Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

kızlar varya siz benim kiloma gelirsinizz ben bu kiloda sizi bekliycem belliki bu gidişle :))))

Ahhh cnm benım ben senın kılona gelıyım toren duzenlıcem yaww o torende yedıklerımlede gene aynı kıloya ulasırım sen sıkma canını.

kızlarrr anneler günü için planlarınız varmı ne almayı düşünüyorsunuzz

Yaaa aslında annem su pratık elektrıklı supurgeler war onlardan ıstıyodu.Onlardan alırım heralde galıba sanırsam

bende elektirikli süpürgesi bozulmuş halı yıkama makinesini süpürgeye çevirmiş oyüden süpürge almayı düşünüyorum

kayınvalideme daha karar vermedimm
kahve makinesi düşünüyorum yada değişebilir..

kendimede şey alacam anneler günü hediyesi şu büyük bi altın varya kolye gibi takıyolar , altın kartın en büyüğü 500lükmü ne diyolar ondann aklıma koydum bugün bkacam

Son düzenleme:

altın mı bu zamanda hemde

Herkezin de elektrik süpürgesi bozulmus.Tesadufe bak.Anaamm bıde kayınvalıde var demı sızde ahahaha benım ole bı derdım yok henuz ara bı kutlarım kuru kuru Kendıne alacagın seyı anlamadım cnm bı resmını eklesene bulabılırsen :89:

benim telefonum bozulmuştu.oğluşuma dedesi para vermişti. eşim de dün gitmiş bana oğluşumun parasıyla tel. almış. oğluşunun anneler günü hediyesi diye ona verdirtti. ayyyy bir tuhaf oldum.oğlumdan gelen ilk hediye. bana en güzel hediyemi allahım verdi. oğlum benim en güzel hediyem.

kızlar annelik gibi güzel bir duygu yokkkk. yazarken bile duygulanıp ağlıyorum.

kızlar bıraz önece nişanlıgımı bı deneyım dedım içine girdim ama heryerim dışarı fırladı o zamanlar zaten bıraz boldu kaç kıloydum bılmıyorum ama nişandan bı sene sonra kızıma 49 kıloyla hamıle kalmıştım ahhhhh eskı gunler:97::97::97::97:

kızlar varya siz benim kiloma gelirsinizz ben bu kiloda sizi bekliycem belliki bu gidişle :))))
senin kilona gelmek benim için hayal..

kızlarrr anneler günü için planlarınız varmı ne almayı düşünüyorsunuzz
ya bende üç anne var..o yüzden anneler günü benim için her daim biraz masraflı geçer..annem , babanem ve birde tabii olmazsa olmaz kaygana var..anneme çanta alıcam kendisi çantaları çok sever..babanemin cebine para koysanda olur..kaygana için bir planım yok halihazırda..

aaaaaa ne zaman anneler günü yakınmı bu haftamı kaç gün kaldııı ayyy hiç aklımda yoktu
ortim dünyayla bağlantın kesildi seni..bebişi gördün herbişeyi unuttun..

günaydın kızlar nasılsınız ben kesin yarın kilo almış olucam hep hedim artık kendimi durduramıyorum
fadime sen diyetisyenede gidiyosun neden böyle oluyo anlamıyorum:26:

kendimede şey alacam anneler günü hediyesi şu büyük bi altın varya kolye gibi takıyolar , altın kartın en büyüğü 500lükmü ne diyolar ondann aklıma koydum bugün bkacam
aaa..o nasıl bişey yamerak ettim..gerçekten takmayı düşünüyomusun?

oh oh ohhh herkes burda günaydın kızlar...
günaydın değil tünaydın diyeyim ben sana..

benim kızımda bana içinde anneler günün kutlu olsun yazan bir küre almış..hani içinde karlar uçuşan ve kardan adam olan su dolu küreler var ya , onu anneler günü için yapmışlar..kırtasiyeden almış..birde not yazmış:anne ben sana hep hediye alıyorum , sen bana almıyosun..

öğle arasında baktım süpge arçelikte 1800w bitane vardı indirimde 109 lira ama adam dediki bundan çok bi performans bekleme iyidir ama halıyı kaldırmaz

bitane boshta begendim 2000w 220 lira o adam diyorki halıyı çekip kaldırır harika bunu alcam sanırım
bu o süpürge bosh olan :

kendime dediğimden bu canımm

bende annanede var babannede ama onlara annem alsın :))

annemle kayınvalideme alcam sadece ben :84:

yok kız takmak için değil bende küçüğü var cumhuriyet altını onu takıyorum bazen kenarlarını böyle taşlı birşey yaptırmıştım düğün sonrası onu takıyorum ama bu avuç içi kadar bişe bu takılmaz sanmıyorumm eski babanneler takardı bogazlarına bundan 3 kordon zincir ile

eda bu benim süpürgeden çok güzel çekiyor tozları

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…