- 18 Ekim 2012
- 7.075
- 3.075
- 148
- 42
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #158.621
Az olmuş bencede. Akşam güzel. Su da az spor da. Azlarin kraliçesi :) afiyet olsun.Selam kizlar bugun kizimla ilgilendik park piknik filan eve gelemedik daha ole bi bakim dedim
Ogle 13.00
1 yumurtadan omlet
5 zeytin
1 kk peynir
Salatalik domates
Aksam 19.00
6 yk kendi yagiyla kavrulmis et
Salata
2 litre su
30 dk yuruyus
Aksam da yoğurt salata vb bişeyler teselli keşke. Afiyet olsun.Menum
8.30 sekersiz turk kahvesi
Sabah 9.30 1 yumurta.1 tb ekmek 1 kb peynir 5 zeytin
ogle 14.00 1 kase corba 2 kofte
ara 17.00 1.5 bardak sut 5 kuru kayisi
spor yok(acayip yagmur soguk disarsi evde kalabalik spor yatti malesef)
su 3 litre
Kabağa en çok yoğurt yakışır.Kızlar bu arada kabagin yanına ne yersem az ve çok olmaz yarın akşamda kabak var
Nesfit gibi hazır ürün kullanmiyoruz. Akşam da biraz geç olmuş canım ama menu güzel. Afiyet olsun.Kızlar kızlar yüreğim sızlar bugünkü menümmmm
Sabah 10.40 6 kaşık nesfit 1 çay bardağı süt
Ara 3 kaşık nesfit 1 çay bardağı süt
Öğle 16.30 yarım kase yoğurt çorbası
Akşam 20.00 4 et köfte 2 bardak ayran
Su 3-4 lt olmuştur
Spor 1 saat yürüyüş
Aksam az daha erken olsaymis daha iyiymiş. Izmir köfte hafif oluyor bende seviyorum.bazıları Patatesi de köftesi de kızartıyor sen de kizartirmisin?Menum
Sabah 11
Bir haşlanmış yumurta
Kk peynir
Bir bardak süt
Bir dilim tb ekmeği
Öğle 15
Bir kase yoğurt
Akşam 19:30
2 köfte 2 elma dilim patates (ızmir köfte yapmıştım )
Bir bardak ayran
Bir kepçe domates çorbası
Su 2 yi gecti
Spor bir saat yürüyüş
ortak sen naaptın tamam azar azar almışsın fazlasını yemediğin için tebrik ederim ama bunu derhal telafi etmen gerek haftanın geri kalanında sana güveniyorum inşallah oğluşun iyileşir bir an önce hem bebiş rahatlar hem sen geçmiş olsun
Zaten 30 dk geçmeden kaka yapıyor. Sürekli açık gibi bişey altı. Sagol canımÇok geçmiş olsun cnm yaa
Poposu dişden de Yara olabiliyor
Ama krem kullanıp sık sık havalandırman gerekiyor
Yayilmadi bizimki.inşallah değildir. Ama dün acildeki Dr mantar pisik karısımı dedi çok şükür. Çok sağol canım. Size de geçmiş olsun.Merhaba ben yeni üyenizim mesajı görünce cevap yazmak istedim
Öncelikle çok geçmiş olsun
10 gün önce oğlumu çok yüksekle acile götürdük. ateş 40 a çıkmıştı, Ateş düşürücü ile 38 lere ancak düşürmüştük. 24 saat içinde önce popo ve arka bacakta sonra da el bacak ayak ve ağız çevresinde döküntüler oluştu. Doktor ilk popoyu görünce teşhisi koydu. El ayak ağız hastalığı...
Aynı suçiçeği gibi bulaşıcı viral bir hastalık bu aralar salgın
İnşallah değildir çünkü çoook zor geçti o kızarıklıklar. Özellikle ağız içi aftlar
Tekrardan geçmiş olsun tez Zaman'da iyileşsin
akşam biraz çok olmuş sanki onun dışında güzel afiyet olsun
canım niye depresyondasın bak ne güzel kilo veriyorsun neşelen canım kötü bi durum yoksa :)
ben bölgesele inanmıyorum her insankn vücut yapısı belli :/ sporla incelme toparlama olur ama bölgesel yağ gitmez bence gitsede yerine gelir gibi geliyor ay bilmiyorum
canım çok geçmiş olsun Allah yardımcınız olsun. menüne yorum yapmıycam zaten kötü oldugunun sende farkındasındır diye düşünüyorum. inş yarına toparlarsın canım.