- 5 Aralık 2013
- 7.969
- 24.541
- 548
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #153.761
Puding hariç güzel canımKızlar menüm
Sahur
1 bardak çay 2 dilim tb ekmeği 1 yumurtadan omlet
İftar 5 kaşık tavuk sote 1 kase patlıcan salatası 1 kase cacık 3 tatlı kaşığı puding
bencedeeeSadece 3 kisimi olduk bizim takim nerde yahu
Emine ve kubrami izindeydi kaptanim
Kaptanim ben hedefimi 65e cekmek istyorum herkez cok zayiflamissin boyle bile cok iyisin diyo bende daha vercm 60 olcam dedm sana gitmez yuzun coker diyolar ya
Bence çekme canım 60 idealKaptanim ben hedefimi 65e cekmek istyorum herkez cok zayiflamissin boyle bile cok iyisin diyo bende daha vercm 60 olcam dedm sana gitmez yuzun coker diyolar ya
Kız tam adamına sordun valla dedektif gibiKumraL_KrakeR kuzum kaptan yardımcım olurmusun sende?
Hedef kiloya yaklsinca revize edilmiyor diye simdiden soylemek istedm eger 65 oluncada mezun olcaksam kalsin canim 60 olarakBiliyorum bitanem ama belki girdiklerinde görür yazarlar diye onları da etiketledim maksat listeyi doldurmak :)) çünkü yeni izne çıktılar
Bitanem kademeli çekelim o halde mesela şu an hedefin 70 miydi. 65 yapalım Bi ona düş sonra duruma göre 60 yaparsın ya da mezun olursun
Benmi yapabilirmiyimki yani olabilir kaptanimKumraL_KrakeR kuzum kaptan yardımcım olurmusun sende?
Heh bende onun icin dedim canim bi bakiver sen ona gore yukseltelimKumraL_KrakeR heee sen hedef yükselteyim diyon annem ona bakmam lazım onun Bi sınırı var hemen yükseltelim ama bence 60 gayet güzel olu sana ama yine de yükseltelim sonra düşürürüz istersen çünkü zaten az kilo kalmışken yükseltemezsin onun Bi sınırı vardı bakmam lazım
Kız tam adamına sordun valla dedektif gibi
Simdi cekelim 65 olsun o zaman fazla gibi hissedersem dusururum olurmuKumraL_KrakeR bebeğim 1 2 kilo kalınca çekemiyormuşsun baktım karar defterine tekrar o yüzden eğer emin değilsen şimdi çekelim düşürmede sinir yok Nasıl olsa
Kız tam adamına sordun valla dedektif gibi
Hedef kiloya yaklsinca revize edilmiyor diye simdiden soylemek istedm eger 65 oluncada mezun olcaksam kalsin canim 60 olarak
Benmi yapabilirmiyimki yani olabilir kaptanim
mersi bebegim
Simdi cekelim 65 olsun o zaman fazla gibi hissedersem dusururum olurmu
Tamamdr kaptanim vatana millete hayirli olsunHaha düşündüm düşündüm onu buldum
Evet %80 olması lazım ben ona bakarım hesaplarım söylerim sana olmadı 15 temmuzda düşürürüz
Eveeet seni seçtim pikaçuBence kesinlikle yapabilirsin iyi anlaştık hayırlı olsun o zaman :))
O zaman temmuz 15te fikrm degismezse solerm kaptancmSen Nasıl istersen 15 temmuzda bana hatırlat
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?