Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

İNANAMIYORUM BEN ŞOOOKKK!!! çok kızdım eşine çokk! olacak şey değil!!

Geldim geldim ben de artık aranızdayım tabi kabul ederseniz. Bu kilolardan bıktım artık ve kurtulmak istiyorum birbirimize vereceğimiz destekle bunu başaracağıma inanıyorum

sana birşeyler yazım canım etiketleyip ilk sayfada kurallarımıza bir bak kabul edersen beraberiz artık beraber tüm kilolardan kurtuluyoruz çıtır olcaz

Bende kizdimda kizsan ne fayda benimkine kimse bise diyemez dedigim dedik caldigim duduktur
O arabaya vurcaksa vurur gicik oldu ya bi kere
Birde gelin arabasinin arkasida göçtu ehh bi onun masrafida bizden ciksin bak napiyom seni dedim Allhtan adam sknti yok ben yaptirirm demis

Kuralları okudun kabul ediyorum
19 yaşında üniversite öğrencisiyim
Çocukluğumdan beri hep kiloluyum 5 yıl önce ergenliğin etkisiyle zayıflatır 62 kg olmuştum ama sonra tekrar almaya başladım herhangi bir hastalık ya da ilaçtan dolayı değil tamamen yemekten aldım bu kiloları geçen sene 8 kilo vermiştim fakat yurtta arkadaşlarla abur cubur derken yine aldım
Artık insanların bani bu yüzden küçük görmeleri iyice canımı sıkıyor eskiden gülüp geçiyordum mesela bir olaydan bahsedeyim arkadaşımla yolda yürürken o bir arkadaşıyla karşılaştı ne yapıyorsun falan diye konuşuldu arkadaşım (zayıftır kendisi) napalım yürüme çıktık biraz kilo vereyim dedi arkadaşıda gülüp keşke arkadaşının yanında öyle demeseydin ya dedi gayet benim duyacağım şekilde. İnsan ister istemez alınıyor. Ben de artık çıtı pıtı incecik bir kız olmak istiyorum

buseb kusum bu hafta hakkat epey azalttin.ben de kaptan gibi yuzmeyle dehset acikiyorum.bal aslinda diyetlerde veriliyor 1 meyveyle degisim oluyor bildigim 1 tatli kasigi
ballikayfe bence gayet guzel bi gun olmus.sanirim yavas yavas dikkat ediyor sizinkiler.cunku menun epey ideale dondu.odem genelde ogleden sonra inip sabah ve aksam saatlerinde sisirir.onunla ilgili olabilir belki

semplice_signora canimbenim oglusda pisik olunca sık sık yikayip kurulayip hakiki zeytinyagi suruyordum.ama az isitip asidini cikarip ilistirip sonra kullaniyorum haberin olsun.ins iyi gelir.cok gecmis olsun:/pasta harici menun guzel canim

O zaman hosgeldin canim ben Merve 28 yasindayim 4yasinda oglum var hem ev hanimi hem unv ogrencisiym 3aydr bu nadide takimda yarismaktayim
Bundan sonra alinacak bi durumum olmycak canim istikrarli devam eder ve bol katilim saglarsan burda cok guzel kilolar verebilrsn
Bu arada ismin ne tatlim sana hitap edebilmek adina soruyorum

valla çok iyi adammış başkası olsa kesin ödetirdi yani :/ ne diyeyim canım Allah bi daha yaşatmasın

Bu arada dugunde herkez ne kadar zayiflamissin dedi elbisem belimin inceligini dahada ortaya cikarms kurugabcik olmaya meyilliyim

ooo süpersin bence kesin olacaksın merveee

canım boyun kaç? şuanki kilon ve hedef kilonu da söyler misin?

o zayıf arkadaşın bence kilo vermek falan diye saçmalamış. diğer kişi densizmiş ama ben asıl senin arkadaşında hinlik sezdim açıkcası.

ben buse 27 yaşındayım. 11 aylık evliyim. bebiş yok. nickimin yanında kilo bilgilerim yazıyor. sen de o şekilde yazabilirsin ayarlardan :)

evet yemeyi kıstım kıstım da bu wc sorunu çıktı başıma dünden beri. bi de fazla mı kıstım naptım sanki bacaklarım error veriyor ağrımaya başladı çünkü bugun

Canlaaaarım bu arada biz dün gece itibariyle barıştık dün gece önümde ağladı ilk defa birbirimize çok güzel itiraflarda bulunduk..güzel bir geceydi ve sonunda barıştık yanı :)
Çok şükür :) okurken başımın etrafında kalpler uçuştu
Geçmiş olsun canim
Bu arada dugunde herkez ne kadar zayiflamissin dedi elbisem belimin inceligini dahada ortaya cikarms kurugabcik olmaya meyilliyim
Ayy ne ka güzel tebrikler canim
Aha da benden bi tane dahaa :)

Busecik profil resminin bi anlami varmi acaba..hep solicem unutuyom at kafasimi o

eşek kafası yok canım bi anlamı ben hayvanları çok severim o yüzden hoşuma gitmişti onu seçtim :)

Başım döndü burayı cook merak ediyorum ama evdekilere dalıp burayı kaçırınca yetisemiyorum alintiya

ilahi ece

Kizlar bu arada evimi satiliga cikartmstm ya bugun alici geldi bi tane evimi dolasti dua edin nolurrr satilsin

kız ben bunu nasıl gözden kaçırdım?? durumlar yüzünden mi canım? Allah yardımcınız olsun canım. inşallah satılır. evini seviyor muydun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…