Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Niye yaşın konusunda bu kadar tereddüttesin anlamadım

Heycandan ne dedigimi bilmiyorum
Teşekkür ederim.Sizlerin arasinda olmaktan cok memnunum .Kurallari okudum baslamak istiyorum.Simdiden sizi cok sevdim :)

Amin canım

Amin canım çok sağol allah hayirlisini nasip etsin

Canım benim Rabbim herseyin en güzelini bilir ağlama harap etme kendini zamanı var demekki Rabbim yazsın yeterki geç olsun güç olmasın Rabbim sağlıklı evlat versin. Yüreğim seninle bi tanem. Dış gebelik Rabbim korusun geç kalınlığında kötü şeyler oluyor hastanede olman çok iyi dua et şu mübarek günlerin yüz suyu hürmetine Rabbim hayırlı bir kapı açsın. Dualarimdasin Canımsın.

Yediklerim
Sabah:
1 adet yeşil elma
1 kepekli light ekmek (bunlar saat 12 de yendi)
3 bardak su
Öğle:
1 bardak su + 1bardak yeşil çay (13.10)
1 elma + 1 bardak su (13.52)
2 bardak su (14.33 - 14.44)
İkindi:
1 kase tavuk çorbası
3 yemek k. taze fasulye
Akşam (iftar):
5 yemek kaşığı komposto
1 kase tavuk çorbası
4 yemek k. pirinç pilavı
4 tane yulaflı kurabiye
Spor henüz yapmadım yapınca onuda yazarım.Sanki bugün biraz fazla kaçtı gibi.Yorumlayın lütfen.Yarın böyle olmayacak inşallah
Önemli Not:Baklava ve güllaç bana beni ye der gibi bakıyorlar napıcam beennn(((

Bi patates bana cok seye mâl oluyoms onu anlamis oldum kaptanim bundan sonra tobe yemem

Yemiycek sin tatlım bu kadar basit sende onlara onları yemiycek missin gibi bak. Ben Elif hos geldin Betül Cum. Kısa sürede verirsin katılım sağlarsan. Hadi hayirli olsun.
Pilav ve kurabiye cıss olmuş dikkat edersin artık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…