- Konu Sahibi Handandandan
-
- #153.681
Tabiki tanıt kendini.Bende katılabilir miyim araniza ?
Ben valiz haxirliycm.bi de supurge temizlik.donuste yatiya misafir getrcezNeler yapıyorsunuz kizlar bayram hazirliklari ne alemde ..ben simdi tatli yapmaya gidiyorum yaz günü hafif olsun cok abarti olmasın diye sekerpare yapicam
tamam.insallah.ben iki gun cozutmustum ya.onu toparlamaya calisiyorum.bu aksam sabit ciksam yeter.ya sizde de bu sekilde mi.bi ogun bile kacircam onun faturasi iki gun devam ediyor.bizlerin vucudu kiloya yatgin diye mi boyle yoksa geneli mi bu sekilde kadinlarinBsyram hedefi olan arkadaslarim bu akşam iftar önü tartilicaz unutmayin
Etmk zorundayz wallaBetulcum valla senle merve bayagi son günlerin tadını cikarmissinizama çok fazla olmuş telafi edersiniz artık yarın
Valla canım su faydası oldu zayıflatti vs. Diye kesin birsey söyleyemem ama yoğurdu zencefilli yedigim günün ertesi göbeğim yokmuş gibi hissediyorum yumusuyor sanki dene bence tecrübelerini de Paylaş mutlaka. Haftada 2 gün 3 öğün aç karnına yiyorsun. 3 gün diyenlerde var ama mefkurem 2 gün dediği için ben öyle yapıyorum.eliya nasil faydasni goruosnz dme dha etkiliyse bnde yogurdu artk oyle yiyim diorm
Kusura bakma Tatlım atlamışımmefkuremcim hoşgeldin canm daha öncede yazdı. Ama görmedin sanırsam iyileştin dimi en son baya bi hasta olmuştun canm aklım sende kaldı
Ama 3 öğün değil akşam 1 sefer yeniyor CnmValla canım su faydası oldu zayıflatti vs. Diye kesin birsey söyleyemem ama yoğurdu zencefilli yedigim günün ertesi göbeğim yokmuş gibi hissediyorum yumusuyor sanki dene bence tecrübelerini de Paylaş mutlaka. Haftada 2 gün 3 öğün aç karnına yiyorsun. 3 gün diyenlerde var ama mefkurem 2 gün dediği için ben öyle yapıyorum.
Ben 23 yaşında ünv öğrencisiyim tıp okuyorum.Tabiki tanıt kendini.
Tamamdr canm saol denicem bunu toz zencefil mi pekiValla canım su faydası oldu zayıflatti vs. Diye kesin birsey söyleyemem ama yoğurdu zencefilli yedigim günün ertesi göbeğim yokmuş gibi hissediyorum yumusuyor sanki dene bence tecrübelerini de Paylaş mutlaka. Haftada 2 gün 3 öğün aç karnına yiyorsun. 3 gün diyenlerde var ama mefkurem 2 gün dediği için ben öyle yapıyorum.
Hosgeldn canm ben betul 24 yasindaym 1bck yasnda oglum war asagi yukari ayni kilodayz ve hedeflermzde ayni sayilir 80 kilo ile basladm suan 76 kilodaym hedefm 58 insallah hep birlikte basaricazB
Ben 23 yaşında ünv öğrencisiyim tıp okuyorum.
Kilom 78
Hedef kilom 60
Adım irem melis
Daha önce çokça kilo alıp vermelerim oldu.
Kendimi bildim bileli kilom var
benim kayinvalidem daha fenaydi canım. Ama 6 aylık evliyken vefat etti.bak ya bak ya en sevimli bahane he
canm kızlarında dediği gbi sen saygını koru muhattap olma ama yine Allah'ın selamı eksik etme tepkini göstermişsin zaten gerilisini onlar düşünsün
benmde kv öyle herkesi o yönetmek istiyor herkes bana sorsun istiyor sanki kimsenin aklı yokmuş gibi bi tuhaf 3. Çocuğu büyütüyorum ben tek başıma herşeye bi karışır bebeğin yıkama suyuma bile o yüzden mesafe en iyisi mesela oruç tutmama bile karşıt bu sene telefon telefon oruç tutarsan Bebek aç kalır sen Nasıl insanısın filan ikna edemedi terbiyemİ bozmadım ben çocuğumu aç bırakırmıyom hiç dedim sonra kp e arattırdı oda ikna edemedi tabiki sonra pes etti herşeyde böyle açıkçası birde biz 3 eltiyiz sanki çok seviyormuş beni gbi lanse ediyor insanlara
Süper yapmışsınız canm
zaten öyle yapmaya çalışıyorum bide diyeli keşke koymasaydım ben kullanamıycam bu ismi o Zaman neden direttin yani yapıcam bişy yok
öyle yapicam canım çok sagolcümlemizden razi olsun tatlım
canım evladina ismin bu sekilde habersiz konmasi yanlış olmuş ama iste her sorunuda ayyuka cikarsan ne evlilik kalir ne başka bir şey mecburen fedakarlik ediyorsun iste..Tavrini cok begendim ama bravo
ne ara durdu kiz kilo vermen 3 gün önce bireyselde 2.lik aldin..tsbiki de olmamış menün
Sağol canım
vayyy arkadaş ya ...abla kardeş götürmüşler afiyet olsun
Zuhalim ramazan basinda annemler bendeydi ama ona ragmen inanilmaz degistigimi söylediler canım bende cok mutlu oldum
sen bayram günü Allahin rizasi icin az ve resmi bir sekilde bayramini kutla sonrada hiç konuşma bence canım
güzel olmuş menün Fatma afiyet olsun
Bende katılabilir miyim araniza ?
Hosgeldin iremcim ben hilal. 24 yaşındayım. 3 yaşında oğlum var :)B
Kilom 78
Hedef kilom 60
Adım irem melis
İnşallah hayatim boyunca hep kiloluydum. Artik kurtulmak istiyorumHosgeldn canm ben betul 24 yasindaym 1bck yasnda oglum war asagi yukari ayni kilodayz ve hedeflermzde ayni sayilir 80 kilo ile basladm suan 76 kilodaym hedefm 58 insallah hep birlikte basaricaz
Toz zencefil toz zerdeçal ve toz tarçın bak mefkusum uyardı şimdi sadece aksam aç karninaymis haftada 2 gün.Tamamdr canm saol denicem bunu toz zencefil mi peki
Aaa tmm ben 2 yiyorum gerçi artık akşam yerim seviyorum ama tadını. Mefkusum iyi bayramlar.Ama 3 öğün değil akşam 1 sefer yeniyor Cnm
Bayram hazirligi yok bizde esim cok hasta grip yatak dosek yatiyo anunla ilgileniyorum canimNeler yapıyorsunuz kizlar bayram hazirliklari ne alemde ..ben simdi tatli yapmaya gidiyorum yaz günü hafif olsun cok abarti olmasın diye sekerpare yapicam
Hosgeldin iremcim bende merve 28 yasindayim 3.5 yasinda bi oglum var 2 aydir burdayim ve 7 kilo verdim canim istikrarli dewam ettikten sonra verilmiycek kilo yokB
Kilom 78
Hedef kilom 60
Adım irem melis
Haklısın nasıl verdin neleri kestin?Bayram hazirligi yok bizde esim cok hasta grip yatak dosek yatiyo anunla ilgileniyorum canim
Iftara yakin tartilcam aklimda cok heye
Hosgeldin iremcim bende merve 28 yasindayim 3.5 yasinda bi oglum var 2 aydir burdayim ve 7 kilo verdim canim istikrarli dewam ettikten sonra verilmiycek kilo yok
Tekrar hoşgeldin tatlım ben Elif 35 yaşındayım 3 ayda 12. 5 kilo verdim kiloluk olmak kader değil istersek oluyor ve veriyoruz bu pis yağlarıİnşallah hayatim boyunca hep kiloluydum. Artik kurtulmak istiyorum
Tatlım ilk sayfada kurallar var onları oku kabul edersen bizimle başlayabilirsin kilo verme maratonuna. Bol katılım hergün akşam menü paylaşımı ve diger arkadaşlarımızın menülerine yorum yapıyoruz. P.tesi takım içi cuma genel kilo paylaşımı yapıyoruz kurallarda görürsün zaten tatlım.Haklısın nasıl verdin neleri kestin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?