Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Biber dolmasının içinde pirinç olduğu için pek tavsiye etmem Can'ım akşam hele
Onun dışında iyi olmuş menü

Güzelim geçmiş olsun zor Bi durum arada az yaş farkı olunca maalesef olabiliyor ama ilerde çok iyi anlaşacaklar sık dişini biraz Can'ım

geçmiş olun canım

olsun cnm sağlık olsun. tek de olsam deniycem listeyi :)

canım çok geçmiş olsun. neyseki düşmüş ateşi çok sevindim. ben de mutsuz olunca yiyorum malesef

Kızlar başlangıç için leslienin hangi programını yapmalıyım?

ayşe çok güzel anlatmış canım. bence 30 dk olan video hangisiyse o kadar yürü en az :)

Kızımı gönderdim.
Oğlumun da ateşi düştü uyudu.
Eşim de ise gitti.
Bana da Türk Kahvesi düştü :)

ohh sefan olsun artık :)

Merhaba kizlar gecmisi okudum bitik haldeyim yorgunumdoncem ben size
Kahvalti yapiyorum enerji depolayp geliyom

anaamm çok yorulmuşsun uyanamamıssın kahvaltı bu saate kaldıgına göre. al canım enerjini hemen :)

Güzel bir liste duruyor ama bence muz ilk günde en son sütlü tatlı ve simit olmazsa çok daha iyi sonuç verebilir kanısındayım

yaparsam listeye tam uyucam. onların şaşırtma oldugunu düşünüyorum. zaten listeyi yaparsam cuma kaçamaklarım olmayacağı için onlar benim için iyi olacak

Güzelim benden yine de sana tavsiyem Çarşamba perşembe gibi özellikle sütlü tatlı simit falan biraz sıkıntılı olur bence

Güzelim benden yine de sana tavsiyem Çarşamba perşembe gibi özellikle sütlü tatlı simit falan biraz sıkıntılı olur bence

sütlü tatlı değil de simit bana da garip geldi :) hele bi başlayayım da çarşamba artı falan gelirsem perşembe pro yaparım takımı riske atmam canım

sütlü tatlı değiş de simit bana da garip geldi :) hele bi başlayayım da çarşamba artı falan gelirsem perşembe pro yaparım takımı riske atmam canım

Yanı Can'ım sonuçta tamam artı olmayabilirsin ama simitle sütlü tatlıyla pek te eksi çıkıcqğını sanmam Bi dene ama mesela muz yerine başka Bi meyve sütlü tatlı yerine Bi kare bitter çikolata veya süt ve bir meyve ve simit yerine 1 dilim kepek ekmeğiyle peynir falan sanki daha ideal bence kendin ayarlayabilirsen onları listenin geri kalanı iyi duruyor çünkü hadi bakalım yap görelim bende merak ettim doğrusu metobalizmayı şaşırmak iyidir ama o genelde haftada 1 olunca iyi :)))

canım diyetisyen listesi olduğu için bir bildiği vardır diye düşünüyorum. önce bi deneyeyim 1 haftada ne kadar veriyorum bir göreyim zaten bu kadar yemeyle sürekli wc de olacağımı düşünüyorum açıkcası. en az 1,5 kilo diye düşünüyorum. 10 gün sonra yapcam canım evime döndüğümde :) bakarsın ben iyi verirsem denemek isteyenler çıkabilir :)

Öğlen yok sabahta pek sabah gibi olmamış canım keşke öğlen barı peynir falan yeseydin ya da Bi salata yeseydin güzelim hanı bişey yoksa en azından kolayından bişeyler yeseydin keşke
Bi de havuzdaymışsın acıkmadın mı beni hep acıktırır havuz
Akşam güzel su spor da güzel

geçmiş olun canım

ayşe çok güzel anlatmış canım. bence 30 dk olan video hangisiyse o kadar yürü en az :)
sağ ol canım 1 mil vardı bitane 15 dk dı bi kere yaptım akşam bir daha yapacağım devam edecektim işim çıktı. bazı günler müsait olmadığımdan yapabildiğim kadarını yapacağım sağ ol bu arada

Dene bakalım güzelim ama bu diyete başlayanlar için bir listeyse sende farklılık gösterebilir çok yiyen bir insan belki eksi olur ama sen zaten çok yemediğin ve diyette olduğun için direk artı yapabilir nasıl olsa pazartesi ara tartı var baktın artı oluyor vazgeçersin

acıktım havuzda. yanıma kurukayısı almıştım 1 tane yedim eve geldim açlığım yoktu az önce acıkınca yedim. haklısın sabah iştahım yoktu eridim bir de. aslında evde de böyle önce nescafe yapıyorum sonra kahvaltı yapıyorum ama havuza gidince kahvaltı yalan oldu

Anladım Can'ım
İki gündür hafif besleniyorsun inşallah bu hafta güzel eksi olucak sende bence

canım yanlış anlama bir şey sormak istiyorum. kendine ait odan yok mu? çünkü varsa odanda her gün leslie yapabilirsin. ses çıkaran bir şey değil kimsenin de haberi olmaz yani

canım merak etme ben hemen her gün tartılıyorum direkt bırakırım

Heh sende bendensin bende öyleyim

Bende günü kapattım yazayım menümü yorumları almış akşamdan kabullenmiş olurum :)
sabah.11.00 domates, 1,5 kk peynir, 1 çk bal, 1 dl etimek, 2 dal maydonoz
ara.13,00 13 leblebi
ara.14,45 1 kırmızı erik
akşam.16,30 1 tabak tavuklu kabak, 3 yk yoğurt (sade haşlama)
ara.20,00 tarçınlı süt
1,5 lt su (2 olur mu bilmiyorum çok zor içtim bugün)
2*15 dk.lık leslie, 30 yan hareketi

yok canım olsa zaten bu kadar irdelemek zorunda kalmazdım ne yazık ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…