- 5 Ocak 2015
- 59.197
- 205.945
- 898
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #158.601
Başlangıçta bi süre zaten inanılmıyor tatlımçekiniyorum yine de verdiğim karar görülmüyor ne yazık ki yerken yiyordun deniliyor
yiyebileceği pek çeşit yok onun için yiyor makarnayı e birazda seviyor tabii, istanbuldayım, Edirneye gideceğim okul içinSen iyilikle konuş cnm Onun yardımına desteğine ihtiyacın olduğunu tatlı dille anlat
Aslında makarnada annen için iyi bişey değil
Heralde kiloluydu
Mesela sana Göre yemek yoksa en azından bi salata yap içine haslanms yumurta, peynir ton balığı bişeyler koyup yiyebilirsin
Yada menemen yapıp yogurtla yersin
Ama sağlıklı kahvaltını ihmal etme
Vücut en başta enerjisini kahvaltıdan alıyor
Sen hangi şehirdeydin cnm
yiiiih anam sen giriş hemen bu diyet işine1 şubat'a kadar 62 ye düşersem benim araba modelimi yükselteceğiz istediğim bir araba var
Düşmezsem de kendisi istediği arabayı alacak 2 kapılı spor araba.. Hiiç istemediğim bir şey o arabayla gezmesi..düşününce sinir oluyorum
2 çocukla spor arabaya Nasıl sığacaksınızki1 şubat'a kadar 62 ye düşersem benim araba modelimi yükselteceğiz istediğim bir araba var
Düşmezsem de kendisi istediği arabayı alacak 2 kapılı spor araba.. Hiiç istemediğim bir şey o arabayla gezmesi..düşününce sinir oluyorum
şimdiden süzülmeye başladı dedi zaten bugün yarın öğle için az bulgurlu bool salatalı kısır yapacakmış bana bulguru çok az koyarım ama sonra şişersin dediBaşlangıçta bi süre zaten inanılmıyor tatlım
Bu genelde herkesde öyle
Sen sabret vazgeçmeden devam et
Senin kararlı olduğunu kilo verdiğini görünce hem inanacak hemde gurur duyacaklar
Rahatsızlığı neydi cnm hatırlıyamadımyiyebileceği pek çeşit yok onun için yiyor makarnayı e birazda seviyor tabii, istanbuldayım, Edirneye gideceğim okul için
yiiiih anam sen giriş hemen bu diyet işine
Böyle böyle olacak işteşimdiden süzülmeye başladı dedi zaten bugün yarın öğle için az bulgurlu bool salatalı kısır yapacakmış bana bulguru çok az koyarım ama sonra şişersin dediakşama da kabak var yine bakalım işte gelişme var gibi
diyalize giriyor. öğretmen olucam 3. sınıfRahatsızlığı neydi cnm hatırlıyamadım
Ne okuyodun sen kaçıncı sınıf
2 çocukla spor arabaya Nasıl sığacaksınızki
Kız şubata 62 ye değil 52 ye bile düşersin
Ben 14 ayda 45 kilo verdiydim bu takımda
Aslında Araya izinler girmese daha erken olurdu
Yarısını bitirmişin okulun kalmış yarısıdiyalize giriyor. öğretmen olucam 3. sınıf
evet söylüyorlar protein tüketemiyor çok fazla bakliyat yiyemiyor bu nedenle mesela ama bana yeşil mercimek çorbası yapacaktı bugün kendi kendine konuşuyordu içine pirinç atmıyım falan diyeYarısını bitirmişin okulun kalmış yarısı
Inşallah su gibi geçip bitirirsin
Heralde annenin Nasıl beslenmesi gerektiğini söylemiştir Dr lar
O konuda bi bilgim yok
Kural hepimizin bildiği şeyler cnmÇok iyi maşallah süper vermişsin Nasıl verdin kuralların neydi?
Büyük arabamız var zaten onu değiştirmiyoruz 2.arabamızı değiştireceğiz
Kız annenin günahını Alma dahaevet söylüyorlar protein tüketemiyor çok fazla bakliyat yiyemiyor bu nedenle mesela ama bana yeşil mercimek çorbası yapacaktı bugün kendi kendine konuşuyordu içine pirinç atmıyım falan diye
Aaaa benim ücretimi vermedenmi yatıyonben yatıyorum artık acıkıyorum galiba iyi geceler tekrar herkese :)
Böyle Devam Et Canım Zamanla Alışır Onlardacanım ben elimden geldiğince sporu hayatıma dahil ediyorum şu an zaten bunun için mekik zıplama falan yapıyorum ve eylül sonundan itibaren spor salonu imkanım olacak o zamana kadar idare edeceğim bir şekilde
inşalah vazgeçer
hiç yapmamaktansa yapabildiğin kadar artırmak iyidir canım
Iyi geceler tatlımben yatıyorum artık acıkıyorum galiba iyi geceler tekrar herkese :)
Biliyor ama biraz saçma buldu sankiKız annenin günahını Alma daha
Bak çorbadaki pirinci bile düşünüyor Kadın
Yarışmaya katıldığını biliyormu
Ücret nasıl bir şey olsun :) elimde şimdilik teşekkür minnet var bu hafta pes etmeyip yüzünü kara da çıkarmayacağımAaaa benim ücretimi vermedenmi yatıyon
Kız bu akşam sana özel danışmanlık yaptımstresini aldım
AmiiiinAllahııım sen bana şişmemeyi kabız olmamayı kaçamak yapmamayı haftaya 67 leri görmeyi nasip et yarabbiiimmm
AMİİİİNNNNN
Tom bis kelebek ol ma ya ca ğız :)))))) slogan gibi okunur :)Günaydınnnlar tombiş kekebekler
Yepyeni bi haftaya hazırmısınız
Haftasonu kaçamak yapmayalımki hafta içi artılarla uğraşmıyalım
Bence bu hafta bize iyi bi ders oldu
Her düşüşün bi kalkışı olduğu gibi 9.takım bu hafta Kendini 1. Liğe fırlatacak demektir
Ama bu demek değilki az yiceksiniz bu hatayı yspmayın boşuna açlık çekmiş olursunuz
Yağ yakacak doğru şeyleri yeterince yiyin
Akşamları kh almayın
Bol yeşillik yiyinki asitleri atalım vücuttan
Tabi proyuda eksik etmeyin
Sıcak havalarda suyu fazlalaştırın
Normalde içilmesi gereken su kilo *35 ml
Bu oran sıcak hava ve sporda artar
Sporada ağırlık verelim
En az 45 dk cardiyo +15 dk bölgesel
Hadi bakalım gitsin yağlar gelsin eksiler
Bu arada yaşım 32.
Boy 1.65
Kilom 75.7
2 çocuk var. Küçük sıpam 20 aylık emiyor (gerçi yerli yersiz ve zamanlı zamansız emmeye çalıştığı için artık bıraktıracağım)
Eşimle iddeaya girdik hedefim 62 kg
Hoşgeldin Burçin. Ismin çok güzel. Ben ayşe. 10 aylık ve 3 yaşında 2 minisim var benimde.emzirme yok bende. Hedefe doğru gidiyorum :) hoşgeldin tekrar.Adım Burçin
Aslen sivaslıyım
Samsun'da okudum
şuanda eşimin memleketindeyim
Herkese merhabaaaa
2 barak süt fazla olmuş bence de.spor güzel. Afiyet olsun.Gunun ilk menüsü benden gelsin erken yatacagim geldiği kadarıyla yorum almış olurum.
13.08.2016
07.15: sabah- az mısır ununa 1 yumurta
10.30:ara- sütlü tarcinli türk kahvesi
13.00:2 bardak yy süt
16.30: akşam- koca bir tabak maydonozlu kabak yogurtlu
19.30: ara- 2 badem 1 armut
Spor: 100 mekik, 100 ip atlama (ama ipsiz), 50şer 5 lt siseyle yan hareketi
Su 3 litre (su an 2.5)
Not: toktum tokum
Güzel menu.özellikle akşamın güzel olmuş.beybitolar menüm
sabah 9.15
1 kuru kayısı
kahvaltı 10.00
1 dilim çavdar ekmeği
3 zeytin
yarım kk peynir
10 adet çiğ yerfıstığı
11.00
1 kepçe mercimek çorbası
öğle 15.30
1 tabak yağsız türlü yemeği
2 yk yoğurt
akşam 19.30
2 yk yoğurt
2,5 lt su
4 saat havuzdaydım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?