Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

çekiniyorum yine de verdiğim karar görülmüyor ne yazık ki yerken yiyordun deniliyor
Başlangıçta bi süre zaten inanılmıyor tatlım
Bu genelde herkesde öyle
Sen sabret vazgeçmeden devam et
Senin kararlı olduğunu kilo verdiğini görünce hem inanacak hemde gurur duyacaklar

yiyebileceği pek çeşit yok onun için yiyor makarnayı e birazda seviyor tabii, istanbuldayım, Edirneye gideceğim okul için
yiiiih anam sen giriş hemen bu diyet işine

2 çocukla spor arabaya Nasıl sığacaksınızki

Kız şubata 62 ye değil 52 ye bile düşersin
Ben 14 ayda 45 kilo verdiydim bu takımda
Aslında Araya izinler girmese daha erken olurdu

Başlangıçta bi süre zaten inanılmıyor tatlım
Bu genelde herkesde öyle
Sen sabret vazgeçmeden devam et
Senin kararlı olduğunu kilo verdiğini görünce hem inanacak hemde gurur duyacaklar
şimdiden süzülmeye başladı dedi zaten bugün yarın öğle için az bulgurlu bool salatalı kısır yapacakmış bana bulguru çok az koyarım ama sonra şişersin dedi akşama da kabak var yine bakalım işte gelişme var gibi

yiyebileceği pek çeşit yok onun için yiyor makarnayı e birazda seviyor tabii, istanbuldayım, Edirneye gideceğim okul için

yiiiih anam sen giriş hemen bu diyet işine
Rahatsızlığı neydi cnm hatırlıyamadım

Ne okuyodun sen kaçıncı sınıf

Böyle böyle olacak işte
Senin kararlı olup Emek verdiğini görünce o da sana daha fazla destek olur

2 çocukla spor arabaya Nasıl sığacaksınızki

Kız şubata 62 ye değil 52 ye bile düşersin
Ben 14 ayda 45 kilo verdiydim bu takımda
Aslında Araya izinler girmese daha erken olurdu

Çok iyi maşallah süper vermişsin Nasıl verdin kuralların neydi?
Büyük arabamız var zaten onu değiştirmiyoruz 2.arabamızı değiştireceğiz

diyalize giriyor. öğretmen olucam 3. sınıf
Yarısını bitirmişin okulun kalmış yarısı
Inşallah su gibi geçip bitirirsin

Heralde annenin Nasıl beslenmesi gerektiğini söylemiştir Dr lar
O konuda bi bilgim yok

Yarısını bitirmişin okulun kalmış yarısı
Inşallah su gibi geçip bitirirsin

Heralde annenin Nasıl beslenmesi gerektiğini söylemiştir Dr lar
O konuda bi bilgim yok
evet söylüyorlar protein tüketemiyor çok fazla bakliyat yiyemiyor bu nedenle mesela ama bana yeşil mercimek çorbası yapacaktı bugün kendi kendine konuşuyordu içine pirinç atmıyım falan diye

Çok iyi maşallah süper vermişsin Nasıl verdin kuralların neydi?
Büyük arabamız var zaten onu değiştirmiyoruz 2.arabamızı değiştireceğiz
Kural hepimizin bildiği şeyler cnm
Sağlıklı beslenerek sıfır kaçamakla 6 ayda 34 kilosunu verdim, Bide yürüyüş
Sonra işin içine kaçamak ve izinler girince gerisini daha yavaş verdim

evet söylüyorlar protein tüketemiyor çok fazla bakliyat yiyemiyor bu nedenle mesela ama bana yeşil mercimek çorbası yapacaktı bugün kendi kendine konuşuyordu içine pirinç atmıyım falan diye
Kız annenin günahını Alma daha
Bak çorbadaki pirinci bile düşünüyor Kadın
Yarışmaya katıldığını biliyormu

Böyle Devam Et Canım Zamanla Alışır Onlarda
ben yatıyorum artık acıkıyorum galiba iyi geceler tekrar herkese :)
Iyi geceler tatlım

Kız annenin günahını Alma daha
Bak çorbadaki pirinci bile düşünüyor Kadın
Yarışmaya katıldığını biliyormu
Biliyor ama biraz saçma buldu sanki
Aaaa benim ücretimi vermedenmi yatıyon
Kız bu akşam sana özel danışmanlık yaptım stresini aldım
Ücret nasıl bir şey olsun :) elimde şimdilik teşekkür minnet var bu hafta pes etmeyip yüzünü kara da çıkarmayacağım bak gördün mu ben dediydim dersin şaka bi yana dinledigin ve konustugun için çoook teşekkür ederim ablacim

Bayankokosh canim neden nesfit?sabah olabilir ama oglen de kh olmus.malzemen olmadigi icinse guzel.ama ozellikle tercih etme bence canim.canim bazen tok hissettigimde ya da erken uyuyacaksam aksami yemiyorum.benim en son gittigim dietisyen vardi.onun bi onerisi.ozellikle dayanabilecegin zaman dene.direk yagdan gidiyor agirlikli da basen yagindan:)
CurukElma canim menu spor su guzel.patates cok canin cektigi icin yemissin sanirim ama iste aksam olmasa iyiymis.
ballikayfe ben lpg ve lenf direnaja gitmistim.lpg sekillendiriyor.lenf direnaj da odem attiriyor.ikisinin de faydasini gordum.lpgde donen baslik var masaj yapiyor.lenfi de biliyosundur havali battaniye zaten.seni sariyolar.o sadece sisip vucudu sıkıştirip serbest birakarak odem attiriyor.diger seylere cesaret edemedim ekstra elektrik isil islem radyo dalga.cekiniyorum bu tut seyden
semplice_signora canim cok cok gecmis olsun oglusuna:/.dunku kacamagini bugune atmissin sanirim.sadece aksam bulgur olmamali bence.zaten ciddi kacamagin var.bi de aksam corba da kh.
Dual sana da gecmis olsun.benim oglus da iki kere gecirdi o hastaligi gercekten zor:/

Allahııım sen bana şişmemeyi kabız olmamayı kaçamak yapmamayı haftaya 67 leri görmeyi nasip et yarabbiiimmm

AMİİİİNNNNN
Amiiiin

Tom bis kelebek ol ma ya ca ğız :)))))) slogan gibi okunur :)

Adım Burçin
Aslen sivaslıyım
Samsun'da okudum
şuanda eşimin memleketindeyim
Herkese merhabaaaa
Hoşgeldin Burçin. Ismin çok güzel. Ben ayşe. 10 aylık ve 3 yaşında 2 minisim var benimde.emzirme yok bende. Hedefe doğru gidiyorum :) hoşgeldin tekrar.
2 barak süt fazla olmuş bence de.spor güzel. Afiyet olsun.
Güzel menu.özellikle akşamın güzel olmuş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…