Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Himm oylemi yemisim kaptanim bu aksamda karbon alicam mercmk corbasi ve bulgur yaptm ama yarin alisweris yaparm yesillik alirim madem cunku evde bise kalmams

Himm oylemi yemisim kaptanim bu aksamda karbon alicam mercmk corbasi ve bulgur yaptm ama yarin alisweris yaparm yesillik alirim madem cunku evde bise kalmams

Benim gördüğüm kadarıyla öyle 3 akşam patates yemişsin mesela:) bezelye var pide var vs ama özellikle patates bence olmamalı. Yarından itibaren alırsın yaparsın Canım beni 1 patates 2 günde 2 taneden fazla yumurta kötü etkiler mesela aynı şey sende de olabilir kendini tanicaksın işte böyle az verdiğin haftalar kendinde Bi mesajlarına dön bak menülerine ne etkilemiş olabilir diye eğer bişey bulamazsan aldırış etme ama bulursan ondan uzak dur demekki sana yaramıyordur

Mrb kizlaar nasılsınız
Ben hiç iyi değilim hastaneye yatirildim bugün dış gebelik yasiyormusum aglamaktan gözlerim kör oldu ilaçla bebeği düşürmeye calisacaklarmis olmazsa amelyatmis bilgisi olan varmı
Canımm çok üzüldüm Kahroldum çok Üzgünüm Necla. Kelineler kifayetsiz suan ne desem bos. Kesin mi peki. Büyük bir sınavdan geçiyorsun arkadaşım sabırlı ol tamam mı bi tanem. Dış gebelik embriyonun Rahime yerleşmek için gelirken kanallarda kalması önce düşük için bekliycek sin düşmez se ameliyat inşallah gerek kalmaz. Teyzem yaşadı aynı durumu ordan biliyorum. Sabırlı ol bebeğim hayırlısı buymus dile kolay geliyor biliyorum seni seviyorum bi tanem.

Kizlar bende kilo bildirimi mi yapayim,
Gecen hafta:59.7
Bu hafta:59.2
Fark:-500
Yuzde:%0.837
Mesaj sayim:50 falan ama tam sayamadim.

Kizlar hala regl olamadim onun etkisiyle sanirim yine cok veremedim,
Evet canım regl den olabilir kılonda az yağ kalmadı Zeyno sende ondan da olabilir ama bence çok güzel.

Tebrikler canım az oksun yağdan olsun gunde 2 kez leslie yapsan olmazmi

Geçen hafta 75.9
Bu hafta 74.8
Fark 1.1 %1.449
Emine kız harikasın tebrik koyuyorum sana maşallah

Kizlar ben cok verememisim ya niye veremiyom anlamiyom
Gecen hafta:75.9
Bu hafta:75.6
Fark:_300 (% 0.39)
Az DAHA TATLİYİ GOTURUYODUN mideye HANFENDİ SANA Patates İ VE PİDEYİ BİR SONRAKİ EMRE KADAR YASAKLADİM

75de cekili kaldm gecen hafta hic verememistm kacamak yok sahurda yedigim pideden herhalde ya bundan sonra pide yokkkk
pide den pide den

Canim ben saat 4 ten beri ağlıyorum amelyaata ihtiyaç kalmaz umarım kesin dedi burdaki dr lar benim dr emin değildi geç kalmamak işin buraya gönderdi bende seni seviyorum çok kotuyum allah bu sefer benim yüzümü güldürecek dedim bu seferde olmadi tek tesellim rabbimin bir bildiği var elbet

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…