Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Selam kizlar bugun kizimla ilgilendik park piknik filan eve gelemedik daha ole bi bakim dedim

Ogle 13.00
1 yumurtadan omlet
5 zeytin
1 kk peynir
Salatalik domates

Aksam 19.00
6 yk kendi yagiyla kavrulmis et
Salata

2 litre su
30 dk yuruyus
Az olmuş bencede. Akşam güzel. Su da az spor da. Azlarin kraliçesi :) afiyet olsun.
Menum
8.30 sekersiz turk kahvesi
Sabah 9.30 1 yumurta.1 tb ekmek 1 kb peynir 5 zeytin
ogle 14.00 1 kase corba 2 kofte
ara 17.00 1.5 bardak sut 5 kuru kayisi
spor yok(acayip yagmur soguk disarsi evde kalabalik spor yatti malesef)
su 3 litre
Aksam da yoğurt salata vb bişeyler teselli keşke. Afiyet olsun.
Kızlar bu arada kabagin yanına ne yersem az ve çok olmaz yarın akşamda kabak var
Kabağa en çok yoğurt yakışır.
Nesfit gibi hazır ürün kullanmiyoruz. Akşam da biraz geç olmuş canım ama menu güzel. Afiyet olsun.
Aksam az daha erken olsaymis daha iyiymiş. Izmir köfte hafif oluyor bende seviyorum.bazıları Patatesi de köftesi de kızartıyor sen de kizartirmisin?
öyle oldu. Inşallah geçer oğlum. Toparlicam inşallah haftaiçi.
Çok geçmiş olsun cnm yaa
Poposu dişden de Yara olabiliyor
Ama krem kullanıp sık sık havalandırman gerekiyor
Zaten 30 dk geçmeden kaka yapıyor. Sürekli açık gibi bişey altı. Sagol canım
Yayilmadi bizimki.inşallah değildir. Ama dün acildeki Dr mantar pisik karısımı dedi çok şükür. Çok sağol canım. Size de geçmiş olsun.
Sağol canım. Toplicam haftaiçi. Olmadı hiç olmadı dün ((

@Dual oouuuvv inş semplice_signora nın bebişde bu hastalığa yakalanmamıştır çok korkunc
Amin inşallah
Anladım canım. Değil gibi bizimki inşallah değildir. Sana da çok Geçmiş olsun.bi daha olmaz inşallah hiç.
Sağol canım. Teşekkürler. Menü olmadı dün. Toplicam hafta ici söz

kuzu takma kafana yaa hangi bölgenden zayıflamak istiyorsun? göbek popo?

hemde büyük iddiaaa muhakkak vermelisin canım zaten o zamana verirsin bence

Günaydın :) alıntı yaptım ama sayfa hata verdi sonra tekrar yapicam nasıl olsa pazar bugün. Birikmez ben bir de soğuk almışım evet ağustos ayında hem regl bekliyorum hem boğaz kulak baş agrisiyla ve 2 kat halsizlikle uğraşıyorum bakalım bugün neler 'olacak

Leslie evden çıkamayan için büyük nimet. Hele de benim gibi evde spor yaparken sikilanlar için. Annene de geçmiş olsun canım. Acil şifalar. ..

Vuuuuu iddiaya bak :) iddialı bi iddia olmuş :) sen hemen başla diyete ve spora :) sporla aran nasıl bu arada? Yapabiliyor musun veya salona falan gidiyor musun?

yiyebileceği pek çeşit yok onun için yiyor makarnayı e birazda seviyor tabii, istanbuldayım, Edirneye gideceğim okul için

yiiiih anam sen giriş hemen bu diyet işine
:))))) ne GülDüm tepkine kız. Burdan duydum yiiiih diyisini valla :))))))

2 çocukla spor arabaya Nasıl sığacaksınızki

Kız şubata 62 ye değil 52 ye bile düşersin
Ben 14 ayda 45 kilo verdiydim bu takımda
Aslında Araya izinler girmese daha erken olurdu
Oyh 45 miiiii.maşallah maşallah. Süper babaanne :)
Benim anlattığım kişiler de saçma buluyor.ama motiveme bakınca baya ise yaramis bu takım işi diyorlar.ben zırt pirt onu yiyemem kızlar kızar. Aman o cismis mefkurem söylemişti vs diye diye kazidim akıllarına sizi :)
Bulgur dediğimiz şey aslında buğday. Haşlanmış. Yağ yok tuz yok.sadece üstünde kenevir ve ceviz var az miktarda. Masanın en masumu dedim kendimce.pastadan iyidir.onca börekten böyle kaçtım. O da 2 yk oldu :)

günaydın kuzulaaar :)) pazar güzelleriiii
şimdi aileyle mis gibi kahvaltı madasına oturulur oohh ama inş sağlıklı şeyler yenir
Günaydın :)
Inşallah dediğin gibi olur herkes için. Zira benim kahvaltim gayet khsizdi :)
Inşallah dediğin gibi

Ben böyle menulere uyamiyorum kuzum. Eşlik etmek isterdim ama yapamiyorum
Çok geçmiş olsun canım. Yaz gribi pek fena.terletmez usutmez.saçma bişey :/
Ilık limonlu su iç aç karnına. Hem yağ yakıcı hem de halsizligi alır şıp diye.onunla ayakta duruyorum ben

Günaydın sonunda
38.8hala.
Ped... CalP. ... 3 saat arayla veriyorum. bazen Ped. ..yerine para.... fitil yapıyorum. 10 dk bile düşmüyor 37ye. :
Eşim 12 de işyerine gidecek.nasıl baş etcem bilmiyorum ikisiyle.oğlum sürekli bez-banyo-kucak istiyor.hep ağlıyor. Ona ilgi gosterdikce kızım coşuyor. Kirmadik dokmedik bişey kalmıyor. Dün biri kucağına aldı diye bacağını bi ısırdı çocuğun mosmor oldu babaanne musaitse belki oraya gider kızım. O giderse 2 yaş sendromu ve kardeş kiskancligini arastircam biraz.öyle yoruyor ki bu durum anlatamam.yaşlandım 9 ayda yeminle
Bugün pro ağırlıklı geçirmeyi düşünüyorum. Dünkü kh bombalarindan sonra normal olarak bugün pro olmalı. Aksama yoğurtlu kurle kapatirim inşallah. Mutsuz olunca iştahı kapanan biri olarak bunu avantaja çeviriyim dedim oğlum bu haldeyken yemek de neymiş

ballikayfe sen miydin kız bölgesel incelme soran? Ben onu sodalı ayranla başardım.6 aylık hamile gibi duran gobus eridi 1 ayda.basenler de oyle. Gören iyi verdin kalmadı gobus falan diyor.
1 sade soda. 3 yk yoğurt.1 limon
Bununla güne başlayıp. Bununla kapatıyorum.yani sabah acken akşam yatmadan önce. Öğün yerine değil. 15 gün yapıp 1 hafta ara veriliyor.ben çok Memnunum.dene istersen.

Sesli verdim zaten o tepkiyi babam döndü bana baktı bi adam şok oldu amaan istedikleri gibi bulsunlar benim bi tek annem biliyor başkasına açıklama ugrasamam :) gittiğim yerde annem yardımcı olsun yeter :))
Dokuzlu cayima 1 ck bal kattım ben şimdi iyiyim biraz su içmeye başliycam sağ ol canim
inşallah müsaittir de biraz nefes alırsın canım
Sürekli devam etmekte zorlanıyorum bunlara ya haftada 3-4 gün olsa iyi olacak bi de ona basliyim sağ ol

Patatesler Çok Küçüktü Canım. Şöyle söyleyim bi dilimserçe parmağından daha küçüktü az yedim yani
Kofteleri yağsız tavada pisirdim canım. Patatesleride biraz hasladim. Sonra fırına verdim. Daha hafif oldu yani :)
günaydın kuzulaaar :)) pazar güzelleriiii
şimdi aileyle mis gibi kahvaltı madasına oturulur oohh ama inş sağlıklı şeyler yenir
günaydın canım
günaydın canım çok geçmiş olsun
Günaydın canım. Işin çok zor allah tez zamanda oglusuna şifa versin

Kizlaarr merhabaaa dün aksam girip menumu yazicaktim aslinda aksaam ablamin gittigi dugune gttiim gtmicektim aslinda son anda karar degistirip gttigim icim dun gece gelemediim. Ewe geldigimde de uyuya kalmiisim sabahta girmeye calistim tlfnm girmedi kk'ya noldu bende anlamadim.
Neyse dunku menumu yaziyim hemen
Sabah 7.30: tb ekmegi peynirli tost
Ara: 11.30: 1 haslanmis yumurta
Ogle 14.00: 1 bardak uzum suyu ( komposto deil sekersiz annem kaynatti)
Saat 16.00: 1 kepce tarhana corbasi
Aksam 19.00: 1 biber dolma+ 1 dilim domts+ 1 dilim salatalik+2 kasik yogurt
Su 3 lt
Spor 100 ip + 50 yan bacak +75 karin hareketi+ 100 yan hareket

Güzel tarifmis bende böyle yapayım. Kizartmayinca sevmiyorum patatesleri ben. O yüzden de pek.yapmam izmir köfteyi.ama senin tarif kulağa hoş geliyor. Sağolasın afiyet olsun.
Çok güzel menu.spor da öyle. Su da :) afiyet olsun :)
Kızlar başlangıç için leslienin hangi programını yapmalıyım?
1 milden baslamistim ben.2 3 gün sonra 2 mile oldu.böyle arttırdım.3 ve 4 bikaç hafta sürdü.az geldiğini hissedince 5e geçtim :) 4 mil yapıyorum hala enerji var 5 yapıyım dedim. Zaten bi süre sonra hareketleri ezberliyorsun. :) ben şimdi bakmadan yapıyorum :)

Merhaba kizlar gecmisi okudum bitik haldeyim yorgunumdoncem ben size
Kahvalti yapiyorum enerji depolayp geliyom
Selam :) bende aynı haldeyim. Kendimi öyle sartlandirmisim ki oğlumun ateşi dusmeyecek aksama kadar onunla ilgilencem kosturcam diye,ateş düşüp uyuyunca boşluğa düştüm resmen. :)
Napsam diye bakar dururum evde bos boş. Çok da halsizim :/
Oh miş afiyet olsun
Oldu valla ne yalan söyleyim
Napiyorsun anlat orti :)

evet hareketler hep aynı :) bende 1 milden başlayacağım bakalım bugün yapmayı planlıyorum
Hastayım ortak regl olamadım hala ama belirtiler iyice yoğunlaştı bi de grip oldum disim de ağrıyor ne olyuo bana yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…