- 5 Aralık 2013
- 7.969
- 24.541
- 548
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #153.781
hayırlı olsun canım canımmersi bebegim
Simdi cekelim 65 olsun o zaman fazla gibi hissedersem dusururum olurmu
Iyi yaptin canim :)Haha düşündüm düşündüm onu buldum
Evet %80 olması lazım ben ona bakarım hesaplarım söylerim sana olmadı 15 temmuzda düşürürüz
Eveeet seni seçtim pikaçuBence kesinlikle yapabilirsin iyi anlaştık hayırlı olsun o zaman :))
Tamamdr kaptanim vatana millete hayirli olsun
Umarim yapabilrim
O zaman temmuz 15te fikrm degismezse solerm kaptancm
Kiz yetisecekmi o kadar yer :/Kızlar bu arada yarın bomba gibi bir gün önce babaannemlere gidicez Annemler amcalar biz el öpmeye ardından birazcık aile seramonisinden sonra Bizim eve yaklaşık İstanbul'un en ücra köşesine yanıordan annemlerle gidicez ordan hep beraber Türkiyenin sinirına gidip anneannemizin yanına gidicez teyzem falan bayramlaşıp tekrar dönmeyi planlıyoruz :))))
Türkiyenin siniri derken nereye gidiyon canimKızlar bu arada yarın bomba gibi bir gün önce babaannemlere gidicez Annemler amcalar biz el öpmeye ardından birazcık aile seramonisinden sonra Bizim eve yaklaşık İstanbul'un en ücra köşesine yanıordan annemlerle gidicez ordan hep beraber Türkiyenin sinirına gidip anneannemizin yanına gidicez teyzem falan bayramlaşıp tekrar dönmeyi planlıyoruz :))))
Cok sagol canimhayırlı olsun canım canım
Iyi yaptin canim :)
Yetişmek zorunda çünkü başka zamanım yok işlerimiz varKiz yetisecekmi o kadar yer :/
Sizin tasinacaginiz ev nerde canım
Türkiyenin siniri derken nereye gidiyon canim
Ama ne guzel ya ben cok sewerim bayram gezmelerini sanrm biz yarin eve tikali kalcaz esim cok hasta serum yedi bugun ama toparlanamadi
Hosgeldin canim.ben fatma.3 yasinda oglum var.ben de ayniyim canim.ergenlikten beri bu kilo-diyet sarmalindayim.ins hep beraber kurtulucaz.ben de yeni geldimB
Ben 23 yaşında ünv öğrencisiyim tıp okuyorum.
Kilom 78
Hedef kilom 60
Adım irem melis
Daha önce çokça kilo alıp vermelerim oldu.
Kendimi bildim bileli kilom var
olsun daha kotu olabilirdiKizlar +100 um malesef
kaptancim benimki 84.5 oldunBENCE HEPİNİZ BİRAZ FAZLA SÖYLEMİŞSİNİZ CANIM SANKİ AĞUSTOS HEDEFLERİNİ ALAYIM O ZAMAN 5 AĞUSTOS CUMA GÜNÜ İÇİN DE BİR LİSTE YAPALIM DİYORUM NE DEERSİN
vuhuuuuu superrr.tebriklerAyyy ben azcikta olsa ucundan yakalamisim kizlarr
Cuma: 73 5
Pzt:72.9
Fark:_600
Eki Görüntüle 1855416
gecmis olsun canim.Çok şükür şimdiye kadar olmadı sıkıntı evet çok şükür umarım gerek te kalmaz
kaptancim kusura bakma ben ancak girebildim.telim kayipti@eliya @Bayankokosh @poniponna @ayeyldzzamannn35 @burcugncy @esmazc @kkmevsim5 kızlaaaarrrrr bayram bildirimleriniz nerdeee??
84.5 hedefim kaptancim5 ağustos için hedef koymak isteyen başka yok mu
Kızlar bu arada yarın bomba gibi bir gün önce babaannemlere gidicez Annemler amcalar biz el öpmeye ardından birazcık aile seramonisinden sonra Bizim eve yaklaşık İstanbul'un en ücra köşesine yanıordan annemlerle gidicez ordan hep beraber Türkiyenin sinirına gidip anneannemizin yanına gidicez teyzem falan bayramlaşıp tekrar dönmeyi planlıyoruz :))))
heyyyy masallah.kolay gelsin..edirnede okudum cok severim orayi.mericte bi cay ic benim icinTürkiyenin siniri derken nereye gidiyon canim
Ama ne guzel ya ben cok sewerim bayram gezmelerini sanrm biz yarin eve tikali kalcaz esim cok hasta serum yedi bugun ama toparlanamadi
hosgeldin iremB
Ben 23 yaşında ünv öğrencisiyim tıp okuyorum.
Kilom 78
Hedef kilom 60
Adım irem melis
Daha önce çokça kilo alıp vermelerim oldu.
Kendimi bildim bileli kilom var
canimcim kocana cok geçmiş olsun sende kuzuya kendine dikkat et bulaşmasınBayram hazirligi yok bizde esim cok hasta grip yatak dosek yatiyo anunla ilgileniyorum canim
Iftara yakin tartilcam aklimda cok heye
Hosgeldin iremcim bende merve 28 yasindayim 3.5 yasinda bi oglum var 2 aydir burdayim ve 7 kilo verdim canim istikrarli dewam ettikten sonra verilmiycek kilo yok
maşallah Hilalcim süpersinCuma 78.6
Bugün 77.6
Fark 1 kg
neyse sen halledersin kuzumm
Mervem tebrikler canımAyyy ben azcikta olsa ucundan yakalamisim kizlarr
Cuma: 73 5
Pzt:72.9
Fark:_600
Eki Görüntüle 1855416
amin canım benim. .menünde çok güzelRamazan ayinida bitirmis bulunmaktayiz Allah diger ramazanlarida gormeyi nasip etsin hempimize
Menum
Sahur:1kase yogurt
Iftar:1kepce mecmk corb+5yk tavuk sote+5zeytin+1dilm tb ekmk+1bardak ayran
Su 3bardak daha icerm
Spor yok
afiyetler olsun tatlımMenum
Sahur
Bir bardak kefir
4 mantar ve 1 yumurtadan mantarlı omlet yağsız
1 dilim tb ekmeği
Yarım domates
2 zeytin
Iftar
Ağır şeyler yemek istemedim istahim yoktu meyve tabağı hazırladım.
5 lokma kavun
20 kiraz
2 kayısı
Bir büyük bardak ödem sokturucu çay
Su 1.5 litre
Spor komple salon temizlendi eşyaların yerini değiştirdim baya uzun sürdü :) bide genel temizlik
afiyet olsun canımKızlar menüm
Sahur
1 bardak çay 2 dilim tb ekmeği 1 yumurtadan omlet
İftar 5 kaşık tavuk sote 1 kase patlıcan salatası 1 kase cacık 3 tatlı kaşığı puding
hayırlı olsun canımKumraL_KrakeR kuzum kaptan yardımcım olurmusun sende?
oyyy canım cok kosturmaca Allah yardimciniz olsun canım benim. .son yorgunluklar düğün öncesiKızlar bu arada yarın bomba gibi bir gün önce babaannemlere gidicez Annemler amcalar biz el öpmeye ardından birazcık aile seramonisinden sonra Bizim eve yaklaşık İstanbul'un en ücra köşesine yanıordan annemlerle gidicez ordan hep beraber Türkiyenin sinirına gidip anneannemizin yanına gidicez teyzem falan bayramlaşıp tekrar dönmeyi planlıyoruz :))))
afiyet olsun canım evet limonata 1 bardak olsa iyiymişKizlar kusura bakmayin.telim kayipti.ustune misafir.anca girebiliyorum.
menum:
sahur haslanmis taze fasulyeye 1 yumurta
iftar
1 kase bugdayli yogurt corbasi
2 parca kusbasi tavuk firinda pismis.
1 kofte
2 bardak ev yapimi limonata(bu cok oldu)
1 hurma 1 badem
bol yesil salata
su 2 litre
spor 20 dk yuruyus
Afiyet olsun canim cok sekerli degilse ev yapimi limonatada sıknti yokKizlar kusura bakmayin.telim kayipti.ustune misafir.anca girebiliyorum.
menum:
sahur haslanmis taze fasulyeye 1 yumurta
iftar
1 kase bugdayli yogurt corbasi
2 parca kusbasi tavuk firinda pismis.
1 kofte
2 bardak ev yapimi limonata(bu cok oldu)
1 hurma 1 badem
bol yesil salata
su 2 litre
spor 20 dk yuruyus
Tek seferde okudum bana fazla gozukmedi canimAyyy cok alinti yapmisim tek seferdegozume cok gozuktu
Sagol canim benimhosgeldin irem
canimcim kocana cok geçmiş olsun sende kuzuya kendine dikkat et bulaşmasın
maşallah Hilalcim süpersin
neyse sen halledersin kuzumm
Mervem tebrikler canım
amin canım benim. .menünde çok güzel
afiyetler olsun tatlım
afiyet olsun canım
hayırlı olsun canım
oyyy canım cok kosturmaca Allah yardimciniz olsun canım benim. .son yorgunluklar düğün öncesi
hayırlı olsun kumralcım:) yaparsın tabi hemde fazlasıyla :)Tamamdr kaptanim vatana millete hayirli olsun
Umarim yapabilrim
O zaman temmuz 15te fikrm degismezse solerm kaptancm
oh oh tam bayrram desene hayırlısıyla gidin dönün kaptancım :)Kızlar bu arada yarın bomba gibi bir gün önce babaannemlere gidicez Annemler amcalar biz el öpmeye ardından birazcık aile seramonisinden sonra Bizim eve yaklaşık İstanbul'un en ücra köşesine yanıordan annemlerle gidicez ordan hep beraber Türkiyenin sinirına gidip anneannemizin yanına gidicez teyzem falan bayramlaşıp tekrar dönmeyi planlıyoruz :))))
çok geçmiş olsun bayram üstü illa bişiy olur bende pimpirik bi halde dolanıyorum hastalanmasınlar diye dikkat edin size bulaşmasın :)Türkiyenin siniri derken nereye gidiyon canim
Hedefe 500 gram kalmis canim bence cok iyi bu gidisle yaparsin sen menulerinde azminde super tatlimKizlar oncelikle cuma 83.9 kg
Pzt 82.5 fark 1.4 kg
Bayram hedefim 82 di cok yaklastim ama tutturamadim
5 agustos hedefim 76 inşallah tuttururum bu sefer
Sagol canimhayırlı olsun kumralcım:) yaparsın tabi hemde fazlasıyla :)
oh oh tam bayrram desene hayırlısıyla gidin dönün kaptancım :)
çok geçmiş olsun bayram üstü illa bişiy olur bende pimpirik bi halde dolanıyorum hastalanmasınlar diye dikkat edin size bulaşmasın :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?