- 15 Haziran 2016
- 669
- 1.149
- 28
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #153.641
Guzel menu canm afyt olsnn sporunda vr ne guzellMenüm
Sahur
2 köfte izgara
1 bardak süt
3 ceviz
Iftar
Semizotu yemegi z.yagli pirinc yok
1 tavuk but haslama derisi yok
1 klasik ince dilim karpuz
1 avuç beyaz leblebi
Su 2 lt 3 e tamamlarim
1 saat bisiklet sürdüm
Aaa hic olmamas yazcaktim ama bende yedigim icin yazamiyrimmm
Kız yok o beni geçer. Bayramdan korkuyorum benBetulu yakalamna az kaldi canim
Cok guzel canim 2 dilim karpuz derken 2 adetmi yedin
Diyetsyenime 1 dilimin ne oldugunu sordgmda bana butun kesiyoz ya 1 dilim onu boluyoz hani o toplam 1 dilim dedi ben ole bilmiyodm mesela tek catal alinca 1 dilim oluyo zannediyodum
Cok guzel olms canim afiyet olsun
Ahh canim benimkide ayni yemegi yer fir kacar hemenben alistim ailemde alisti degistremdm adami ama bende artik onlarin evinde kalmiyorum kisasa kisas
Menunde gayet guzel olmus
Guzel canim afiyet olsun
Kız naptin senKendimi bu aralar bozdum cnku kilo vermem durduu motiwasynmun kalmadi
Sahur
Tost ekmeginin yarisi kadar tost
1 haslnms yumurta
1 kase yogurt
Iftar
Annemdeydiiimm ve hic yemedgm kadr cok yediim
1 kepce havc yogrtlamasi
1 kepce patates puresi
3 kasik pilav
3 kofte
2 dilim pide
Salata
1 baklava
Yazarken ben yoruldm valla bu kadr seyi nasl yemisim ben yaa
Kizzz ewet bezelye ve corbada vardi valla yazmayi unutmsm yaa ne cok yemisiz kizBende betusle annemdeydim nolur kizmayin cok yedimm
Sahur:1kase yogurt
Iftar:1kase mercmk corb+4yk kadar etli bezelye+2yk pilav+3yk patates puresi+1tane kofte+2yk havuc yogurtlama+1dilimn yarisi pide+1baklava
Su1.5 litre
Spor yok
Off ne yemsiim ya ramazanin son gunleri bidaha boyle ailcek zor toplaniriz diye ne bulduysam yedim ama cokta sismedm acikcasi cunku cırcırm dewam hepsi gitmistr nerdeyse
Bozdm kendmi bu gecee wallaaa hc yemedm yemediim son gün artk dedmm ve bgnn cok asiri kotu olmustum yedimKız yok o beni geçer. Bayramdan korkuyorum ben
Annemin sarmalari
Kız naptin sen
Abla kardeş goturmussunuz vallaBende betusle annemdeydim nolur kizmayin cok yedimm
Sahur:1kase yogurt
Iftar:1kase mercmk corb+4yk kadar etli bezelye+2yk pilav+3yk patates puresi+1tane kofte+2yk havuc yogurtlama+1dilimn yarisi pide+1baklava
Su1.5 litre
Spor yok
Off ne yemsiim ya ramazanin son gunleri bidaha boyle ailcek zor toplaniriz diye ne bulduysam yedim ama cokta sismedm acikcasi cunku cırcırm dewam hepsi gitmistr nerdeyse
Ama sen böyle yaparsan geçerim ki seniBozdm kendmi bu gecee wallaaa hc yemedm yemediim son gün artk dedmm ve bgnn cok asiri kotu olmustum yedim
eşim engelledi yapma bidaha geri dönüşü olmaz dedi sustum ve sindirdim yapabileceğim başka bişy yoktu ...Ay çok kızdım ya. Nasıl bi mantikdir bu. Allah rahmet eylesin. Şehit olabilir. Ama bi çocuğun ismini koymak anneye kalmıştır. Sonuçta 9 ay karnında taşıyan canından can veren Annedir. Helede bu şekilde. Eğer senin yerinde olsam büyük ihtimal tepkim büyük olurdu
Sabır canm rabbim elbet bi yol gösterecek sana sen içini ferah tutCanim gozyaslarimi gormeyen mektup yazsamda onemsemez ama degerli fikirlerin icin tesekkur ederim,sanirim sabretmem lazim bakalim yarin gidince neler olacak.
kesinlikle öyle asıl kızdığım oydu zaten yada bana uygun bi dille anlatabilirdi ben oğlumun ismini başkasından duymamalıydım ama geldi geçti uzatsamda geri dönüşü olmayacağı için örttüm üstünü ama çok zor alıştım isme bikere yaralanınca alışmak zor oldu şimdi yavaş yavaş söyleyerek alışmaya çalışıyorumSenin durumda hic hos olmamis emrivaki yapmislaraslinda bu tur durumlarda is erkekte bitiyor esin kabul etmeseydi bu durum yasanmazdi ama atlatmissiniz hatirlayip uzulmeye gerek yok.
2 adet canm hatta küçüktü minik minik doğramıştımBetulu yakalamna az kaldi canim
Cok guzel canim 2 dilim karpuz derken 2 adetmi yedin
Diyetsyenime 1 dilimin ne oldugunu sordgmda bana butun kesiyoz ya 1 dilim onu boluyoz hani o toplam 1 dilim dedi ben ole bilmiyodm mesela tek catal alinca 1 dilim oluyo zannediyodum
Cok guzel olms canim afiyet olsun
Ahh canim benimkide ayni yemegi yer fir kacar hemenben alistim ailemde alisti degistremdm adami ama bende artik onlarin evinde kalmiyorum kisasa kisas
Menunde gayet guzel olmus
Guzel canim afiyet olsun
kıııız siz kardeşmisiniz ay çok güzel ya hiç bilmiyordum ben bunu :)Bozdm kendmi bu gecee wallaaa hc yemedm yemediim son gün artk dedmm ve bgnn cok asiri kotu olmustum yedim
Sagol tatlimm ikimiznde ayni derdi vardi once ben katildim sonra kardesimide buraya alistrdimBende diyorsunki menüler ne kadar birbirine benziyor iki keremi yazıldı ama çok hoşuma gitti ya hem abla kardeş hem aynı takımda süper bişiy bufavorimsiniz :)
Kızzz betüş gelirsem yanına seni kulaklarından duvara asarım bakKendimi bu aralar bozdum cnku kilo vermem durduu motiwasynmun kalmadi
Sahur
Tost ekmeginin yarisi kadar tost
1 haslnms yumurta
1 kase yogurt
Iftar
Annemdeydiiimm ve hic yemedgm kadr cok yediim
1 kepce havc yogrtlamasi
1 kepce patates puresi
3 kasik pilav
3 kofte
2 dilim pide
Salata
1 baklava
Yazarken ben yoruldm valla bu kadr seyi nasl yemisim ben yaa
Alttan almakta iyi degil ki canım. Bu seferde her konuda nasıl olsa susuyor diye üstüne gelirler. Taviz verme kendindeneşim engelledi yapma bidaha geri dönüşü olmaz dedi sustum ve sindirdim yapabileceğim başka bişy yoktu ...
Sabır canm rabbim elbet bi yol gösterecek sana sen içini ferah tut
kesinlikle öyle asıl kızdığım oydu zaten yada bana uygun bi dille anlatabilirdi ben oğlumun ismini başkasından duymamalıydım ama geldi geçti uzatsamda geri dönüşü olmayacağı için örttüm üstünü ama çok zor alıştım isme bikere yaralanınca alışmak zor oldu şimdi yavaş yavaş söyleyerek alışmaya çalışıyorum
2 adet canm hatta küçüktü minik minik doğramıştım
kıııız siz kardeşmisiniz ay çok güzel ya hiç bilmiyordum ben bunu :)
süper olmuş çokta iyi yapmışsın canm burasıda bi aile ortamı gbi oldu :)Sagol tatlimm ikimiznde ayni derdi vardi once ben katildim sonra kardesimide buraya alistrdim
haklısın canm ama bizimki Laz damarlı hep güzel konuşacaksın sensin sensin diyeceksin öbür türlü ne huzur kalıyor ne bişy ama güzellikle bir çok şeyi aşabiliyoruz en azından 6 senede bunu öğrendim ama dediğin gbi kendimden hep ödün veriyorum inşallah bi gün içimde bi patlama yaşayıp pes seviyesine gelmemAlttan almakta iyi degil ki canım. Bu seferde her konuda nasıl olsa susuyor diye üstüne gelirler. Taviz verme kendinden
mefkuremcim hoşgeldin canm daha öncede yazdı. Ama görmedin sanırsam iyileştin dimi en son baya bi hasta olmuştun canm aklım sende kaldızamannn35
Yaseminim annengilde ne yaptın
Seni görünce Tepkileri ne oldu biraz anlat kızz merak ettim
masal3487
Zeynepcim ya bu deveyi güdecen ya bu diyardan gidecen derler ya
Sende ya oluruna bırakacaksın yada
Eşine, sen benimkilere nasıl davranıyosan bende seninkilere öyle yapıcam deyip kısasa kısasa yapacaksın
Ama zamanla erkekler olgunlaşıyor bu bi gerçek
Bide nasıl alıştırırsan öyle de gidebiliyor
Ama nasıl alisirsa öyle gider yasüper olmuş çokta iyi yapmışsın canm burasıda bi aile ortamı gbi oldu :)
haklısın canm ama bizimki Laz damarlı hep güzel konuşacaksın sensin sensin diyeceksin öbür türlü ne huzur kalıyor ne bişy ama güzellikle bir çok şeyi aşabiliyoruz en azından 6 senede bunu öğrendim ama dediğin gbi kendimden hep ödün veriyorum inşallah bi gün içimde bi patlama yaşayıp pes seviyesine gelmem
Kabul ediyorum ben kotu abla oldum bugunKızzz betüş gelirsem yanına seni kulaklarından duvara asarım bak
Bide bahaneye bak....
Neymiş kilo vermesi durmuş muş
Bu hafta bireyselde benmi 2.oldum
KumraL_KrakeR
Merve hanımcım sen böylemi kardeşine örnek olıyon
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?