Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

ohhh ohhh mis gibi kokmuştur evın şimdi bende yapıcam ama şuara vaktim yok havalarda bıraz ısınsın dıyorum

ohhh ohhh mis gibi kokmuştur evın şimdi bende yapıcam ama şuara vaktim yok havalarda bıraz ısınsın dıyorum

Ben bu gece nöbetöçiyim sabah işten çıkacam yarın nöbet iznim misafirlerim var iş arkladaşlarım eşleriyle.. yarın temizlik ve yemekleri yetiştiremem diye dünden yaptım tüm temizliği
havalar burada bugün çok güzel güneş var biraz esiyo ama :)

günaydın balları şekerlerim sizi toparlamak lazım dağılmış gördüm sankiaman yılmayınnn buraya kadar geldiniz özellikle arseda seni kutluyorum 78 kilo az bi zamandaki mecburiyetlerin vardı vee ortimmm oda çok iyi gidiyo arada salmasa kendini bidesakın yılmayın istikrarlı olun düzenli paylaşım yapın eleştirilerde bulunun yeni kurallar koyun hatta hepiniz kendi kurallarınızı koyun mesela bi kişi bi kural koysun liste yapınn sonra bana da lazım malum

günaydın kızlar... haftasonu girdim ama kimse yoktu yine. ben de c.tesi güne gittim orda herşeyi yedim. dün de diyet bir kahvaltı yaptım ama akşam 1 tane lahmacun yedim. oğluşumun kilosunu tartmak için tartıya çıktım 77.4 geldim.regl olmam etkili oldu herhalde. cuma günü 78.4 tüm. iki günde 1 kilo daha gitmiş. ayyy çok mutlu oldum. 15 haziranda işe başlayacağım .hedefim o zamana kadar 72 olmak.

bugün canım ortimin hopidiciğimin doğum günü inş yeni yaşında herşey gönlünce olsunnnn inşşş bu sene gider kilocukar
canım ailenle bizlerle mutlu yaşlar mutlu yarınlar diliyorum

kızlar herkes diyete başladığı tarihi ve başlangıç kilosunu yazabilir mi? tablo oluşturucam. birbirimizin verdiği kiloları görüp hırs yaparız diye düşündüm.

doğum günün kutlu olsun hoppidicik. yeni yaşında istediğin kiloya düşersin inşallah. sağlıklı, mutlu yaşlar dilerim.

kızlar bu haftasonu bana zehir oldu ....daha önce bahsettiğim düğünümüz vardı, orada bile hiiç yüzüm gülmedi..taa ki bu sabaha kadar..ancak bu sabah regl oldum ..yaşadığım korkuyu anlatamam..:18::18::18:

korkucak ne vardı kızama mevsimsel değişiklikten olabilir herkeste var :44:

demoşum doktora gidecektin cuma günü gittinmi...bu arada sen aralık annesimisin..vallahi dün gece bende aralık annelerini okumaya başlamıştım..bu sabah regl olmasaydım test almaya gidiyodum..

kızlar herkes diyete başladığı tarihi ve başlangıç kilosunu yazabilir mi? tablo oluşturucam. birbirimizin verdiği kiloları görüp hırs yaparız diye düşündüm.

17 şubat 2011 87.7

02 mayıs 2011 81.5

Verilen 6.2 kilo

aslında kaba hesaba göre 74 günde verdim görünüyor ama .Verdiğim aralar ve kaçamakları çıkarsak.Sıkı sıkı yaptığım gün sayısı 39.Geri kalan 35 günde mehter takımı gibi 2 ileri bi geri yaptım.Saymıyorum o gunleri.Gerçekten keşke herkez bildirsede bi tablo yapsan görsek durumu.

Canım ne zamandan beri uğraşıyorum ama benim bilgisayar tablo yapmıyor. Bilgisayarı yeni almıştık office programlarının yüklenmesi gerekiyor galiba.

demoşum doktora gidecektin cuma günü gittinmi...bu arada sen aralık annesimisin..vallahi dün gece bende aralık annelerini okumaya başlamıştım..bu sabah regl olmasaydım test almaya gidiyodum..
ayyy deli yaaa gittik cnm bebişimizin kesesini gördük şu an bi sorun yoknasipse aralık 26 canm doğum tarihimiz

Canım ne zamandan beri uğraşıyorum ama benim bilgisayar tablo yapmıyor. Bilgisayarı yeni almıştık office programlarının yüklenmesi gerekiyor galiba.

Cnm benım tabloyu olusturmak ıs deıl onemlı olan herkezın bıldırım yapması.Malesef cogunlugu saglayamıyoruz.Herkez bıldırım yapsa.Ona göre bir tablo cıkarsak ne kadar zamanda ne yapılabıldıgınıde goruruz hıc deılse.eger cogunluk toplanırsa ben tabloyu seve seve yaparım.

bende aynı şekilde düşünüyorum. Ne kadar sürede ne kadar kilo verdiğimizi görsek, tabloyu da her hafta güncellesek birbirimize örnek olsak çok yararlı olacağını düşünüyorum. Herkes bildirim yapsın tabloyu oluşturalım her hafta cuma da güncelleyelim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…