- 17 Mart 2013
- 5.095
- 14.270
- 448
- 37
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #158.701
Kabak ye kesinlikle
:))))) ekmek bayatmis allahtan. Pek sevmem ufalanip dökülen ekmeği :) taama sözüm yok hasa.
Maşallah diyelim gerçek olsun diyelim ne diyelim canım :)
Hadi inşallah. Ben bu hafta 74 leri göremem büyük ihtimal.75.7den dusmem hayal olur :)
Burnumu cikarmadim ben evden bugün. Oglumla başbaşa bi pazardı.bol gozyasiliçaresizlik ne zor.hele de evladın acı çekerken (((
Kiz masada dolmalar soslar vardi yememk için kendimi kuruyemise verdm yer fistigi ve normal fistik yedim birde visne suyu ictim sarap niyetinevay kaçamakçıııaz olmuş diycektim ama iyi olmuş o zaman kaçamak sonrası
tamam canım :)
oouuvv çok güzel nickli biri geliyo sanırım :)))
Davet ettim katılmak isteyenler kısmından inşallah görür:) siz tanisin ben geliyorum
Kiz masada dolmalar soslar vardi yememk için kendimi kuruyemise verdm yer fistigi ve normal fistik yedim birde visne suyu ictim sarap niyetine
Ben yatiyorum kalkiyorum bidaha yatiyorm tabanlarim aciyo sabah 7buckta geldik birde 10cm topukla ziplamaktam imanim gevrilmis..birde sabah donuste az daha gidiyoduk olumden dondukallah korududa bise olmadi yoksa betulden alirdiniz aci haberimi neyse menume gelince
Sabah15
3yumurtadan omlet
Domates
Peynir
1 dilim ekmk
17:00
1kase yogurt
19:00
Salata
Su 5litre olmustur sabaha kadar
Spor bol oryantal halay kasap roman pop caz ne varsa oynadim
Dun aksam biraz fazla kuruyemis yedim bugun az yedim o yuzden
2 gündür türlü yiyom içinde kabakta var :/ neyse sabaha artık çıkarım ec ye diye düşünüyom nereye kadar böyle
Kiz masada dolmalar soslar vardi yememk için kendimi kuruyemise verdm yer fistigi ve normal fistik yedim birde visne suyu ictim sarap niyetine
2 tane kayısı ye üstüne de su iç bana iyi geliyor valla ya da kayısılı form çayı falan iç
Dunde bi arkadas gelmis sanirimDual yanlis yazmadiysam
Hosgeldin tatlim 9.takima
Digeri henuz sayfamiza gelmedi sanirim
tatlım hergün yiyom zati kuru kayısı dün sabah işe yaradı yarın sabah da çıkarsam 1 gün arayla yine iyidir
evet canım doğru nick :)
Canlaaaarım bu arada biz dün gece itibariyle barıştık dün gece önümde ağladı ilk defa birbirimize çok güzel itiraflarda bulunduk..güzel bir geceydi ve sonunda barıştık yanı :)
Benim esimin dengesizligi iste gelin arabasini suruyordu kendisi konvoyda bi arkadsyla surtusmus.. sonra sabah gelini eve birakirken ben o arkdasinin arabasina bindim arabayla bize vurdu yoldan atmak icin savrulduk zor toparladi arkadas az daha oluyodum diyom aa sende vardin dimi o arabada diyo bideAyyy geçmiş olsun Can'ım Noldu ya önemli bişey yok inşallah ?
Güzel sade olmuş menü afiyet olsun
Çıkıcağına inanıyorum inşallah yarın güzel bildirimler olcak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?