 2 3 hafta içerisinde bile verebilirsin yaşın küçük
Amin canımN narcicegi-21 canim benim görünce cok cok cok üzüldüm dis gebelik yasamadim ama düşük olmasi gercekten yasadiklarimi aklima getirdi ALLAHA dua et bitanem INŞALLAH hersey senin icin cok guzel olur bundan sonra.
Dualarim seninle ALLAHIM yardimcin olsun
Amin canım çok sağol allah hayirlisini nasip etsinN narcicegi-21 canim benim görünce cok cok cok üzüldüm dis gebelik yasamadim ama düşük olmasi gercekten yasadiklarimi aklima getirdi ALLAHA dua et bitanem INŞALLAH hersey senin icin cok guzel olur bundan sonra.
Dualarim seninle ALLAHIM yardimcin olsun
Çok geçmiş olsun allah hakkinda hayirli olani nasip etsin insALLAHMrb kizlaar nasılsınız
Ben hiç iyi değilim hastaneye yatirildim bugün dış gebelik yasiyormusum aglamaktan gözlerim kör oldu ilaçla bebeği düşürmeye calisacaklarmis olmazsa amelyatmis bilgisi olan varmı
Canım benim Rabbim herseyin en güzelini bilir ağlama harap etme kendini zamanı var demekki Rabbim yazsın yeterki geç olsun güç olmasın Rabbim sağlıklı evlat versin. Yüreğim seninle bi tanem. Dış gebelik Rabbim korusun geç kalınlığında kötü şeyler oluyor hastanede olman çok iyi dua et şu mübarek günlerin yüz suyu hürmetine Rabbim hayırlı bir kapı açsın. Dualarimdasin Canımsın.Canim ben saat 4 ten beri ağlıyorum amelyaata ihtiyaç kalmaz umarım kesin dedi burdaki dr lar benim dr emin değildi geç kalmamak işin buraya gönderdi bende seni seviyorum çok kotuyum allah bu sefer benim yüzümü güldürecek dedim bu seferde olmadi tek tesellim rabbimin bir bildiği var elbet
Bi patates bana cok seye mâl oluyoms onu anlamis oldum kaptanim bundan sonra tobe yememBenim gördüğüm kadarıyla öyle 3 akşam patates yemişsin mesela:) bezelye var pide var vs ama özellikle patates bence olmamalı. Yarından itibaren alırsın yaparsın Canım beni 1 patates 2 günde 2 taneden fazla yumurta kötü etkiler mesela aynı şey sende de olabilir kendini tanicaksın işte böyle az verdiğin haftalar kendinde Bi mesajlarına dön bak menülerine ne etkilemiş olabilir diye eğer bişey bulamazsan aldırış etme ama bulursan ondan uzak dur demekki sana yaramıyordur
Yemiycek sin tatlım bu kadar basit sende onlara onları yemiycek missin gibi bak. Ben Elif hos geldin Betül Cum. Kısa sürede verirsin katılım sağlarsan. Hadi hayirli olsun.Yediklerim
Sabah:
1 adet yeşil elma
1 kepekli light ekmek (bunlar saat 12 de yendi)
3 bardak su
Öğle:
1 bardak su + 1bardak yeşil çay (13.10)
1 elma + 1 bardak su (13.52)
2 bardak su (14.33 - 14.44)
İkindi:
1 kase tavuk çorbası
3 yemek k. taze fasulye
Akşam (iftar):
5 yemek kaşığı komposto
1 kase tavuk çorbası
4 yemek k. pirinç pilavı
4 tane yulaflı kurabiye
Spor henüz yapmadım yapınca onuda yazarım.Sanki bugün biraz fazla kaçtı gibi.Yorumlayın lütfen.Yarın böyle olmayacak inşallah
Önemli Not:Baklava ve güllaç bana beni ye der gibi bakıyorlar napıcam beennn(((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?