- Konu Sahibi Handandandan
-
- #15.981
canımm süper yaaa az kaldı 7 leri görürsün vallaişte kilom:Eki Görüntüle 190708
naptın kız ne güzel vermişsin bende tık yok dr gitcem saat 10 da bakalım dr suratımamı tükürür napar rezil eder beni bu hafta spor yapmadım içimden hiç gelmedi ev badana olcak onu kafaya taktım .AKŞAM eşim diyorki üst kata daire yapıcaz kardeşime bitsin badanacı gelsin yapsın benden umudu kesti mecbur yaptırıcak biraz rahatladım stres yaptım bu hafta
günaydın kızlar
nasılsını?
bende 55.5 geldim bu sabah
günaydın kızlar
nasılsını?
bende 55.5 geldim bu sabah
Günaydın kızlarr
kilom 67,4 :) azcıkta olsa gitmiş akşam annemle çiğ köfte yememe ragmen
edda regl olabıldınmı çiğ köfte acılımıydı nasıl özledim yemeyi
kızlarrr başlığımıza uymuyo ilaç olayı ama duydugum birşeyi paylaşmak istiyorumm :86:
şeker hastaları şeker ilacı kullanıyolarya bu ilacı yumurtalık gelişimi için bebeği olmayanlarada veriyomuş doktor hehrladee
bu ilaç bağırsaklardaki insülin emilimini azalttığı için zayıflatıyomuş..
ve doktorlar bir sakıncası olmadıgını söylüyolarmış :)))
benım hedef kıloma gelmişsın ne kadarda verdın bu kıloyu:26:
kızlarrr başlığımıza uymuyo ilaç olayı ama duydugum birşeyi paylaşmak istiyorumm :86:
şeker hastaları şeker ilacı kullanıyolarya bu ilacı yumurtalık gelişimi için bebeği olmayanlarada veriyomuş doktor hehrladee
ya ben bu ilacı duydum yan komşumun beyi bu ilaçla ama doktor vermiş şekerı bıraz yuksek baya kılo verdi ben de düşündümde şekeri düşürür kötü olurum dıye alamadım
canım bu ilacı kardesime verdiler 90 kiloydu ve adet görmüyordu bu ilaçla 1 senede 58 düştü bende deneyim dedim ama benim mideme dokundu bence dr tavsiye etmeden kullanılmamalı
birde kardeşim hala bu ilacı kullanıyo bunu içmezsem wc ye cıkamıyorum diyo
bu ilacı içince midende bulanıyo ve yemek yiyemiyosun..
bizim burada bi hemşre bu ilaçla baya killo vermişti.. o demişti zaten..
doktora sormuştum ozaman gecen sene veriyoruz demişti..
gecende tartıldıgım polknkteki jhemşire söyledi onada doktor demişki kullanabilirsin zararsız bi ilaç..
şekerini düzenliyo zaten.. amacı bu zaten ilacın.. ama bu şekeri bağırsaklarıdaki insülün emilimini azaltarak düzenliyo ve haliyle kilo veriyosun..
sizin dediğiniz ilaçla aynı ilaçtanmı bahsediyoruz acaba benim dediğim G... ile başlıyor :)
canım daha öncede söylemiştim ben şeker hastasıyım die o dediğin ilacı kullanıyorum son 3 yıldır ve son zamanlarda vucüdum ilaca alıştı dediğinin tam tersine bende iştah açtı bu ilaç açlık tokluk dengesini sağlıyan bi ilaç dediğin gibi bende şekerden dolayı yumurtalıklarımda sorun vardı ama bi faydası da olmadı sadece şekerimi düzenliyodu ve hemen hemen hergün mide bulantılarından hayatımı mahvediyodu ve bunun ilaç için her ay düzenli kontrole gidiyodum en önemliside BU İLAÇ BÖBREKLERE BÜYÜK ÖLÇÜDE SORUN VERİYOR !!! doktor keyfi olarak içildiğinde çok tehlikeli olduğunu söylüyor. Aman böyle şeylere aldanmayın bana tam tersi etki yaptıki bu zayıflatmasıda kişiden kişiye değişiyo,hamileliğimden dolayıda kullanamıyorum ve bu yüzden geceleri ellerimin ayaklarımın yanmasından uyuyamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?