Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Ha bu arada iştahını frenleyememe için de spor birebir
annem doktor
iştahım artınca hemen spor yapmamı sporun insülin sağladığını ve iştahı kapattığını söyler
daha birkaç tıp terimi daha da söyler ama ben anlamam

Saoluuunn kızlarrr menumude yazim
11.00 : yumurta + 3 dilim sucuk+peynir+zeytin+ 1 dl tb ekmegi
15.00: 1 kabak simit
18.00: 2 yaprak sarma
Su 3 lt
Spor 1 saat yuruyus
Coooook asiri yorgunumm yarnda olamicam buralardaa ii gecelr kizlarrr

kabak simit ne canım il kez duyuyorum?
sucuk simit sarma her öğünde bir cıs ama o kadar az ki kalori hesabı yapınca zararı olmamıştır diye düşünüyorum.

afiyet olsun canım

bende tartıyı valizin ortasına koymustum

kız az yemene alıştım da sanki dünki cok az geldi

kız niye gitti sahiden danışıklı dövüşten değil heralde

İyi geceler kızlar bende sabah hastaneye gideceğim erken kalkmam lazım

canım merakla bekliyorum iyi haberlerini annenin. aklım sende.

Günaydınlar kızlar. Ben bu gün yoğunum salça yapmaya gidiyorum anneme.

oohh hadi bakalım salça iyidir. benim annemde yaptı bana da getiriyor tuzum kuru

kız bence tatil için bile olsa hormonlarınla oynama

geçmiş olsun canımm

Günaydın 9. Takım :)

GÜ NAY DIINNNNNNNNNNN KIZLAAARR

kız beyza maşallah eriyip gidiyorsun helalll

aynen devaamm

canım emeğine yazık etmişsin. seni kıskananları mutlu etmek bu. daha da hırslanmalısın yememelisin onları gördükçe.

Hersey guzel giderl
ken bu gerizekalilik niye yani niye.beni afaroz edin bi de aklim basima gelsin gozunuzu deveyim

canım kendine haksızlık etme patlama yaşamışsın spor yap bugün yapışmadan o kaloriler hemen kurtul yoksa 1 haftanı heba eder bu gece yemesi cidden

vay canına kaçamaktan korktum iyice

Ah ne yumusak bi afaroz yirim seni yaaa
Dimdi bugun nasil yapmaliyim sence?gecen gun pro yaptim ama bana tek tip iyi gelmiyor istahimi ertesi gune frenliyemiyorum
nabiym kızmaya kalksam içim elvermiyor destek olmak varken niye asayim di mi ama :)
Çevresinin lafına çok bakıyordu benden özür dilemesi gerekirken beceremedi toparlayanadi tabi yanindakilerde sana kizmi yok diyen tiplerden amaan çok da tin bu sene beni başkasıyla ve fit gördüğünde vazgeçtiği sevgim dank edecek kafasına

Kızlar gördüm annemi ağlayarak çıktım yanından öylece yatıyor uyanık değildi bişey diyemedim dokunamadim. Moralim bozuldu bi an dana gibi yiyesim geldi pastaneye dalıp ama tabi ki yapmadım gelirken incir aldım yarın sabah yiyeceğim şimdi salataya giriseyim buralardayim haberiniz olsun

Günaydınlar kızlar. Ben bu gün yoğunum salça yapmaya gidiyorum anneme.
Günaydın canım kolay gelsin
yaa bence alma canım açıkçası ben oyle ilaç kullanımına karşıyım vücudun dengesini bozuyor
Günaydın 9. Takım :)
Günaydın ececim
Aferin canım böyle devam tebrik ederim seni
Fatmam bunların seni yenmesine izin verme. Suan bi yarış içindeyiz. Kendi irademizle nefsimizle mücadele ediyoruz. Hepimizin moralinin bozuk olduğu anlar olacak ama bunlara yenilmememiz lazim. Zaten bu hale gelmemize sebep bu vazgeçmemiz kendimizi salmamiz. Ama artık hep birlikteyiz bunları beraber atlaticaz sende sıkma sakın canını yanında olamasakta burdayız canım
ah gece olmasa fatmam güzelmiş ama bugün spora ağırlık ver yediklerini yak canım

Kız çok hareketli olduğum zaman canım bisi istemiyor ondan herhalde o zaman :)

Pazar keyfi mi yapıyorsunuz kizlarrrrrrr cocuklular da mi yok huuuu günaydın millet
geldim simd canım yatiyordum ben
Canım annen suan koma halinde ama bak dediğim gibi vücut kendini iyilestirsin diye komaya alırlar. Olduğundan kötü görünür durum. Ama annen için bunu yapmak zorundalar. Sıkma sakin canını. Allahın izniyle annecigin iyilesecek

Teşekkür ederim

Maşallah. Olursun tabi 300 gr daha vermeyecekmisin sanki 5 günde :) bende her gün tartilip motive oluyorum böyle :) hergün 200 300 gittiğini görmek harika.bi duygu.
Hersey guzel giderl
ken bu gerizekalilik niye yani niye.beni afaroz edin bi de aklim basima gelsin gozunuzu deveyim
Hiç de gerizekalilik falan değil. Herkesin zayıf olduğu anlar vardir. Sonunda kendine ne kadar kızsan da tekrar tekrar yaşarsın o durumu. Zamanla umursamamayi öğreniyor insan.sonra o zayıflık anları kendiliğinden kalkıyor. Bak toparlamak için çalışmaya baslamissin bile. Biz bilincli,hatasını bilen ve telafi etmek için ugrasan azimli kadinlariz. Kızar yeriz üzülür yeriz sonra telafi için kendimizi yirtariz :) toparlamissindir sen şimdiye. Inaniyorum ben sana. Olmadıysa da olacaktır eminim :)
Pazar keyfi mi yapıyorsunuz kizlarrrrrrr cocuklular da mi yok huuuu günaydın millet
Karga kahvaltisini yapmadan kalktım ben çok çocuklu anne olarak.onlar uyusa burda olurum da kosturmaca işte. Pazar keyfi neydi kız? Çıkaramadım da :)
Canimmm keske yaninda olabilseydim.Toparlayacak inşallah. Ben çok duygulaniyorum böyle konularda. Şu an Ağlıyorum mesela ((( Oyle zorki zamanla unutulmuyor geçmiyor alisilmiyor o ameliyathane hastane yogunbakim anılarına. Ben yapamadim yani.inşallah iyilesecek ve siz yadedeceksiniz bu kötü anıları

Kızlar yarına bombe bir saçla donecem aranıza inşallah. Dua edin de güzel olsun. Ayy uzun zamandır böyle köklü bi değişiklik yapmamistim. Perma boya kesim hepsini yapcam yarın. 71i görmüş gibi heyecanliyim kizlaaar :))))))) gencligimin hayali mavi olucam yarın. :))))))) insan 36 yaşına mavi saclami girer kiiiiz.Ayy ne ayıp. Aman çok da tinn :)

Çok çılgınsın

Yıpratma kendini annen iyi olacak

Vuuu Supersin Yaaa Çok Seviyorum Ben Renkli Saçı Ama Cesaret Edemiyorum Maalesef. Ilk okuldayken guaj boyayla boyardik saçlarımızı o geldi aklıma yaaa

sağol orti düşünmen yeter

Ahahha çılgın ortim :))

Kizlar yuruyusumu yaptim.sabahtan beri klasik kahvalti yaptim bi tek.aksam da atran iccem sadece.ins cumaya gitcek hepsi
vuhuuu supersin yaaaa

canim kalp ameliyati oyle zorlu bir ameliyat.sakin moralini bozma.iyi olacak insallah.ayrica su aclik nobetini atlatman cok basarili.masallah

Annem ne deyim ki
Zaman ayirmak lazim ama bir deneyecegiz 4 eylülde eve donuyom insallah bir duzene girecez
Eger olmassa kizlarla ortak bir karar verecez artik
Münihteysen goruselim canim istersen

Yok Can'ım Münih'te değilim o tarafa gelirsem haber veririm bakalım valla nolcak bende bilmiyorum 5 inde de Antalya da tatil ayarlamıştım dönmem gerekiyor şu schufa olayın şokundayız valla
Anladım bitanem ya bende Zaman ayıramıyorum sen Bi eve dön o Zaman ayarlarız

aynen canım seni bi çıtır görünce kafasını vurur duvarlara

canım Allahın izniyle bugünler de geride kalacak. eskisinden de sağlıklı olacak. iyi haberlerini bekliyorum. kendini yıpratma dua et canım. çok geçmiş olsun canım kardeşim...

kıızz ayşeee benimde hayalimdi ama cesaret edemedim. tam edecektim sözlendim daha da cesaretim yok eşimin ailesi muhafazakar doğulu... senin başın açıkmı canım? tebrik ederim seni büyük cesaret eğer açıksan..

Vuuu Supersin Yaaa Çok Seviyorum Ben Renkli Saçı Ama Cesaret Edemiyorum Maalesef. Ilk okuldayken guaj boyayla boyardik saçlarımızı o geldi aklıma yaaa

kız sen de ayrı bi çılgınsın

Kizlar yuruyusumu yaptim.sabahtan beri klasik kahvalti yaptim bi tek.aksam da atran iccem sadece.ins cumaya gitcek hepsi

vuhuuu supersin yaaaa

süpersin canım biliyordum zaten kendini toplayacağını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…