Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Sagol fatmam..kiz degmezmi yaa dugunde herkez korse giymis kaburgalarim batiyo diye sizlanirken gogsumu gere gere dolastim vallahi korsede neymis dedim yaa

S sumelegi canim hosgeldin ben de fatma.evdeyim su an.ailemle yasiyorum.3 yasinda bi oglum var.ins bu kilolardan hep beraber kurtulalim canim.maleswf kilo bizim karakterimizi vs herseyi kapatan birsey.kilolu olunca kirilmamamiz da gerekiyor sanki malesef:/

Hee esekmis simdi inceledim yanlis anlama kuzu merakimdn sordum hayvanlari bende cok severim
Canim evimiz cok rutubetli ve kucuk sevmiyorm yani satip kiraya cikmayi dusunuyorum esimde evin parasini katlayip istedigimz gibi bi ev aliriz diyo onun icin satiyoruz hem bizde biraz ferahlariz diye umuyorum

Misafirinle ilgilense kiz sen
Nabiyiim kopamadim sizden
Kizlar bu arada evimi satiliga cikartmstm ya bugun alici geldi bi tane evimi dolasti dua edin nolurrr satilsin
hayırlısı olsun canim
Sagol fatmam..kiz degmezmi yaa dugunde herkez korse giymis kaburgalarim batiyo diye sizlanirken gogsumu gere gere dolastim vallahi korsede neymis dedim yaa
Getir getir sen beni böyle gaza

KumraL_KrakeR cancagizim ev konusunda hakkinda hayirlisi olsun.bosver daha guzel kapilar acilir insallah.
kizlar istagramda bi tupmideli takip ettigim var.o hep lipton slimin kiraz sapini kullaniyor.acayip ise yariyous.deneyin isterseniz.

Hoşbuldum ne yazık ki bizi bizden başka kimse anlamıyor üstüne üstelik zayıf oldukları için kendilerini üstün görüyorlar

KumraL_KrakeR cancagizim ev konusunda hakkinda hayirlisi olsun.bosver daha guzel kapilar acilir insallah.
kizlar istagramda bi tupmideli takip ettigim var.o hep lipton slimin kiraz sapini kullaniyor.acayip ise yariyous.deneyin isterseniz.
Aminn canim inşallah
Kiraz sapinin zayiflama etkisimi varms arastrmak lazm du bi bakiniyim

Menum
Sabah 11.00: 2 kasik haslanmis biber yogurtlu+ 1 haslanmis yumurta+peynir+zeytin+salatalik + 1 dilim ekmek
Ara 14.00: 1 bardak uzum suyu ( komposto deil sekersz)
Ogle 16.00: 1 kucuk kase top peynir
Aksam 18.30: 2 haslanmis yumurta+ 1 kase yogurt
Su 3 lt
Spor yok malesef
Simdii gecmisee donuyorum insallahh

Menum
sabah 9.00 sekersiz turk kahvesi
10.30 2 tb ekmegi
1 yumurta 2 kk peynir
oglen 13.00sulu kofteden 3 tane
ara 15.00 1 elma 1 seftali 1 bardak sut
ara 19.00 1 bardak sekersiz nescafe
ara 22.00 2 yk yogurt tarcinli zencefilli zerdecalli
su 3 litre
spor yok

kız yeminle onu sorcaktım kalp kalbe karşıymış çook sevindim heh şöylee evliliğin tadını çıkarın ohhh maşallah aşk kuşlarııı

Teşekkür ederim Can'ım Allah'a şükür iyiyiz şimdi

Ayyy Allah korumuş bence alkol etkisidir o eminim Can'ım verilmiş sadakanız varmış ama eşinin kafası bencede Bi dünya olmuş

Geldim geldim ben de artık aranızdayım tabi kabul ederseniz. Bu kilolardan bıktım artık ve kurtulmak istiyorum birbirimize vereceğimiz destekle bunu başaracağıma inanıyorum

Hoşgeldinnnn tatlımmm

Yaa napim kaptanim tas gibi hatunlar hepsi almis sarap iciyo bende gerimi kalayim dedim kim anlicak visne suyu oldugunu

Hehe iyi yapmışsın güzelim
Hehh şöyle ya..barismazsaniz sizide doverdim he
Çok teşekkür ederimmmm korktum kız aldı eline sopayı

Bu arada dugunde herkez ne kadar zayiflamissin dedi elbisem belimin inceligini dahada ortaya cikarms kurugabcik olmaya meyilliyim

Ohhhh çok sevindim güzellik artık herkes öyle Dicek alış iltifatlara :) maşallaaaah

Hoşgeldin tekrar güzellik kilonu boyunu hedefini kendi isminin altına ayarlardan yaZarsan sevinirim
Bende seninle aynı nedenlerden çok çok kilo almıştım benzer nedenler yanı verdim Allah'a şükür yapılmicak bişey değil tatlım daha inşallah burda beraber ulaşıcaz hedefine yaşın senin en büyük şansın bu yaşta çok daha kolay kilo verilir
Bende 22 yaşındayım ordan biliyorum :))
Bu arada cuma ve pazartesi bildirim günlerimiz yarım bildirimin Nasıl yapıldığını görmüş olursun hem sen de hergün burda menü paylaşıyoruz ve kendimizce burda takımdaki diğer arkadaşlarımızın menülerini yorumluyoruz Kı yanlış beslenmelerimizi böyle düzeltiyoruz kısaca böyle zamanla öğrenirsin zaten :)
Çok şükür :) okurken başımın etrafında kalpler uçuştu

Geçmiş olsun canim

Ayy ne ka güzel tebrikler canim

Aha da benden bi tane dahaa :)
Heheh sağol güzellik

Çok teşekkürler Can'ım aynen öyle oldu aslında

Kizlar bu arada evimi satiliga cikartmstm ya bugun alici geldi bi tane evimi dolasti dua edin nolurrr satilsin

Hayırlısı olsun güzelim inşallah istediğin gibi olsun

Güzel olmuş Can'ım hafif yapmak istedin herhalde tartı öncesi iyi yapmışsın güzel olmuş keşke sporda olsa tam olurmuş

kız o derece diyorsun yaniiii çok merak ettim foto koysanaaa :))

hayırlısı olsun canım Allah gönlüne göre versin. inş satınca parayı bitirmezde katlayabilirsiniz. çünkü öyle bi durumda ortaya çıkabilir Allah korusun dikkat edin ona

kübranın dediği gibi bende ödem attırıcı idrar söktürücü olarak biliyorum ama denerim yani tabi. sağ ol fatmam :)

Adım Kübra
Boy: 163
Kilo:74
Hedef: 52

hedef bayaa bayaa çıtır hedefi :) hadi bakalım gitsin yağlar

Kiraz sapının afedersiniz idrar söktürücü etkisi olduğunu biliyorum halam hemşire o söylemişti

ben de öyle biliyorum canım :)

Gecmisi okudum okudum hepsi silindi sinif oldum kizlar...

Sabah 10.30
2.yumurtadan omlet
Yarim kk peynir
5 zeytin
Domates salatalik biber

Ogle 14.00
Domates salatalik.biber

Aksam 18.30
1.5 adana
Salata
Ayran
1 dilim pide

2 litre su
30 dk yuruyus

1.5 Ada'na ve pide fazla olmuş canım pide hiç olmasaymış Adana da 1 porsiyon olsa belki olabilirmiş ama Adana zaten yağlı bişey biliyosun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…