- 5 Aralık 2013
- 7.969
- 24.541
- 548
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #161.121
toparlarsin Sen inanıyorum ben sana canım benimKizlar yuruyusumu yaptim.sabahtan beri klasik kahvalti yaptim bi tek.aksam da atran iccem sadece.ins cumaya gitcek hepsi
vuhuuu supersin yaaaa
Kız ayşe bahsedince heveslendim valla tebeşir mi alsam diyorumaynen canım seni bi çıtır görünce kafasını vurur duvarlara
canım Allahın izniyle bugünler de geride kalacak. eskisinden de sağlıklı olacak. iyi haberlerini bekliyorum. kendini yıpratma dua et canım. çok geçmiş olsun canım kardeşim...
kıızz ayşeee benimde hayalimdi ama cesaret edemedim. tam edecektim sözlendimdaha da cesaretim yok eşimin ailesi muhafazakar doğulu... senin başın açıkmı canım? tebrik ederim seni büyük cesaret eğer açıksan..
kız sen de ayrı bi çılgınsın
süpersin canım biliyordum zaten kendini toplayacağını
Supersin canım ama dikkat et farkında olmadan metabolizmanı kizdirma aç kalmadan yaniKizlar yuruyusumu yaptim.sabahtan beri klasik kahvalti yaptim bi tek.aksam da atran iccem sadece.ins cumaya gitcek hepsi
vuhuuu supersin yaaaa
canim kalp ameliyati oyle zorlu bir ameliyat.sakin moralini bozma.iyi olacak insallah.ayrica su aclik nobetini atlatman cok basarili.masallah
Teşekkür ederim kızlar desteginiz icinaynen canım seni bi çıtır görünce kafasını vurur duvarlara
canım Allahın izniyle bugünler de geride kalacak. eskisinden de sağlıklı olacak. iyi haberlerini bekliyorum. kendini yıpratma dua et canım. çok geçmiş olsun canım kardeşim...
kıızz ayşeee benimde hayalimdi ama cesaret edemedim. tam edecektim sözlendimdaha da cesaretim yok eşimin ailesi muhafazakar doğulu... senin başın açıkmı canım? tebrik ederim seni büyük cesaret eğer açıksan..
kız sen de ayrı bi çılgınsın
süpersin canım biliyordum zaten kendini toplayacağını
toparlarsin Sen inanıyorum ben sana canım benim
Kız ayşe bahsedince heveslendim valla tebeşir mi alsam diyorum
Supersin canım ama dikkat et farkında olmadan metabolizmanı kizdirma aç kalmadan yani
Teşekkür ederim kızlar desteginiz icin
Akşama salatamin yanına kabak yapi cam da nasıl yapsam karar veremedim ya
Bi secenegimde yemek di ama vazgeçtim kabaktankız bir de geçiçi boyalar var birkaç yıkamada geçiyormuş ondan mı alsak araştırıpben de heveslendim vallaaaaaa
ne demek canım benim her zaman desteğiz takımca sana
kız yemeğini yap işte mis gibi az yağlı domatesli azcık salçalı soğanlı oh miss
güzelmiş heee
Ellerine sağlık canım afiyet olsun şimdidenKızlar salça yapmaktan geldim. Pertim çıktı. Ama kışa hqzırlık için iyi oldu. Biraz biber de közledim. Kışın yemek için.
Bi secenegimde yemek di ama vazgeçtim kabaktan
güzelmiş heee
Ellerine sağlık canım afiyet olsun şimdiden
Pazar gününün ilk menüsü benden gelsin o zaman
09.30 1 nektari
10.15 yarım yumurta, domates salatalık 2 dilim kızarmış çiya tohumlu ekmek (çt olarak kisalticam)
13.30 koca bir tabak ton balıklı salata, 1 dl çt ekmek
18.10 yine aynı salata , kk peynir
20.00 sütlü mistik çay, 3 badem
Hastaneye yürüyerek gittim geldim 1 saatten fazla, 50 yan hareketi, 50 mekik
Şu icemedim hala yarın da tartı var ama günü yarım litreyle kapatamam icecegim bu akşam hedef 2 litre
Ben derse kaçar kizlaar fazla boş birakmayin buraları
Günaydın :) kolay gelsin. Oh mis ev yapımı Salça :)
Günaydın kızlar.
Regl döneminin klasik üçlüsü ağrıda tavan şu an.bel kasik karınallahtan bugün pazar da eşim evde.yardım eder de rahat rahat kivranirim
Yarın regl geciktirici alacaktim fırsat olmayacak sanırım. Perşembe geçer inşallah
nisadiri ilk kez duyuyorum.vayy be ne vicdansizlik:/
Kizlar dun yine gecmisteki gibi yeme krizi geldi ve yedim malesef aglayarak.bu olayi tetikleyen seyi buldum ama sonucta.ex ve ailesini gordum dun cocugu alirlarken.ondan sonra istahi frenleyenedim.gece de tvde hulya kocyigitin gelin diye bi filmi var.ondaki ana fikirde ayniydi.o da ustune geldi.kizkardesim eski d.gunumu kutlamak istemis yas pasta getirmis.caktirmadan yememistim.ve dunku menum idealdi.kendiminkini de ogluma yedirdim.ben de sadece 1 catal almistim yedim diye yalan soylememek icib.ama gece 1 /2 dilim yedim.hem de saat 2de.kizlar beni fircalayin lutfen.kulagimi cekin.simdi yesil cay icip yuruyuse gidicem.donunce de yogurt ayran gunu bugun.kendime gelmem lazim
Dunku menum aksamki misafir trafiginde unutmusum yeni farkettim
sabah 9.00 1 yumurta 1 kk peynir
Ara 12.00 1 sb sekersiz turk kahveli sut
ogle 15.30 2 shinitzel tavuk 2 tb ekmegi
aksam 19.00 2 kofte 2 koz domates 3 koz biber
Gece 2.00 1/2 dilim pasta 1/2 karniyarik 1/2 dilim beyaz ekmek
su 3.5 litre
spor 35+ 40 dk yuruyus
Hersey guzel giderl
ken bu gerizekalilik niye yani niye.beni afaroz edin bi de aklim basima gelsin gozunuzu deveyim
Kızlar gördüm annemi ağlayarak çıktım yanından öylece yatıyor uyanık değildi bişey diyemedim dokunamadim. Moralim bozuldu bi an dana gibi yiyesim geldi pastaneye dalıp ama tabi ki yapmadım gelirken incir aldım yarın sabah yiyeceğim şimdi salataya giriseyim buralardayim haberiniz olsun
Kızlar yarına bombe bir saçla donecem aranıza inşallah. Dua edin de güzel olsun. Ayy uzun zamandır böyle köklü bi değişiklik yapmamistim. Perma boya kesim hepsini yapcam yarın. 71i görmüş gibi heyecanliyim kizlaaar :))))))) gencligimin hayali mavi olucam yarın. :))))))) insan 36 yaşına mavi saclami girer kiiiiz.Ayy ne ayıp. Aman çok da tinn :)
anam ben kh olayını düşünmedim kabak benim gözüm de notrlesmis demekevet turkuaz rengi varmış onu beğendim benn
iyi yapmışsın kim uğraşcak yemekle. hem kabak yapsan full kh olacaktı şimdi peynir pro olmuş salata kh güzel olmuş afiyet olsun :)
sporda güzel su iç evet
tamam tatlış. iyi çalışmalaar :)
anam sen nasıl idare ediyorsun bugün son muydumenüm
sabah 10.00
1 fincan yeşil çay
10.30
2 haşl. yum
16.45
2 haşl. yum
acıkırsam 1 haşl yum daha yerim kızlar
su 2,5 lt
spor 25+20= 45 dk yürüyüş
Teşekkür ederimTeşekkürler canım.
Geçniş olsun canım. Perşembeye kadar toparlarsın.
Kuzum olan olmuß artık. Bu gün bol bol spor yap dünküler yağa dönmeden at.
Canım fazla olmuş ama bu gün telafi edenilirsin.
Unut canım telafi için slternatifleri düşün.
Geçmiş olsun canım. Rabbim acil şifalar versin.
Süper. Değişim her zaman güzeldir.
Buseee bu ne çok güzel yaa
hiçbirşeyin tabi kiii :) bende uçlara yapmayı düşündüm bakalım :)Buseee bu ne çok güzel yaa
ben de yapıcam gaza geldim
yurtta deli makyajla dolaşan kızlar var
benim neyim eksik
canım ben ekmeği beğendim gerçi ısıtmadan denemedim ama güzeldi yani :)Güzelse Bende Deneyim Canım Soylersin banada
Iyi geceler canim
afiyet olsun canım az geldi gözüme biraz amaMenümü buraya bırakıp geçmişe gidiyorum
8:40 1 kk peynir 1 yumurta 1 domates 1 dlm ekmek
10:40 1 küçük elma
13:10 2 yk yoğurt 2 domates (yiyecek bişe bulamadım)
15:30 2 diyet bisküvi
18:20 80 g light ton balığı 1 dlm ekmek
2 lt su
spor 30 dk pilates 45 dk koşu bandında yürüyüş
Alışın yavaş yavaşKızlaar pazar günü olduğu için gezmelerdesiniz biliyorum da biz burada olanlar olarak 6 sayfa kaynattıkbugün hiç görünmeyenler var akşama bekliyoruz kaynatmaya
Mefkurem Ablaaa yoksun sanki bugün özlettin kendini be yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?