- 1 Haziran 2009
- 4.882
- 6.692
- 683
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #15.841
ohhh ohhh mis gibi kokmuştur evın şimdi bende yapıcam ama şuara vaktim yok havalarda bıraz ısınsın dıyorum
Eki Görüntüle 188118
bugün canım ortimin hopidiciğimin doğum günü inş yeni yaşında herşey gönlünce olsunnnn inşşş bu sene gider kilocukar
Canım ailenle bizlerle mutlu yaşlar mutlu yarınlar diliyorum
oy canım ortim benimmmmm..yerim seni ben..çoook teşekkür ederim..Eki Görüntüle 188118
bugün canım ortimin hopidiciğimin doğum günü inş yeni yaşında herşey gönlünce olsunnnn inşşş bu sene gider kilocukar
canım ailenle bizlerle mutlu yaşlar mutlu yarınlar diliyorum
hoppidickin ismi şükranmı :))
doğum günün kutlu olsun hoppidickkk[/QUşükran da nerden çıktı kız..
güzel fikir canım..kızlar herkes diyete başladığı tarihi ve başlangıç kilosunu yazabilir mi? tablo oluşturucam. birbirimizin verdiği kiloları görüp hırs yaparız diye düşündüm.
sağol canım..doğum günün kutlu olsun hoppidicik. yeni yaşında istediğin kiloya düşersin inşallah. sağlıklı, mutlu yaşlar dilerim.
kızlar bu haftasonu bana zehir oldu ....daha önce bahsettiğim düğünümüz vardı, orada bile hiiç yüzüm gülmedi..taa ki bu sabaha kadar..ancak bu sabah regl oldum ..yaşadığım korkuyu anlatamam..:18::18::18:
sana göre hoş tabii..üç tane olsun bebiş ben sana o zaman sorarım..korkucak ne vardı kızama mevsimsel değişiklikten olabilir herkeste var :44:
kızlar herkes diyete başladığı tarihi ve başlangıç kilosunu yazabilir mi? tablo oluşturucam. birbirimizin verdiği kiloları görüp hırs yaparız diye düşündüm.
ayyy deli yaaademoşum doktora gidecektin cuma günü gittinmi...bu arada sen aralık annesimisin..vallahi dün gece bende aralık annelerini okumaya başlamıştım..bu sabah regl olmasaydım test almaya gidiyodum..
Canım ne zamandan beri uğraşıyorum ama benim bilgisayar tablo yapmıyor. Bilgisayarı yeni almıştık office programlarının yüklenmesi gerekiyor galiba.
cnm benım tabloyu olusturmak ıs deıl onemlı olan herkezın bıldırım yapması.malesef cogunlugu saglayamıyoruz.herkez bıldırım yapsa.ona göre bir tablo cıkarsak ne kadar zamanda ne yapılabıldıgınıde goruruz hıc deılse.eger cogunluk toplanırsa ben tabloyu seve seve yaparım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?