- Konu Sahibi Handandandan
-
- #158.641
Kizlaarr merhabaaa dün aksam girip menumu yazicaktim aslinda aksaam ablamin gittigi dugune gttiim gtmicektim aslinda son anda karar degistirip gttigim icim dun gece gelemediim. Ewe geldigimde de uyuya kalmiisim sabahta girmeye calistim tlfnm girmedi kk'ya noldu bende anlamadim.
Neyse dunku menumu yaziyim hemen
Sabah 7.30: tb ekmegi peynirli tost
Ara: 11.30: 1 haslanmis yumurta
Ogle 14.00: 1 bardak uzum suyu ( komposto deil sekersiz annem kaynatti)
Saat 16.00: 1 kepce tarhana corbasi
Aksam 19.00: 1 biber dolma+ 1 dilim domts+ 1 dilim salatalik+2 kasik yogurt
Su 3 lt
Spor 100 ip + 50 yan bacak +75 karin hareketi+ 100 yan hareket
Kızımı gönderdim.
Oğlumun da ateşi düştü uyudu.
Eşim de ise gitti.
Bana da Türk Kahvesi düştü :)
kızçeler bir buraya bakın bakalım. Dilara Koçak tan 7 günlük diyet listesi buldum çok sağlıklı bir liste eve gittiğimde alışverişimi yapıp bu listeyi yapıcam. benimle bu listeyi yapmak isteyen var mı? :))
http://www.elele.com.tr/saglik/diyet-fitness/uzman-diyetisyen-dilek-kocaktan-diyet-listesi
Günaydın sonunda
38.8hala.
Ped... CalP. ... 3 saat arayla veriyorum. bazen Ped. ..yerine para.... fitil yapıyorum. 10 dk bile düşmüyor 37ye. :
Eşim 12 de işyerine gidecek.nasıl baş etcem bilmiyorum ikisiyle.oğlum sürekli bez-banyo-kucak istiyor.hep ağlıyor. Ona ilgi gosterdikce kızım coşuyor. Kirmadik dokmedik bişey kalmıyor. Dün biri kucağına aldı diye bacağını bi ısırdı çocuğun mosmor oldubabaanne musaitse belki oraya gider kızım. O giderse 2 yaş sendromu ve kardeş kiskancligini arastircam biraz.öyle yoruyor ki bu durum anlatamam.yaşlandım 9 ayda yeminle
Bugün pro ağırlıklı geçirmeyi düşünüyorum. Dünkü kh bombalarindan sonra normal olarak bugün pro olmalı. Aksama yoğurtlu kurle kapatirim inşallah. Mutsuz olunca iştahı kapanan biri olarak bunu avantaja çeviriyim dedimoğlum bu haldeyken yemek de neymiş
Günaydın :) alıntı yaptım ama sayfa hata verdi sonra tekrar yapicam nasıl olsa pazar bugün. Birikmez ben bir de soğuk almışım evet ağustos ayındahem regl bekliyorum hem boğaz kulak baş agrisiyla ve 2 kat halsizlikle uğraşıyorum bakalım bugün neler 'olacak
Günaydın :)
Inşallah dediğin gibi olur herkes için. Zira benim kahvaltim gayet khsizdi :)
Inşallah dediğin gibi
Ben böyle menulere uyamiyorum kuzum. Eşlik etmek isterdim ama yapamiyorum
Çok geçmiş olsun canım. Yaz gribi pek fena.terletmez usutmez.saçma bişey :/
Ilık limonlu su iç aç karnına. Hem yağ yakıcı hem de halsizligi alır şıp diye.onunla ayakta duruyorum ben
Günaydın sonunda
38.8hala.
Ped... CalP. ... 3 saat arayla veriyorum. bazen Ped. ..yerine para.... fitil yapıyorum. 10 dk bile düşmüyor 37ye. :
Eşim 12 de işyerine gidecek.nasıl baş etcem bilmiyorum ikisiyle.oğlum sürekli bez-banyo-kucak istiyor.hep ağlıyor. Ona ilgi gosterdikce kızım coşuyor. Kirmadik dokmedik bişey kalmıyor. Dün biri kucağına aldı diye bacağını bi ısırdı çocuğun mosmor oldubabaanne musaitse belki oraya gider kızım. O giderse 2 yaş sendromu ve kardeş kiskancligini arastircam biraz.öyle yoruyor ki bu durum anlatamam.yaşlandım 9 ayda yeminle
Bugün pro ağırlıklı geçirmeyi düşünüyorum. Dünkü kh bombalarindan sonra normal olarak bugün pro olmalı. Aksama yoğurtlu kurle kapatirim inşallah. Mutsuz olunca iştahı kapanan biri olarak bunu avantaja çeviriyim dedimoğlum bu haldeyken yemek de neymiş
Kızlar başlangıç için leslienin hangi programını yapmalıyım?
Kızımı gönderdim.
Oğlumun da ateşi düştü uyudu.
Eşim de ise gitti.
Bana da Türk Kahvesi düştü :)
Merhaba kizlargecmisi okudum bitik haldeyim yorgunum doncem ben size
Kahvalti yapiyorum enerji depolayp geliyom
Güzel bir liste duruyor ama bence muz ilk günde en son sütlü tatlı ve simit olmazsa çok daha iyi sonuç verebilir kanısındayım
geçmiş olun canım
olsun cnm sağlık olsun. tek de olsam deniycem listeyi :)
canım çok geçmiş olsun. neyseki düşmüş ateşi çok sevindim. ben de mutsuz olunca yiyorum malesef
ayşe çok güzel anlatmış canım. bence 30 dk olan video hangisiyse o kadar yürü en az :)
ohh sefan olsun artık :)
anaamm çok yorulmuşsun uyanamamıssın kahvaltı bu saate kaldıgına göre. al canım enerjini hemen :)
yaparsam listeye tam uyucam. onların şaşırtma oldugunu düşünüyorum. zaten listeyi yaparsam cuma kaçamaklarım olmayacağı için onlar benim için iyi olacak
Güzelim benden yine de sana tavsiyem Çarşamba perşembe gibi özellikle sütlü tatlı simit falan biraz sıkıntılı olur bence
sütlü tatlı değiş de simit bana da garip geldi :) hele bi başlayayım da çarşamba artı falan gelirsem perşembe pro yaparım takımı riske atmam canım
Yanı Can'ım sonuçta tamam artı olmayabilirsin ama simitle sütlü tatlıyla pek te eksi çıkıcqğını sanmam Bi dene ama mesela muz yerine başka Bi meyve sütlü tatlı yerine Bi kare bitter çikolata veya süt ve bir meyve ve simit yerine 1 dilim kepek ekmeğiyle peynir falan sanki daha ideal bence kendin ayarlayabilirsen onları listenin geri kalanı iyi duruyor çünkü hadi bakalım yap görelim bende merak ettim doğrusu metobalizmayı şaşırmak iyidir ama o genelde haftada 1 olunca iyi :)))
Öğlen yok sabahta pek sabah gibi olmamış canım keşke öğlen barı peynir falan yeseydin ya da Bi salata yeseydin güzelim hanı bişey yoksa en azından kolayından bişeyler yeseydin keşkemenüm
sabah 8.40
1 kuru kayısı
1 fincan şekersiz sütlü nescafe
ara 12.30
1 kuru kayısı
akşam 16.15
7 yk yağsız etsiz türlü
1 yk yoğurt
2 lt su (yatama kadar 3 olur)
3 saat havuz
acıkırsam yoğurt ya da süt
sağ ol canım 1 mil vardı bitane 15 dk dı bi kere yaptım akşam bir daha yapacağım devam edecektim işim çıktı. bazı günler müsait olmadığımdan yapabildiğim kadarını yapacağım sağ ol bu aradageçmiş olun canım
ayşe çok güzel anlatmış canım. bence 30 dk olan video hangisiyse o kadar yürü en az :)
canım diyetisyen listesi olduğu için bir bildiği vardır diye düşünüyorum. önce bi deneyeyim 1 haftada ne kadar veriyorum bir göreyim zaten bu kadar yemeyle sürekli wc de olacağımı düşünüyorum açıkcası. en az 1,5 kilo diye düşünüyorum. 10 gün sonra yapcam canım evime döndüğümde :) bakarsın ben iyi verirsem denemek isteyenler çıkabilir :)
Öğlen yok sabahta pek sabah gibi olmamış canım keşke öğlen barı peynir falan yeseydin ya da Bi salata yeseydin güzelim hanı bişey yoksa en azından kolayından bişeyler yeseydin keşke
Bi de havuzdaymışsın acıkmadın mı beni hep acıktırır havuz
Akşam güzel su spor da güzel
acıktım havuzda. yanıma kurukayısı almıştım 1 tane yedimeve geldim açlığım yoktu az önce acıkınca yedim. haklısın sabah iştahım yoktu eridim bir de. aslında evde de böyle önce nescafe yapıyorum sonra kahvaltı yapıyorum ama havuza gidince kahvaltı yalan oldu
sağ ol canım 1 mil vardı bitane 15 dk dı bi kere yaptım akşam bir daha yapacağım devam edecektim işim çıktı. bazı günler müsait olmadığımdan yapabildiğim kadarını yapacağım sağ ol bu arada
Dene bakalım güzelim ama bu diyete başlayanlar için bir listeyse sende farklılık gösterebilir çok yiyen bir insan belki eksi olur ama sen zaten çok yemediğin ve diyette olduğun için direk artı yapabilir nasıl olsa pazartesi ara tartı var baktın artı oluyor vazgeçersin
Anladım Can'ım
İki gündür hafif besleniyorsun inşallah bu hafta güzel eksi olucak sende bence
canım yanlış anlama bir şey sormak istiyorum. kendine ait odan yok mu? çünkü varsa odanda her gün leslie yapabilirsin. ses çıkaran bir şey değil kimsenin de haberi olmaz yani
canım merak etme ben hemen her gün tartılıyorum direkt bırakırım
yok canım olsa zaten bu kadar irdelemek zorunda kalmazdım ne yazık kicanım yanlış anlama bir şey sormak istiyorum. kendine ait odan yok mu? çünkü varsa odanda her gün leslie yapabilirsin. ses çıkaran bir şey değil kimsenin de haberi olmaz yani
canım merak etme ben hemen her gün tartılıyorum direkt bırakırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?