- 27 Ekim 2015
- 633
- 1.109
- 113
- 38
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #150.481
Aynen canım hayırlısıCanim benim ya cok uzuldumbi bilgim yok tatlim..sakin uzulme Allaha dua et hayirlisini dile canm
Yazmistik canim ama tablo seklinde yazilmamsti ole yapalimda gozumuzun onunde dursun
Amin canım sağol değere göre gebelik kesesi görülmüyor üniv havale etti burda yarış yaptılarAyy cok gecmis olsun canimya ama senin bayagi olmustu hamileligini ogreneli dis gebelik oldugunu gec anlamislar sanki,sen iyi olda canim
Kizlar
geçen hafta 78.5
Bu hafta 77.6
Fark -900
Yüzde 1.15
Mesaj +60
Spor 120 dk Eki Görüntüle 1844588
Himm oylemi yemisim kaptanim bu aksamda karbon alicam mercmk corbasi ve bulgur yaptm ama yarin alisweris yaparm yesillik alirim madem cunku evde bise kalmamsKumraL_KrakeR tatlım bence patatesten uzak dur mesela ben ne zaman patates yesem artı olurum sen bu hafta çok yedin bence ikincisi fazla karbonhidrat alıyorsun buna dikkat et baklagillerde karbonhidrattır unutma sebze ve proteine ağırlık ver yoğurt ve Salata ile destekle biraz hergün karbonhidrat Alma Bi de öyle dene
Tebrikler bitanem cok iyiiKizlar
geçen hafta 78.5
Bu hafta 77.6
Fark -900
Yüzde 1.15
Mesaj +60
Spor 120 dk Eki Görüntüle 1844588
Himm oylemi yemisim kaptanim bu aksamda karbon alicam mercmk corbasi ve bulgur yaptm ama yarin alisweris yaparm yesillik alirim madem cunku evde bise kalmams
Canımm çok üzüldüm KahroldumMrb kizlaar nasılsınız
Ben hiç iyi değilim hastaneye yatirildim bugün dış gebelik yasiyormusum aglamaktan gözlerim kör oldu ilaçla bebeği düşürmeye calisacaklarmis olmazsa amelyatmis bilgisi olan varmı
Bazen kese gecikebiliyor Necla geç oluşuyor suan ki hastane devlet mi universitemiAmin canım sağol değere göre gebelik kesesi görülmüyor üniv havale etti burda yarış yaptılar
Evet canım regl den olabilir kılonda az yağ kalmadı Zeyno sende ondan da olabilir ama bence çok güzel.Kizlar bende kilo bildirimi mi yapayim,
Gecen hafta:59.7
Bu hafta:59.2
Fark:-500
Yuzde:%0.837
Mesaj sayim:50 falan ama tam sayamadim.
Kizlar hala regl olamadim onun etkisiyle sanirim yine cok veremedim,
Tebrikler canım az oksun yağdan olsun gunde 2 kez leslie yapsan olmazmiİyi akşamlar herkese kilo veren herkesi tebrik ediyorum,veremeyen varsa da üzülmesin burada olduğu sürece verebilir.
Pazartesi 79 kg
Bugün 78.6 kg
Fark -400 gr
Az veren biri olarak çok mutlu oldum
Burası çok soğuk arkadaşlar spora çıkamıyorum kızım üşümesin diye,koşu bandını da arkadaşa verdik düğününe kadar zayiflasin diye,leslie dışında evde ne spor yapsam ki
Emine kız harikasın tebrik koyuyorum sana maşallahGeçen hafta 75.9
Bu hafta 74.8
Fark 1.1 %1.449
Az DAHA TATLİYİ GOTURUYODUN mideye HANFENDİ SANA Patates İ VE PİDEYİ BİR SONRAKİ EMRE KADAR YASAKLADİMKizlar ben cok verememisim ya niye veremiyom anlamiyom
Gecen hafta:75.9
Bu hafta:75.6
Fark:_300 (% 0.39)
pide den pide den75de cekili kaldm gecen hafta hic verememistm kacamak yok sahurda yedigim pideden herhalde ya bundan sonra pide yokkkk
Ayyy tebriklerKizlar bugun itibariyle 10 kilo 100 gram vermiş bulunmaktayım iftardan sonra Resmimi yüklu yorum bakalım nasıl olmuşum
Ben tanışmak için geldim
Canim özel hastane üniv sevk etti bthcg 3000 olmasına rağmen görünmedi rahimde sıvı varmış buda kanama olabileceğini söylediBazen kese gecikebiliyor Necla geç oluşuyor suan ki hastane devlet mi universitemi
Canim ben saat 4 ten beri ağlıyorum amelyaata ihtiyaç kalmaz umarım kesin dedi burdaki dr lar benim dr emin değildi geç kalmamak işin buraya gönderdi bende seni seviyorum çok kotuyum allah bu sefer benim yüzümü güldürecek dedim bu seferde olmadi tek tesellim rabbimin bir bildiği var elbetCanımm çok üzüldüm Kahroldumçok Üzgünüm Necla. Kelineler kifayetsiz suan ne desem bos. Kesin mi peki. Büyük bir sınavdan geçiyorsun arkadaşım sabırlı ol tamam mı bi tanem. Dış gebelik embriyonun Rahime yerleşmek için gelirken kanallarda kalması önce düşük için bekliycek sin düşmez se ameliyat inşallah gerek kalmaz. Teyzem yaşadı aynı durumu ordan biliyorum. Sabırlı ol bebeğim hayırlısı buymus dile kolay geliyor biliyorum seni seviyorum bi tanem.
Maşallah bende bekliyorumKizlar bugun itibariyle 10 kilo 100 gram vermiş bulunmaktayım iftardan sonra Resmimi yüklu yorum bakalım nasıl olmuşum
Balim iftardan sonra paylaşırım kuzumYavrum Ne Zaman hazırlayabilirsen hazırla yarın 3 4 gibi paylaşıyorum ben ama ben kontrol etcem ya o yüzden geç olmasın Kı kontrole zamanım olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?