- 10 Ağustos 2016
- 139
- 292
- 18
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #161.101
Bir ara ben de benzer bir şey yapmıştım 400 kalori fazladan almıştım benim tavsiyem, içinin de ferahlaması için, kalori hesabı yap. sonra önceki gün fazla aldığın kaloriler için bugün fazladan spor yap. Fazladan aldığım 400 kalori (oturup dondurma yemiştim deli gibi) 1 saat 20 dklik hızlı tempo bir yürüyüşe tekabül etti. Yürürken ölüp ölüp dirildim ama bana birkaç faydası oldu
1- aldığım + kalorilerin hepsini verdim dahası metabolizmam hızlandı
2- bir kaçamağın bedeli ne kadar büyük oldu bundan sonra bencil olacağım kimseyi düşünmeden kendime ve diyetime odaklanacağım bu eziyeti ve pişmanlığı sonradan ben çekiyorum onlar değil
3- yediğim her lokmanın değerini anladım
4- kendime güvenim geldi. hayatımı kontrol eden benim
400 kaloriden sonra yaptığım 60+ dakikalık sporun bana kazandırdığı bunlarve şiddetle tavsiye ediyorum
ok su an giyinip yuruyuse gidiyorum min 60 dk
Saoluuunn kızlarrrmenumude yazim
11.00 : yumurta + 3 dilim sucuk+peynir+zeytin+ 1 dl tb ekmegi
15.00: 1 kabak simit
18.00: 2 yaprak sarma
Su 3 lt
Spor 1 saat yuruyus
Coooook asiri yorgunumm yarnda olamicam buralardaa ii gecelr kizlarrr
Sabah ekmek olmasa da olurmuş canım tarhana varmis onun harici menun güzel afiyetolsun
Inş canım teşekkür ederim
sagol canim
yok canım ayran tok tutuyor canim fazla biside istemedi ondan :)
valizin ortasina koy tartiyi canim kiyafetlerin arasina birşey olmaz annemlere giderken ben oyle yaptım
ay hiç duymamıştım canım kötü birseymis ya
Iyi geceler canim
kız az yememe alisamadiniz sizde
Iyi geceler tatlım
Betusumm kabak simit neki yaa afiyet olsun kuzum
Anaam gözlerim doldu koyamamıştır yavruya ya
Ortaami ben dusunmiycem de kim düşünce
Otturecem mesajı kopardı beni
ay o danışıklı dövüş olayını ben yaptiydim eski erkek arkadaşım da gorumce adayimaaaah ah ne oldu da gitti acaba o kadar sabreden koca adayım
İyi geceler kızlar bende sabah hastaneye gideceğim erken kalkmam lazım
Günaydınlar kızlar. Ben bu gün yoğunum salça yapmaya gidiyorum anneme.
Günaydın kızlar.
Regl döneminin klasik üçlüsü ağrıda tavan şu an.bel kasik karınallahtan bugün pazar da eşim evde.yardım eder de rahat rahat kivranirim
Yarın regl geciktirici alacaktim fırsat olmayacak sanırım. Perşembe geçer inşallah
Günaydın 9. Takım :)
Günaydınn çok mutluyum bayanlarr 58.2 çıktım az öncee dün akşam bayağı da su içmiştim hem de
Cuma 58.5dim bu şekilde devam ederse bu cumaya 57lerde olur muyum ki
küçük küçük adımlarla hedefe varacağım inş
nisadiri ilk kez duyuyorum.vayy be ne vicdansizlik:/
Kizlar dun yine gecmisteki gibi yeme krizi geldi ve yedim malesef aglayarak.bu olayi tetikleyen seyi buldum ama sonucta.ex ve ailesini gordum dun cocugu alirlarken.ondan sonra istahi frenleyenedim.gece de tvde hulya kocyigitin gelin diye bi filmi var.ondaki ana fikirde ayniydi.o da ustune geldi.kizkardesim eski d.gunumu kutlamak istemis yas pasta getirmis.caktirmadan yememistim.ve dunku menum idealdi.kendiminkini de ogluma yedirdim.ben de sadece 1 catal almistim yedim diye yalan soylememek icib.ama gece 1 /2 dilim yedim.hem de saat 2de.kizlar beni fircalayin lutfen.kulagimi cekin.simdi yesil cay icip yuruyuse gidicem.donunce de yogurt ayran gunu bugun.kendime gelmem lazim
Dunku menum aksamki misafir trafiginde unutmusum yeni farkettim
sabah 9.00 1 yumurta 1 kk peynir
Ara 12.00 1 sb sekersiz turk kahveli sut
ogle 15.30 2 shinitzel tavuk 2 tb ekmegi
aksam 19.00 2 kofte 2 koz domates 3 koz biber
Gece 2.00 1/2 dilim pasta 1/2 karniyarik 1/2 dilim beyaz ekmek
su 3.5 litre
spor 35+ 40 dk yuruyus
Hersey guzel giderl
ken bu gerizekalilik niye yani niye.beni afaroz edin bi de aklim basima gelsin gozunuzu deveyim
Bir ara ben de benzer bir şey yapmıştım 400 kalori fazladan almıştım benim tavsiyem, içinin de ferahlaması için, kalori hesabı yap. sonra önceki gün fazla aldığın kaloriler için bugün fazladan spor yap. Fazladan aldığım 400 kalori (oturup dondurma yemiştim deli gibi) 1 saat 20 dklik hızlı tempo bir yürüyüşe tekabül etti. Yürürken ölüp ölüp dirildim ama bana birkaç faydası oldu
1- aldığım + kalorilerin hepsini verdim dahası metabolizmam hızlandı
2- bir kaçamağın bedeli ne kadar büyük oldu bundan sonra bencil olacağım kimseyi düşünmeden kendime ve diyetime odaklanacağım bu eziyeti ve pişmanlığı sonradan ben çekiyorum onlar değil
3- yediğim her lokmanın değerini anladım
4- kendime güvenim geldi. hayatımı kontrol eden benim
400 kaloriden sonra yaptığım 60+ dakikalık sporun bana kazandırdığı bunlarve şiddetle tavsiye ediyorum
nabiym kızmaya kalksam içim elvermiyor destek olmak varken niye asayim di mi ama :)Ah ne yumusak bi afaroz yirim seni yaaa
Dimdi bugun nasil yapmaliyim sence?gecen gun pro yaptim ama bana tek tip iyi gelmiyor istahimi ertesi gune frenliyemiyorum
Çevresinin lafına çok bakıyordu benden özür dilemesi gerekirken beceremedi toparlayanadi tabi yanindakilerde sana kizmi yok diyen tiplerden amaan çok da tin bu sene beni başkasıyla ve fit gördüğünde vazgeçtiği sevgim dank edecek kafasınakabak simit ne canım il kez duyuyorum?
sucuk simit sarma her öğünde bir cıs ama o kadar az ki kalori hesabı yapınca zararı olmamıştır diye düşünüyorum.
afiyet olsun canım
bende tartıyı valizin ortasına koymustum
kız az yemene alıştım da sanki dünki cok az geldi
kız niye gitti sahiden danışıklı dövüşten değil heralde
canım merakla bekliyorum iyi haberlerini annenin. aklım sende.
oohh hadi bakalım salça iyidir. benim annemde yaptı bana da getiriyor tuzum kuru
kız bence tatil için bile olsa hormonlarınla oynama
geçmiş olsun canımm
GÜ NAY DIINNNNNNNNNNN KIZLAAARR
kız beyza maşallah eriyip gidiyorsun helalll
aynen devaamm
canım emeğine yazık etmişsin. seni kıskananları mutlu etmek bu. daha da hırslanmalısın yememelisin onları gördükçe.
canım kendine haksızlık etme patlama yaşamışsın spor yap bugün yapışmadan o kaloriler hemen kurtul yoksa 1 haftanı heba eder bu gece yemesi cidden
vay canına kaçamaktan korktum iyice
Günaydın canım kolay gelsinGünaydınlar kızlar. Ben bu gün yoğunum salça yapmaya gidiyorum anneme.
yaa bence alma canım açıkçası ben oyle ilaç kullanımına karşıyım vücudun dengesini bozuyorGünaydın kızlar.
Regl döneminin klasik üçlüsü ağrıda tavan şu an.bel kasik karınallahtan bugün pazar da eşim evde.yardım eder de rahat rahat kivranirim
Yarın regl geciktirici alacaktim fırsat olmayacak sanırım. Perşembe geçer inşallah
Günaydın ececimGünaydın 9. Takım :)
Aferin canım böyle devam tebrik ederim seniGünaydınn çok mutluyum bayanlarr 58.2 çıktım az öncee dün akşam bayağı da su içmiştim hem de
Fatmam bunların seni yenmesine izin verme. Suan bi yarış içindeyiz. Kendi irademizle nefsimizle mücadele ediyoruz. Hepimizin moralinin bozuk olduğu anlar olacak ama bunlara yenilmememiz lazim. Zaten bu hale gelmemize sebep bu vazgeçmemiz kendimizi salmamiz. Ama artık hep birlikteyiz bunları beraber atlaticaz sende sıkma sakın canını yanında olamasakta burdayız canımnisadiri ilk kez duyuyorum.vayy be ne vicdansizlik:/
Kizlar dun yine gecmisteki gibi yeme krizi geldi ve yedim malesef aglayarak.bu olayi tetikleyen seyi buldum ama sonucta.ex ve ailesini gordum dun cocugu alirlarken.ondan sonra istahi frenleyenedim.gece de tvde hulya kocyigitin gelin diye bi filmi var.ondaki ana fikirde ayniydi.o da ustune geldi.kizkardesim eski d.gunumu kutlamak istemis yas pasta getirmis.caktirmadan yememistim.ve dunku menum idealdi.kendiminkini de ogluma yedirdim.ben de sadece 1 catal almistim yedim diye yalan soylememek icib.ama gece 1 /2 dilim yedim.hem de saat 2de.kizlar beni fircalayin lutfen.kulagimi cekin.simdi yesil cay icip yuruyuse gidicem.donunce de yogurt ayran gunu bugun.kendime gelmem lazim
ah gece olmasa fatmam güzelmiş ama bugün spora ağırlık ver yediklerini yak canımDunku menum aksamki misafir trafiginde unutmusum yeni farkettim
sabah 9.00 1 yumurta 1 kk peynir
Ara 12.00 1 sb sekersiz turk kahveli sut
ogle 15.30 2 shinitzel tavuk 2 tb ekmegi
aksam 19.00 2 kofte 2 koz domates 3 koz biber
Gece 2.00 1/2 dilim pasta 1/2 karniyarik 1/2 dilim beyaz ekmek
su 3.5 litre
spor 35+ 40 dk yuruyus
Kız çok hareketli olduğum zaman canım bisi istemiyor ondan herhalde o zaman :)Ha bu arada iştahını frenleyememe için de spor birebir
annem doktor
iştahım artınca hemen spor yapmamı sporun insülin sağladığını ve iştahı kapattığını söyler
daha birkaç tıp terimi daha da söyler ama ben anlamam
geldim simd canım yatiyordum benPazar keyfi mi yapıyorsunuz kizlarrrrrrr cocuklular da mi yok huuuu günaydın millet
Canım annen suan koma halinde ama bak dediğim gibi vücut kendini iyilestirsin diye komaya alırlar. Olduğundan kötü görünür durum. Ama annen için bunu yapmak zorundalar. Sıkma sakin canını. Allahın izniyle annecigin iyilesecekKızlar gördüm annemi ağlayarak çıktım yanından öylece yatıyor uyanık değildi bişey diyemedim dokunamadim. Moralim bozuldu bi an dana gibi yiyesim geldi pastaneye dalıp ama tabi ki yapmadım gelirken incir aldım yarın sabah yiyeceğim şimdi salataya giriseyim buralardayim haberiniz olsun
Teşekkür ederimGünaydın canım kolay gelsin
yaa bence alma canım açıkçası ben oyle ilaç kullanımına karşıyım vücudun dengesini bozuyor
Günaydın ececim
Aferin canım böyle devam tebrik ederim seni
Fatmam bunların seni yenmesine izin verme. Suan bi yarış içindeyiz. Kendi irademizle nefsimizle mücadele ediyoruz. Hepimizin moralinin bozuk olduğu anlar olacak ama bunlara yenilmememiz lazim. Zaten bu hale gelmemize sebep bu vazgeçmemiz kendimizi salmamiz. Ama artık hep birlikteyiz bunları beraber atlaticaz sende sıkma sakın canını yanında olamasakta burdayız canım
ah gece olmasa fatmam güzelmiş ama bugün spora ağırlık ver yediklerini yak canım
Kız çok hareketli olduğum zaman canım bisi istemiyor ondan herhalde o zaman :)
geldim simd canım yatiyordum ben
Canım annen suan koma halinde ama bak dediğim gibi vücut kendini iyilestirsin diye komaya alırlar. Olduğundan kötü görünür durum. Ama annen için bunu yapmak zorundalar. Sıkma sakin canını. Allahın izniyle annecigin iyilesecek
Maşallah. Olursun tabi 300 gr daha vermeyecekmisin sanki 5 günde :) bende her gün tartilip motive oluyorum böyle :) hergün 200 300 gittiğini görmek harika.bi duygu.Günaydınn çok mutluyum bayanlarr 58.2 çıktım az öncee dün akşam bayağı da su içmiştim hem de
Hiç de gerizekalilik falan değil. Herkesin zayıf olduğu anlar vardir. Sonunda kendine ne kadar kızsan da tekrar tekrar yaşarsın o durumu. Zamanla umursamamayi öğreniyor insan.sonra o zayıflık anları kendiliğinden kalkıyor. Bak toparlamak için çalışmaya baslamissin bile. Biz bilincli,hatasını bilen ve telafi etmek için ugrasan azimli kadinlariz. Kızar yeriz üzülür yeriz sonra telafi için kendimizi yirtariz :) toparlamissindir sen şimdiye. Inaniyorum ben sana. Olmadıysa da olacaktır eminim :)Hersey guzel giderl
ken bu gerizekalilik niye yani niye.beni afaroz edin bi de aklim basima gelsin gozunuzu deveyim
Karga kahvaltisini yapmadan kalktım ben çok çocuklu anne olarak.onlar uyusa burda olurum da kosturmaca işte. Pazar keyfi neydi kız? Çıkaramadım da :)Pazar keyfi mi yapıyorsunuz kizlarrrrrrr cocuklular da mi yok huuuu günaydın millet
Canimmm keske yaninda olabilseydim.Toparlayacak inşallah. Ben çok duygulaniyorum böyle konularda. Şu an Ağlıyorum meselaKızlar gördüm annemi ağlayarak çıktım yanından öylece yatıyor uyanık değildi bişey diyemedim dokunamadim. Moralim bozuldu bi an dana gibi yiyesim geldi pastaneye dalıp ama tabi ki yapmadım gelirken incir aldım yarın sabah yiyeceğim şimdi salataya giriseyim buralardayim haberiniz olsun
Çok çılgınsınKızlar yarına bombe bir saçla donecem aranıza inşallah. Dua edin de güzel olsun. Ayy uzun zamandır böyle köklü bi değişiklik yapmamistim. Perma boya kesim hepsini yapcam yarın. 71i görmüş gibi heyecanliyim kizlaaar :))))))) gencligimin hayali mavi olucam yarın. :))))))) insan 36 yaşına mavi saclami girer kiiiiz.Ayy ne ayıp. Aman çok da tinn :)
Yıpratma kendini annen iyi olacakKızlar gördüm annemi ağlayarak çıktım yanından öylece yatıyor uyanık değildi bişey diyemedim dokunamadim. Moralim bozuldu bi an dana gibi yiyesim geldi pastaneye dalıp ama tabi ki yapmadım gelirken incir aldım yarın sabah yiyeceğim şimdi salataya giriseyim buralardayim haberiniz olsun
Vuuu Supersin Yaaa Çok Seviyorum Ben Renkli Saçı Ama Cesaret Edemiyorum Maalesef. Ilk okuldayken guaj boyayla boyardik saçlarımızı o geldi aklıma yaaaKızlar yarına bombe bir saçla donecem aranıza inşallah. Dua edin de güzel olsun. Ayy uzun zamandır böyle köklü bi değişiklik yapmamistim. Perma boya kesim hepsini yapcam yarın. 71i görmüş gibi heyecanliyim kizlaaar :))))))) gencligimin hayali mavi olucam yarın. :))))))) insan 36 yaşına mavi saclami girer kiiiiz.Ayy ne ayıp. Aman çok da tinn :)
sağol orti düşünmen yeterMaşallah. Olursun tabi 300 gr daha vermeyecekmisin sanki 5 günde :) bende her gün tartilip motive oluyorum böyle :) hergün 200 300 gittiğini görmek harika.bi duygu.
Hiç de gerizekalilik falan değil. Herkesin zayıf olduğu anlar vardir. Sonunda kendine ne kadar kızsan da tekrar tekrar yaşarsın o durumu. Zamanla umursamamayi öğreniyor insan.sonra o zayıflık anları kendiliğinden kalkıyor. Bak toparlamak için çalışmaya baslamissin bile. Biz bilincli,hatasını bilen ve telafi etmek için ugrasan azimli kadinlariz. Kızar yeriz üzülür yeriz sonra telafi için kendimizi yirtariz :) toparlamissindir sen şimdiye. Inaniyorum ben sana. Olmadıysa da olacaktır eminim :)
Karga kahvaltisini yapmadan kalktım ben çok çocuklu anne olarak.onlar uyusa burda olurum da kosturmaca işte. Pazar keyfi neydi kız? Çıkaramadım da :)
Canimmm keske yaninda olabilseydim.Toparlayacak inşallah. Ben çok duygulaniyorum böyle konularda. Şu an Ağlıyorum mesela((( Oyle zorki zamanla unutulmuyor geçmiyor alisilmiyor o ameliyathane hastane yogunbakim anılarına. Ben yapamadim yani.inşallah iyilesecek ve siz yadedeceksiniz bu kötü anıları
Ahahha çılgın ortim :))Kızlar yarına bombe bir saçla donecem aranıza inşallah. Dua edin de güzel olsun. Ayy uzun zamandır böyle köklü bi değişiklik yapmamistim. Perma boya kesim hepsini yapcam yarın. 71i görmüş gibi heyecanliyim kizlaaar :))))))) gencligimin hayali mavi olucam yarın. :))))))) insan 36 yaşına mavi saclami girer kiiiiz.Ayy ne ayıp. Aman çok da tinn :)
Sağ ol canımYıpratma kendini annen iyi olacak
Ha bu arada iştahını frenleyememe için de spor birebir
annem doktor
iştahım artınca hemen spor yapmamı sporun insülin sağladığını ve iştahı kapattığını söyler
daha birkaç tıp terimi daha da söyler ama ben anlamam
kabak simit ne canım il kez duyuyorum?
sucuk simit sarma her öğünde bir cıs ama o kadar az ki kalori hesabı yapınca zararı olmamıştır diye düşünüyorum.
afiyet olsun canım
bende tartıyı valizin ortasına koymustum
kız az yemene alıştım da sanki dünki cok az geldi
kız niye gitti sahiden danışıklı dövüşten değil heralde
canım merakla bekliyorum iyi haberlerini annenin. aklım sende.
oohh hadi bakalım salça iyidir. benim annemde yaptı bana da getiriyor tuzum kuru
kız bence tatil için bile olsa hormonlarınla oynama
geçmiş olsun canımm
GÜ NAY DIINNNNNNNNNNN KIZLAAARR
kız beyza maşallah eriyip gidiyorsun helalll
aynen devaamm
canım emeğine yazık etmişsin. seni kıskananları mutlu etmek bu. daha da hırslanmalısın yememelisin onları gördükçe.
canım kendine haksızlık etme patlama yaşamışsın spor yap bugün yapışmadan o kaloriler hemen kurtul yoksa 1 haftanı heba eder bu gece yemesi cidden
vay canına kaçamaktan korktum iyice
nabiym kızmaya kalksam içim elvermiyor destek olmak varken niye asayim di mi ama :)
Çevresinin lafına çok bakıyordu benden özür dilemesi gerekirken beceremedi toparlayanadi tabi yanindakilerde sana kizmi yok diyen tiplerden amaan çok da tin bu sene beni başkasıyla ve fit gördüğünde vazgeçtiği sevgim dank edecek kafasına
Kizlar yuruyusumu yaptim.sabahtan beri klasik kahvalti yaptim bi tek.aksam da atran iccem sadece.ins cumaya gitcek hepsiGünaydın canım kolay gelsin
yaa bence alma canım açıkçası ben oyle ilaç kullanımına karşıyım vücudun dengesini bozuyor
Günaydın ececim
Aferin canım böyle devam tebrik ederim seni
Fatmam bunların seni yenmesine izin verme. Suan bi yarış içindeyiz. Kendi irademizle nefsimizle mücadele ediyoruz. Hepimizin moralinin bozuk olduğu anlar olacak ama bunlara yenilmememiz lazim. Zaten bu hale gelmemize sebep bu vazgeçmemiz kendimizi salmamiz. Ama artık hep birlikteyiz bunları beraber atlaticaz sende sıkma sakın canını yanında olamasakta burdayız canım
ah gece olmasa fatmam güzelmiş ama bugün spora ağırlık ver yediklerini yak canım
Kız çok hareketli olduğum zaman canım bisi istemiyor ondan herhalde o zaman :)
geldim simd canım yatiyordum ben
Canım annen suan koma halinde ama bak dediğim gibi vücut kendini iyilestirsin diye komaya alırlar. Olduğundan kötü görünür durum. Ama annen için bunu yapmak zorundalar. Sıkma sakin canını. Allahın izniyle annecigin iyilesecek
vuhuuu supersin yaaaaKızlar yarına bombe bir saçla donecem aranıza inşallah. Dua edin de güzel olsun. Ayy uzun zamandır böyle köklü bi değişiklik yapmamistim. Perma boya kesim hepsini yapcam yarın. 71i görmüş gibi heyecanliyim kizlaaar :))))))) gencligimin hayali mavi olucam yarın. :))))))) insan 36 yaşına mavi saclami girer kiiiiz.Ayy ne ayıp. Aman çok da tinn :)
canim kalp ameliyati oyle zorlu bir ameliyat.sakin moralini bozma.iyi olacak insallah.ayrica su aclik nobetini atlatman cok basarili.masallahKızlar gördüm annemi ağlayarak çıktım yanından öylece yatıyor uyanık değildi bişey diyemedim dokunamadim. Moralim bozuldu bi an dana gibi yiyesim geldi pastaneye dalıp ama tabi ki yapmadım gelirken incir aldım yarın sabah yiyeceğim şimdi salataya giriseyim buralardayim haberiniz olsun
Annem ne deyim ki
Zaman ayirmak lazim ama bir deneyecegiz 4 eylülde eve donuyom insallah bir duzene girecez
Eger olmassa kizlarla ortak bir karar verecez artik
Münihteysen goruselim canim istersen
nabiym kızmaya kalksam içim elvermiyor destek olmak varken niye asayim di mi ama :)
Çevresinin lafına çok bakıyordu benden özür dilemesi gerekirken beceremedi toparlayanadi tabi yanindakilerde sana kizmi yok diyen tiplerden amaan çok da tin bu sene beni başkasıyla ve fit gördüğünde vazgeçtiği sevgim dank edecek kafasına
Kızlar gördüm annemi ağlayarak çıktım yanından öylece yatıyor uyanık değildi bişey diyemedim dokunamadim. Moralim bozuldu bi an dana gibi yiyesim geldi pastaneye dalıp ama tabi ki yapmadım gelirken incir aldım yarın sabah yiyeceğim şimdi salataya giriseyim buralardayim haberiniz olsun
Kızlar yarına bombe bir saçla donecem aranıza inşallah. Dua edin de güzel olsun. Ayy uzun zamandır böyle köklü bi değişiklik yapmamistim. Perma boya kesim hepsini yapcam yarın. 71i görmüş gibi heyecanliyim kizlaaar :))))))) gencligimin hayali mavi olucam yarın. :))))))) insan 36 yaşına mavi saclami girer kiiiiz.Ayy ne ayıp. Aman çok da tinn :)
Vuuu Supersin Yaaa Çok Seviyorum Ben Renkli Saçı Ama Cesaret Edemiyorum Maalesef. Ilk okuldayken guaj boyayla boyardik saçlarımızı o geldi aklıma yaaa
Kizlar yuruyusumu yaptim.sabahtan beri klasik kahvalti yaptim bi tek.aksam da atran iccem sadece.ins cumaya gitcek hepsi
vuhuuu supersin yaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?