- 8 Aralık 2009
- 2.866
- 1.867
- 173
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #160.861
Ok.sen nasil kilo vereceksen oyle hareket edersin o zaman.sorun yok yani:)Diyetisyenler para tuzağı tamamen :) Ayrıca onların vereceği listelere itiyacımız olduğunu düşünmüyorum. Ben liste üzerinden değil sağlıklı gıda üzerinden giderek zayıflıyorum. Daha önce 80 kilodan 50 kiloya indim. İlaç nedeniyle daha sonra kilo aldım vs uzun hikaye ama inanki nasıl besleneceğimi çok iyi biliyorıum diyet sırasında. Çünkü ciddi bir tecrübem oldu :) Yediğin şey ne olursa olsun hele ki masum bir karbonhidrat ise üzerine saatlerce spor yaparsan o enerjiyi yakarsın yani yağa dönüşmez, saatin bir önemi yok yani. Yanlış bilgi olduğunu savunuyorum hala. Gittiğim bir antrenörlük eğitiminde 2 ay önce sporcu beslenmesi dersinde öğrendiklerimi uyguluyorum sadece. Meyve konusunda haklısın ama badem ve ceviz yaşam için gerekli :)
eline saglik mervecimListemizide paylastigimiza gore ben artik cikabilirim islerimi yapayim..bugun cuma diye sakin fazla odullendirmeyin kendinizi heesadece 1 ogun odul hakkiniz var oda 3e kadar yenmis olsun
Inceldikce insan aynaya bakmaya korkmuyor ya.bu hafta spora asilicam ins:)ay ne güldüm
sağ ol tatlım sana da çoook tebrikkk
kız iyi vermişsin haftaya kesin görüyorsun moralini yüksek tut
ay amin kızzzzzzz :))
evet artı yok ama genel ortalamamız kötüymüş off haftaya iyi oluruz inş
üzülme canım yaa bu da başarı inan. haftaya daha iyi verirsin bu işi biliyorsun sen
diyetin 3. günündeyim tatlış :)
hiç yoktan iyidir. listeye tamamen uyupta sonuç buysa diyetisyenini bırak bence canım
gitme canım bir iki gün detoks ve spora ağırlık ver tekrar gitmeye başlar kilolar :)
ay benzetmene cok güldümsporsuzluğun tokadı sinemalardaaaaaaaaa
haftaya iyi sonuc bekliyorum senden o zamaaan
ben daha önce hoşgeldin demiştim sana :)) kendimi de tanıtdıydım ama görmedin sanırım. zuhal ablada önce azarlıyor sanıyordum sonra alıştım onu tanıdıkça şimdi her lafı diyebilirsana da tanıdıkca alısırız ablaaaaa
evet cumadan bu güne çok fark yok ama salıdan bugüne 2 kilo 200 gr
darısı hepimizn başınaaaaa
helloooooooo
zuhal abla sana gerekeni söylemiş. ota köke darılmayız dövme yeter abla tırstım valla
canım niye moralini bozuyorsunki gayet iyi vermişsin yine de. maşallah sana. gençsin yine iyi gidiyor kilon. başaracaksın belliii :)
annenin iyi haberlerini bekliyoruz
görüşürüz tatlışş
ay bana aşkım demişşşşşşşşş
haftaya da böyle güzel vericem inş ablaaa
bugün aynada inceldiğimi farkettim
markete gittim misafirlik bir de eşime aburcubur ikramlık falan aldım ev dolu şuan ama umrumda değil vallaaa
bir de ben şimdi bu 5 günlük diyeti yaptıgım için p.tesi yapıcam abla kaçamak hakkımı. sorun olmaz dimi? sabahtan yaparım. sonra da yine diyete devammm
yaa yine sarı kart falan yok en azından şükür
tamam canım kolay gelsin
hadi bakalımm
ihi boniler cok yasaBu haftaki bonibonlar ve cikiletalar arasinda duzenlenen kilo verme yarismamizin sonuclari acikliyorum kizlarrrrr
Cikiletalar
Toplam verilen kilo:2.3 % 0.644
Bonibonlar
Toplam verilen kilo:2.6 % 0.746
Boniler tebrikler yarismayi siz kazandiniz
bende optumHihihihi boniciklerimmm öpüyorum her birinizi çikiler geçmiş olsunnn yapalım benceeeeeee
Tebrikler boniler
hey hey boniler cok yasaYeeyy bonibonlar çok yaşa!!!
Çikiletatarı da tebrik ediyorum onlarınki de gayet iyi
ooo degisiklik iyidirKızlar gene geldiler bana komple yatak odasını baştan yapıyorum dinleniyorum suan ama suyum çıktı resmen. Gardirobu döktüm yerini değiştirdim yatağın yerini değiştirdim. Çamaşırları baştan katladim. Şimdi bi ortalığı toplicam sonra sıra küçük odaya gelecekk
ben varim canimoohh süper olur valla ha gayreeett
hayırlı olsun canım şirketiniz
bol kazançlar
tabiki çekerim ama liste dışındakilerin nickleri tam aklımda yok yazabilir misin?
çirkeflikten güzeli var mı şekerim
oohh pestilin çıkmış gitsin kilolaar
hilal kurayı benden rica etti merve ama liste dışındakilerin nickleri aklımda yok? senin aklındaysa bi yazar mısın?