Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Arkadaşlar ben deneme sürecinde olduğum için kilo bildirimi yapmam gerekmiyor değil mi? Listeye girmediğim için?
Gizemcim hoşgeldin seninle tanışmadık
Ben Zühal bu takımdan 45 kilo vererek mezun oldum. 45 yaşında 3 çocuk 1 torun var

Zaten bu deneme süreci üyelerin durumlarını ölçmek için var cnm
Takımla uyumu, kilo vermesi, Paylaşımı
Eğer bunlar yeterliyse 3.cuma listeye girebiliyor

Gunaydinnnnnnn

Guzelll canim ben biraz gec tartilcam az once 69u gordum ama yine 70 yazdi wcdeyim simdi

ay ne güldüm

Günaydın herkese

Tebrikler kizlarr

sağ ol tatlım sana da çoook tebrikkk

Yok ben goremicem 69u inat etti
Kilo bildirimim
Gecen hafta:70.7
Bu hafta:70.1
Fark:_600 (%0.84)
Haftaya hedefim:69.1

kız iyi vermişsin haftaya kesin görüyorsun moralini yüksek tut

Bravoooo kızlaaar olacak olacak hepimiz başaracağız

ay amin kızzzzzzz :))

Kizzz Wc Den mi Yaziyonnnn

Kızlar tebrikler en azindan artı olan yok

evet artı yok ama genel ortalamamız kötüymüş off haftaya iyi oluruz inş

Geçen hafta 71.9
Bugün 71.5
Fark 400 gr (%0.56)
Mesaj 35+
Haftaya hedef 70.5

üzülme canım yaa bu da başarı inan. haftaya daha iyi verirsin bu işi biliyorsun sen

diyetin 3. günündeyim tatlış :)

Merhaba kızlar diyetisyenden geliyorum
Geçen hafta 65.3
Bu hafta 65.1
Giden 0.2
Yüzde 0,3
Mesaj 25
Spor bu hafta yapamadım

hiç yoktan iyidir. listeye tamamen uyupta sonuç buysa diyetisyenini bırak bence canım

Gunaydin kizlarr
Kilom sabit. Izne ayrilmak istiyorum ben

gitme canım bir iki gün detoks ve spora ağırlık ver tekrar gitmeye başlar kilolar :)

evet ya bu hafta sporsuzlugun tokadi filmi oldu resmen:/

ay benzetmene cok güldüm sporsuzluğun tokadı sinemalardaaaaaaaaa

haftaya iyi sonuc bekliyorum senden o zamaaan

mefkus Benim tahammül sinirim belli kimseyle tanismiyoz bu durumda kaptanlik nasil olur ki....

ben daha önce hoşgeldin demiştim sana :)) kendimi de tanıtdıydım ama görmedin sanırım. zuhal ablada önce azarlıyor sanıyordum sonra alıştım onu tanıdıkça şimdi her lafı diyebilir sana da tanıdıkca alısırız ablaaaaa

evet cumadan bu güne çok fark yok ama salıdan bugüne 2 kilo 200 gr

darısı hepimizn başınaaaaa

helloooooooo
zuhal abla sana gerekeni söylemiş. ota köke darılmayız dövme yeter abla tırstım valla

@semplice_signora Mefkurem bugün daha haber almadım. Soracağım şimdi ama kötü bir durum olsa yayılmış olurdu dün akşam iyiydi tam ayilmamisti bize gostermiyorlar

canım niye moralini bozuyorsunki gayet iyi vermişsin yine de. maşallah sana. gençsin yine iyi gidiyor kilon. başaracaksın belliii :)

annenin iyi haberlerini bekliyoruz

Kizlar ben disarda olacagim.aksama gorusuruz insallah

görüşürüz tatlışş

ay bana aşkım demişşşşşşşşş
haftaya da böyle güzel vericem inş ablaaa
bugün aynada inceldiğimi farkettim

markete gittim misafirlik bir de eşime aburcubur ikramlık falan aldım ev dolu şuan ama umrumda değil vallaaa
bir de ben şimdi bu 5 günlük diyeti yaptıgım için p.tesi yapıcam abla kaçamak hakkımı. sorun olmaz dimi? sabahtan yaparım. sonra da yine diyete devammm

Bu hafta yuzdemiz cok dusuk begenmedim
Umarim diger gruplar ucmamistr

yaa yine sarı kart falan yok en azından şükür

Kızlar ben çıkıyorum gideyim temizlik yapayım bi kendime geleyim. Toparlanma vakti artık

tamam canım kolay gelsin

hadi bakalımm

Hoşbulduk Zühal hanım:) Gerçekten harika bir sonuç elde etmişsiniz tebrikler... Yani sonuç olarak kilo bildirimi yapıyorum sanırım

Listemizide paylastigimiza gore ben artik cikabilirim islerimi yapayim..bugun cuma diye sakin fazla odullendirmeyin kendinizi heesadece 1 ogun odul hakkiniz var oda 3e kadar yenmis olsun

benim diyetmin 3. günü bitirişim p.tesi ye geliyor ben o gün yapıcam canım kaçamak bu yüzden ama az yaparım merak etmeyin.

Başlangıç tarihim 23 Ağustos 2016, Başlangıç Kilom: 67.8
Bugün 26 Ağustos 2016 Şu anki kilom: 66.4

tebrikler çok iyi sonuç :)

Bu hafta hiç kaçamak olmayacak abla inşallah
Canım herkese mantıklı gelen ayrıdır tabii ama biz de kendi tecrubelerimizle ve doğruluğunu bir şekilde gorduklerimizle bir birimize yorum yapiyoruz ever her bunye farklıdır herkesin kendini alistirdigi düzen farklı olabilir ama genel geçer görünen tecrübelere göre yorum yapıyoruz herkes nasıl beslenmesi gerektiğini biliyor burada önemli olan bir diğerinin doğru gördüğünü ya da eleştirisini kabullenebilmek o eleştiri elbet lazım olacaktır bir yerde bir şeyleri tamamlayacaktir 3 günlük sonucun için tebrikler kız bildirim yapma desek demiycen mi hiç bişey paylaş ki moral seviyen daha iyi olsun
Arkadaşlar ben deneme sürecinde olduğum için kilo bildirimi yapmam gerekmiyor değil mi? Listeye girmediğim için?

sorma ece sabah bir şey yemedim

12.15 te light ton balığı yedim büyük boy olan konservelerden

akşam da aynını yiycem ııııııyyyyyyy çok zor bugün

sen ne yiyon bakimm
Kolay gelsin ben pizzadan vazgeçtim fırın zor yerde dedim hastaneden çağırırlar falan kabaklı yumurtalı ekmek yedim öğlen de ekmeği de kaçamak akşam bende de ton balıklı salata var

sagol canim ama sonuçtan memnun değilim. Anlaşılan yattığım sürece kilolar gitmicek. Onun icinnnn toparlanma vaktiiii
Başlangıç tarihim 23 Ağustos 2016, Başlangıç Kilom: 67.8
Bugün 26 Ağustos 2016 Şu anki kilom: 66.4
Çok güzel başlangıç tebrik ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…