- Konu Sahibi Handandandan
-
- #15.961
senin kilona gelmek benim için hayal..
ya bende üç anne var..o yüzden anneler günü benim için her daim biraz masraflı geçer..annem , babanem ve birde tabii olmazsa olmaz kaygana var..anneme çanta alıcam kendisi çantaları çok sever..babanemin cebine para koysanda olur..kaygana için bir planım yok halihazırda..
ortim dünyayla bağlantın kesildi seni..bebişi gördün herbişeyi unuttun..
fadime sen diyetisyenede gidiyosun neden böyle oluyo anlamıyorum:26:
aaa..o nasıl bişey yamerak ettim..gerçekten takmayı düşünüyomusun?
günaydın değil tünaydın diyeyim ben sana..
eda bu benim süpürgeden çok güzel çekiyor tozları
iyi yapmışsın bende sevmem öyle insanları istesek zaten alırız dimi yaaa iyi ya sende memnunsan demekki iyi gzel süpürüyo dimii
adam çok övdü biraz yapışkan bi adamdı gıcık kaptımmı kaparım ben bi satıcıya sırf gıcıklığına gidip başka bi magazasından alacam
adam aldı kağıtları geldi dedim napıyonuz dediki satış özleşmesi
ya dyorum aceleniz de tama alırsam cumartesi sabah gelcem
olsun kağıtları ayrlıyım satış sözleşmesini ben gelirsinizz
ya dedim istemiyorum kağıt filan cumartes gelirsem alırım gelmezsem kendinize iyi bakın dedim çıktım
abboww..bu ne bölee
altını nedense çok severim ben :90:
üniversitede ikinci öğretimdim okulda derecedeydim.. oyüzden ikinci dönem harç paralı fazlaydı
ben dereceye girdiğim için gündüz harcı yatırırdım
ama okudugum süre boyunca babamdam tam harc parası aldım az yatırdım
sonra o paraylada kendime okul bittigi gibi hasır bilezik almıştım
annem babam çok şaşırmıştı öğreci öğrenci işin ne bilezikle diye
hakkatenmi?bende senin tam tersinim...bugün 10.000 lirayla alış-verişe çıkayım beş kuruşsuz dönerim..değilki para tutmak..harcamayı çooook severim. .
bende çok harcarım alışverişi çok severim kudururum böyle magazaya girince :)
arkadaşlarım aramızda lakabım şahika dır
ama derlerya Allah yardım ediyo diye aynen
bi şekilde oluyo fazla bi birikim yapamıyorum ama yinede ufak ufak bir kenara atıyorum bakıyorum yine ele avuca gelen bi paraya dönmüş ..
hakkatenmi?bende senin tam tersinim...bugün 10.000 lirayla alış-verişe çıkayım beş kuruşsuz dönerim..değilki para tutmak..harcamayı çooook severim. .
ay nazar değmesin..çocuğun olana kadar yap birikimini..ondan sonra çook zor canım..
ben bu topiğe bikaç arkadaş çağırdım ama hiçbiri gelmedi..mutedeyyinde yok bugün..of poff..havada kötü, canım sıkılıyo..:84:
nden izindesin canım..benim kafa bugün 1500....söylediysende unutmuşum..al benden de o kadar. ben de hiç para durdurmam yanımda. harcamayı çok severim. bu yüzden bu aralar bunalımdayım. ücretsiz izinde olduğum için 3 aydır maaş almıyorum. eşimden de isteyemiyorum. verdiği paranın dibini buluyorum çünkü aynı gün.
[COLOR="indigo"
[B][COLOR="indigo"]bugün burdada hava sıcak kısa kollu thşirt giyiyorum ama acayip yağmur yapıyo dışarda[/COLOR]
bebeğim eylülde doğdu. birinci dönem raporlarla idare ettim. ikinci dönem ücretsiz izin aldım.1 yaşına kadar bebeğimin yanında olmak istedim.nden izindesin canım..benim kafa bugün 1500....söylediysende unutmuşum..
öğretmen misin?bebeğim eylülde doğdu. birinci dönem raporlarla idare ettim. ikinci dönem ücretsiz izin aldım.1 yaşına kadar bebeğimin yanında olmak istedim.
işte kilom:Eki Görüntüle 190708
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?