- 17 Mart 2013
- 5.095
- 14.270
- 448
- 37
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #158.721
Yaa napim kaptanim tas gibi hatunlar hepsi almis sarap iciyo bende gerimi kalayim dedim kim anlicak visne suyu oldugunuHahahaha ayyyy ne güldüm yorumuna şarap niyetine Dedi yakız yerim seni
Sagol canim yazdm az once esim olduruyodu az daha beniKumraL_KrakeR kız yetişmeye çalışmaktan sormayı unuttum noldu kız çok geçmiş olsun verilmiş sadakanız varmış
Hoşgeldin tatlim oncelikle kendini tanitirmisin bizeGeldim geldim ben de artık aranızdayım tabi kabul ederseniz. Bu kilolardan bıktım artık ve kurtulmak istiyorum birbirimize vereceğimiz destekle bunu başaracağıma inanıyorum
Benim esimin dengesizligi iste gelin arabasini suruyordu kendisi konvoyda bi arkadsyla surtusmus.. sonra sabah gelini eve birakirken ben o arkdasinin arabasina bindim arabayla bize vurdu yoldan atmak icin savrulduk zor toparladi arkadas az daha oluyodum diyom aa sende vardin dimi o arabada diyo bidekafalarda bi dunya tabii sabah dovdum ama esimi sonra uyudum
Geldim geldim ben de artık aranızdayım tabi kabul ederseniz. Bu kilolardan bıktım artık ve kurtulmak istiyorum birbirimize vereceğimiz destekle bunu başaracağıma inanıyorum
Hehh şöyle ya..barismazsaniz sizide doverdim heCanlaaaarım bu arada biz dün gece itibariyle barıştık dün gece önümde ağladı ilk defa birbirimize çok güzel itiraflarda bulunduk..güzel bir geceydi ve sonunda barıştık yanı :)
Bende kizdimda kizsan ne fayda benimkine kimse bise diyemez dedigim dedik caldigim dudukturİNANAMIYORUM BEN ŞOOOKKK!!! çok kızdım eşine çokk! olacak şey değil!!
sana birşeyler yazım canım etiketleyip ilk sayfada kurallarımıza bir bak kabul edersen beraberiz artık beraber tüm kilolardan kurtuluyoruz çıtır olcaz
O zaman hosgeldin canim ben Merve 28 yasindayim 4yasinda oglum var hem ev hanimi hem unv ogrencisiym 3aydr bu nadide takimda yarismaktayimKuralları okudun kabul ediyorum
19 yaşında üniversite öğrencisiyim
Çocukluğumdan beri hep kiloluyum 5 yıl önce ergenliğin etkisiyle zayıflatır 62 kg olmuştum ama sonra tekrar almaya başladım herhangi bir hastalık ya da ilaçtan dolayı değil tamamen yemekten aldım bu kiloları geçen sene 8 kilo vermiştim fakat yurtta arkadaşlarla abur cubur derken yine aldım
Artık insanların bani bu yüzden küçük görmeleri iyice canımı sıkıyor eskiden gülüp geçiyordum mesela bir olaydan bahsedeyim arkadaşımla yolda yürürken o bir arkadaşıyla karşılaştı ne yapıyorsun falan diye konuşuldu arkadaşım (zayıftır kendisi) napalım yürüme çıktık biraz kilo vereyim dedi arkadaşıda gülüp keşke arkadaşının yanında öyle demeseydin ya dedi gayet benim duyacağım şekilde. İnsan ister istemez alınıyor. Ben de artık çıtı pıtı incecik bir kız olmak istiyorum
Bende kizdimda kizsan ne fayda benimkine kimse bise diyemez dedigim dedik caldigim duduktur
O arabaya vurcaksa vurur gicik oldu ya bi kere
Birde gelin arabasinin arkasida göçtu ehh bi onun masrafida bizden ciksin bak napiyom seni dedim Allhtan adam sknti yok ben yaptirirm demis
Bu arada dugunde herkez ne kadar zayiflamissin dedi elbisem belimin inceligini dahada ortaya cikarms kurugabcik olmaya meyilliyim
Kuralları okudun kabul ediyorum
Çocukluğumdan beri hep kiloluyum 5 yıl önce ergenliğin etkisiyle zayıflatır 62 kg olmuştum ama sonra tekrar almaya başladım herhangi bir hastalık ya da ilaçtan dolayı değil tamamen yemekten aldım bu kiloları geçen sene 8 kilo vermiştim fakat yurtta arkadaşlarla abur cubur derken yine aldım
Artık insanların bani bu yüzden küçük görmeleri iyice canımı sıkıyor eskiden gülüp geçiyordum mesela bir olaydan bahsedeyim arkadaşımla yolda yürürken o bir arkadaşıyla karşılaştı ne yapıyorsun falan diye konuşuldu arkadaşım (zayıftır kendisi) napalım yürüme çıktık biraz kilo vereyim dedi arkadaşıda gülüp keşke arkadaşının yanında öyle demeseydin ya dedi gayet benim duyacağım şekilde. İnsan ister istemez alınıyor. Ben de artık çıtı pıtı incecik bir kız olmak istiyorum
buseb kusum bu hafta hakkat epey azalttin.ben de kaptan gibi yuzmeyle dehset acikiyorum.bal aslinda diyetlerde veriliyor 1 meyveyle degisim oluyor bildigim 1 tatli kasigi
ballikayfe bence gayet guzel bi gun olmus.sanirim yavas yavas dikkat ediyor sizinkiler.cunku menun epey ideale dondu.odem genelde ogleden sonra inip sabah ve aksam saatlerinde sisirir.onunla ilgili olabilir belki
Çok şükür :) okurken başımın etrafında kalpler uçuştuCanlaaaarım bu arada biz dün gece itibariyle barıştık dün gece önümde ağladı ilk defa birbirimize çok güzel itiraflarda bulunduk..güzel bir geceydi ve sonunda barıştık yanı :)
Geçmiş olsun canimBenim esimin dengesizligi iste gelin arabasini suruyordu kendisi konvoyda bi arkadsyla surtusmus.. sonra sabah gelini eve birakirken ben o arkdasinin arabasina bindim arabayla bize vurdu yoldan atmak icin savrulduk zor toparladi arkadas az daha oluyodum diyom aa sende vardin dimi o arabada diyo bidekafalarda bi dunya tabii sabah dovdum ama esimi sonra uyudum
Ayy ne ka güzel tebrikler canimBu arada dugunde herkez ne kadar zayiflamissin dedi elbisem belimin inceligini dahada ortaya cikarms kurugabcik olmaya meyilliyim
Aha da benden bi tane dahaa :)Kuralları okudun kabul ediyorum
Misafirinle ilgilense kiz senBaşım döndü burayı cook merak ediyorum ama evdekilere dalıp burayı kaçırınca yetisemiyorum alintiya
Busecik profil resminin bi anlami varmi acaba..hep solicem unutuyom at kafasimi o
Başım döndü burayı cook merak ediyorum ama evdekilere dalıp burayı kaçırınca yetisemiyorum alintiya
Kizlar bu arada evimi satiliga cikartmstm ya bugun alici geldi bi tane evimi dolasti dua edin nolurrr satilsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?