- 17 Mart 2013
- 5.095
- 14.270
- 448
- 37
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #158.741
Sagol fatmam..kiz degmezmi yaa dugunde herkez korse giymis kaburgalarim batiyo diye sizlanirken gogsumu gere gere dolastim vallahi korsede neymis dedim yaa@seydan94 canim benim cok svindim.ayyy en guzeli de ksutuktrn.sonraki barisma nindaki itiraflat.butur manevralar aslinda evliligi guclwndiriyor emin ol
KumraL_KrakeR cancagizim gecmis olsun.Allah beterinden korusun.butun o stresli gunlere degdi degil mi herkes zayiflamissin diyince:)
Hee esekmis simdi inceledim yanlis anlama kuzu merakimdn sordum hayvanlari bende cok severimeşek kafasıyok canım bi anlamı ben hayvanları çok severim o yüzden hoşuma gitmişti onu seçtim :)
ilahi ece
kız ben bunu nasıl gözden kaçırdım?? durumlar yüzünden mi canım?Allah yardımcınız olsun canım. inşallah satılır. evini seviyor muydun?
Nabiyiim kopamadim sizdenMisafirinle ilgilense kiz sen
hayırlısı olsun canimKizlar bu arada evimi satiliga cikartmstm ya bugun alici geldi bi tane evimi dolasti dua edin nolurrr satilsin
Getir getir sen beni böyle gazaSagol fatmam..kiz degmezmi yaa dugunde herkez korse giymis kaburgalarim batiyo diye sizlanirken gogsumu gere gere dolastim vallahi korsede neymis dedim yaa
Hoşbuldum ne yazık ki bizi bizden başka kimse anlamıyor üstüne üstelik zayıf oldukları için kendilerini üstün görüyorlar
Bedava gaz daha ne istiyon kizNabiyiim kopamadim sizden
hayırlısı olsun canim
Getir getir sen beni böyle gaza
Buralardayım ev işi falan anca gelebildim
Aminn canim inşallahKumraL_KrakeR cancagizim ev konusunda hakkinda hayirlisi olsun.bosver daha guzel kapilar acilir insallah.
kizlar istagramda bi tupmideli takip ettigim var.o hep lipton slimin kiraz sapini kullaniyor.acayip ise yariyous.deneyin isterseniz.
Kiraz sapının afedersiniz idrar söktürücü etkisi olduğunu biliyorum halam hemşire o söylemiştiAminn canim inşallah
Kiraz sapinin zayiflama etkisimi varms arastrmak lazm du bi bakiniyim
kız yeminle onu sorcaktım kalp kalbe karşıymış çook sevindim heh şöylee evliliğin tadını çıkarın ohhh maşallah aşk kuşlarııı
Benim esimin dengesizligi iste gelin arabasini suruyordu kendisi konvoyda bi arkadsyla surtusmus.. sonra sabah gelini eve birakirken ben o arkdasinin arabasina bindim arabayla bize vurdu yoldan atmak icin savrulduk zor toparladi arkadas az daha oluyodum diyom aa sende vardin dimi o arabada diyo bidekafalarda bi dunya tabii sabah dovdum ama esimi sonra uyudum
Geldim geldim ben de artık aranızdayım tabi kabul ederseniz. Bu kilolardan bıktım artık ve kurtulmak istiyorum birbirimize vereceğimiz destekle bunu başaracağıma inanıyorum
Yaa napim kaptanim tas gibi hatunlar hepsi almis sarap iciyo bende gerimi kalayim dedim kim anlicak visne suyu oldugunu
Çok teşekkür ederimmmm korktum kız aldı eline sopayıHehh şöyle ya..barismazsaniz sizide doverdim he
Bu arada dugunde herkez ne kadar zayiflamissin dedi elbisem belimin inceligini dahada ortaya cikarms kurugabcik olmaya meyilliyim
Kuralları okudun kabul ediyorum
19 yaşında üniversite öğrencisiyim
Çocukluğumdan beri hep kiloluyum 5 yıl önce ergenliğin etkisiyle zayıflatır 62 kg olmuştum ama sonra tekrar almaya başladım herhangi bir hastalık ya da ilaçtan dolayı değil tamamen yemekten aldım bu kiloları geçen sene 8 kilo vermiştim fakat yurtta arkadaşlarla abur cubur derken yine aldım
Artık insanların bani bu yüzden küçük görmeleri iyice canımı sıkıyor eskiden gülüp geçiyordum mesela bir olaydan bahsedeyim arkadaşımla yolda yürürken o bir arkadaşıyla karşılaştı ne yapıyorsun falan diye konuşuldu arkadaşım (zayıftır kendisi) napalım yürüme çıktık biraz kilo vereyim dedi arkadaşıda gülüp keşke arkadaşının yanında öyle demeseydin ya dedi gayet benim duyacağım şekilde. İnsan ister istemez alınıyor. Ben de artık çıtı pıtı incecik bir kız olmak istiyorum
Heheh sağol güzellikÇok şükür :) okurken başımın etrafında kalpler uçuştu
Geçmiş olsun canim
Ayy ne ka güzel tebrikler canim
Aha da benden bi tane dahaa :)
@seydan94 canim benim cok svindim.ayyy en guzeli de ksutuktrn.sonraki barisma nindaki itiraflat.butur manevralar aslinda evliligi guclwndiriyor emin ol
KumraL_KrakeR cancagizim gecmis olsun.Allah beterinden korusun.butun o stresli gunlere degdi degil mi herkes zayiflamissin diyince:)
Kizlar bu arada evimi satiliga cikartmstm ya bugun alici geldi bi tane evimi dolasti dua edin nolurrr satilsin
Menum
sabah 9.00 sekersiz turk kahvesi
10.30 2 tb ekmegi
1 yumurta 2 kk peynir
oglen 13.00sulu kofteden 3 tane
ara 15.00 1 elma 1 seftali 1 bardak sut
ara 19.00 1 bardak sekersiz nescafe
ara 22.00 2 yk yogurt tarcinli zencefilli zerdecalli
su 3 litre
spor yok
Sagol fatmam..kiz degmezmi yaa dugunde herkez korse giymis kaburgalarim batiyo diye sizlanirken gogsumu gere gere dolastim vallahi korsede neymis dedim yaa
Hee esekmis simdi inceledim yanlis anlama kuzu merakimdn sordum hayvanlari bende cok severim
Canim evimiz cok rutubetli ve kucuk sevmiyorm yani satip kiraya cikmayi dusunuyorum esimde evin parasini katlayip istedigimz gibi bi ev aliriz diyo onun icin satiyoruz hem bizde biraz ferahlariz diye umuyorum
KumraL_KrakeR cancagizim ev konusunda hakkinda hayirlisi olsun.bosver daha guzel kapilar acilir insallah.
kizlar istagramda bi tupmideli takip ettigim var.o hep lipton slimin kiraz sapini kullaniyor.acayip ise yariyous.deneyin isterseniz.
Adım Kübra
Boy: 163
Kilo:74
Hedef: 52
Kiraz sapının afedersiniz idrar söktürücü etkisi olduğunu biliyorum halam hemşire o söylemişti
Gecmisi okudum okudum hepsi silindi sinif oldum kizlar...
Sabah 10.30
2.yumurtadan omlet
Yarim kk peynir
5 zeytin
Domates salatalik biber
Ogle 14.00
Domates salatalik.biber
Aksam 18.30
1.5 adana
Salata
Ayran
1 dilim pide
2 litre su
30 dk yuruyus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?