- 17 Mart 2013
- 5.095
- 14.270
- 448
- 37
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #153.741
Tamamdr kaptanim bayramda sadece halamin dolmasindan yemeyi dusunuyorum cunku cok lezzetli oluyosaycam 5i gecmicek ama soz tatlida yokkk
Vermissin tabi canım daha nolsun :)Sagol tatlimvermisim dimi
İyiyim çok şükür ara ara ağrılarım saç dokulmem çok feci iste bugün test yaptım 850 ye düştü 6000 den düştü çok şükür az kaldı umarım bişey çıkmaz bu saatten sonra bıktım artık 2 günde bir test yapmaktan sizler nasılsınız ??N narcicegi-21 tatlım nasılsın
İyiyim çok şükür ara ara ağrılarım saç dokulmem çok feci iste bugün test yaptım 850 ye düştü 6000 den düştü çok şükür az kaldı umarım bişey çıkmaz bu saatten sonra bıktım artık 2 günde bir test yapmaktan sizler nasılsınız ??
teşekkür ederim Can'ım ailem için yavrularım için böyle olması gerekiyorcümlemizden razi olsun tatlım
canım evladina ismin bu sekilde habersiz konmasi yanlış olmuş ama iste her sorunuda ayyuka cikarsan ne evlilik kalir ne başka bir şey mecburen fedakarlik ediyorsun iste..Tavrini cok begendim ama bravo
ne ara durdu kiz kilo vermen 3 gün önce bireyselde 2.lik aldin..tsbiki de olmamış menün
Sağol canım
vayyy arkadaş ya ...abla kardeş götürmüşler afiyet olsun
Zuhalim ramazan basinda annemler bendeydi ama ona ragmen inanilmaz degistigimi söylediler canım bende cok mutlu oldum
sen bayram günü Allahin rizasi icin az ve resmi bir sekilde bayramini kutla sonrada hiç konuşma bence canım
güzel olmuş menün Fatma afiyet olsun
hiç sorma Can'ım bizdede aynı ama seviyorum ben bu telaşı :):)Kusura bakma Tatlım atlamışım
Sağolasın Cnm iyileştim sadece öksürük var birazdaha
Bugünde malum Bayram hazırlığı
hoşgeldin canm bende yeni hüneri döndüm takıma aynı yaştayız 3 bebeğim var kilolarımı vermeye çalışıyorum :)B
Ben 23 yaşında ünv öğrencisiyim tıp okuyorum.
Kilom 78
Hedef kilom 60
Adım irem melis
Daha önce çokça kilo alıp vermelerim oldu.
Kendimi bildim bileli kilom var
allah rahmet eyledin rabbim taksiratını affetsin ...benim kayinvalidem daha fenaydi canım. Ama 6 aylık evliyken vefat etti.
öyle yapicam canım çok sagol
Hosgeldin iremcim ben hilal. 24 yaşındayım. 3 yaşında oğlum var :)
ben en son tartıldığımda 87.9 gelmiştim 85.9 diyorumalayım hedefleri o zaman :)
amin canımteşekkür ederim Can'ım ailem için yavrularım için böyle olması gerekiyor
hiç sorma Can'ım bizdede aynı ama seviyorum ben bu telaşı :):)
hoşgeldin canm bende yeni hüneri döndüm takıma aynı yaştayız 3 bebeğim var kilolarımı vermeye çalışıyorum :)
allah rahmet eyledin rabbim taksiratını affetsin ...
ben en son tartıldığımda 87.9 gelmiştim 85.9 diyorum
Nşallah ulaşırım :)
Kolay gelsin canım görüşürüzKızlarbugün hiç gelemedim misafirim var bu akşam yabancı değil ama bi yandan temizlik filan filan bi bakıp çıkıyım dedim gece görüşürüz öptüm hepinizi :)
Metotreksat diye kemoterapi iğnesi yaptılar 4 paket o iğnenin yan etkisicanımm benim saç dökülmesi neden ki acaba
canım benim allah bi an önce sağlığına kavuştursun seni şükür ameliyata gerek kalmamış ya binlerce şükür olsun allaha
Çok şükür şimdiye kadar olmadı sıkıntı evet çok şükür umarım gerek te kalmazcanımm benim saç dökülmesi neden ki acaba
canım benim allah bi an önce sağlığına kavuştursun seni şükür ameliyata gerek kalmamış ya binlerce şükür olsun allaha
amin canım ınş.Ramazan ayinida bitirmis bulunmaktayiz Allah diger ramazanlarida gormeyi nasip etsin hempimize
Menum
Sahur:1kase yogurt
Iftar:1kepce mecmk corb+5yk tavuk sote+5zeytin+1dilm tb ekmk+1bardak ayran
Su 3bardak daha icerm
Spor yok
Canım tanismiyoruz ama çok geçmiş olsun ins en kısa sürede sağlığına kavusursunMetotreksat diye kemoterapi iğnesi yaptılar 4 paket o iğnenin yan etkisi
Sadece 3 kisimi olduk bizim takim nerde yahu5 AĞUSTOS CUMA GÜNÜ HEDEF LİSTESİ
Alinin_Annesi güncel 76.4 hedef kilo 73
erdemhilal güncel 77.6 hedef kilo 73.5
KumraL_KrakeR güncel 72.9 hedef kilo 69.9
Iftarin cok az olmus canim yemezsen motblzmn yavas calisir kilo vermn zorlasrMenum
Sahur
Bir bardak kefir
4 mantar ve 1 yumurtadan mantarlı omlet yağsız
1 dilim tb ekmeği
Yarım domates
2 zeytin
Iftar
Ağır şeyler yemek istemedim istahim yoktu meyve tabağı hazırladım.
5 lokma kavun
20 kiraz
2 kayısı
Bir büyük bardak ödem sokturucu çay
Su 1.5 litre
Spor komple salon temizlendi eşyaların yerini değiştirdim baya uzun sürdü :) bide genel temizlik
Canim sen dis gebelik yasamstn dimi bu igneler neden anlamadmMetotreksat diye kemoterapi iğnesi yaptılar 4 paket o iğnenin yan etkisi
Evet canım az oldu ama istahim yok. Bugün baya isim vardı ondan oldu herhaldeIftarin cok az olmus canim yemezsen motblzmn yavas calisir kilo vermn zorlasr
amin canm :)Ramazan ayinida bitirmis bulunmaktayiz Allah diger ramazanlarida gormeyi nasip etsin hempimize
Menum
Sahur:1kase yogurt
Iftar:1kepce mecmk corb+5yk tavuk sote+5zeytin+1dilm tb ekmk+1bardak ayran
Su 3bardak daha icerm
Spor yok
merhaba canm ben selin çok çok geçmiş olsun inşallah önemli bişiy yoktur bu mübarek günler yüzü suyu hürmetine rabbim şifa versinÇok şükür şimdiye kadar olmadı sıkıntı evet çok şükür umarım gerek te kalmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?