Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Menüm
Sahur
2 köfte izgara
1 bardak süt
3 ceviz
Iftar
Semizotu yemegi z.yagli pirinc yok
1 tavuk but haslama derisi yok
1 klasik ince dilim karpuz
1 avuç beyaz leblebi
Su 2 lt 3 e tamamlarim
1 saat bisiklet sürdüm
Guzel menu canm afyt olsnn sporunda vr ne guzell

Bende betusle annemdeydim nolur kizmayin cok yedimm
Sahur:1kase yogurt
Iftar:1kase mercmk corb+4yk kadar etli bezelye+2yk pilav+3yk patates puresi+1tane kofte+2yk havuc yogurtlama+1dilimn yarisi pide+1baklava
Su1.5 litre
Spor yok
Off ne yemsiim ya ramazanin son gunleri bidaha boyle ailcek zor toplaniriz diye ne bulduysam yedim ama cokta sismedm acikcasi cunku cırcırm dewam hepsi gitmistr nerdeyse

Kız yok o beni geçer. Bayramdan korkuyorum ben
Annemin sarmalari
Kız naptin sen

Kizzz ewet bezelye ve corbada vardi valla yazmayi unutmsm yaa ne cok yemisiz kiz

Abla kardeş goturmussunuz valla

eşim engelledi yapma bidaha geri dönüşü olmaz dedi sustum ve sindirdim yapabileceğim başka bişy yoktu ...

Canim gozyaslarimi gormeyen mektup yazsamda onemsemez ama degerli fikirlerin icin tesekkur ederim,sanirim sabretmem lazim bakalim yarin gidince neler olacak.
Sabır canm rabbim elbet bi yol gösterecek sana sen içini ferah tut
Senin durumda hic hos olmamis emrivaki yapmislar aslinda bu tur durumlarda is erkekte bitiyor esin kabul etmeseydi bu durum yasanmazdi ama atlatmissiniz hatirlayip uzulmeye gerek yok.
kesinlikle öyle asıl kızdığım oydu zaten yada bana uygun bi dille anlatabilirdi ben oğlumun ismini başkasından duymamalıydım ama geldi geçti uzatsamda geri dönüşü olmayacağı için örttüm üstünü ama çok zor alıştım isme bikere yaralanınca alışmak zor oldu şimdi yavaş yavaş söyleyerek alışmaya çalışıyorum

2 adet canm hatta küçüktü minik minik doğramıştım

Bozdm kendmi bu gecee wallaaa hc yemedm yemediim son gün artk dedmm ve bgnn cok asiri kotu olmustum yedim
kıııız siz kardeşmisiniz ay çok güzel ya hiç bilmiyordum ben bunu :)

Bende diyorsunki menüler ne kadar birbirine benziyor iki keremi yazıldı ama çok hoşuma gitti ya hem abla kardeş hem aynı takımda süper bişiy bu favorimsiniz :)
Sagol tatlimm ikimiznde ayni derdi vardi once ben katildim sonra kardesimide buraya alistrdim

Kızzz betüş gelirsem yanına seni kulaklarından duvara asarım bak
Bide bahaneye bak....
Neymiş kilo vermesi durmuş muş
Bu hafta bireyselde benmi 2.oldum

KumraL_KrakeR
Merve hanımcım sen böylemi kardeşine örnek olıyon

zamannn35
Yaseminim annengilde ne yaptın
Seni görünce Tepkileri ne oldu biraz anlat kızz merak ettim

masal3487
Zeynepcim ya bu deveyi güdecen ya bu diyardan gidecen derler ya

Sende ya oluruna bırakacaksın yada
Eşine, sen benimkilere nasıl davranıyosan bende seninkilere öyle yapıcam deyip kısasa kısasa yapacaksın
Ama zamanla erkekler olgunlaşıyor bu bi gerçek
Bide nasıl alıştırırsan öyle de gidebiliyor

Alttan almakta iyi degil ki canım. Bu seferde her konuda nasıl olsa susuyor diye üstüne gelirler. Taviz verme kendinden

Sagol tatlimm ikimiznde ayni derdi vardi once ben katildim sonra kardesimide buraya alistrdim
süper olmuş çokta iyi yapmışsın canm burasıda bi aile ortamı gbi oldu :)

Alttan almakta iyi degil ki canım. Bu seferde her konuda nasıl olsa susuyor diye üstüne gelirler. Taviz verme kendinden
haklısın canm ama bizimki Laz damarlı hep güzel konuşacaksın sensin sensin diyeceksin öbür türlü ne huzur kalıyor ne bişy ama güzellikle bir çok şeyi aşabiliyoruz en azından 6 senede bunu öğrendim ama dediğin gbi kendimden hep ödün veriyorum inşallah bi gün içimde bi patlama yaşayıp pes seviyesine gelmem

mefkuremcim hoşgeldin canm daha öncede yazdı. Ama görmedin sanırsam iyileştin dimi en son baya bi hasta olmuştun canm aklım sende kaldı

Ama nasıl alisirsa öyle gider ya ins hatalarının fatkina varır da bi düzelme gösterir. Ben bizimkinde görmedim ama

Kabul ediyorum ben kotu abla oldum bugun ama ben o yedi diye yedim ya

Kızlar bayramda büyük gorumcemin evinde toplanicaz. Ortanca gorumcemde gelecek büyük ihtimal. Suan onunla konuşmuyoruz. Sebebi de sürekli eşimi doldurması olmadık laflar söylemesi. Geçenlerde eşimle tartıştık oda işe giderken oglumuzuda götürdü gelsin değişiklik olur diye. Tartışma sebebide esimin içmesi sürekli. Esimle ablamin eşi beraber çalışıyor. Olayı ablamda duymuş bende anlattım böyle böyle diye. Sonra öğreniyorum ki eşim çocuğu ortanca gorumceme götürüp bırakmış. Bende ablamla konuşurken söyledim akşam gelirler dedim. Ablam gorumcemi aradı. Çocuğu alıp gitmek ne demek diye. Gorumcemde yok hilalin evini ben temizliyorum. Kardeşin pis filan demiş. Tabiki öyle bisi yok maksat kardeşini temize çıkarmak evlerimizin arası 15dk olduğu halde 3 ayda bi gelir. Geldigindede yaptığı kendi ictigi bardagini kaldırmak o kadar.
Ablamda uzatmamis çocuk orda diye. Ben bunları duyunca kan beynime sıçradı. Ama bisi demedim. Sonra ertesi gün esimin telefonunda yazışmalarını gördüm. Kendi ablasını kotuluyor. Oraya gitmiceksin iki yüzlü onlar filan diye. Gene bisi demedim. Ertesi gün esimde gene içti. Büyük ablasina gitmiş sinirlenip. Nedense hep ortanca gorumcemle konuştuktan sonra oluyor bu sinirlenmeler. Orda baya kavga etmişler. Akşamı whatsap grubumuzda gorumcemlerle konuşuyoruz. Ortanca olan aa oyle mi yapmış hiç haberim yok filan diyo. Halbuki haberi var. Bende sinirlendim. Esimin telefonundan konuşmaların resmini çekip gruba yolladım. Baya süre bisi yazmadı. Sonra ablasindan filan özür diledi. Banada abla kardeş arasına girme dedi. Bende kimse ikiyüzlü olmasın neyse o olsun milleti doldurup doldurup temize çıkarma kendini dedim. Ayrıca sen bizim ailemize karisiyorsun bundan sonrada sakın sen karışma dedim. Gecenlerde aradı açmadım. O zamandır konuşmadık. Sizce bayramda napayim ben.
Uzun oldu biraz ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…