Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Ben olsan kv kp arar tatli tatli konusur.havaya sokar sonrafa annecim babacim biz boyle bi olay yasadik.aileme yuzum kalmadi.bir sefer sadece ne yasadigimi anlasin diye bisey yapicam.olay sizinle alakali degil kesinlikle derdim.ve kesinlikle kalmazdim onlarla.bir defalik tadinca geri adim.atardi.ama tabi erkekten erkege degisiyor bunlar.hem inatci hem de cok katiysa daha bir kordugum oluyor malesef
Bu konuda şanslıyım sanırım. Ailesi ile arama karışmaz pek. Baya olaylarda yaşadık. Suan ortanca ablasiyla konuşmuyorum bisi dediği yok valla. Gidelim filan diye. Ama diğer 2 gorumcemi çok severim
on numara sana baski kurmuyorsa
Kabul ediyorum ben kotu abla oldum bugun ama ben o yedi diye yedim ya
abla kardes kirmizi kart beyaa
tavirli dur.hic samimi olma.saygisizlik etme.hatirli ol koz verme ama konusmalarin 2-3 cumleyi hecmesin bence.ne degisik insanlar var.oz kizkardesine doldurup gpnderiyor.Alahtan digerleri sahiplenmis seni

Bende oyle düşünüyorum canım. Valla bi cins ya sürekli kendi dediği olsun istiyor. Verecegimiz oya bile karıştı. Onların vereceği partiye verecekmisiz bende sagol aklım yerinde tavsiyeye ihtiyacım yok demiştim pek bi bozulmuştu

Bidaha benden boyle bi menu goremiceksiiiniiizzz insallahh

Bosver onu verdim der savarsin.kizzz benim.eski esin babasi benim.bekarken aldigim.arabayi ilcede carsida park yerleri belirlemisti.onun disina park edince huzursuzluk cikariyordu:):)mesela koselere park etme yadagi koymustu.kosede park etmisim.bi gun.sirf onun icin buroma gelip eski ese bagiriyo vs...cok komik ben uzun sure sakasina takiliyor sanip gulup savuyordum.bu kadar olmaz vs tarzi...meger adam.bildigin ciddiymis

Bende diyorsunki menüler ne kadar birbirine benziyor iki keremi yazıldı ama çok hoşuma gitti ya hem abla kardeş hem aynı takımda süper bişiy bu favorimsiniz :)
Tesekkr ederiizz canmm valla baktm ablam zayfliyor bense sisiyorr dedm bnide bu gruba dahil et ve ck skurr ikimzde zayflioruzz

Hilalcim Allah yardimcin olsun içinden nasıl geliyorsa öyle davran bence. Sen daha iyi tanirsin onları ama zor bi durum.

Canim menun olmamış yaaa bari spor olaydı o da yok napalım canın sağolsun ailenle güzel zaman geçirmën önemli

Betulcum valla senle merve bayagi son günlerin tadını cikarmissiniz ama çok fazla olmuş telafi edersiniz artık yarın

Valla Zeyno benim kde eskiden giderdik 15 gün kalırdık mis gibi sonradan kardesimle aramızda ortaklık davasına sorun çıkınca gelmek istemiyor trip yapıyor ben üzülüyorum anneme babama anlattım istemiyor diye bilsinler üzülmeyeyim en azından diyorum eşime ben gidiyorum kalıyorum 3 gün dönüyorum bırak kendi haline ne canını sıkıyorsun tatlım ya kendisi bilir seninde ailerde onun sevdigi kadar sever onu. He kayinvalideme gidiyorum 1 ay 40 gün kalıyorum resmi bi şekilde sende öyle yap anlar anyayi Konyayi esin er gec.

Ay ne saçma şeyler ya bildiğin Maço erkek tipi. Sende de deneyelim bende abla abi diyim bakalım Güzelse böyle devam ederiz.

Gec olmadan menumu de yazayim

Sahur:02.00 dort tane ceviz.

Iftar:19.55 bir kase kuru fasulye,4 kasik bulgur pilavi,salata,cacik.

2 litre su spor yok.
Afiyet olsun.

limonata cıss ama spor on numara onu görmüyorum o yüzden.

Menüm
Sahur
2 köfte izgara
1 bardak süt
3 ceviz
Iftar
Semizotu yemegi z.yagli pirinc yok
1 tavuk but haslama derisi yok
1 klasik ince dilim karpuz
1 avuç beyaz leblebi
Su 2 lt 3 e tamamlarim
1 saat bisiklet sürdüm
vuuu süpersin.

Hepinize iyi geceler son sahurumuz bu gece Allah herkesin tuttugu orucunu kabul eylesin gönlünden gecen istedigi her ne varsa Rabbim en hayırlı şekilde nasip etsin
aminnn can cazim.

ben olsam çocuğuma sarılır öper koklar Haykıra Haykıra ismini söylerdim. Kv deyi de Allah a havale ederdim. Çünkü benim büyük oglumun ismide buna benzer şekilde koyuldu ki umrumda bile değil sağlıklı olsun Bahtı güzel olsun yeter.

sakin ol yavrum çatışmayla problem çözülmez olan sana olur.

maşallah yorum yok sana ye ye sonra kilo vermem durdu oldu canım.

annene sarılıp koklasaydin yemek le ne alakası var kız toplanmanin

eliya yogurtlu zencefil sen yiyodun dimee karstrmadm ?
Evet yiyorum canım Aysenur yiyor birde sanırsam.

en doğrusunu yapmışsın.

Ne yap biliyomusun büyüklük sende kalsın üstüne düşeni yap samimi olma ama. Tabi ki bunun hesap günü var unutma onuda.

Menum
Sahur
2 yumurta 1 kk peynirle omlet
iftar
3 kofte.
2 kase salata
.1 yk makarna.
1 tatli kasigi yas pasta(bu tadimlikti)
su 2.5
Spor 20 dk tempolu yuruyus
Bence güzel afiyet olsun.

Allah im gönderiyosun takip et şu insanoğlunu bu gece küçük dilimi yutucam delirmis sizinkiler.

Kızlar iyi geceler son sahurumuzu da yaptık hayirlisiyla yarın son gün :) Allah inşallah bi dahaki ramazani da nasip eder. Kusura bakmayın canlarim biliyorum burayı bosladigimi... Ama inanin hiç zamanım olmuyor
Amin canim. Senide tez zamanda kurtarın gorumcen in derslerinden.

delimiymis o ya park yeri belirlemek ne demek
Hilalcim Allah yardimcin olsun içinden nasıl geliyorsa öyle davran bence. Sen daha iyi tanirsin onları ama zor bi durum.
sağol canım. Bakicam artık ama samimi olmam fazla en iyisi
Tamam canım teşekkür ederim :)

bak ya bak ya en sevimli bahane he

canm kızlarında dediği gbi sen saygını koru muhattap olma ama yine Allah'ın selamı eksik etme tepkini göstermişsin zaten gerilisini onlar düşünsün

benmde kv öyle herkesi o yönetmek istiyor herkes bana sorsun istiyor sanki kimsenin aklı yokmuş gibi bi tuhaf 3. Çocuğu büyütüyorum ben tek başıma herşeye bi karışır bebeğin yıkama suyuma bile o yüzden mesafe en iyisi mesela oruç tutmama bile karşıt bu sene telefon telefon oruç tutarsan Bebek aç kalır sen Nasıl insanısın filan ikna edemedi terbiyemİ bozmadım ben çocuğumu aç bırakırmıyom hiç dedim sonra kp e arattırdı oda ikna edemedi tabiki sonra pes etti herşeyde böyle açıkçası birde biz 3 eltiyiz sanki çok seviyormuş beni gbi lanse ediyor insanlara

Tesekkr ederiizz canmm valla baktm ablam zayfliyor bense sisiyorr dedm bnide bu gruba dahil et ve ck skurr ikimzde zayflioruzz
Süper yapmışsınız canm
zaten öyle yapmaya çalışıyorum bide diyeli keşke koymasaydım ben kullanamıycam bu ismi o Zaman neden direttin yani yapıcam bişy yok

bak ya bak ya en sevimli bahane he

canm kızlarında dediği gbi sen saygını koru muhattap olma ama yine Allah'ın selamı eksik etme tepkini göstermişsin zaten gerilisini onlar düşünsün

benmde kv öyle herkesi o yönetmek istiyor herkes bana sorsun istiyor sanki kimsenin aklı yokmuş gibi bi tuhaf 3. Çocuğu büyütüyorum ben tek başıma herşeye bi karışır bebeğin yıkama suyuma bile o yüzden mesafe en iyisi mesela oruç tutmama bile karşıt bu sene telefon telefon oruç tutarsan Bebek aç kalır sen Nasıl insanısın filan ikna edemedi terbiyemİ bozmadım ben çocuğumu aç bırakırmıyom hiç dedim sonra kp e arattırdı oda ikna edemedi tabiki sonra pes etti herşeyde böyle açıkçası birde biz 3 eltiyiz sanki çok seviyormuş beni gbi lanse ediyor insanlara

Süper yapmışsınız canm
zaten öyle yapmaya çalışıyorum bide diyeli keşke koymasaydım ben kullanamıycam bu ismi o Zaman neden direttin yani yapıcam bişy yok

Allahtan eski benimkiler.yoksa bildigin zir deli.Allah takip ediyo da insan iradesini elinde.yani aslinda bunlar haşa Allahtan cok buyuk goruyolar kendilerini.O bile benim secimlerime cexa vermiyor aninda.dusunme payi karar payi pismanlik tobe payi birakiyor.bu ego delileri de hersey benim kararimla olcak havasinda
delimiymis o ya park yeri belirlemek ne demek

sağol canım. Bakicam artık ama samimi olmam fazla en iyisi

Tamam canım teşekkür ederim :)

iste ben bu tiplere cok sasiriyorum.onceki alintifa da yazdim.sana ne oluyor.Allah karar hakkini bana vermis.sana ne yani.onu arat bunu arat

Amin canım Allah razı olsun.
cümlemizden razi olsun tatlım

canım evladina ismin bu sekilde habersiz konmasi yanlış olmuş ama iste her sorunuda ayyuka cikarsan ne evlilik kalir ne başka bir şey mecburen fedakarlik ediyorsun iste..Tavrini cok begendim ama bravo

ne ara durdu kiz kilo vermen 3 gün önce bireyselde 2.lik aldin..tsbiki de olmamış menün

Guzel menu canm afyt olsnn sporunda vr ne guzell
Sağol canım

vayyy arkadaş ya ...abla kardeş götürmüşler afiyet olsun

Zuhalim ramazan basinda annemler bendeydi ama ona ragmen inanilmaz degistigimi söylediler canım bende cok mutlu oldum

sen bayram günü Allahin rizasi icin az ve resmi bir sekilde bayramini kutla sonrada hiç konuşma bence canım

Menum
Sahur
2 yumurta 1 kk peynirle omlet
iftar
3 kofte.
2 kase salata
.1 yk makarna.
1 tatli kasigi yas pasta(bu tadimlikti)
su 2.5
Spor 20 dk tempolu yuruyus
güzel olmuş menün Fatma afiyet olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…