- 8 Aralık 2009
- 2.866
- 1.867
- 173
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #153.661
Ben olsan kv kp arar tatli tatli konusur.havaya sokar sonrafa annecim babacim biz boyle bi olay yasadik.aileme yuzum kalmadi.bir sefer sadece ne yasadigimi anlasin diye bisey yapicam.olay sizinle alakali degil kesinlikle derdim.ve kesinlikle kalmazdim onlarla.bir defalik tadinca geri adim.atardi.ama tabi erkekten erkege degisiyor bunlar.hem inatci hem de cok katiysa daha bir kordugum oluyor malesefKizlar ya moralim cok bozuk esimle tartistik,her yaz memlekete gitmeden kalsik kavgalarimiz biktim artik ya,yok ben sizde kalmam ben gelinmiyim hic bir guc kuvvet beni orda tutmaz sadece aksam yemege gelir donerim,ya biktim bu dusuncelerinden.
Esim dort gece kalacak sadece bir gece kal diyorum kabul etmiyor ya haksiz miyim sinirlenmekte siz olsaniz nasil davranirdiniz.
on numara sana baski kurmuyorsaBu konuda şanslıyım sanırım. Ailesi ile arama karışmaz pek. Baya olaylarda yaşadık. Suan ortanca ablasiyla konuşmuyorum bisi dediği yok valla. Gidelim filan diye. Ama diğer 2 gorumcemi çok severim
abla kardes kirmizi kart beyaaKabul ediyorum ben kotu abla oldum bugunama ben o yedi diye yedim ya
tavirli dur.hic samimi olma.saygisizlik etme.hatirli ol koz verme ama konusmalarin 2-3 cumleyi hecmesin bence.ne degisik insanlar var.oz kizkardesine doldurup gpnderiyor.Alahtan digerleri sahiplenmis seniKızlar bayramda büyük gorumcemin evinde toplanicaz. Ortanca gorumcemde gelecek büyük ihtimal. Suan onunla konuşmuyoruz. Sebebi de sürekli eşimi doldurması olmadık laflar söylemesi. Geçenlerde eşimle tartıştık oda işe giderken oglumuzuda götürdü gelsin değişiklik olur diye. Tartışma sebebide esimin içmesi sürekli. Esimle ablamin eşi beraber çalışıyor. Olayı ablamda duymuş bende anlattım böyle böyle diye. Sonra öğreniyorum ki eşim çocuğu ortanca gorumceme götürüp bırakmış. Bende ablamla konuşurken söyledim akşam gelirler dedim. Ablam gorumcemi aradı. Çocuğu alıp gitmek ne demek diye. Gorumcemde yok hilalin evini ben temizliyorum. Kardeşin pis filan demiş. Tabiki öyle bisi yok maksat kardeşini temize çıkarmak evlerimizin arası 15dk olduğu halde 3 ayda bi gelir. Geldigindede yaptığı kendi ictigi bardagini kaldırmak o kadar.
Ablamda uzatmamis çocuk orda diye. Ben bunları duyunca kan beynime sıçradı. Ama bisi demedim. Sonra ertesi gün esimin telefonunda yazışmalarını gördüm. Kendi ablasını kotuluyor. Oraya gitmiceksin iki yüzlü onlar filan diye. Gene bisi demedim. Ertesi gün esimde gene içti. Büyük ablasina gitmiş sinirlenip. Nedense hep ortanca gorumcemle konuştuktan sonra oluyor bu sinirlenmeler. Orda baya kavga etmişler. Akşamı whatsap grubumuzda gorumcemlerle konuşuyoruz. Ortanca olan aa oyle mi yapmış hiç haberim yok filan diyo. Halbuki haberi var. Bende sinirlendim. Esimin telefonundan konuşmaların resmini çekip gruba yolladım. Baya süre bisi yazmadı. Sonra ablasindan filan özür diledi. Banada abla kardeş arasına girme dedi. Bende kimse ikiyüzlü olmasın neyse o olsun milleti doldurup doldurup temize çıkarma kendini dedim. Ayrıca sen bizim ailemize karisiyorsun bundan sonrada sakın sen karışma dedim. Gecenlerde aradı açmadım. O zamandır konuşmadık. Sizce bayramda napayim ben.
Uzun oldu biraz ama
Bende oyle düşünüyorum canım. Valla bi cins ya sürekli kendi dediği olsun istiyor. Verecegimiz oya bile karıştı. Onların vereceği partiye verecekmisiz bende sagol aklım yerinde tavsiyeye ihtiyacım yok demiştim pek bi bozulmuştuBen olsan kv kp arar tatli tatli konusur.havaya sokar sonrafa annecim babacim biz boyle bi olay yasadik.aileme yuzum kalmadi.bir sefer sadece ne yasadigimi anlasin diye bisey yapicam.olay sizinle alakali degil kesinlikle derdim.ve kesinlikle kalmazdim onlarla.bir defalik tadinca geri adim.atardi.ama tabi erkekten erkege degisiyor bunlar.hem inatci hem de cok katiysa daha bir kordugum oluyor malesef
on numara sana baski kurmuyorsa
abla kardes kirmizi kart beyaa
tavirli dur.hic samimi olma.saygisizlik etme.hatirli ol koz verme ama konusmalarin 2-3 cumleyi hecmesin bence.ne degisik insanlar var.oz kizkardesine doldurup gpnderiyor.Alahtan digerleri sahiplenmis seni
Bidaha benden boyle bi menu goremiceksiiiniiizzz insallahhKızzz betüş gelirsem yanına seni kulaklarından duvara asarım bak
Bide bahaneye bak....
Neymiş kilo vermesi durmuş muş
Bu hafta bireyselde benmi 2.oldum
@KumraL_KrakeR
Merve hanımcım sen böylemi kardeşine örnek olıyon
Tesekkr ederiizz canmmBende diyorsunki menüler ne kadar birbirine benziyor iki keremi yazıldı ama çok hoşuma gitti ya hem abla kardeş hem aynı takımda süper bişiy bufavorimsiniz :)
Afiyet olsun cnm.menu n güzelMenum
Sahur
2 yumurta 1 kk peynirle omlet
iftar
3 kofte.
2 kase salata
.1 yk makarna.
1 tatli kasigi yas pasta(bu tadimlikti)
su 2.5
Spor 20 dk tempolu yuruyus
Aaaa ne güzelmiş ortimSagol tatlimm ikimiznde ayni derdi vardi once ben katildim sonra kardesimide buraya alistrdim
Hilalcim Allah yardimcin olsun içinden nasıl geliyorsa öyle davran bence. Sen daha iyi tanirsin onları ama zor bi durum.Kızlar bayramda büyük gorumcemin evinde toplanicaz. Ortanca gorumcemde gelecek büyük ihtimal. Suan onunla konuşmuyoruz. Sebebi de sürekli eşimi doldurması olmadık laflar söylemesi. Geçenlerde eşimle tartıştık oda işe giderken oglumuzuda götürdü gelsin değişiklik olur diye. Tartışma sebebide esimin içmesi sürekli. Esimle ablamin eşi beraber çalışıyor. Olayı ablamda duymuş bende anlattım böyle böyle diye. Sonra öğreniyorum ki eşim çocuğu ortanca gorumceme götürüp bırakmış. Bende ablamla konuşurken söyledim akşam gelirler dedim. Ablam gorumcemi aradı. Çocuğu alıp gitmek ne demek diye. Gorumcemde yok hilalin evini ben temizliyorum. Kardeşin pis filan demiş. Tabiki öyle bisi yok maksat kardeşini temize çıkarmak evlerimizin arası 15dk olduğu halde 3 ayda bi gelir. Geldigindede yaptığı kendi ictigi bardagini kaldırmak o kadar.
Ablamda uzatmamis çocuk orda diye. Ben bunları duyunca kan beynime sıçradı. Ama bisi demedim. Sonra ertesi gün esimin telefonunda yazışmalarını gördüm. Kendi ablasını kotuluyor. Oraya gitmiceksin iki yüzlü onlar filan diye. Gene bisi demedim. Ertesi gün esimde gene içti. Büyük ablasina gitmiş sinirlenip. Nedense hep ortanca gorumcemle konuştuktan sonra oluyor bu sinirlenmeler. Orda baya kavga etmişler. Akşamı whatsap grubumuzda gorumcemlerle konuşuyoruz. Ortanca olan aa oyle mi yapmış hiç haberim yok filan diyo. Halbuki haberi var. Bende sinirlendim. Esimin telefonundan konuşmaların resmini çekip gruba yolladım. Baya süre bisi yazmadı. Sonra ablasindan filan özür diledi. Banada abla kardeş arasına girme dedi. Bende kimse ikiyüzlü olmasın neyse o olsun milleti doldurup doldurup temize çıkarma kendini dedim. Ayrıca sen bizim ailemize karisiyorsun bundan sonrada sakın sen karışma dedim. Gecenlerde aradı açmadım. O zamandır konuşmadık. Sizce bayramda napayim ben.
Uzun oldu biraz ama
Canim menun olmamış yaaa bari spor olaydı o da yokBende betusle annemdeydim nolur kizmayin cok yedimm
Sahur:1kase yogurt
Iftar:1kase mercmk corb+4yk kadar etli bezelye+2yk pilav+3yk patates puresi+1tane kofte+2yk havuc yogurtlama+1dilimn yarisi pide+1baklava
Su1.5 litre
Spor yok
Off ne yemsiim ya ramazanin son gunleri bidaha boyle ailcek zor toplaniriz diye ne bulduysam yedim ama cokta sismedm acikcasi cunku cırcırm dewam hepsi gitmistr nerdeyse
Betulcum valla senle merve bayagi son günlerin tadını cikarmissinizKendimi bu aralar bozdum cnku kilo vermem durduu motiwasynmun kalmadi
Sahur
Tost ekmeginin yarisi kadar tost
1 haslnms yumurta
1 kase yogurt
Iftar
Annemdeydiiimm ve hic yemedgm kadr cok yediim
1 kepce havc yogrtlamasi
1 kepce patates puresi
3 kasik pilav
3 kofte
2 dilim pide
Salata
1 baklava
Yazarken ben yoruldm valla bu kadr seyi nasl yemisim ben yaa
Valla Zeyno benim kde eskiden giderdik 15 gün kalırdık mis gibi sonradan kardesimle aramızda ortaklık davasına sorun çıkınca gelmek istemiyor trip yapıyor ben üzülüyorum anneme babama anlattım istemiyor diye bilsinler üzülmeyeyim en azından diyorum eşime ben gidiyorum kalıyorum 3 gün dönüyorum bırak kendi haline ne canını sıkıyorsun tatlım ya kendisi bilir seninde ailerde onun sevdigi kadar sever onu. He kayinvalideme gidiyorum 1 ay 40 gün kalıyorum resmi bi şekilde sende öyle yap anlar anyayi Konyayi esin er gec.Kizlar ya moralim cok bozuk esimle tartistik,her yaz memlekete gitmeden kalsik kavgalarimiz biktim artik ya,yok ben sizde kalmam ben gelinmiyim hic bir guc kuvvet beni orda tutmaz sadece aksam yemege gelir donerim,ya biktim bu dusuncelerinden.
Esim dort gece kalacak sadece bir gece kal diyorum kabul etmiyor ya haksiz miyim sinirlenmekte siz olsaniz nasil davranirdiniz.
Ay ne saçma şeyler ya bildiğin Maço erkek tipi. Sende de deneyelim bende abla abi diyim bakalım Güzelse böyle devam ederiz.haklısın canm ben daha nasip olmadı öyle bir ortam ama eşim şimdiden diyor ben kalmam öyle bi durum olsa yok çok duramam filan filan ben diyorum senin ailenin yanında kalıyorum gayet rahat aynısı değilim yani anne baba bile hala alışamadı söylemeye abla abi diyim Diyo sinirlerim tepeme geliyor inanki
Afiyet olsun.Gec olmadan menumu de yazayim
Sahur:02.00 dort tane ceviz.
Iftar:19.55 bir kase kuru fasulye,4 kasik bulgur pilavi,salata,cacik.
2 litre su spor yok.
limonata cıss ama spor on numara onu görmüyorum o yüzden.Menum
Sahur
bi kase yogurt
Yarım kase haşlanmış mısır
Iftar
Dün sadece ben aksam yemeği yediğim için bugünde aynı yemek vardı
Bir küçük baget firinlanmis
Bir elma dilim patates firinlanmis
Bir kepçe mantar çorbası
Yarım bardak limonata
4 küçük lokma kavun
Su 1.5 litre suan 3 e kadar gider
Spor 3 saat yürüyüş 1 saat egzersiz
vuuu süpersin.Menüm
Sahur
2 köfte izgara
1 bardak süt
3 ceviz
Iftar
Semizotu yemegi z.yagli pirinc yok
1 tavuk but haslama derisi yok
1 klasik ince dilim karpuz
1 avuç beyaz leblebi
Su 2 lt 3 e tamamlarim
1 saat bisiklet sürdüm
aminnn can cazim.Hepinize iyi geceler son sahurumuz bu gece Allah herkesin tuttugu orucunu kabul eylesin gönlünden gecen istedigi her ne varsa Rabbim en hayırlı şekilde nasip etsin
ben olsam çocuğuma sarılır öper koklar Haykıra Haykıra ismini söylerdim. Kv deyi de Allah a havale ederdim. Çünkü benim büyük oglumun ismide buna benzer şekilde koyuldu ki umrumda bile değil sağlıklı olsun Bahtı güzel olsun yeter.çok teşekkür ederim Can'ım inşallah öyle olucak dilediğimi aldığım giydiğim Bayram'lar gelsin artık :)
Kesinlikle yetişitirme dediğin gbi anne nasılsa bütün çocuklarda aynı inanki o yüzdem hep kv diye kızıyorum yine aklıma geldi anlatmadan geçemiyorum eşimin abisi 20 yıl önce şehit olmuş ismini bile anamazdık yanında çok normal tatbikimde çok üzücü rabbim kimseye yaşatmasın ben kendimi düşünemiyorum bile inanki neyse haöileym en küçük oğluma ismini selim yada Harun istiyordum her seferinde dile getirdim kv her seferinde dalga geçti en sonunda eşimi kenara çekti sen boşver onları ismini İlyas koy dedi şehit abimizin ismi kp de benimle hemfikirdi eşim koyucağını bana söylemedi yavrumun kulağına ismi okunurken öğrendim sezerynlıyım ayakta duramıyorum ve yaşadığım moral bozukluğu mahvet ti beni normal olarak bunu söylese ben ağzımı bile açmazdım ama bu şekilde olması beni çok üzdü 10 gün kadar yanımda kaldı hiç bişy söylemedim tabiki halada söylemedim ama aramıza bi soğukluk girdi elimde olmadan siz olsanız ne yapardınız ??
Kesinlikle öyle biz tamamen zıttız aslında ve iyide anlaşıyoruz açıkcası bAzen ben de anlamıyorum bu durumu eşim içine kapanık ben bi o kadar güleryüzlü eşim sadece yakın eş dost arkadaşla görüşür onun dışında konuşmaz bile ben çok canayakın
güzelce konuşsan döksen içini yada bi mektup yazsan rahatça herşeyi yazdığın onu okutsan seni gerçekten anlamasını sağlarsın belki ve çok üzüldüğünü görünce dayanamaz diye umut ediyorum
sakin ol yavrum çatışmayla problem çözülmez olan sana olur.Ay çok kızdım ya. Nasıl bi mantikdir bu. Allah rahmet eylesin. Şehit olabilir. Ama bi çocuğun ismini koymak anneye kalmıştır. Sonuçta 9 ay karnında taşıyan canından can veren Annedir. Helede bu şekilde. Eğer senin yerinde olsam büyük ihtimal tepkim büyük olurdu
maşallah yorum yok sana ye ye sonra kilo vermem durdu oldu canım.Kendimi bu aralar bozdum cnku kilo vermem durduu motiwasynmun kalmadi
Sahur
1 haslnms yumurta
1 kase yogurt
Iftar
1 kepce havc yogrtlamasi
1 kepce patates puresi
3 kasik pilav
3 kofte
2 dilim pide
Salata
1 baklava
annene sarılıp koklasaydin yemek le ne alakası var kız toplanmaninBende betusle annemdeydim nolur kizmayin cok yedimm
Iftar:1kase mercmk corb+4yk kadar etli bezelye+2yk pilav+3yk patates puresi+1tane kofte+2yk havuc yogurtlama+1dilimn yarisi pide+1baklava
Su1.5 litre
Spor yok
Off ne yemsiim ya ramazanin son gunleri bidaha boyle ailcek zor toplaniriz diye ne bulduysam yedim ama cokta sismedm acikcasi cunku cırcırm dewam hepsi gitmistr nerdeyse
Evet yiyorum canım Aysenur yiyor birde sanırsam.eliya yogurtlu zencefil sen yiyodun dimee karstrmadm ?
en doğrusunu yapmışsın.eşim engelledi yapma bidaha geri dönüşü olmaz dedi sustum ve sindirdim yapabileceğim başka bişy yoktu ...
Sabır canm rabbim elbet bi yol gösterecek sana sen içini ferah tut
kesinlikle öyle asıl kızdığım oydu zaten yada bana uygun bi dille anlatabilirdi ben oğlumun ismini başkasından duymamalıydım ama geldi geçti uzatsamda geri dönüşü olmayacağı için örttüm üstünü ama çok zor alıştım isme bikere yaralanınca alışmak zor oldu şimdi yavaş yavaş söyleyerek alışmaya çalışıyorum
2 adet canm hatta küçüktü minik minik doğramıştım
kıııız siz kardeşmisiniz ay çok güzel ya hiç bilmiyordum ben bunu :)
Ne yap biliyomusun büyüklük sende kalsın üstüne düşeni yap samimi olma ama. Tabi ki bunun hesap günü var unutma onuda.Kızlar bayramda büyük gorumcemin evinde toplanicaz. Ortanca gorumcemde gelecek büyük ihtimal. Suan onunla konuşmuyoruz. Sebebi de sürekli eşimi doldurması olmadık laflar söylemesi. Geçenlerde eşimle tartıştık oda işe giderken oglumuzuda götürdü gelsin değişiklik olur diye. Tartışma sebebide esimin içmesi sürekli. Esimle ablamin eşi beraber çalışıyor. Olayı ablamda duymuş bende anlattım böyle böyle diye. Sonra öğreniyorum ki eşim çocuğu ortanca gorumceme götürüp bırakmış. Bende ablamla konuşurken söyledim akşam gelirler dedim. Ablam gorumcemi aradı. Çocuğu alıp gitmek ne demek diye. Gorumcemde yok hilalin evini ben temizliyorum. Kardeşin pis filan demiş. Tabiki öyle bisi yok maksat kardeşini temize çıkarmak evlerimizin arası 15dk olduğu halde 3 ayda bi gelir. Geldigindede yaptığı kendi ictigi bardagini kaldırmak o kadar.
Uzun oldu biraz ama
Bence güzel afiyet olsun.Menum
Sahur
iftar
3 kofte.
2 kase salata
.1 yk makarna.
su 2.5
Allah im gönderiyosun takip et şu insanoğlunu bu gece küçük dilimi yutucam delirmis sizinkiler.Bosver onu verdim der savarsin.kizzz benim.eski esin babasi benim.bekarken aldigim.arabayi ilcede carsida park yerleri belirlemisti.onun disina park edince huzursuzluk cikariyordu:):)mesela koselere park etme yadagi koymustu.kosede park etmisim.bi gun.sirf onun icin buroma gelip eski ese bagiriyo vs...cok komik ben uzun sure sakasina takiliyor sanip gulup savuyordum.bu kadar olmaz vs tarzi...meger adam.bildigin ciddiymis
Amin canim. Senide tez zamanda kurtarın gorumcen in derslerinden.Kızlar iyi geceler son sahurumuzu da yaptık hayirlisiyla yarın son gün :) Allah inşallah bi dahaki ramazani da nasip eder. Kusura bakmayın canlarim biliyorum burayı bosladigimi... Ama inanin hiç zamanım olmuyor
delimiymis o yaBosver onu verdim der savarsin.kizzz benim.eski esin babasi benim.bekarken aldigim.arabayi ilcede carsida park yerleri belirlemisti.onun disina park edince huzursuzluk cikariyordu:):)mesela koselere park etme yadagi koymustu.kosede park etmisim.bi gun.sirf onun icin buroma gelip eski ese bagiriyo vs...cok komik ben uzun sure sakasina takiliyor sanip gulup savuyordum.bu kadar olmaz vs tarzi...meger adam.bildigin ciddiymis
sağol canım. Bakicam artık ama samimi olmam fazla en iyisiHilalcim Allah yardimcin olsun içinden nasıl geliyorsa öyle davran bence. Sen daha iyi tanirsin onları ama zor bi durum.
Tamam canım teşekkür ederim :)Valla Zeyno benim kde eskiden giderdik 15 gün kalırdık mis gibi sonradan kardesimle aramızda ortaklık davasına sorun çıkınca gelmek istemiyor trip yapıyor ben üzülüyorum anneme babama anlattım istemiyor diye bilsinler üzülmeyeyim en azından diyorum eşime ben gidiyorum kalıyorum 3 gün dönüyorum bırak kendi haline ne canını sıkıyorsun tatlım ya kendisi bilir seninde ailerde onun sevdigi kadar sever onu. He kayinvalideme gidiyorum 1 ay 40 gün kalıyorum resmi bi şekilde sende öyle yap anlar anyayi Konyayi esin er gec.
Ay ne saçma şeyler ya bildiğin Maço erkek tipi. Sende de deneyelim bende abla abi diyim bakalım Güzelse böyle devam ederiz.
Afiyet olsun.
limonata cıss ama spor on numara onu görmüyorum o yüzden.
vuuu süpersin.
aminnn can cazim.
ben olsam çocuğuma sarılır öper koklar Haykıra Haykıra ismini söylerdim. Kv deyi de Allah a havale ederdim. Çünkü benim büyük oglumun ismide buna benzer şekilde koyuldu ki umrumda bile değil sağlıklı olsun Bahtı güzel olsun yeter.
sakin ol yavrum çatışmayla problem çözülmez olan sana olur.
maşallah yorum yok sana ye ye sonra kilo vermem durdu oldu canım.
annene sarılıp koklasaydin yemek le ne alakası var kız toplanmanin
Evet yiyorum canım Aysenur yiyor birde sanırsam.
en doğrusunu yapmışsın.
Ne yap biliyomusun büyüklük sende kalsın üstüne düşeni yap samimi olma ama. Tabi ki bunun hesap günü var unutma onuda.
Bence güzel afiyet olsun.
Allah im gönderiyosun takip et şu insanoğlunu bu gece küçük dilimi yutucam delirmis sizinkiler.
Amin canim. Senide tez zamanda kurtarın gorumcen in derslerinden.
bak ya bak ya en sevimli bahane heKabul ediyorum ben kotu abla oldum bugunama ben o yedi diye yedim ya
canm kızlarında dediği gbi sen saygını koru muhattap olma ama yine Allah'ın selamı eksik etme tepkini göstermişsin zaten gerilisini onlar düşünsünKızlar bayramda büyük gorumcemin evinde toplanicaz. Ortanca gorumcemde gelecek büyük ihtimal. Suan onunla konuşmuyoruz. Sebebi de sürekli eşimi doldurması olmadık laflar söylemesi. Geçenlerde eşimle tartıştık oda işe giderken oglumuzuda götürdü gelsin değişiklik olur diye. Tartışma sebebide esimin içmesi sürekli. Esimle ablamin eşi beraber çalışıyor. Olayı ablamda duymuş bende anlattım böyle böyle diye. Sonra öğreniyorum ki eşim çocuğu ortanca gorumceme götürüp bırakmış. Bende ablamla konuşurken söyledim akşam gelirler dedim. Ablam gorumcemi aradı. Çocuğu alıp gitmek ne demek diye. Gorumcemde yok hilalin evini ben temizliyorum. Kardeşin pis filan demiş. Tabiki öyle bisi yok maksat kardeşini temize çıkarmak evlerimizin arası 15dk olduğu halde 3 ayda bi gelir. Geldigindede yaptığı kendi ictigi bardagini kaldırmak o kadar.
Uzun oldu biraz ama
benmde kv öyle herkesi o yönetmek istiyor herkes bana sorsun istiyor sanki kimsenin aklı yokmuş gibi bi tuhaf 3. Çocuğu büyütüyorum ben tek başıma herşeye bi karışır bebeğin yıkama suyuma bile o yüzden mesafe en iyisi mesela oruç tutmama bile karşıt bu sene telefon telefon oruç tutarsan Bebek aç kalır sen Nasıl insanısın filan ikna edemedi terbiyemİ bozmadım ben çocuğumu aç bırakırmıyom hiç dedim sonra kp e arattırdı oda ikna edemedi tabiki sonra pes etti herşeyde böyle açıkçası birde biz 3 eltiyiz sanki çok seviyormuş beni gbi lanse ediyor insanlaraBende oyle düşünüyorum canım. Valla bi cins ya sürekli kendi dediği olsun istiyor. Verecegimiz oya bile karıştı. Onların vereceği partiye verecekmisiz bende sagol aklım yerinde tavsiyeye ihtiyacım yok demiştim pek bi bozulmuştu
Süper yapmışsınız canmTesekkr ederiizz canmmvalla baktm ablam zayfliyor bense sisiyorr dedm bnide bu gruba dahil et ve ck skurr ikimzde zayflioruzz
zaten öyle yapmaya çalışıyorum bide diyeli keşke koymasaydım ben kullanamıycam bu ismi o Zaman neden direttin yani yapıcam bişy yokValla Zeyno benim kde eskiden giderdik 15 gün kalırdık mis gibi sonradan kardesimle aramızda ortaklık davasına sorun çıkınca gelmek istemiyor trip yapıyor ben üzülüyorum anneme babama anlattım istemiyor diye bilsinler üzülmeyeyim en azından diyorum eşime ben gidiyorum kalıyorum 3 gün dönüyorum bırak kendi haline ne canını sıkıyorsun tatlım ya kendisi bilir seninde ailerde onun sevdigi kadar sever onu. He kayinvalideme gidiyorum 1 ay 40 gün kalıyorum resmi bi şekilde sende öyle yap anlar anyayi Konyayi esin er gec.
Ay ne saçma şeyler ya bildiğin Maço erkek tipi. Sende de deneyelim bende abla abi diyim bakalım Güzelse böyle devam ederiz.
Afiyet olsun.
vuuu süpersin.
aminnn can cazim.
ben olsam çocuğuma sarılır öper koklar Haykıra Haykıra ismini söylerdim. Kv deyi de Allah a havale ederdim. Çünkü benim büyük oglumun ismide buna benzer şekilde koyuldu ki umrumda bile değil sağlıklı olsun Bahtı güzel olsun yeter.
en doğrusunu yapmışsın.
Ne yap biliyomusun büyüklük sende kalsın üstüne düşeni yap samimi olma ama. Tabi ki bunun hesap günü var unutma onuda.
Allah im gönderiyosun takip et şu insanoğlunu bu gece küçük dilimi yutucam delirmis sizinkiler.
bak ya bak ya en sevimli bahane heKabul ediyorum ben kotu abla oldum bugunama ben o yedi diye yedim ya
canm kızlarında dediği gbi sen saygını koru muhattap olma ama yine Allah'ın selamı eksik etme tepkini göstermişsin zaten gerilisini onlar düşünsünKızlar bayramda büyük gorumcemin evinde toplanicaz. Ortanca gorumcemde gelecek büyük ihtimal. Suan onunla konuşmuyoruz. Sebebi de sürekli eşimi doldurması olmadık laflar söylemesi. Geçenlerde eşimle tartıştık oda işe giderken oglumuzuda götürdü gelsin değişiklik olur diye. Tartışma sebebide esimin içmesi sürekli. Esimle ablamin eşi beraber çalışıyor. Olayı ablamda duymuş bende anlattım böyle böyle diye. Sonra öğreniyorum ki eşim çocuğu ortanca gorumceme götürüp bırakmış. Bende ablamla konuşurken söyledim akşam gelirler dedim. Ablam gorumcemi aradı. Çocuğu alıp gitmek ne demek diye. Gorumcemde yok hilalin evini ben temizliyorum. Kardeşin pis filan demiş. Tabiki öyle bisi yok maksat kardeşini temize çıkarmak evlerimizin arası 15dk olduğu halde 3 ayda bi gelir. Geldigindede yaptığı kendi ictigi bardagini kaldırmak o kadar.
Uzun oldu biraz ama
benmde kv öyle herkesi o yönetmek istiyor herkes bana sorsun istiyor sanki kimsenin aklı yokmuş gibi bi tuhaf 3. Çocuğu büyütüyorum ben tek başıma herşeye bi karışır bebeğin yıkama suyuma bile o yüzden mesafe en iyisi mesela oruç tutmama bile karşıt bu sene telefon telefon oruç tutarsan Bebek aç kalır sen Nasıl insanısın filan ikna edemedi terbiyemİ bozmadım ben çocuğumu aç bırakırmıyom hiç dedim sonra kp e arattırdı oda ikna edemedi tabiki sonra pes etti herşeyde böyle açıkçası birde biz 3 eltiyiz sanki çok seviyormuş beni gbi lanse ediyor insanlaraBende oyle düşünüyorum canım. Valla bi cins ya sürekli kendi dediği olsun istiyor. Verecegimiz oya bile karıştı. Onların vereceği partiye verecekmisiz bende sagol aklım yerinde tavsiyeye ihtiyacım yok demiştim pek bi bozulmuştu
Süper yapmışsınız canmTesekkr ederiizz canmmvalla baktm ablam zayfliyor bense sisiyorr dedm bnide bu gruba dahil et ve ck skurr ikimzde zayflioruzz
zaten öyle yapmaya çalışıyorum bide diyeli keşke koymasaydım ben kullanamıycam bu ismi o Zaman neden direttin yani yapıcam bişy yokValla Zeyno benim kde eskiden giderdik 15 gün kalırdık mis gibi sonradan kardesimle aramızda ortaklık davasına sorun çıkınca gelmek istemiyor trip yapıyor ben üzülüyorum anneme babama anlattım istemiyor diye bilsinler üzülmeyeyim en azından diyorum eşime ben gidiyorum kalıyorum 3 gün dönüyorum bırak kendi haline ne canını sıkıyorsun tatlım ya kendisi bilir seninde ailerde onun sevdigi kadar sever onu. He kayinvalideme gidiyorum 1 ay 40 gün kalıyorum resmi bi şekilde sende öyle yap anlar anyayi Konyayi esin er gec.
Afiyet olsun.
vuuu süpersin.
aminnn can cazim.
en doğrusunu yapmışsın.
Allahtan eski benimkilerValla Zeyno benim kde eskiden giderdik 15 gün kalırdık mis gibi sonradan kardesimle aramızda ortaklık davasına sorun çıkınca gelmek istemiyor trip yapıyor ben üzülüyorum anneme babama anlattım istemiyor diye bilsinler üzülmeyeyim en azından diyorum eşime ben gidiyorum kalıyorum 3 gün dönüyorum bırak kendi haline ne canını sıkıyorsun tatlım ya kendisi bilir seninde ailerde onun sevdigi kadar sever onu. He kayinvalideme gidiyorum 1 ay 40 gün kalıyorum resmi bi şekilde sende öyle yap anlar anyayi Konyayi esin er gec.
Afiyet olsun.
vuuu süpersin.
aminnn can cazim.
en doğrusunu yapmışsın.
delimiymis o yapark yeri belirlemek ne demek
sağol canım. Bakicam artık ama samimi olmam fazla en iyisi
Tamam canım teşekkür ederim :)
iste ben bu tiplere cok sasiriyorum.onceki alintifa da yazdim.sana ne oluyor.Allah karar hakkini bana vermis.sana ne yani.onu arat bunu aratbak ya bak ya en sevimli bahane he
canm kızlarında dediği gbi sen saygını koru muhattap olma ama yine Allah'ın selamı eksik etme tepkini göstermişsin zaten gerilisini onlar düşünsün
benmde kv öyle herkesi o yönetmek istiyor herkes bana sorsun istiyor sanki kimsenin aklı yokmuş gibi bi tuhaf 3. Çocuğu büyütüyorum ben tek başıma herşeye bi karışır bebeğin yıkama suyuma bile o yüzden mesafe en iyisi mesela oruç tutmama bile karşıt bu sene telefon telefon oruç tutarsan Bebek aç kalır sen Nasıl insanısın filan ikna edemedi terbiyemİ bozmadım ben çocuğumu aç bırakırmıyom hiç dedim sonra kp e arattırdı oda ikna edemedi tabiki sonra pes etti herşeyde böyle açıkçası birde biz 3 eltiyiz sanki çok seviyormuş beni gbi lanse ediyor insanlara
Süper yapmışsınız canm
zaten öyle yapmaya çalışıyorum bide diyeli keşke koymasaydım ben kullanamıycam bu ismi o Zaman neden direttin yani yapıcam bişy yok
cümlemizden razi olsun tatlımAmin canım Allah razı olsun.
canım evladina ismin bu sekilde habersiz konmasi yanlış olmuş ama iste her sorunuda ayyuka cikarsan ne evlilik kalir ne başka bir şey mecburen fedakarlik ediyorsun iste..Tavrini cok begendim ama bravoçok teşekkür ederim Can'ım inşallah öyle olucak dilediğimi aldığım giydiğim Bayram'lar gelsin artık :)
Kesinlikle yetişitirme dediğin gbi anne nasılsa bütün çocuklarda aynı inanki o yüzdem hep kv diye kızıyorum yine aklıma geldi anlatmadan geçemiyorum eşimin abisi 20 yıl önce şehit olmuş ismini bile anamazdık yanında çok normal tatbikimde çok üzücü rabbim kimseye yaşatmasın ben kendimi düşünemiyorum bile inanki neyse haöileym en küçük oğluma ismini selim yada Harun istiyordum her seferinde dile getirdim kv her seferinde dalga geçti en sonunda eşimi kenara çekti sen boşver onları ismini İlyas koy dedi şehit abimizin ismi kp de benimle hemfikirdi eşim koyucağını bana söylemedi yavrumun kulağına ismi okunurken öğrendim sezerynlıyım ayakta duramıyorum ve yaşadığım moral bozukluğu mahvet ti beni normal olarak bunu söylese ben ağzımı bile açmazdım ama bu şekilde olması beni çok üzdü 10 gün kadar yanımda kaldı hiç bişy söylemedim tabiki halada söylemedim ama aramıza bi soğukluk girdi elimde olmadan siz olsanız ne yapardınız ??
Kesinlikle öyle biz tamamen zıttız aslında ve iyide anlaşıyoruz açıkcası bAzen ben de anlamıyorum bu durumu eşim içine kapanık ben bi o kadar güleryüzlü eşim sadece yakın eş dost arkadaşla görüşür onun dışında konuşmaz bile ben çok canayakın
güzelce konuşsan döksen içini yada bi mektup yazsan rahatça herşeyi yazdığın onu okutsan seni gerçekten anlamasını sağlarsın belki ve çok üzüldüğünü görünce dayanamaz diye umut ediyorum
ne ara durdu kiz kilo vermen 3 gün önce bireyselde 2.lik aldin..tsbiki de olmamış menünKendimi bu aralar bozdum cnku kilo vermem durduu motiwasynmun kalmadi
Sahur
1 haslnms yumurta
1 kase yogurt
Iftar
1 kepce havc yogrtlamasi
1 kepce patates puresi
3 kasik pilav
3 kofte
2 dilim pide
Salata
1 baklava
Sağol canımGuzel menu canm afyt olsnn sporunda vr ne guzell
vayyy arkadaş ya ...abla kardeş götürmüşler afiyet olsunBende betusle annemdeydim nolur kizmayin cok yedimm
Su1.5 litre
Spor yok
Zuhalim ramazan basinda annemler bendeydi ama ona ragmen inanilmaz degistigimi söylediler canım bende cok mutlu oldumzamannn35
Yaseminim annengilde ne yaptın
Seni görünce Tepkileri ne oldu biraz anlat kızz merak ettim
@masal3487
Zeynepcim ya bu deveyi güdecen ya bu diyardan gidecen derler ya
Sende ya oluruna bırakacaksın yada
Eşine, sen benimkilere nasıl davranıyosan bende seninkilere öyle yapıcam deyip kısasa kısasa yapacaksın
Ama zamanla erkekler olgunlaşıyor bu bi gerçek
Bide nasıl alıştırırsan öyle de gidebiliyor
sen bayram günü Allahin rizasi icin az ve resmi bir sekilde bayramini kutla sonrada hiç konuşma bence canımKızlar bayramda büyük gorumcemin evinde toplanicaz. Ortanca gorumcemde gelecek büyük ihtimal. Suan onunla konuşmuyoruz. Sebebi de sürekli eşimi doldurması olmadık laflar söylemesi. Geçenlerde eşimle tartıştık oda işe giderken oglumuzuda götürdü gelsin değişiklik olur diye. Tartışma sebebide esimin içmesi sürekli. Esimle ablamin eşi beraber çalışıyor. Olayı ablamda duymuş bende anlattım böyle böyle diye. Sonra öğreniyorum ki eşim çocuğu ortanca gorumceme götürüp bırakmış. Bende ablamla konuşurken söyledim akşam gelirler dedim. Ablam gorumcemi aradı. Çocuğu alıp gitmek ne demek diye. Gorumcemde yok hilalin evini ben temizliyorum. Kardeşin pis filan demiş. Tabiki öyle bisi yok maksat kardeşini temize çıkarmak evlerimizin arası 15dk olduğu halde 3 ayda bi gelir. Geldigindede yaptığı kendi ictigi bardagini kaldırmak o kadar.
Uzun oldu biraz ama
güzel olmuş menün Fatma afiyet olsunMenum
Sahur
iftar
3 kofte.
2 kase salata
.1 yk makarna.
su 2.5
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?