Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

5 AĞUSTOS CUMA GÜNÜ HEDEF LİSTESİ
Alinin_Annesi güncel 76.4 hedef kilo 73
erdemhilal güncel 77.6 hedef kilo 73.5
KumraL_KrakeR güncel 72.9 hedef kilo 69.9
selinmh güncel 87.9 hedef kilo 85.9

Emine ve kubrami izindeydi kaptanim

Biliyorum bitanem ama belki girdiklerinde görür yazarlar diye onları da etiketledim maksat listeyi doldurmak :)) çünkü yeni izne çıktılar

Kaptanim ben hedefimi 65e cekmek istyorum herkez cok zayiflamissin boyle bile cok iyisin diyo bende daha vercm 60 olcam dedm sana gitmez yuzun coker diyolar ya

Bitanem kademeli çekelim o halde mesela şu an hedefin 70 miydi. 65 yapalım Bi ona düş sonra duruma göre 60 yaparsın ya da mezun olursun

KumraL_KrakeR heee sen hedef yükselteyim diyon annem ona bakmam lazım onun Bi sınırı var hemen yükseltelim ama bence 60 gayet güzel olu sana ama yine de yükseltelim sonra düşürürüz istersen çünkü zaten az kilo kalmışken yükseltemezsin onun Bi sınırı vardı bakmam lazım

Hedef kiloya yaklsinca revize edilmiyor diye simdiden soylemek istedm eger 65 oluncada mezun olcaksam kalsin canim 60 olarak
KumraL_KrakeR kuzum kaptan yardımcım olurmusun sende?
Benmi yapabilirmiyimki yani olabilir kaptanim

Heh bende onun icin dedim canim bi bakiver sen ona gore yukseltelim

Kız tam adamına sordun valla dedektif gibi

Haha düşündüm düşündüm onu buldum

Hedef kiloya yaklsinca revize edilmiyor diye simdiden soylemek istedm eger 65 oluncada mezun olcaksam kalsin canim 60 olarak

Benmi yapabilirmiyimki yani olabilir kaptanim

Evet %80 olması lazım ben ona bakarım hesaplarım söylerim sana olmadı 15 temmuzda düşürürüz
Eveeet seni seçtim pikaçu Bence kesinlikle yapabilirsin iyi anlaştık hayırlı olsun o zaman :))

Tamamdr kaptanim vatana millete hayirli olsun
Umarim yapabilrim
Sen Nasıl istersen 15 temmuzda bana hatırlat
O zaman temmuz 15te fikrm degismezse solerm kaptancm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…