- 5 Aralık 2013
- 7.969
- 24.541
- 548
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #160.781
Tanışır kaynasiriz beril ablamefkus Benim tahammül sinirim belli kimseyle tanismiyoz bu durumda kaptanlik nasil olur ki....
Farkettim zaten betusumm ama sen gidince çok uzulcem ben yaaEwet artık cok sıkıldım sadece bundan deil herseyden fazla sıkıldım ins tatile gitmeyide dusunuyoruz nasip olurda gidersem tatilden sonra gelirim tekrar diye dusunuyorum
Bu seferde boyle denemek istiyorum caniimSpor canina yandifgim sporbu hafta yuruyuslere basliyorum yine sabah aksam
vuhuuu.sen ve @sumelegi bu hafta cok iyi cikti sonuclar
spor yoktu yaaa:/ahh ahhh
yok yok olucak.200 grlik bisey zaten kizzz.
orttii gayet guzel yaaa.masallah.
vuhuuu azim azim :):)
olsun canim.yavas da olsa gidiyor sonucta
spor beni de bu hafta batirdi yaa:/
Betusum bi hafta daha mi beklesen acep?3.hafta sonu sok diyet yaparsin olmazsa?bilemedim ki acep hangisinde daha iyi olur?ben ara verince saliyorum
Insallahh insalllaahho kadar bunaldiysan hava degisikligi sonrasi daha iyi olur belki...
Doncem canim insallahh bakaliiim bi gidelimdee artiiikkTanışır kaynasiriz beril abla
Farkettim zaten betusumm ama sen gidince çok uzulcem ben yaaama tatilden sonra geri dön açma arayı sakin
orasi oyle fatmacim en azindan artı değilimSpor canina yandifgim sporbu hafta yuruyuslere basliyorum yine sabah aksam
vuhuuu.sen ve @sumelegi bu hafta cok iyi cikti sonuclar
spor yoktu yaaa:/ahh ahhh
yok yok olucak.200 grlik bisey zaten kizzz.
orttii gayet guzel yaaa.masallah.
vuhuuu azim azim :):)
olsun canim.yavas da olsa gidiyor sonucta
spor beni de bu hafta batirdi yaa:/
Betusum bi hafta daha mi beklesen acep?3.hafta sonu sok diyet yaparsin olmazsa?bilemedim ki acep hangisinde daha iyi olur?ben ara verince saliyorum
tebrikler canım***9.TAKIM 479.ETAP***
KumraL_KrakeR(70.7/70.1/0.6/% 0.84)
erdemhilal(71.9/71.5/0.4/%0.56)
Alinin_Annesi(74.4///) kilosu sabit izne ayrılmak istiyor
buseb(67.8/67.2/0.6/0.88)
semplice_signora(74.8/74.4/0.4/0.53)
Bayankokosh (65.3
Seng (73.5/72.7/0.8/%1.09)
9.takim genel ortalama:
tamam betusummDoncem canim insallahh bakaliiim bi gidelimdee artiiikk
Kız ece kacamaklara rağmen iyi vermissin genedeKüçük küçük kaçamaklar vardı ya hani necburiyetten yediğim hepsine lanet ettim bu sabah .. Sabah tartildim ama anca yazabiliyorum kusura bakmayın
Geçen hafta 73.5
Bu hafta 72.7
Fark 0.8
Mesaj 35+
Haftaya hedefim 70
Normalde 2 eylül hedefim 71di bu hafta tutturabilseydim iyi olacaktı ama neyse artık bu hafta hız arttıracağım
Acikcasi yardimcilar gayet iyi.sorumluluk sahibi.zor olmaz sanirim.kaptanin disiplinli ve dobra olmasi daha etkili oluyor bence.ariza insan da yok.muhabbet iyi grupta.yanliz benim sorunum liste stresine girmeyi istemiyorum.seyda kaptanla bu sekilde konusup anlasmistik.onceden 14.takimdayken stresten veremiyordum.liste disi daha rahat gidiyor benim.disiplinsiz hissettigim anda listeye girerim demistik.kaptan olursan abla bu sana uyar mi?Kizlar iyi tartilar
Mefkus sende bende bir dusunelim bu kaptanligi
Tirstim biraz patavatsizlik derecesinde dobrayim ya
Birde canim cicim demiyom diye Cok Trip yemistim zamaninda hatunlardan
Hem 115 diye yol uzun sanna kiz yilbasina adama benzerim ben azda olsa
Oyle ota köke darilanlara gelemen bilirsin
Neyse aksam gelirim
yine de guzel gitmis.gecmis olsun tekrar.acil sifalarKüçük küçük kaçamaklar vardı ya hani necburiyetten yediğim hepsine lanet ettim bu sabah .. Sabah tartildim ama anca yazabiliyorum kusura bakmayın
Geçen hafta 73.5
Bu hafta 72.7
Fark 0.8
Mesaj 35+
Haftaya hedefim 70
Normalde 2 eylül hedefim 71di bu hafta tutturabilseydim iyi olacaktı ama neyse artık bu hafta hız arttıracağım
1 kaçamak bizi kaç gün geriye götürüyor tatlım buna rağmen çok güzelGünaydın kızlar
Geçen hafta: 71.4
Bu hafta: 70.3
Fark: -1.1 (%1,5)
Msj: 30+
hafta sonu kaçamağım olmasaydı daha iyi bir yüzdeyle gelebilirdimhaftaya daha sıkı olacağım
Çook güzel aşkımmmmmkilo bildirimim
geçen hafta: 67.8
bu hafta: 67.2
fark: -600
%0,88
haftaya hedefim: 66.5
ms:+60
Eki Görüntüle 1875875
Bazı kilolarda direnç olabiliyor cnm Bence Yinede güzel 6 lar haftaya inşallahYok ben goremicem 69u inat etti
Kilo bildirimim
Gecen hafta:70.7
Bu hafta:70.1
Fark:_600 (%0.84)
Haftaya hedefim:69.1
Burda kimse diyetisyen Yada Dr değil cnm. Hepimiz duydugumuz okuduğumuz şeyleri paylaşıyoruz. Herkes herşeyi bilemez zaten. Birbirimizden öğreniyoruz biçok şeyiBende bi itirafta bulunayim yorum yaptığımda sert çıkışlar yapıp sen ne bilirsinki havası atana bende yorumumu kısa tutuyorum. Tamam hepi topu 14 kg için burdayım.uzun zamanda olmadı geleli.spor salonu yada diyetisyen desteği de almıyorum,bu yüzden bilgim de duyduklarimla ve yasadiklarimla sınırlı. Ama bu kimsenin kucumsemesini gerektirmez. Kimseyle dalasmaya niyetim yok.bende gerektiğinde çok ağır konuşurum çünk
güzel bi başlangıç tatlişim devamı gelsin inşallahPazartesi 83.2
Bugün 81.9
Fark 1.3
Yeni başladığım için ödem atmış olmalıyım ama çok mutluyum kızlar
Güzelim sen genelde az Yediğin için vücudun bu tempoya alışmış olabilir bana sorarsan Sporunu artırman lazımGeçen hafta 71.9
Bugün 71.5
Fark 400 gr (%0.56)
Mesaj 35+
Haftaya hedef 70.5
Kız bütün elbiselerin parasini oğlan evimi ödüyomuşçok pahalı bir adet ya kıyafetlerin tanesi 3.000 tl diye duydum ben o paraya ev döşerim bea
Tamam çağırıyomm nasıl oynanırmış öğre
Artıdan eksiye düşmende güzel cnmMerhaba kızlar diyetisyenden geliyorum
Geçen hafta 65.3
Bu hafta 65.1
Giden 0.2
Yüzde 0,3
Mesaj 25
Spor bu hafta yapamadım
Betülün 2 ayı doldumu mervecim***9.TAKIM 479.ETAP***
KumraL_KrakeR(70.7/70.1/0.6/% 0.84)
erdemhilal(71.9/71.5/0.4/%0.56)
Alinin_Annesi(74.4///) kilosu sabit izne ayrılmak istiyor
buseb(67.8/67.2/0.6/0.88)
semplice_signora(74.8/74.4/0.4/0.53)
Bayankokosh (65.3
Seng (73.5
9.takim genel ortalama:
gayet güzel tatlımKüçük küçük kaçamaklar vardı ya hani necburiyetten yediğim hepsine lanet ettim bu sabah .. Sabah tartildim ama anca yazabiliyorum kusura bakmayın
Geçen hafta 73.5
Bu hafta 72.7
Fark 0.8
Mesaj 35+
Haftaya hedefim 70
Dolmus abla bi daha bakayim emin olmak icin1 kaçamak bizi kaç gün geriye götürüyor tatlım buna rağmen çok güzel
Netin ne zaman yenilenecek. O zaman başka yerlerde harcama burda katılımın daha fazla olsun tatlım
Çook güzel aşkımmmmm
Bazı kilolarda direnç olabiliyor cnm Bence Yinede güzel 6 lar haftaya inşallah
Burda kimse diyetisyen Yada Dr değil cnm. Hepimiz duydugumuz okuduğumuz şeyleri paylaşıyoruz. Herkes herşeyi bilemez zaten. Birbirimizden öğreniyoruz biçok şeyi
güzel bi başlangıç tatlişim devamı gelsin inşallah
Güzelim sen genelde az Yediğin için vücudun bu tempoya alışmış olabilir bana sorarsan Sporunu artırman lazım
Ayrıca her hafta çok verilecek diye Bi kural yok
Dediğim gibi makine değilizki
Bazen az bazen çok gider
Kız bütün elbiselerin parasini oğlan evimi ödüyomuş
Allahtan arnavut bi gelin almamışız
Artıdan eksiye düşmende güzel cnm
Ama istesen daha iyi olabilirdi
Yatılı misafirinmi vardı senin
Betülün 2 ayı doldumu mervecim
gayet güzel tatlım
Lanetlik bişey yok Ama tabiki kaçamak yapma
Sadece zayiflayana kadar olurum
Eve gelince sartlari konusuruz kabulse niye olmasin
Ama Ben cumalar Liste bekleyemem butun Gün buna bir care bulsan sultanim
Korkudan gittim tartildim aksamlari dikkat ettim bir ve Sonuc 115
mefkus Benim tahammül sinirim belli kimseyle tanismiyoz bu durumda kaptanlik nasil olur ki....
Kizlar iyi tartilar
Neyse aksam gelirim
Güzelim başladığı Tarih değil listeye girdiği Tarih geçerli***9.TAKIM 472.ETAP***
masal3487(58.5/58/0.5/%0.85)
Bayankokosh(66.7/66.7/0/%0) kilosu sabit - izne ayrılmak istiyor
eliya (75.9/75.2/0.7/%0.92)
esmazc(73.1///%)1. kez bildirimde bulunmadı
Zamannn35(84.4/83.9/0.5/%0.59)
KumraL_KrakeR(73.9/73.5/0.4/%0.54)
ayeyldz (74.7/73.3/1.4/%1.87)
erdemhilal (79.9/78.6/1.3/%1.63)yeni üye giriş tarihi 14 haziran giriş kilo 81.7 hedef kilo 60
Alinin_Annesi (77.9/76.2/1.7/%2.18) yeni üye giriştarihi 15 haziran giriş kilo 80.2 hedef kilo 58
15 haziranda baslamis yani dolmus 2 ayi zuhal abla
77.5 olmam gerekiyor canım yolum uzunSen kac kilo olunca listeye giriyodun ponicik
Seni biraz tanıyınca arkadaşlar bizim iyiligimiz için konuştuğunu ve pamuk kalbini görecektir,keşke sende mefkuşumda olsa hepKizlar iyi tartilar
Neyse aksam gelirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?