Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

canımm süper yaaa az kaldı 7 leri görürsün valla

ayy abla bırak yaptırsın hiç ses etme gerçi temizliği badana boyadan daha zor amakolay gelsin

günaydın kızlar
nasılsını?

bende 55.5 geldim bu sabah

bravo

kızlar şükür allahıma 5 rakamları gördüm kılom 59.8:81:

dünkü menümbuarada

sabah eşime kahvaltı ama baya güzeldi :))
sucuklu salamlı yumurta
domates marul mısır salatası
2 bardak çay

ara yok ama fazla su içtim kahvaltının etisiyle 1 litre su içtim

öğle patlıcan musakka
2 kaşık pilav

ara karışık bitki çayı

akşam 2 biber dolma
acılı çiğ köfte
çay

yatarken 1 portakal

bol su...

dün biraz fazla kaçırdım gibi ama perşembe günleri anneme gidince böyle oluyoo

kızlarrr başlığımıza uymuyo ilaç olayı ama duydugum birşeyi paylaşmak istiyorumm :86:
şeker hastaları şeker ilacı kullanıyolarya bu ilacı yumurtalık gelişimi için bebeği olmayanlarada veriyomuş doktor hehrladee
bu ilaç bağırsaklardaki insülin emilimini azalttığı için zayıflatıyomuş..
ve doktorlar bir sakıncası olmadıgını söylüyolarmış :)))

ya ben bu ilacı duydum yan komşumun beyi bu ilaçla ama doktor vermiş şekerı bıraz yuksek baya kılo verdi ben de düşündümde şekeri düşürür kötü olurum dıye alamadım

günaydın kızlar. bu hafta herkes az da olsa kilo vermiş. takımlar arasında dereceye gireriz inşallah. ben de tartılacağım birazdan. uyanır uyanmaz tartıldığımda fazla çıkıyorum. uyandıktan yarım saat sonra tartılınca daha az çıkıyorum.

canım bu ilacı kardesime verdiler 90 kiloydu ve adet görmüyordu bu ilaçla 1 senede 58 düştü bende deneyim dedim ama benim mideme dokundu bence dr tavsiye etmeden kullanılmamalı
birde kardeşim hala bu ilacı kullanıyo bunu içmezsem wc ye cıkamıyorum diyo

ya ben bu ilacı duydum yan komşumun beyi bu ilaçla ama doktor vermiş şekerı bıraz yuksek baya kılo verdi ben de düşündümde şekeri düşürür kötü olurum dıye alamadım

bu ilacı içince midende bulanıyo ve yemek yiyemiyosun..
bizim burada bi hemşre bu ilaçla baya killo vermişti.. o demişti zaten..
doktora sormuştum ozaman gecen sene veriyoruz demişti..
gecende tartıldıgım polknkteki jhemşire söyledi onada doktor demişki kullanabilirsin zararsız bi ilaç..
şekerini düzenliyo zaten.. amacı bu zaten ilacın.. ama bu şekeri bağırsaklarıdaki insülün emilimini azaltarak düzenliyo ve haliyle kilo veriyosun..

sizin dediğiniz ilaçla aynı ilaçtanmı bahsediyoruz acaba benim dediğim G... ile başlıyor :)

benim dediğimde g ... ile baslıyo seker hastalarının kullandığından

canım daha öncede söylemiştim ben şeker hastasıyım die o dediğin ilacı kullanıyorum son 3 yıldır ve son zamanlarda vucüdum ilaca alıştı dediğinin tam tersine bende iştah açtı bu ilaç açlık tokluk dengesini sağlıyan bi ilaç dediğin gibi bende şekerden dolayı yumurtalıklarımda sorun vardı ama bi faydası da olmadı sadece şekerimi düzenliyodu ve hemen hemen hergün mide bulantılarından hayatımı mahvediyodu ve bunun ilaç için her ay düzenli kontrole gidiyodum en önemliside BU İLAÇ BÖBREKLERE BÜYÜK ÖLÇÜDE SORUN VERİYOR !!! doktor keyfi olarak içildiğinde çok tehlikeli olduğunu söylüyor. Aman böyle şeylere aldanmayın bana tam tersi etki yaptıki bu zayıflatmasıda kişiden kişiye değişiyo,hamileliğimden dolayıda kullanamıyorum ve bu yüzden geceleri ellerimin ayaklarımın yanmasından uyuyamıyorum

sen neden kullanıyosun şeker içinmi yumurtalık gelişimi içinmi canım..
anlıyorum canım mutlaka bütün ilaçlarda bu olay var bi yeri kapatırken diger yeri hep açıyo..
ben şu mantıkla düşündüm vücuttaki şekeri düzenlediği için hani yapıcı bi ilaç oluşundan yoksa bi başımızağrıdıgında aldıgımız ağrı kesici midemize + böbreklerimize zararı aynen var.. oyüzden ilaç içtikten sonra bütün ilaçlardan sonra bol su öneriyolarki böbreklere zarar vermesin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…