Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Saoluuunn kızlarrr menumude yazim
11.00 : yumurta + 3 dilim sucuk+peynir+zeytin+ 1 dl tb ekmegi
15.00: 1 kabak simit
18.00: 2 yaprak sarma
Su 3 lt
Spor 1 saat yuruyus
Coooook asiri yorgunumm yarnda olamicam buralardaa ii gecelr kizlarrr
Acikmadin mi canım ya bu ara pek ugrayamiyorsun sanki buraya ne yoğunluk maşallah kolay gelsin

Günaydın kızlar.
Regl döneminin klasik üçlüsü ağrıda tavan şu an.bel kasik karın allahtan bugün pazar da eşim evde.yardım eder de rahat rahat kivranirim
Yarın regl geciktirici alacaktim fırsat olmayacak sanırım. Perşembe geçer inşallah

Günaydınlar kızlar. Ben bu gün yoğunum salça yapmaya gidiyorum anneme.
Günaydın kolay gelsin :)
Geçer inşallah ya

nisadiri ilk kez duyuyorum.vayy be ne vicdansizlik:/
Kizlar dun yine gecmisteki gibi yeme krizi geldi ve yedim malesef aglayarak.bu olayi tetikleyen seyi buldum ama sonucta.ex ve ailesini gordum dun cocugu alirlarken.ondan sonra istahi frenleyenedim.gece de tvde hulya kocyigitin gelin diye bi filmi var.ondaki ana fikirde ayniydi.o da ustune geldi.kizkardesim eski d.gunumu kutlamak istemis yas pasta getirmis.caktirmadan yememistim.ve dunku menum idealdi.kendiminkini de ogluma yedirdim.ben de sadece 1 catal almistim yedim diye yalan soylememek icib.ama gece 1 /2 dilim yedim.hem de saat 2de.kizlar beni fircalayin lutfen.kulagimi cekin.simdi yesil cay icip yuruyuse gidicem.donunce de yogurt ayran gunu bugun.kendime gelmem lazim

Dunku menum aksamki misafir trafiginde unutmusum yeni farkettim
sabah 9.00 1 yumurta 1 kk peynir
Ara 12.00 1 sb sekersiz turk kahveli sut
ogle 15.30 2 shinitzel tavuk 2 tb ekmegi
aksam 19.00 2 kofte 2 koz domates 3 koz biber
Gece 2.00 1/2 dilim pasta 1/2 karniyarik 1/2 dilim beyaz ekmek
su 3.5 litre
spor 35+ 40 dk yuruyus

Canım ogleyi geç yediğin için o iki dilim fazla denilevilirken gece de bayağı yuklenmissin saatine bişey diyemem çünkü akşam 7den sonra meyve yesek yarıyor depresif bir durum durumun anlıyorum da deyip boş konusmiyim şimdi ama üstesinden gelmeye calismalisin mesela yemeseydin onlara inat hem ayakta durmuş hem diyetine zarar vermemiş hemde tüm günün emeğini yerle bir etmemiş olacaktin bugün itibariyle aç kalmadan toparlamalisin ve bundan sonra ne olursa olsun o kriz anında ex in ve sulalesinin seni güçlü gururlu fit kendine artık tamamen güvenen halini gördüklerinde neler dusuneceklerini dedikodu edeceklerini mutlaka düşün belki ah vah etmezler o kadar düşünceli olmayabilirler ama arkandan dedikodu başlayacakları kesin hadi ablam göreyim seni bundan sonra

Neden başkaları yüzünden kendine bunu yapiyosun canım. Gerçi bende yapıyorum bazen mutsuzluğa iyi gelecek gibi. Özel olmazsa neden ayrıldınız

Ah ne yumusak bi afaroz yirim seni yaaa
Dimdi bugun nasil yapmaliyim sence?gecen gun pro yaptim ama bana tek tip iyi gelmiyor istahimi ertesi gune frenliyemiyorum

Ah ne yumusak bi afaroz yirim seni yaaa
Dimdi bugun nasil yapmaliyim sence?gecen gun pro yaptim ama bana tek tip iyi gelmiyor istahimi ertesi gune frenliyemiyorum
Bir ara ben de benzer bir şey yapmıştım 400 kalori fazladan almıştım benim tavsiyem, içinin de ferahlaması için, kalori hesabı yap. sonra önceki gün fazla aldığın kaloriler için bugün fazladan spor yap. Fazladan aldığım 400 kalori (oturup dondurma yemiştim deli gibi) 1 saat 20 dklik hızlı tempo bir yürüyüşe tekabül etti. Yürürken ölüp ölüp dirildim ama bana birkaç faydası oldu

1- aldığım + kalorilerin hepsini verdim dahası metabolizmam hızlandı
2- bir kaçamağın bedeli ne kadar büyük oldu bundan sonra bencil olacağım kimseyi düşünmeden kendime ve diyetime odaklanacağım bu eziyeti ve pişmanlığı sonradan ben çekiyorum onlar değil
3- yediğim her lokmanın değerini anladım
4- kendime güvenim geldi. hayatımı kontrol eden benim
400 kaloriden sonra yaptığım 60+ dakikalık sporun bana kazandırdığı bunlar ve şiddetle tavsiye ediyorum

ok su an giyinip yuruyuse gidiyorum min 60 dk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…