Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

kupalarınızı verdim bacılar..

arseda listeyi paylaşıma ekledinmi canım?

kızlar benim çıkmam lazım. misafirliğe davetliyim. bebiş uyuyorken hazırlanayım daha yatağımı bile toplamadım.akşama görüşürüz. şu listeyi de akşam hazırlarım artık. yalnız paylaşıma nasıl ekleneceğini biliyorsanız eklermisiniz kızlar.

murçun sevgilisi yeni geldi..ne çabuk oldu eddaaaaa...dur hele bi..

Ahahahahah ben onu gormemısım hakketten haa du kız bı evlenıyımde ondan sonra bebek allah ızın verırse.

Teşekkurler cnm benım allah hıc bı sevenı ayırmasın bızımde bu son ayrılıgımız olsun ıns.

cnm egt 2 hafta önce çıkarttım ben bildirim yapmıyo die
bunu dikkate alma sil onu bildirim yapmadıysan.

slm kızlar ben hala burdayım hazırlandım şimdi de bebeğimin uyanmasını bekliyorum. o uyuyorken biraz daha burda takılayım dedim. fitsema teşekkür ederim canım nasıl eklendiğini bana öğretirmisin? demetcim sen burdayken sorayım hazırlayacağım diğer liste nasıl birşey?

aaa... demet gitmiş. canım egt yi çıkarttığını bilmiyordum. listede paylaşıma eklendi. neyse artık diğer hafta koymayız listeye.

murçun sevgilisi yeni geldi..ne çabuk Oldu eddaaaaa...dur hele bi..

e tamam canım bende askerden geldiği için dedim gözün aydın .. Bebek filan demedimkiii O NERDEN ÇIKTI:))))) BEBEK İŞARETİ ÖYLESİNE KOYDUMMM ÖNÜME O GELDİ ONU KOYDUM :))))

Son düzenleme:
e tamam canım bende askerden geldiği için dedim gözün aydın .. Bebek filan demedimkiii O NERDEN ÇIKTI:))))) BEBEK İŞARETİ ÖYLESİNE KOYDUMMM ÖNÜME O GELDİ ONU KOYDUM :))))

Cnm benım sana malum olmus demek ıste. hemen evlencez hemen bebegımız olcak heralde kı o denk gelmıs o kadar sımel ıcınden Tıklıyan parmakların dert görmesin canım benım

aaa... demet gitmiş. canım egt yi çıkarttığını bilmiyordum. listede paylaşıma eklendi. neyse artık diğer hafta koymayız listeye.
canım, genel listeyi hazırlamak için 16.30'a kadar bekleyeceksin. ya da bütün takımlar bildirim yaptıysa hazırlamaya başlarsın. ben 16.30 gibi buralarda olmaya çalışırım inşallah. 13. takım kaptanıyım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…