- 5 Ocak 2015
- 59.197
- 205.945
- 898
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #160.821
Gizemcim hoşgeldin seninle tanışmadıkArkadaşlar ben deneme sürecinde olduğum için kilo bildirimi yapmam gerekmiyor değil mi? Listeye girmediğim için?
Tamamdır kaptişim Hadi geçmiş olsunTamamsa paylasalimmi ablamMefkurem
Tabiki daha iyi olabilirdi ama en azından kimse kilo almadıBu hafta yuzdemiz cok dusuk begenmedim
Umarim diger gruplar ucmamistr
Paylastim hadi hayirli olsun yazim mavis olmus ya sknti olmaz dimiTamamdır kaptişim Hadi geçmiş olsun
Evet kimse arti cikmadi ama yinede nasil dusuk oldu anlamdm neyse bunada sukur haftaya umarim bomba oluruz yineTabiki daha iyi olabilirdi ama en azından kimse kilo almadı
Buda bişey
Aslında renklendirip yapılsa daha iyi olurPaylastim hadi hayirli olsun yazim mavis olmus ya sknti olmaz dimi
Geneli vasat olunca yüzdede vasat oldu cnmEvet kimse arti cikmadi ama yinede nasil dusuk oldu anlamdm neyse bunada sukur haftaya umarim bomba oluruz yine
Gunaydinnnnnnn
Guzelll canim ben biraz gec tartilcam az once 69u gordum ama yine 70 yazdi wcdeyim simdi
Günaydın herkese
Tebrikler kizlarr
Yok ben goremicem 69u inat etti
Kilo bildirimim
Gecen hafta:70.7
Bu hafta:70.1
Fark:_600 (%0.84)
Haftaya hedefim:69.1
Bravoooo kızlaaar olacakolacak hepimiz başaracağız
Kizzz Wc Den mi Yaziyonnnn
Kızlar tebrikler en azindan artı olan yok
Geçen hafta 71.9
Bugün 71.5
Fark 400 gr (%0.56)
Mesaj 35+
Haftaya hedef 70.5
0.4 fark bence yine de çok güzel belki bu hafta regl dönemindeysen vücut geçici olarak depolamış olabilir her yediğini ben de tam bilgili sayılmam ama inş gelecek haftaya hedefinden de eksi çıkarsın
bir de ablam yoğurtla birlikte varsa 1 tatlı kaşığı öğütülmemiş keten tohumu da feci iştah kesiyor
diyetisyen önermişti bana hem bağırsakları çalıştırıyor hem metabolizmayı. Hiç de iştahım kalmıyor yiyince
Hadi bakalım bence bu hafta da gayet iyi tebrikler canım
Tebrikleer buse diyetinin 2. gününde misin bugün? Ben o diyetten vazgeçtim ya şu sıralar kafam dönüp duruyor biraz daha normal diyet yapıp öyle yapacağım
-600 de çok güzel Merve tebrikler
Yakında 70'leri göreceksinnvalla ben de ödem mödem hiç umrumda değil vermiş olsam yeter hem ödem atmak da birçok diyetin amacı zaten
Hem de çok pahalı bir adet ya kıyafetlerin tanesi 3.000 tl diye duydum ben o paraya ev döşerim bea
Tamam çağırıyomm nasıl oynanırmış öğretelim oradakilere
Merhaba kızlar diyetisyenden geliyorum
Geçen hafta 65.3
Bu hafta 65.1
Giden 0.2
Yüzde 0,3
Mesaj 25
Spor bu hafta yapamadım
Gunaydin kizlarr
Kilom sabit. Izne ayrilmak istiyorum ben
evet ya bu hafta sporsuzlugun tokadi filmi oldu resmen:/
mefkus Benim tahammül sinirim belli kimseyle tanismiyoz bu durumda kaptanlik nasil olur ki....
Spor canina yandifgim sporbu hafta yuruyuslere basliyorum yine sabah aksam
vuhuuu.sen ve @sumelegi bu hafta cok iyi cikti sonuclar
spor yoktu yaaa:/ahh ahhh
yok yok olucak.200 grlik bisey zaten kizzz.
orttii gayet guzel yaaa.masallah.
vuhuuu azim azim :):)
olsun canim.yavas da olsa gidiyor sonucta
spor beni de bu hafta batirdi yaa:/
Betusum bi hafta daha mi beklesen acep?3.hafta sonu sok diyet yaparsin olmazsa?bilemedim ki acep hangisinde daha iyi olur?ben ara verince saliyorum
Kizlar iyi tartilar
Mefkus sende bende bir dusunelim bu kaptanligi
Tirstim biraz patavatsizlik derecesinde dobrayim ya
Birde canim cicim demiyom diye Cok Trip yemistim zamaninda hatunlardan
Hem 115 diye yol uzun sanna kiz yilbasina adama benzerim ben azda olsa
Oyle ota köke darilanlara gelemen bilirsin
Neyse aksam gelirim
Küçük küçük kaçamaklar vardı ya hani necburiyetten yediğim hepsine lanet ettim bu sabah .. Sabah tartildim ama anca yazabiliyorum kusura bakmayın
Geçen hafta 73.5
Bu hafta 72.7
Fark 0.8
Mesaj 35+
Haftaya hedefim 70
Normalde 2 eylül hedefim 71di bu hafta tutturabilseydim iyi olacaktı ama neyse artık bu hafta hız arttıracağım
@semplice_signoraMefkurem bugün daha haber almadım. Soracağım şimdi ama kötü bir durum olsa yayılmış olurdu dün akşam iyiydi tam ayilmamisti bize gostermiyorlar
Kizlar ben disarda olacagim.aksama gorusuruz insallah
1 kaçamak bizi kaç gün geriye götürüyor tatlım buna rağmen çok güzel
Netin ne zaman yenilenecek. O zaman başka yerlerde harcama burda katılımın daha fazla olsun tatlım
Çook güzel aşkımmmmm
Bazı kilolarda direnç olabiliyor cnm Bence Yinede güzel 6 lar haftaya inşallah
Burda kimse diyetisyen Yada Dr değil cnm. Hepimiz duydugumuz okuduğumuz şeyleri paylaşıyoruz. Herkes herşeyi bilemez zaten. Birbirimizden öğreniyoruz biçok şeyi
güzel bi başlangıç tatlişim devamı gelsin inşallah
Güzelim sen genelde az Yediğin için vücudun bu tempoya alışmış olabilir bana sorarsan Sporunu artırman lazım
Ayrıca her hafta çok verilecek diye Bi kural yok
Dediğim gibi makine değilizki
Bazen az bazen çok gider
Kız bütün elbiselerin parasini oğlan evimi ödüyomuş
Allahtan arnavut bi gelin almamışız
Artıdan eksiye düşmende güzel cnm
Ama istesen daha iyi olabilirdi
Yatılı misafirinmi vardı senin
Betülün 2 ayı doldumu mervecim
gayet güzel tatlım
Lanetlik bişey yok Ama tabiki kaçamak yapma
Bu hafta yuzdemiz cok dusuk begenmedim
Umarim diger gruplar ucmamistr
Kızlar ben çıkıyorum gideyim temizlik yapayım bi kendime geleyim. Toparlanma vakti artık
Hoşbulduk Zühal hanım:) Gerçekten harika bir sonuç elde etmişsiniz tebrikler... Yani sonuç olarak kilo bildirimi yapıyorum sanırımGizemcim hoşgeldin seninle tanışmadık
Ben Zühal bu takımdan 45 kilo vererek mezun oldum. 45 yaşında 3 çocuk 1 torun var
Zaten bu deneme süreci üyelerin durumlarını ölçmek için var cnm
Takımla uyumu, kilo vermesi, Paylaşımı
Eğer bunlar yeterliyse 3.cuma listeye girebiliyor
Tamam canımKilo bildirmi yapiyoruz listede olmasakta
Listemizide paylastigimiza gore ben artik cikabilirim islerimi yapayim..bugun cuma diye sakin fazla odullendirmeyin kendinizi heesadece 1 ogun odul hakkiniz var oda 3e kadar yenmis olsun
Başlangıç tarihim 23 Ağustos 2016, Başlangıç Kilom: 67.8
Bugün 26 Ağustos 2016 Şu anki kilom: 66.4
Bu hafta hiç kaçamak olmayacak abla inşallah1 kaçamak bizi kaç gün geriye götürüyor tatlım buna rağmen çok güzel
Netin ne zaman yenilenecek. O zaman başka yerlerde harcama burda katılımın daha fazla olsun tatlım
Çook güzel aşkımmmmm
Bazı kilolarda direnç olabiliyor cnm Bence Yinede güzel 6 lar haftaya inşallah
Burda kimse diyetisyen Yada Dr değil cnm. Hepimiz duydugumuz okuduğumuz şeyleri paylaşıyoruz. Herkes herşeyi bilemez zaten. Birbirimizden öğreniyoruz biçok şeyi
güzel bi başlangıç tatlişim devamı gelsin inşallah
Güzelim sen genelde az Yediğin için vücudun bu tempoya alışmış olabilir bana sorarsan Sporunu artırman lazım
Ayrıca her hafta çok verilecek diye Bi kural yok
Dediğim gibi makine değilizki
Bazen az bazen çok gider
Kız bütün elbiselerin parasini oğlan evimi ödüyomuş
Allahtan arnavut bi gelin almamışız
Artıdan eksiye düşmende güzel cnm
Ama istesen daha iyi olabilirdi
Yatılı misafirinmi vardı senin
Betülün 2 ayı doldumu mervecim
gayet güzel tatlım
Lanetlik bişey yok Ama tabiki kaçamak yapma
Canım herkese mantıklı gelen ayrıdır tabii ama biz de kendi tecrubelerimizle ve doğruluğunu bir şekilde gorduklerimizle bir birimize yorum yapiyoruz ever her bunye farklıdır herkesin kendini alistirdigi düzen farklı olabilir ama genel geçer görünen tecrübelere göre yorum yapıyoruz herkes nasıl beslenmesi gerektiğini biliyor burada önemli olan bir diğerinin doğru gördüğünü ya da eleştirisini kabullenebilmek o eleştiri elbet lazım olacaktır bir yerde bir şeyleri tamamlayacaktir 3 günlük sonucun için tebrikler kız bildirim yapma desek demiycen mi hiç bişeyDiyetisyenler para tuzağı tamamen :) Ayrıca onların vereceği listelere itiyacımız olduğunu düşünmüyorum. Ben liste üzerinden değil sağlıklı gıda üzerinden giderek zayıflıyorum. Daha önce 80 kilodan 50 kiloya indim. İlaç nedeniyle daha sonra kilo aldım vs uzun hikaye ama inanki nasıl besleneceğimi çok iyi biliyorıum diyet sırasında. Çünkü ciddi bir tecrübem oldu :) Yediğin şey ne olursa olsun hele ki masum bir karbonhidrat ise üzerine saatlerce spor yaparsan o enerjiyi yakarsın yani yağa dönüşmez, saatin bir önemi yok yani. Yanlış bilgi olduğunu savunuyorum hala. Gittiğim bir antrenörlük eğitiminde 2 ay önce sporcu beslenmesi dersinde öğrendiklerimi uyguluyorum sadece. Meyve konusunda haklısın ama badem ve ceviz yaşam için gerekli :)
Arkadaşlar ben deneme sürecinde olduğum için kilo bildirimi yapmam gerekmiyor değil mi? Listeye girmediğim için?
buseb naber kız nabiyon bugün ne yiyon bakim
Kolay gelsin ben pizzadan vazgeçtim fırın zor yerde dedim hastaneden çağırırlar falan kabaklı yumurtalı ekmek yedim öğlen de ekmeği de kaçamaksorma ecesabah bir şey yemedim
12.15 te light ton balığı yedim büyük boy olan konservelerden
akşam da aynını yiycem ııııııyyyyyyy çok zor bugün
sen ne yiyon bakimm
sagol canim ama sonuçtan memnun değilim. Anlaşılan yattığım sürece kilolar gitmicek. Onun icinnnn toparlanma vaktiiiiay ne güldüm
sağ ol tatlım sana da çoook tebrikkk
kız iyi vermişsin haftaya kesin görüyorsun moralini yüksek tut
ay amin kızzzzzzz :))
evet artı yok ama genel ortalamamız kötüymüş off haftaya iyi oluruz inş
üzülme canım yaa bu da başarı inan. haftaya daha iyi verirsin bu işi biliyorsun sen
diyetin 3. günündeyim tatlış :)
hiç yoktan iyidir. listeye tamamen uyupta sonuç buysa diyetisyenini bırak bence canım
gitme canım bir iki gün detoks ve spora ağırlık ver tekrar gitmeye başlar kilolar :)
ay benzetmene cok güldümsporsuzluğun tokadı sinemalardaaaaaaaaa
haftaya iyi sonuc bekliyorum senden o zamaaan
ben daha önce hoşgeldin demiştim sana :)) kendimi de tanıtdıydım ama görmedin sanırım. zuhal ablada önce azarlıyor sanıyordum sonra alıştım onu tanıdıkça şimdi her lafı diyebilirsana da tanıdıkca alısırız ablaaaaa
evet cumadan bu güne çok fark yok ama salıdan bugüne 2 kilo 200 gr
darısı hepimizn başınaaaaa
helloooooooo
zuhal abla sana gerekeni söylemiş. ota köke darılmayız dövme yeter abla tırstım valla
canım niye moralini bozuyorsunki gayet iyi vermişsin yine de. maşallah sana. gençsin yine iyi gidiyor kilon. başaracaksın belliii :)
annenin iyi haberlerini bekliyoruz
görüşürüz tatlışş
ay bana aşkım demişşşşşşşşş
haftaya da böyle güzel vericem inş ablaaa
bugün aynada inceldiğimi farkettim
markete gittim misafirlik bir de eşime aburcubur ikramlık falan aldım ev dolu şuan ama umrumda değil vallaaa
bir de ben şimdi bu 5 günlük diyeti yaptıgım için p.tesi yapıcam abla kaçamak hakkımı. sorun olmaz dimi? sabahtan yaparım. sonra da yine diyete devammm
yaa yine sarı kart falan yok en azından şükür
tamam canım kolay gelsin
hadi bakalımm
Çok güzel başlangıç tebrik ederimBaşlangıç tarihim 23 Ağustos 2016, Başlangıç Kilom: 67.8
Bugün 26 Ağustos 2016 Şu anki kilom: 66.4
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?