Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Neler yapıyorsunuz kizlar bayram hazirliklari ne alemde ..ben simdi tatli yapmaya gidiyorum yaz günü hafif olsun cok abarti olmasın diye sekerpare yapicam
Ben valiz haxirliycm.bi de supurge temizlik.donuste yatiya misafir getrcez
Bsyram hedefi olan arkadaslarim bu akşam iftar önü tartilicaz unutmayin
tamam.insallah.ben iki gun cozutmustum ya.onu toparlamaya calisiyorum.bu aksam sabit ciksam yeter.ya sizde de bu sekilde mi.bi ogun bile kacircam onun faturasi iki gun devam ediyor.bizlerin vucudu kiloya yatgin diye mi boyle yoksa geneli mi bu sekilde kadinlarin

eliya nasil faydasni goruosnz dme dha etkiliyse bnde yogurdu artk oyle yiyim diorm
Valla canım su faydası oldu zayıflatti vs. Diye kesin birsey söyleyemem ama yoğurdu zencefilli yedigim günün ertesi göbeğim yokmuş gibi hissediyorum yumusuyor sanki dene bence tecrübelerini de Paylaş mutlaka. Haftada 2 gün 3 öğün aç karnına yiyorsun. 3 gün diyenlerde var ama mefkurem 2 gün dediği için ben öyle yapıyorum.

mefkuremcim hoşgeldin canm daha öncede yazdı. Ama görmedin sanırsam iyileştin dimi en son baya bi hasta olmuştun canm aklım sende kaldı
Kusura bakma Tatlım atlamışım
Sağolasın Cnm iyileştim sadece öksürük var birazdaha
Bugünde malum Bayram hazırlığı

Ama 3 öğün değil akşam 1 sefer yeniyor Cnm

Tamamdr canm saol denicem bunu toz zencefil mi peki

B

Ben 23 yaşında ünv öğrencisiyim tıp okuyorum.
Kilom 78
Hedef kilom 60
Adım irem melis
Daha önce çokça kilo alıp vermelerim oldu.
Kendimi bildim bileli kilom var
Hosgeldn canm ben betul 24 yasindaym 1bck yasnda oglum war asagi yukari ayni kilodayz ve hedeflermzde ayni sayilir 80 kilo ile basladm suan 76 kilodaym hedefm 58 insallah hep birlikte basaricaz

benim kayinvalidem daha fenaydi canım. Ama 6 aylık evliyken vefat etti.
öyle yapicam canım çok sagol
Bende katılabilir miyim araniza ?

B

Kilom 78
Hedef kilom 60
Adım irem melis
Hosgeldin iremcim ben hilal. 24 yaşındayım. 3 yaşında oğlum var :)

Neler yapıyorsunuz kizlar bayram hazirliklari ne alemde ..ben simdi tatli yapmaya gidiyorum yaz günü hafif olsun cok abarti olmasın diye sekerpare yapicam
Bayram hazirligi yok bizde esim cok hasta grip yatak dosek yatiyo anunla ilgileniyorum canim
Iftara yakin tartilcam aklimda cok heye
B

Kilom 78
Hedef kilom 60
Adım irem melis
Hosgeldin iremcim bende merve 28 yasindayim 3.5 yasinda bi oglum var 2 aydir burdayim ve 7 kilo verdim canim istikrarli dewam ettikten sonra verilmiycek kilo yok

Haklısın nasıl verdin neleri kestin?

Haklısın nasıl verdin neleri kestin?
Tatlım ilk sayfada kurallar var onları oku kabul edersen bizimle başlayabilirsin kilo verme maratonuna. Bol katılım hergün akşam menü paylaşımı ve diger arkadaşlarımızın menülerine yorum yapıyoruz. P.tesi takım içi cuma genel kilo paylaşımı yapıyoruz kurallarda görürsün zaten tatlım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…