Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

ortim bebişe bişey olmasında sen bir daha istersen hiiiiiç gelme..hiç mühim değil canım..sen kendine ve bebişe iyi bak..

Herkese günaydın ben geldim. Hesaplamayı yapıcambu hafta ama listeyi de bu hahta biz yapacakmışız o nasıl yapılır bilmiyorum.
Bu arada 78.4 geldim.

Demetcim geçmiş olsun ilk haftalarda olur böyle şeyler sen kendine ve bebişine dikkat et.

Kızlar demet kilo bildirimi yapmayanı listeye ekleme demiş ama yeni üyelerden bildirim yapmayını eklemiycem diymi eski üyeleri bildirim yapmasalarda ekleyip kilolarını aynı geçicem. Yoksa bildirim yapmayan kimseyi eklemiycem mi?

günaydın kızlar nasılsınız görüşmeyeli biraz konulara göz gezdirdim yeni gelen arkadaşlar var hoş geldiniz diyorum sağlıklı iradeli bir diyet diliyorum

ben paylaşım yapamıyorum 1 haftadır malum ev taşıma telaşım var kilomu bildireyim 81.2

kolay gelsin canım. Yine maşallah diyorum sana çok güzel gidiyor harika kilo veriyorsun.

canım yeni gelenleri kilo bildirimi yapmazsa ekleme yeni arkadaşlar al bildirenlerde zaten ilk kilo bildirimi oluyo ona göre hesapla burdayım ben takıldığın bi yer olursa sor

canlarım bitanelerim bugün kilo bildirimi yapamacagımerken gelemedim işlede babannem hastanede yatıyop yanındaydım ..
geldim diet pol kapalı.. gittim kapı kilitli gelirse gün içinde eklerim yoksa pazartesi eklerşim olurmuıuı

tamam canım geçmiş olsun. Geçen haftaki kilonu yazarız.

** 9. TAKIM 204, ETAP **

Fitsema : ( 82.5/ 81,2/1,3/1,58%)

Fangy : ( 83.5//83,5/0,0/0,0%
Hoppidicik 89.3/88,1/1,2/1,34%)
Fadime02 : ( 98.4/98,4/0,0/0,0%)
Duyguzeyno : ( 79/
Mütedeyyin : ( 79/
Demettuba83 : ( 77.5/)gebelik nedeniyle geri dönmek üzere ayrıldı
Soffty : ( 61 /60,8/0,2/0,33%)

Arseda : ( 79.6/78,4/1,2/1,80%)
Edda1985 : ( 68 /68/0,0/0,0%)
Etg : ( 90
Mursh : ( 81,2 /81,4/-0,2/-0,25%)
İysel : ( 72,

9. TAKIM TOPLAM KİLO(

asya 27 yeni üye sanırım listeye ekleyecek miyiz...
listeyi kiloları kontrol edin kızlar bildirimler saat 1 e kadar biterse ben listeyi tamamlarım bitmezse ben çıkıcam diğer takımlara söyleriz onlar yardım eder...
başka eklenecek yeni üye ya da çıkacak üye var mı peki...

asya27 25 nisanda katılmış... bu hafta deneme süresinde olduğu için ekleyemeyiz zaten listeye...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…